University of Hull

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το University of Hull ιδρύθηκε το 1927, κάνοντάς μας το 14ο παλαιότερο πανεπιστήμιο στην Αγγλία. Με μια περήφανη ιστορία ακαδημαϊκής αριστείας και δημιουργίας και εμπνευσμένης έρευνας που αλλάζει τη ζωή, προσφέρουμε τον τέλειο συνδυασμό κληρονομιάς και υψηλής τεχνολογίας, όλα σε μια φιλική και προσιτή πόλη φοιτητών.

Διδασκαλία και Έρευνα Αριστείας

Η Hull κέρδισε ένα αργυρό βραβείο στο κυβερνητικό πλαίσιο αριστείας (TEF 2018) το οποίο αναγνωρίζει την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση στα πανεπιστήμια και τα κολέγια του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικεύεται σε ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών μεταπτυχιακών διδακτορικών μαθημάτων και μεταπτυχιακών σπουδών.

Βρισκόμαστε στα κορυφαία 50 πανεπιστήμια για ερευνητική δύναμη (REF 2014) και απίστευτα φιλόδοξοι για την ερευνητική μας ατζέντα. Αναλαμβάνουμε τις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις - από την υγεία έως τα ενδιαιτήματα, από τα τρόφιμα έως τις πλημμύρες και από τις αλυσίδες εφοδιασμού στη δουλεία. Τα επτά ερευνητικά ινστιτούτα μας συγκεντρώνουν εμπειρογνωμοσύνη από όλες τις γωνιές του πανεπιστημίου και οι ερευνητές μας συνεργάζονται με βασικούς εταίρους και ενδιαφερόμενους για την παροχή έρευνας που ωφελεί όλους, διαμορφώνει και ενημερώνει τη μελλοντική πολιτική.

Διεθνείς φοιτητές

Με φοιτητές από περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο που επιλέγουν να σπουδάσουν στο Hull, είμαστε ένας πραγματικά παγκόσμιος θεσμός. Ένα εντυπωσιακό 97,9% των διεθνών σπουδαστών μας πηγαίνουν στην εργασία ή να σπουδάζουν περαιτέρω μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτησή τους (HESA 2018).

Υπάρχουν συχνά ευκαιρίες να συναντήσετε προσωπικό από το πανεπιστήμιο της χώρας σας. Για να μάθετε πότε θα επισκεφτούμε την επόμενη, ελέγξτε τη σελίδα της χώρας σας στον ιστότοπό μας.

Πανεπιστημιούπολη και φοιτητική ζωή

Έχουμε επενδύσει 300 εκατομμύρια λίρες σε νέες εγκαταστάσεις, όπως μια βιβλιοθήκη παγκόσμιας κλάσης, μια σύγχρονη αίθουσα συναυλιών, διαμονή σε φοιτητές και νέες εγκαταστάσεις αθλημάτων. Εδώ θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε για να μελετήσετε, να ζήσετε και να κοινωνικοποιήσετε - από ευπροσάρμοστους χώρους εργασίας έως βραβευμένη υπηρεσία σταδιοδρομίας - όλα σε ένα site. Η βραβευμένη φοιτητική μας ένωση - με περισσότερες από 150 κοινωνίες και αθλητικούς συλλόγους - και η ομάδα υποστήριξης σπουδαστών μας - παρέχει συμβουλές σε θέματα όπως υγεία και ευημερία, χρήματα, υποστήριξη μάθησης - διασφαλίζοντας ότι αξιοποιείτε στο έπακρο ό, τι προσφέρει το πανεπιστήμιο.

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση για να δείτε την όμορφη, καταπράσινη πανεπιστημιούπολη για εσάς

122372_InternationalStudentAmbassadorsSatChattingonGrass-219crop.jpeg

Είμαστε επίσης το μόνο πανεπιστήμιο που είναι Επίσημος Συνεργάτης της ομάδας GB. Αυτή η αποκλειστική εξαετής συνεργασία θα ωφελήσει τους σπουδαστές μας που παρουσιάζουν ευκαιρίες για κοινές ερευνητικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και ευκαιρίες που ενισχύουν τη σταδιοδρομία τους.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα ποικίλλουν για διάφορα μαθήματα και προγράμματα, ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τις σελίδες μας για υποτροφίες και υποτροφίες και διεθνείς υποτροφίες.

Προυποθέσεις εισόδου

Δεχόμαστε μια σειρά από διεθνή προσόντα, για να μάθετε για τις απαιτήσεις εισόδου μας, επισκεφθείτε τις σελίδες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων μας.

Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα και χρειάζεστε περισσότερη υποστήριξη πριν από τη φοίτησή σας, προσφέρουμε προ-ασκήσεις αγγλικής γλώσσας σε ποικίλα επίπεδα.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα από το University of Hull παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Τοποθεσίες

Σκάφος

Address
Cottingham Road
HU6 7RX Σκάφος, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη