Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Παγκόσμια διδασκαλία και έρευνα

Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν έχει βραβευτεί με χρυσό στο Πλαίσιο Αριστείας Διδασκαλίας 2017, το οποίο θεωρείται ότι παρέχει διαρκώς εξαιρετική διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους μαθητές του. Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης καθιερώσει μια διεθνή φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνας, με τους ακαδημαϊκούς και τους σπουδαστές να δουλεύουν μαζί σε μεγάλα έργα σε ποικίλους τομείς όπως η θεραπεία του καρκίνου, η διατήρηση του νερού και η τεχνολογία χαμηλών εκπομπών άνθρακα.

Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν έχει επαινεθεί από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας για την προσέγγισή του στην ενίσχυση των ευκαιριών μάθησης των μαθητών. Το Lincoln κατατάσσεται ως κορυφαίο 50 φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου τόσο στο The Guardian University Guide 2018 όσο και στο The Complete University Guide 2017. Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν έχει επίσης ονομαστεί στην πρώτη δεκάδα του Ηνωμένου Βασιλείου για την ικανοποίηση των σπουδαστών από μεταπτυχιακούς και διεθνείς φοιτητές στα βραβεία Choice Awards Student Choice 2017.

Ιστορική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης

Η βραβευμένη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Λίνκολν προσφέρει ένα σύγχρονο περιβάλλον επικεντρωμένο στους σπουδαστές στη γραφική μαρίνα Brayford Pool, όπου όλα όσα χρειάζεστε είναι είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε σε μικρή απόσταση με τα πόδια στο κέντρο της πόλης. Με το μεσαιωνικό κάστρο και έναν από τους καλύτερους καθεδρικούς ναούς στην Ευρώπη, το Lincoln είναι γεμάτο ιστορία και σπίτια σε γκαλερί, κινηματογράφους, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

Βασικά στοιχεία για το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν

1. Ένα πανεπιστήμιο που εργάζεται με την πόλη του και σε ολόκληρο το έθνος

 • Το Πανεπιστήμιο έχει επενδύσει περίπου 200 εκατομμύρια λίρες στην εκπληκτική Brayford Pool Campus, η οποία έχει μετασχηματίσει ένα κέντρο βιομηχανικών κέντρων στο κέντρο της πόλης, αναζωογόνησε την περιοχή και προσέλκυσε επενδύσεις από τους τομείς λιανικής, ψυχαγωγίας και ιδιοκτησίας. Σχεδιάζουμε να επενδύσουμε επιπλέον £ 130 εκατομμύρια στην πανεπιστημιούπολη τα επόμενα χρόνια.
 • Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν εκτιμάται ότι αξίζει περισσότερα από £ 300 εκατομμύρια για την τοπική οικονομία, διπλασιάζοντας τα ποσοστά τοπικής οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργώντας περισσότερες από 3.000 νέες θέσεις εργασίας.
 • Το βραβευμένο κέντρο επωφελήσεων του Πανεπιστημίου, Sparkhouse, υποστήριξε περισσότερες από 300 νέες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις για να εγκατασταθούν στην περιοχή και να δημιουργήσουν πάνω από 450 νέες θέσεις εργασίας.

2. Υποστήριξη της βρετανικής βιομηχανίας και της οικονομίας

 • Η Lincoln αναγνωρίζεται ως ηγέτιδα στην επιτυχημένη συνεργασία με τις επιχειρήσεις. Αυτό υπογραμμίστηκε στις πρόσφατες αναθεωρήσεις των δεσμών μεταξύ της βιομηχανίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας από τον Sir Andrew Witty και τον Sir Tim Wilson.
 • Το Εθνικό Κέντρο Βιομηχανίας Τροφίμων στην πανεπιστημιούπολη Holbeach του Πανεπιστημίου είναι μια υπερσύγχρονη εκπαιδευτική μονάδα, που χρηματοδοτείται και ενημερώνεται από τη βιομηχανία τροφίμων πολλών δισεκατομμυρίων λιρών.
 • Το Πανεπιστήμιο παρέχει εκπαίδευση βασισμένη στην εργασία για τη βιομηχανία και το Υπουργείο Άμυνας, ενισχύοντας τις δεξιότητες του εργατικού δυναμικού και εξοικονομώντας τους βρετανούς φορολογούμενους εκατομμύρια λίρες.
 • Η Lincoln άνοιξε το πρώτο μηχανολογικό σχολείο του Ηνωμένου Βασιλείου σε 25 χρόνια σε συνεργασία με τη Siemens plc. Αυτή η πρωτοποριακή προσέγγιση για τη συνεργασία με τους εργοδότες αναγνωρίστηκε μέσω σειράς εθνικών βραβείων και βραβείων, μεταξύ των οποίων βραβείο Times Higher Education και Βραβείο Lord Stafford.
 • Το Πανεπιστήμιο δημιούργησε το νέο κέντρο της πόλης Lincoln Science and Innovation Park σε συνεργασία με τον συνεταιρισμό Lincolnshire ως κόμβο για επενδύσεις στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας. Η ναυαρχίδα του Joseph Banks Laboratories άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2014.
 • Η τεχνογνωσία των ακαδημαϊκών και των αποφοίτων του Lincoln είναι ενσωματωμένη στις εθνικές και τοπικές επιχειρήσεις μέσω εταιρικών σχέσεων μεταφοράς γνώσης.
 • Η σύμβαση έρευνας και παροχής συμβουλών που αγοράστηκαν από το Πανεπιστήμιο από τις επιχειρήσεις και τον δημόσιο τομέα κατά την τελευταία πενταετία, αξίζει σχεδόν £ 16 εκατομμύρια.

3. Έρευνες με πραγματικές επιπτώσεις για τους ανθρώπους και την κοινωνία

 • Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν παράγει κορυφαία παγκόσμια έρευνα σε πολλές θεματικές περιοχές.
 • Περισσότερο από το ήμισυ (53%) της έρευνας που υπέβαλε το Πανεπιστήμιο στο Εθνικό Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας για το 2014 αξιολογήθηκε ως διεθνώς άριστος ή παγκοσμίως κορυφαίος - με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.
 • Το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου περιλαμβάνει περισσότερους από 60 ουσιαστικούς καθηγητές, οι οποίοι υποστηρίζουν μια ακμάζουσα ερευνητική κουλτούρα και μια υψηλής ποιότητας φοιτητική εμπειρία.
 • Το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί περισσότερα από 40 ερευνητικά κέντρα και ερευνητικές ομάδες, που διερευνούν θέματα που κυμαίνονται από το Vision Engineering και τα αυτόνομα συστήματα μέχρι τη διατήρηση και την πολιτιστική κληρονομιά.
 • Μεγάλα ερευνητικά προγράμματα από το Πανεπιστήμιο ωφελούν την κοινωνία σε ποικίλες περιοχές όπως η ανάπτυξη νέων εμβολίων, η τεχνολογία γεωργικών ειδών διατροφής, η ιατρική απεικόνιση για τη διάγνωση του καρκίνου, η επιτήρηση της τρομοκρατίας, η διατήρηση ιστορικών κτιρίων, η θεραπεία της αϋπνίας και η ανάπτυξη γλωσσών για τα παιδιά.
 • Μια πολυεπιστημονική προσέγγιση διασφαλίζει ότι πολλά προγράμματα περιλαμβάνουν εμπειρογνώμονες από όλα τα διαφορετικά σχολεία και κολέγια του Πανεπιστημίου. Για παράδειγμα, το Ινστιτούτο Υγείας του Lincoln συγκεντρώνει εμπειρογνωμοσύνη που καλύπτει την επιστήμη που βασίζεται σε εργαστήρια στις πρωτογενείς ιατρικές παρεμβάσεις.
 • Το Πανεπιστήμιο είναι αφοσιωμένο στη διδασκαλία που ασχολείται με την έρευνα στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών του, προσφέροντας στους προπτυχιακούς φοιτητές ευκαιρίες να συνεργαστούν με τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό σε ερευνητικά έργα μέσω της πρωτοποριακής πρωτοβουλίας Student ως παραγωγός του Lincoln.

4. Πολύ ικανοποιημένοι μαθητές

 • Ο Λίνκολν κατατάσσεται στην 11η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ικανοποίηση των σπουδαστών στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα (NSS) 2016. Επιπλέον, η Lincoln έχει κατατάξει την πρώτη θέση σε μια σειρά θεματικών περιοχών NSS, συμπεριλαμβανομένης της Ζωολογίας, της Μεταφορών και Ταξιδίων, του Σχεδιασμού, της Βιοχημείας και της Επιστήμης των Ζώων.
 • Το Πανεπιστήμιο είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη επιχειρηματικών αποφοίτων, με φοιτητές του Lincoln να απολαμβάνουν καλές προοπτικές απόφοιτους και πολλοί να ξεκινήσουν τις δικές τους επιτυχημένες επιχειρήσεις. Ενενήντα πέντε τοις εκατό των πιο πρόσφατων αποφοίτων μας εργάζονταν ή σπουδάζονταν έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους, με σχεδόν τρία τέταρτα σε επίπεδο μεταπτυχιακού τίτλου [Προορισμοί των αποφοίτων από την έρευνα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση 2014/15, που δημοσιεύθηκε τον Ιούλιο του 2016].
 • Η συνεργασία με την Ένωση Φοιτητών δίνει τη δυνατότητα στο Πανεπιστήμιο του Lincoln να βελτιώνει συνεχώς μια σπουδαία εμπειρία φοιτητών

5. Δέσμευση για ακαδημαϊκή αριστεία

 • Στην πρόσφατη ανασκόπηση της Υπηρεσίας Διασφάλισης Ποιότητας, το Πανεπιστήμιο έλαβε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και επαινέθηκε για τους καινοτόμους τρόπους με τους οποίους δίδει στους φοιτητές του μια φωνή.
 • Η Lincoln είναι υπερήφανη που είναι διαπιστευμένος από έναν αριθμό επαγγελματικών φορέων, όπως το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής, η Royal Pharmaceutical Society της Μεγάλης Βρετανίας, το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας, το Γενικό Συμβούλιο Κοινωνικής Εργασίας, η Βρετανική Ψυχολογική Εταιρεία, το Εθνικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης Δημοσιογράφων, Το Συμβούλιο Chartered Institute of Environmental Health, το Chartered Institute of Personnel and Development, το Chartered Institute of Logistics and Transport, το δικηγορικό σωματείο, το δικηγορικό συμβούλιο και το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Επιστήμης.

6. Παγκόσμια δέσμευση

 • Περίπου 100 διαφορετικές εθνικότητες εκπροσωπούνται στον φοιτητικό πληθυσμό του Πανεπιστημίου του Λίνκολν.
 • Το Πανεπιστήμιο έχει συνεργασίες με μεγάλα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο και το Διεθνές Κέντρο Μελετών εργάζεται για να επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλειά του.
 • Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν υποστηρίζει πολυεθνικές εταιρείες και οργανώσεις στις ανάγκες εκπαίδευσης, κατάρτισης, έρευνας και παροχής συμβουλών.
 • Το πανεπιστήμιο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις που σημάδεψαν την 800η επέτειο της Magna Carta το 2015, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας της 1215. σήμερα - μιας μεγάλης νέας πλατφόρμας ψηφιακών τεχνών που υποστηρίζεται από το Συμβούλιο Καλών Τεχνών της Αγγλίας.

7. Οδήγηση της αλλαγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

 • Το πανεπιστήμιο οδήγησε το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Μάθηση τοπίων" στο σχεδιασμό ακαδημαϊκών χώρων του μέλλοντος.
 • Ο Lincoln ήταν επικεφαλής του πρωτοποριακού προγράμματος Student as Producer, μιας μεγάλης πρωτοβουλίας που χρηματοδοτήθηκε από την Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης, με σκοπό να διερευνήσει και να προωθήσει τη συμμετοχή των σπουδαστών στην έρευνα από την αρχή των σπουδών τους.
 • Ο καθηγητής της κας Lincoln, Mary Stuart, είναι μέλος του συμβουλίου του Συμβουλίου Χρηματοδότησης της Ανώτατης Εκπαίδευσης για την Αγγλία και του Αναπληρωτή Προέδρου της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας.

8. Ισχυρή εστίαση στην κοινότητα

 • Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν υποστηρίζει το Φεστιβάλ Βιβλίου Λίνκολν, τα Επιχειρηματικά Βραβεία Lincolnshire, τα Βραβεία Αθλητισμού Lincolnshire και το Φεστιβάλ Συχνότητας του Ψηφιακού Πολιτισμού.
 • Η Campus Brayford διαθέτει εκπληκτικές εγκαταστάσεις τέχνης στο Κέντρο Τέχνης Λίνκολν, ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της περιοχής, το χώρο της ζωντανής μουσικής κινητήρα Shed και την αίθουσα τέχνης Project Space Plus.
 • Το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί μια ποικιλία δημόσιων διαλέξεων ελεύθερων για παρακολούθηση, όπως η σειρά μαθημάτων των φιλοξενουμένων Great Lives, η οποία φέρνει τους διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στη σκηνή για να μοιραστούν τη μάθηση, την εμπειρία και την εμπειρία τους. Οι ομιλητές συμπεριέλαβαν τον Sir John Hurt, τον καθηγητή Lord Robert Winston και τη βαρόνη Susan Greenfield.
 • Το Πανεπιστήμιο του Lincoln είναι εταίρος στο Lincoln Cultural and Arts Partnership, ένα όργανο που συγκεντρώνει δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς σε ολόκληρη την πόλη για να στηρίξει και να ενισχύσει τον τουρισμό και την οικονομία των επισκεπτών.
 • Η Siren FM, που στεγάζεται σε βιομηχανικά πρότυπα στούντιο στο Lincoln School of Film & Media, ήταν ο πρώτος κοινοτικός ραδιοφωνικός σταθμός πλήρους κλίμακας που φιλοξένησε πανεπιστήμιο. Ονομάστηκε Ραδιοφωνικός Σταθμός της χρονιάς East Midlands το 2013 και το 2014.
 • Κάθε χρόνο, περισσότεροι από 1.500 φοιτητές του Lincoln συμβάλλουν περίπου 15.000 ώρες εθελοντισμού σε πολύτιμα κοινοτικά έργα εντός και γύρω από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Lincolnshire. Η συνολική οικονομική αξία των ωρών εθελοντισμού που αναλαμβάνει η πανεπιστημιακή κοινότητα εκτιμάται σε σχεδόν £ 500.000.

9. Κοινωνική κινητικότητα και ποικιλομορφία

 • Το Πανεπιστήμιο έχει δεσμευτεί να αυξήσει τις προσδοκίες μεταξύ των ατόμων ηλικίας 14 έως 19 ετών και συνεργάζεται με σχολεία σε τοπικό και εθνικό επίπεδο για να προωθήσει και να βοηθήσει στην πρόοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Στο πλαίσιο του προγράμματος NNCO, το Πανεπιστήμιο του Lincoln είναι επικεφαλής του Lincolnshire Outreach Network, το οποίο ενθαρρύνει και υποστηρίζει περισσότερους νέους από τα τοπικά σχολεία και κολέγια για να αποκτήσουν πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Το 2013, ο Lincoln προσχώρησε στο Ίδρυμα Sorrell Foundation και το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί το National Art and Design Saturday Club. Αυτό το δωρεάν πρόγραμμα εκδηλώσεων για τους μαθητές των τοπικών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα παρέχοντας εξειδικευμένα μαθήματα σε θέματα σχεδιασμού με πρόσβαση στις κορυφαίες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου
 • Το πανεπιστήμιο υποστηρίζει φοιτητές από λιγότερο ευνοημένο περιβάλλον προσφέροντας μια σειρά υποτροφιών και υποτροφιών. Αυτές περιλαμβάνουν την υποτροφία του Πανεπιστημίου Lincoln, την Υποτροφία του Αντικαγκελάριου, την Υποτροφία Αριστείας, την υποτροφία Lincoln Graduate και την Υποτροφία Blackburn. Μέσω των εταιρικών σχέσεων του κλάδου, προσφέρει επίσης υποτροφίες Santander και Siemens Engineering Bursaries.

10. Ποιότητα και επιτυχία σε λίγα χρόνια

 • Το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν ήταν η πρώτη νέα πανεπιστημιούπολη του κέντρου της πόλης που θα κατασκευαστεί σε 25 χρόνια χάρη στη δημόσια και ιδιωτική συνδρομή που συνεισέφερε £ 32 εκατομμύρια.
 • Η πανεπιστημιούπολη Lincoln εγκαινιάστηκε επίσημα από την Αυτού Μεγαλειότητα Η Βασίλισσα το 1996. Το πρώην Πανεπιστήμιο του Lincolnshire και του Humberside έγινε το Πανεπιστήμιο του Λίνκολν το 2001.
 • Το Πανεπιστήμιο φιλοξενεί σήμερα περίπου 13.000 φοιτητές και 1.500 άτομα σε όλη την πανεπιστημιούπολη σε Lincoln, Riseholme και Holbeach.
 • Η Ένωση Φοιτητών του Πανεπιστημίου του Λίνκολν κέρδισε την Ένωση Φοιτητών της Χρονιάς στο Βραβείο Εθνικής Ένωσης Φοιτητών (NUS) 2014.
 • Οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου χρησιμοποιήθηκαν ως στρατόπεδο εκπαίδευσης από τους παραολυμπιακούς αθλητές πριν από τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

University of Lincoln

Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία για να προσαρμόσετε τη μάθησή σας μέσα σε ένα πλαίσιο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία για να προσαρμόσετε τη μάθησή σας μέσα σε ένα πλαίσιο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων (RIBA) και του Αρχιτεκτονικού Γραφείου Εγγραφής (ARB).

Αυτό το μάθημα ενθαρρύνει τον κριτικό προβληματισμό για τους προσωπικούς στόχους, τα επιτεύγματα και τη φιλοσοφία του σχεδιασμού μέσα σε ένα πλαίσιο δομημένης θεωρητικής συζήτησης και ατομικής έρευνας. Δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων μέσω μεμονωμένων μελετών, ομαδικών εργασιών και δραστηριοτήτων στούντιο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 5 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MRes Performing Arts (Δράμα, Χορός, Μουσική) στοχεύει στην παροχή αναγνωρισμένου βραβείου στην προετοιμασία της διδακτορικής διατριβής σε συναφείς περιοχές. Είναι σχεδ ... [+]

Το μάθημα

Το MRes Performing Arts (Δράμα, Χορός, Μουσική) στοχεύει στην παροχή αναγνωρισμένου βραβείου στην προετοιμασία της διδακτορικής διατριβής σε συναφείς περιοχές. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που επιθυμούν να αναπτύξουν ένα ίδρυμα διδακτορικής διατριβής.

Αυτό το μάθημα προσφέρει μια ιδανική αρχή για το ερευνητικό σας ταξίδι στις τέχνες του θεάματος. Στόχος του είναι να παράσχει τα κρίσιμα και μεθοδολογικά εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ακαδημαϊκή έρευνα, επιτρέποντας συγχρόνως την εστιασμένη μελέτη στην επιλεγμένη πειθαρχία των τεχνών του θεάματος και τη δέσμευσή σας στις διαφορετικές προοπτικές επίδοσης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για τους επίδοξους αρχιτέκτονες. Το πρόγραμμα συνταγογραφείται από το Αρχείο Εγγραφής Αρχιτεκτό ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης για τους επίδοξους αρχιτέκτονες. Το πρόγραμμα συνταγογραφείται από το Αρχείο Εγγραφής Αρχιτεκτόνων και επικυρώνεται από το Βασιλικό Ινστιτούτο Βρετανών Αρχιτεκτόνων.

Αυτό το μάθημα ενθαρρύνει τον κριτικό προβληματισμό για τους προσωπικούς στόχους, τα επιτεύγματα και τη φιλοσοφία του σχεδιασμού μέσα σε ένα πλαίσιο δομημένης θεωρητικής συζήτησης και ατομικής έρευνας. Παρέχει την ελευθερία να προσαρμόσετε τη μάθησή σας μέσα σε ένα πλαίσιο που ικανοποιεί τις απαιτήσεις του Βασιλικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτόνων και Αρχιτεκτόνων Αρ. Εγγραφής Μέρος 2.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 5 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Lincoln

Η MSc Crisis και Διαχείριση Καταστροφών συγκεντρώνει τους τομείς της διαχείρισης κρίσεων, της διαχείρισης κινδύνων και της διαχείρισης καταστροφών, με στόχο να δώσει στου ... [+]

Το μάθημα

Η MSc Crisis και Διαχείριση Καταστροφών συγκεντρώνει τους τομείς της διαχείρισης κρίσεων, της διαχείρισης κινδύνων και της διαχείρισης καταστροφών, με στόχο να δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν μια κατανόηση των σημερινών προσεγγίσεων στην κρίση και την καταστροφή και τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν αυτές οι εκδηλώσεις στις επιχειρήσεις, κοινότητες και έθνη. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αντιμετωπίζει τα ζητήματα διακοπής των επιχειρήσεων και την ανάγκη στρατηγικών ετοιμότητας, αντίδρασης και ανάκαμψης για την ελαχιστοποίηση τόσο των οικονομικών όσο και των ανθρώπινων ζημιών που προκύπτουν από κρίσεις και καταστροφές τόσο από φυσική όσο και από ανθρώπινη προέλευση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc International Banking και οι επενδύσεις στο Lincoln απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των επενδυτικών τραπεζών. Η ζήτηση ... [+]

Το μάθημα

Το MSc International Banking και οι επενδύσεις στο Lincoln απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στον τομέα των επενδυτικών τραπεζών. Η ζήτηση για όσους διαθέτουν τις σχετικές γνώσεις σχετικά με την εταιρική χρηματοδότηση, τις επενδύσεις, την εμπορική και την επενδυτική τραπεζική είναι υψηλή στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και στις αναδυόμενες οικονομίες της αγοράς στην Ασία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το (MSc) International Business Economics έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που έχουν ένα υπόβαθρο στις σπουδές επιχειρήσεων και διαχείρισης. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία ... [+]

Το μάθημα

Ο συνδυασμός των διεθνών επιχειρήσεων και των εφαρμοσμένων οικονομικών σε αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια επισκόπηση του διεθνούς κόσμου των επιχειρήσεων και μια σταθερή βάση για μια σταδιοδρομία σε μια ποικιλία οργανισμών που δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, ή ως οικονομολόγος εφαρμοσμένη / επιχείρηση. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για όσους δεν έχουν ισχυρό οικονομικό ή οικονομετρικό υπόβαθρο και είναι τόσο ποσοτικά όσο και ερευνητικά προσανατολισμένα στη φύση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

MSc Ανάπτυξη και Σχεδιασμός Παιχνιδιών έχει σχεδιαστεί για να βασιστεί στις υπάρχουσες δεξιότητες προγραμματισμού των υπολογιστών για να παρέχουν τις γνώσεις και τις δεξι ... [+]

Το μάθημα

MSc Ανάπτυξη και Σχεδιασμός Παιχνιδιών έχει σχεδιαστεί για να βασιστεί στις υπάρχουσες δεξιότητες προγραμματισμού των υπολογιστών για να παρέχουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη σύγχρονων βιντεοπαιχνιδιών, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία προηγμένων εργαλείων και πλατφορμών, όπως η εικονική πραγματικότητα.

Το περιβάλλον του κλάδου είναι μια σημαντική πτυχή αυτού του προγράμματος και οι μαθητές μελετούν επίσης θέματα σχεδιασμού παιχνιδιών τα οποία ισχύουν για τη βιομηχανική εργασία και την ανεξάρτητη δημιουργία παιχνιδιών καθώς και ερευνητικές τεχνικές κατάλληλες για περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές. Αυτό υποστηρίζεται από την εμπειρία του κλάδου του προσωπικού μας, πολλοί από τους οποίους είτε απασχολούνται στη βιομηχανία παιχνιδιών είτε έχουν σημερινές ενεργές σχέσεις με τη βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη αντανακλαστικών και ικανών επαγγελματιών των κοινωνικών υπηρεσιών που μπορούν να εξασκήσουν με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εμπιστ ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη αντανακλαστικών και ικανών επαγγελματιών των κοινωνικών υπηρεσιών που μπορούν να εξασκήσουν με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και εμπιστοσύνη σε πολύπλοκα περιβάλλοντα. Η Σχολή Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας έχει επικυρωθεί από το Συμβούλιο Υγείας και Επαγγελματιών Φροντίδας (HCPC) για να παραδώσει το MSc Social Work ως μεταπτυχιακό επαγγελματικό βραβείο στην Κοινωνική Φροντίδα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις προηγμένες δεξιότητες, τις γνώσεις και την τεχνογνωσία για την ανάληψη τεχνικών και παραγωγικών ρόλων ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους σπουδαστές με τις προηγμένες δεξιότητες, τις γνώσεις και την τεχνογνωσία για την ανάληψη τεχνικών και παραγωγικών ρόλων διαχείρισης στον παγκοσμίως σημαντικό τομέα γεωργικών προϊόντων διατροφής.

Ο τομέας των γεωργικών προϊόντων διατροφής είναι εγγενώς συνδεδεμένος με τις προκλήσεις που αφορούν τη χρήση γης και νερού, την κλιματική αλλαγή, την υγεία και την ευημερία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το μάστερ ακολουθεί μια προσέγγιση βασισμένη στην τεκμηρίωση, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη των θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων σας για τη διαχείριση της προβλη ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα MSc Clinical Animal Behavior University of Lincoln διευθύνεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και είναι διαπιστευμένο από την Ένωση για τη Μελέτη της Συμπεριφοράς των Ζώων.

Αυτό το μάστερ ακολουθεί μια προσέγγιση βασισμένη στην τεκμηρίωση, η οποία στοχεύει στην ανάπτυξη των θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων σας για τη διαχείριση της προβληματικής συμπεριφοράς στα ζώα συντροφιάς. Είναι επικεφαλής ομάδας εμπειρογνωμόνων, μεταξύ των οποίων ο πρώτος ευρωπαίος καθηγητής κτηνιατρικής συμπεριφοράς, ο ειδικός Daniel Mills από το Ευρωπαϊκό και το Royal College of Veterinary Surgeon.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
13 - 33 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει έναν υπολογιστικό πυρήνα με την τεχνολογία της όρασης και της επιστήμης των δεδομένων και των μηχανικών μάθησης, προσφέροντας στους μαθητές τη ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει έναν υπολογιστικό πυρήνα με την τεχνολογία της όρασης και της επιστήμης των δεδομένων και των μηχανικών μάθησης, προσφέροντας στους μαθητές τη θεωρητική και πρακτική εμπειρία που απαιτείται για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που απαιτούνται σε έναν δυναμικό και καινοτόμο τεχνολογικό τομέα.

Οι ενότητες καλύπτουν θέματα όπως η προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, το όραμα του υπολογιστή, τα σύνορα της μάθησης μηχανών και η έρευνα στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η εκμάθηση μηχανών και ο υπολογισμός των νευρώνων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc Marketing με το πτυχίο Luxury Brands στο Lincoln προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ειδικεύονται σε προϊόντα πολυτελείας και διαχείρισης μάρκας. Το πρόγραμμα ... [+]

Το μάθημα

Το MSc Marketing με το πτυχίο Luxury Brands στο Lincoln προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ειδικεύονται σε προϊόντα πολυτελείας και διαχείριση μάρκας. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να αναπτύξει μια εμπεριστατωμένη γνώση της θεωρίας του μάρκετινγκ και του σχεδιασμού, των στρατηγικών δεξιοτήτων και των διαχειριστικών δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για να εξασφαλίσει μια σταδιοδρομία στους τομείς των ειδών πολυτελείας και της εμπειρίας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το διεθνώς επικεντρωμένο MSc στη Διαχείριση Εκδηλώσεων έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στη βιομηχανία εκδηλώσεων. Παρά την οικονομική αστάθεια και ... [+]

Το μάθημα

Το διεθνώς επικεντρωμένο MSc στη Διαχείριση Εκδηλώσεων έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια καριέρα στη βιομηχανία εκδηλώσεων. Παρά την οικονομική αστάθεια και την πολιτική αβεβαιότητα, η βιομηχανία εκδηλώσεων εξακολουθεί να συμβάλλει σημαντικά στις παγκόσμιες, εθνικές και περιφερειακές οικονομίες και στις αγορές εργασίας.

Το μέγεθος και η δυναμική του εργατικού δυναμικού των εκδηλώσεων και του πολιτιστικά διαφορετικού κοινού σημαίνει ότι υπάρχει συνεχής απαίτηση για εξελιγμένα διευθυντικά στελέχη και αναλυτές. Ως βασικό στοιχείο των οικονομικών υπηρεσιών και εμπειριών, ο τομέας εκδηλώσεων συνεχίζει να απαιτεί προσαρμόσιμους και εξειδικευμένους επαγγελματίες που καταλαβαίνουν όχι μόνο τις διαδικασίες σχεδιασμού και διαχείρισης εκδηλώσεων αλλά και την ικανότητα να διαχειρίζονται τα περιβάλλοντα με προκλήσεις μέσα στα οποία διοργανώνονται τα γεγονότα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το MSc επικεντρώνεται στη διαμόρφωση των υποθέσεων και στις εφαρμοζόμενες πτυχές της εγκληματολογικής ψυχολογίας. Δίνεται έμφαση στη συνεργασία με διαφορετικές ομάδε ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα έχει σαφή έμφαση σε πρακτικά θέματα που βασίζονται στην εγκληματολογική ψυχολογία. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις διεργασίες και τις εκτιμήσεις της αστυνομίας για τα δικαστήρια και τις καταδίκες, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες που είναι επωφελείς για την εργασία με διαφορετικές ομάδες πελατών, λαμβάνοντας υπόψη την αξιολόγηση, το επίπεδο κινδύνου και τη θεραπεία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Ένα MSc από την έρευνα στα εφαρμοσμένα μαθηματικά δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να διεξάγουν έρευνα σε τομείς των μαθηματικών με πρακτικές εφαρμογές στην επιχείρηση κ ... [+]

Το μάθημα

Ένα MSc από την έρευνα στα εφαρμοσμένα μαθηματικά δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να διεξάγουν έρευνα σε τομείς των μαθηματικών με πρακτικές εφαρμογές στην επιχείρηση και τη βιομηχανία.

Ως ερευνητής στη Σχολή Μαθηματικών και Φυσικής, έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ειδικούς στον τομέα και να έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε εθνικές και διεθνείς συνεργασίες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Ο τουρισμός είναι μια παγκοσμίως σημαντική βιομηχανία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Tourism και Marketing στο ... [+]

Το μάθημα

Ο τουρισμός είναι μια παγκοσμίως σημαντική βιομηχανία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σταδιοδρομίας. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Tourism και Marketing στο Lincoln μπορεί να προσφέρει μια διαδρομή σε μια ποικιλία Pathways εξαρτώνται από τις προσδοκίες σταδιοδρομίας μέσω της επιλογής των ενοτήτων του.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει μια κατανόηση του μάρκετινγκ στο πλαίσιο του τουρισμού. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν μια σειρά ενότητες στον τομέα του τουρισμού και του μάρκετινγκ με στόχο την ανάπτυξη της κατανόησης των τουριστών ως καταναλωτών και του τρόπου με τον οποίο οι προορισμοί μπορούν να χαρακτηριστούν και να προωθηθούν. Οι σπουδαστές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες κρίσιμης σκέψης και οργάνωσης, οι οποίες στοχεύουν να τους υποστηρίξουν ώστε να καταστούν αποτελεσματικοί επαγγελματίες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα MSc Biotechnology στοχεύει να προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν προηγμένες θεωρητικές γνώσεις, κατανόηση, πρακτική εμπειρία και κατάρτιση, ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα MSc Biotechnology στοχεύει να προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν προηγμένες θεωρητικές γνώσεις, κατανόηση, πρακτική εμπειρία και κατάρτιση, με ιδιαίτερη έμφαση στις σύγχρονες προσεγγίσεις μοριακών και βιολογικών συστημάτων στις αναδυόμενες βιοτεχνολογίες.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια καλή γείωση στη βασική βιοτεχνολογία, καθώς και ειδική εκπαίδευση στην ιατρική, βιομηχανική, περιβαλλοντική και ζύμωση βιοτεχνολογία με την ευκαιρία να ολοκληρωθεί ένα ερευνητικό έργο σε έναν από αυτούς τους τομείς.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πτυχίο MSc Project Management στο Lincoln παρέχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με θεμελιώδεις θεωρίες και βέλτιστες πρακτικές με συστηματικό, κρίσιμο και ταυτόχρονα δημιο ... [+]

Το μάθημα

Τα έργα είναι επί του παρόντος πανταχού παρόντα, επισημοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες οργανώνουν και εφαρμόζουν τις συνεχείς βελτιώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή λειτουργία τους σε ανταγωνιστικές αγορές και συνήθως συνεπάγονται υψηλό κίνδυνο και αβεβαιότητα. Η ιστορική κληρονομιά της διαχείρισης του έργου είναι εμφανής παντού στον κόσμο. Όλα όσα κατασκευάστηκαν, ξεκινώντας από τις αιγυπτιακές πυραμίδες με τους μεσαιωνικούς καθεδρικούς ναούς μέχρι τους ουρανοξύστες και άλλα διακεκριμένα παραδείγματα σύγχρονων υποδομών, ήταν κάποια στιγμή ένα έργο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές κρίσιμης ανάλυσης, αυτο-αντανάκλασης και επίλυσης προβλημάτων, ο τίτλος MSc για τη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM) παρέχει στους φοιτητ ... [+]

Το μάθημα

Η επαγγελματική πιστοποίηση, οι σύνδεσμοι του κλάδου και η επιχειρηματική εστίαση καθιστούν το πρόγραμμα αυτό ιδανικό εάν συμμετέχετε επί του παρόντος σε ανθρώπινους πόρους ή ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε μια καριέρα στον τομέα αυτό.

Με ξεχωριστές προοπτικές για ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους τρόπους διαχείρισης των ανθρώπων στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, λαμβάνοντας υπόψη την εξέλιξη των ανθρώπων και τις σχέσεις των εργαζομένων και την κατανόηση των ευρύτερων επιχειρηματικών ανησυχιών των ανώτερων στελεχών. Θα κληθείτε να σκεφτείτε κριτικά τα θέματα οργανωτικής διαχείρισης και αυτο-προβληματισμού.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

MSc International Management Τουρισμού έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους αποφοίτους με την ακαδημαϊκή κατανόηση και τις βιομηχανικές εφαρμογές που απαιτούνται για να εργαστ ... [+]

Το μάθημα

MSc International Management Τουρισμού έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους αποφοίτους με την ακαδημαϊκή κατανόηση και τις βιομηχανικές εφαρμογές που απαιτούνται για να εργαστούν σε ανώτερα επίπεδα σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο παγκόσμιο τομέα.

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία να αναπτυχθούν οι αναλυτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αξιολόγηση των τάσεων της βιομηχανίας, της ζήτησης στην αγορά και της σχετικής ταξιδιωτικής συμπεριφοράς. Σημαντικά θέματα όπως το επιχειρηματικό πνεύμα, η αειφορία και ο παγκοσμιοποιημένος χαρακτήρας αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος. Οι μαθητές αναμένεται να γίνουν ενημερωμένοι, ερμηνευτικοί, αναλυτικοί και κρίσιμοι, καθώς και να γνωρίζουν την αξία της απόκτησης και επίδειξης μεταβιβάσιμων προσωπικών δεξιοτήτων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα MSc International Business στο Lincoln έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες γνώσεις και τις γνώσεις του θέματος που θα σας επιτρέψουν να α ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα προσφέρει υψηλό επίπεδο υποστήριξης για τους διεθνείς φοιτητές. Υπάρχουν ολοκληρωμένες προσεγγίσεις υποστήριξης στην αγγλική γλώσσα, προσανατολισμός προς σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταπτυχιακές σπουδές, ανάπτυξη επιχειρηματικών δυνατοτήτων και δυνατοτήτων επαγγελματικής σταδιοδρομίας, καθώς και ποιμαντική υποστήριξη. Η στενή συνεργασία με το Διεθνές Γραφείο, το Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας, τις Φοιτητικές Υπηρεσίες, την Καριέρα, τη Βιβλιοθήκη και άλλες κεντρικές υπηρεσίες αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό αυτής της υποστήριξης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης MSc University of Lincoln έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για μια καριέρα στην επιχείρηση και τη διαχείριση. Οι μαθητές μπορο ... [+]

Το μάθημα

Οι ενότητες της Ηγεσίας, του Προσωπικού αντίκτυπου και των Διαπραγματεύσεων αποσκοπούν στην ανάπτυξη της κατανόησης εκ μέρους των μαθητών των εξελισσόμενων διαχειριστικών πρακτικών σε σύγχρονους οργανισμούς, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες των εργοδοτών που αναζητούν υποψήφιους με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και στάση «can-do».

Εκτός από την ολοκλήρωση ενός συνδυασμού βασικών και προαιρετικών ενοτήτων, οι μαθητές αναμένεται να αναλάβουν μια εις βάθος ανεξάρτητη μελέτη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Δεδομένου ότι η εταιρική διακυβέρνηση αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής επιχειρηματικής ζωής, το πρόγραμμα MSc Governance έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι σχε ... [+]

Το μάθημα

Η παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, τα εταιρικά σκάνδαλα και οι καταρρεύσεις και η ανησυχία του κοινού για την προφανή έλλειψη αποτελεσματικών συμβουλίων, συνέβαλαν σε μια έκρηξη ενδιαφέροντος για πρακτικές χρηστής διακυβέρνησης. Το πρόγραμμα είναι δομημένο με επίκεντρο την πρακτική εφαρμογή στο επιχειρηματικό περιβάλλον και έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές ισχυρή θεματική γνώση και τις τελευταίες σκέψεις στον κόσμο της διακυβέρνησης, της βιωσιμότητας, της επιχειρησιακής ηθικής, της οργανωτικής και διοικητικής αποτελεσματικότητας, των οικονομικών, του δικαίου και της στρατηγικής Σκέψη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Οι εργοδότες προσπαθούν όλο και περισσότερο να προσλαμβάνουν πτυχιούχους που μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν υψηλού επιπέδου δεξιότητες και ικανότητες για να επιτύχουν στ ... [+]

Το μάθημα

Το MSc Logistics και Παγκόσμια Επιχειρησιακό βαθμό παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πρακτική στο πλαίσιο της σχετικής σύγχρονης θεωρίας και της έρευνας στον τομέα της Διοίκησης Logistics από μια διεθνή προοπτική.

Το πρόγραμμα επιδιώκει να αναπτύξει το στρατηγικό όραμα των φοιτητών που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης και της προληπτικής διαχείρισης. Το πρόγραμμα αναγνωρίζει ότι όλες οι οργανώσεις, τοπικές και παγκόσμιες, αλλάζουν συνεχώς και επιδιώκουν να εξασφαλίσουν ότι οι διαχειριστές αναπτύσσουν τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες για να το αντιμετωπίσουν. Το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει την εκμάθηση συγκεκριμένων περιπτώσεων και καταστάσεων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc στη διαχείριση της μόδας στοχεύει στην παραγωγή αποφοίτων που είναι σε θέση να αναλύσουν τις καταναλωτικές και άλλες τάσεις στην κοινωνία για να αναπτύξουν αποτελε ... [+]

Το μάθημα

Το MSc στη διαχείριση της μόδας στοχεύει στην παραγωγή αποφοίτων που είναι σε θέση να αναλύσουν τις καταναλωτικές και άλλες τάσεις στην κοινωνία για να αναπτύξουν αποτελεσματικές στρατηγικές αγοράς, λιανικής και προώθησης.

Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για υποψηφίους που επιδιώκουν να ακολουθήσουν μια καριέρα διαχείρισης στη βιομηχανία της μόδας. Παραδείγματα πιθανών ρόλων είναι ο διαχειριστής καταστημάτων, ο αντιπρόσωπος μάρκας, ο αγοραστής μόδας, η πρόβλεψη τάσεων και το στέλεχος μάρκετινγκ.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πτυχίο MSc Management και International Relations στο Lincoln απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επαγγελματική σταδιοδρομία σε διεθνείς οργανισμού ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει τη θεωρία των διεθνών σχέσεων και τις μελέτες ανάπτυξης με βασικές διοικητικές και οργανωτικές δεξιότητες, με στόχο να εκπαιδεύσει τους μαθητές να γίνουν αποτελεσματικά μέλη ιδιωτικών, κυβερνητικών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Παραδείγματα δυνητικών εργοδοτών περιλαμβάνουν μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ), διακυβερνητικούς οργανισμούς, δημόσιες υπηρεσίες, φιλανθρωπικά ιδρύματα και επιχειρήσεις.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Ο βαθμός MSc Engineering Management έχει σχεδιαστεί για να βασιστεί σε ένα προηγούμενο μηχανικό υπόβαθρο και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της διαχειριστικής κατανόησης σ ... [+]

Το μάθημα

Ενημέρωση από τις ανάγκες της βιομηχανίας, ο βαθμός αυτός θα δώσει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες και ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες εκτός από την ηγεσία, τις διαπραγματεύσεις και τις επιρροές, τις δεξιότητες παρουσίασης και αυτογνωσίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε ενότητες που περιλαμβάνουν βασικά στοιχεία ενέργειας, οικονομικά, οικονομικά, ενεργειακά συστήματα, επιχειρηματικότητα και διαχείριση κινδύνων. Παρέχεται τόσο από το Lincoln International Business School όσο και από τη Σχολή Μηχανικών, το πρόγραμμα μεγιστοποιεί τις εξειδικευμένες γνώσεις σε κάθε Σχολή, διασφαλίζοντας συγχρόνως ότι και οι δύο περιοχές συνδυάζονται με μια συνεπή παράδοση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc Sport Science έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους πτυχίων που σχετίζονται με τον αθλητισμό και επαγγελματίες επαγγελματίες που επιθυμούν να διατηρήσουν τις επιστημονικέ ... [+]

Το μάθημα

Με έμφαση στην εφαρμοσμένη θεωρία, την πρακτική εργασία και την εμπλοκή της κοινότητας, το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές μια πολυεπιστημονική κατανόηση της αθλητικής επιστήμης με την επιλογή να ειδικευτούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Το MSc Sport Science έχει σχεδιαστεί για αποφοίτους πτυχίων που σχετίζονται με τον αθλητισμό και επαγγελματίες επαγγελματίες που επιθυμούν να διατηρήσουν τις επιστημονικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους μέχρι σήμερα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc μας στην Επιστήμη και Διαχείριση των Κατασκευών ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα περιβάλλοντα: αλλαγές στο κλίμα, την τεχνολογία, τη ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της γνώσης των μαθητών και της κατανόησης της επιστήμης των κτιρίων και της διαχείρισης της κατασκευαστικής διαδικασίας, προκειμένου να εκπληρώσουν τα επαγγελματικά τους καθήκοντα για τη δημιουργία, τη βελτίωση και τη διατήρηση του οικοδομημένου μας περιβάλλοντος. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές ένα πρόγραμμα που λαμβάνει μια ολιστική προοπτική των διαδικασιών διαχείρισης κατασκευών και των παγκόσμιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η σύγχρονη κατασκευαστική βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την εμπειρία σας σε ένα συγκεκριμένο τομέα της πληροφορικής και να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας για την προετοιμασ ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την εμπειρία σας σε ένα συγκεκριμένο τομέα της πληροφορικής και να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας για την προετοιμασία για θέσεις στην ανάπτυξη της έρευνας ή στη διαχείριση της τεχνολογίας.

Ο ευέλικτος χαρακτήρας αυτού του Δασκάλου σας δίνει την ευκαιρία να διεξάγετε έρευνα σε μια περιοχή που σας ενδιαφέρει ή σχετίζεται με την τρέχουσα απασχόλησή σας. Παραδείγματα πρόσφατων έργων από τους μαθητές περιλαμβάνουν τη διαχείριση υβριδικών συστημάτων πληροφοριών, την ανάπτυξη συστημάτων μηχανικής όρασης για την αυτόματη αναγνώριση των κηλίδων των τροφίμων και τη χρήση βιολογικά εμπνευσμένων νευρωνικών δικτύων για την πρόληψη συγκρούσεων μεταξύ αυτοκινήτων και πεζών. Παραδείγματα τομέων έρευνας περιλαμβάνουν τη ρομποτική και τα αυτόνομα συστήματα, την ηλεκτρονική όραση και την ανάλυση εικόνων ή βίντεο, την ανάλυση ιατρικών εικόνων, την κοινωνική πληροφορική, τα παιχνίδια και τις εφαρμογές σοβαρού παιχνιδιού και την επιστήμη των δεδομένων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το μάθημα παρέχει την ευκαιρία για ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων που μπορούν να εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τους εργοδότες στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Οι απόφ ... [+]

Το μάθημα

Η Λογιστική MSc στο University of Lincoln είναι ένα Μεταπτυχιακό Μεταπτυχιακό για εκείνους με ένα μη-λογιστικό υπόβαθρο που επιθυμούν να προχωρήσουν προς μια λογιστική που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία.

Στη σημερινή παγκοσμιοποιημένη οικονομία, η τυποποιημένη χρηματοοικονομική πληροφόρηση είναι ύψιστης σημασίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για την πρόοδο σε ανώτερες θέσεις στη λογιστική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πτυχίο MSc Λογιστικής και Οικονομικών έχει ως στόχο να αναπτύξει και να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας όσων εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν, στη χρηματοδότ ... [+]

Το μάθημα

Το πτυχίο MSc Λογιστικής και Οικονομικών έχει ως στόχο να αναπτύξει και να ενισχύσει τις προοπτικές σταδιοδρομίας όσων εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν, στη χρηματοδότηση ή τη λογιστική. Το πρόγραμμα αποκτά λίγη ή καμία επιχειρηματική γνώση στο προπτυχιακό επίπεδο και είναι επομένως κατάλληλο για αποφοίτους από μια σειρά από κλάδους που επιθυμούν να εισέλθουν σε αυτό το εξειδικευμένο επάγγελμα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να προσφέρει στους πτυχιούχους επιστημονικών, τεχνολογικών, μηχανικών και μαθηματικών ευκαιριών τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δεξιότητες ... [+]

Το μάθημα

Το University of Lincoln Master's στη Μηχανολογία έχει αναπτύχθηκε γύρω από τα βασικά σκέλη της μετατροπής της ενέργειας, το σχεδιασμό του συστήματος με την βοήθεια μηχανικών υπολογιστών, τον έλεγχο του συστήματος και τη βιωσιμότητα.

Η μελέτη βασίζεται στην έρευνα και τη δράση μάθησης, όπου οι μαθητές εισάγονται σε ένα θέμα και στη συνέχεια έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την κατανόησή τους μέσα από σενάρια που βασίζονται σε προβλήματα. Οι ενότητες διδάσκονται σε εβδομαδιαία μπλοκ, επιτρέποντας τη συμμετοχή φοιτητών μερικής απασχόλησης σε πλήρη απασχόληση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Η MSc Αναπτυξιακή Ψυχολογία επικεντρώνεται στην κοινωνική, συναισθηματική και γνωστική ανάπτυξη των παιδιών και έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους και επαγγελματίες ψυχολόγο ... [+]

Το μάθημα

Η Σχολή Ψυχολογίας έχει αυξανόμενη φήμη ως κέντρο εξειδίκευσης στην αναπτυξιακή ψυχολογία, με ερευνητικά ενδιαφέροντα στη γνωστική ανάπτυξη, την απόκτηση γλωσσών, τον αυτισμό, την κινητική ανάπτυξη, την αλληλεπίδραση ανθρώπου-ζώων, την ασφάλεια των παιδιών και την πρόληψη τραυματισμών, τα πολιτιστικά πλαίσια ανάπτυξης. Η έρευνα στην Σχολή βρίσκει άμεσες εφαρμογές πραγματικού κόσμου. Για παράδειγμα, οι μελέτες για την παρερμηνεία των εκφράσεων του προσώπου σκύλου έχουν οδηγήσει σε ένα εργαλείο πρόληψης για τη μείωση των περιπτώσεων των παιδιών που δαγκώνουν τα σκυλιά.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc Robotics and Autonomous Systems έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξουν τις καινοτόμες λύσεις π ... [+]

Το μάθημα

Το MSc Robotics and Autonomous Systems έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους σπουδαστές με τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξουν τις καινοτόμες λύσεις που απαιτούνται από την ταχέως αναπτυσσόμενη παγκόσμια βιομηχανία στη ρομποτική και τα αυτόνομα συστήματα (RAS).

Το πρόγραμμα στοχεύει να προσφέρει την ευκαιρία να ενισχυθεί και να εφαρμοστούν οι υπάρχουσες γνώσεις των μαθητών στον προγραμματισμό υπολογιστών και στα μαθηματικά πλαίσια μέσω εργαστηριακών εργαστηρίων, διαλέξεων, συζητήσεων και ανεξάρτητης έρευνας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Στη Σχολή Μαθηματικών και Φυσικής, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις γνώσεις σας για την υπολογιστική φυσική, αναπτύσσοντας παράλληλα τις ερευνητικές δεξιότητές σας ... [+]

Το μάθημα

Στη Σχολή Μαθηματικών και Φυσικής, θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις γνώσεις σας για την υπολογιστική φυσική, αναπτύσσοντας παράλληλα τις ερευνητικές δεξιότητές σας και να εργαστείτε παράλληλα με τους ειδικούς.

Η Υπολογιστική Φυσική είναι ένας θεμελιώδης τομέας μελέτης που στηρίζει μια τεράστια ποικιλία θεμάτων. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας, θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ειδικούς στον τομέα και να έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε ισχυρές εθνικές και διεθνείς συνεργασίες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα που απαιτεί μια σταθερή κατανόηση των μεθόδων έρευνας σε συγκεκριμένους τομείς της Ψυχο ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους μαθητές για μια καριέρα που απαιτεί μια σταθερή κατανόηση των μεθόδων έρευνας σε συγκεκριμένους τομείς της Ψυχολογίας.

Για να υποστηρίξουν αυτό το στόχο, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια σταθερή επιστημονική βάση σε μεθόδους ψυχολογικής έρευνας, όχι μόνο με σκοπό να καταστήσουν δυνατή την κατανόηση της κατάστασης της τέχνης, αλλά και με στόχο να καταστεί δυνατή η ανάπτυξη αρχικής έρευνας ιδέες, επεξεργάζονται ανεξάρτητα τέτοιες ιδέες, χρησιμοποιούν αυστηρά μεθοδολογικά πρότυπα και διαδίδουν τα αποτελέσματα και τα συμπεράσματα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Ο βαθμός μάρκετινγκ MSc παρέχει μια ευκαιρία για τους επίδοξους και έμπειρους marketeers να προωθήσουν την εμπειρογνωμοσύνη τους και τις ειδικές γνώσεις τους, προκειμένου ... [+]

Το μάθημα

Το μάρκετινγκ αποτελεί βασικό καθήκον διαχείρισης, το οποίο είναι κρίσιμο για την επιτυχία των επαγγελματιών του αύριο. Στο Λίνκολν, θα διδαχθούν από έμπειρους επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε μια εμπεριστατωμένη γνώση της θεωρίας μάρκετινγκ και την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ικανότητες σχεδιασμού, στρατηγικής σκέψης και διαχείρισης που είναι απαραίτητες για την πρόοδο της καριέρας σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Φεβρουάριος 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MSc στην Αναλυτική Επιστήμες έχει σχεδιαστεί για να δώσει πτυχιούχους στην επιστήμη και συναφή θέματα μια συστηματική εκπαίδευση στην εφαρμογή των σύγχρονων αναλυτικών ... [+]

Το μάθημα

Το MSc στην Αναλυτική Επιστήμες έχει σχεδιαστεί για να δώσει πτυχιούχους στην επιστήμη και συναφή θέματα μια συστηματική εκπαίδευση στην εφαρμογή των σύγχρονων αναλυτικών μεθόδων. Στόχος του είναι να παρέχει τις απαραίτητες πρακτικές, ερμηνευτικές αναλυτικές δεξιότητες για την εφαρμογή ευρέος φάσματος αναλυτικών τεχνικών σε βασικούς τομείς εφαρμογής.

Το μάθημα θέλει να αναπτύξει ένα σταθερό σύνολο πρακτικών δεξιοτήτων που οδηγούν σε εξειδικευμένες εφαρμογές και ευκαιρίες απασχόλησης ως αναλυτικός επιστήμονας. Φαρμακευτικές, εγκληματολογικές, αρχαιολογικές και περιβαλλοντικές αναλυτικές επιστήμες. Οι σπουδαστές μπορούν να επωφεληθούν από εξειδικευμένα ερευνητικά εργαστήρια και όργανα σε ένα περιβάλλον επικεντρωμένο στην έρευνα. Οι μαθητές μπορούν να αποφοιτήσουν με μια σειρά από διεπιστημονικές πρακτικές δεξιότητες, που αναπτύσσονται μέσω ειδικών διαλέξεων, εργαστηρίων, πρακτικών εργαστηριακών και αναλυτικών εμπειριών.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πτυχίο MSc Finance έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πλαίσιο για την εδραίωση και την ενίσχυση των οικονομικών και οικονομικών δεξιοτήτων των φοιτητών. Οι σπουδαστές ... [+]

Το μάθημα

Το πτυχίο MSc Finance έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ένα πλαίσιο για την εδραίωση και την ενίσχυση των οικονομικών και οικονομικών δεξιοτήτων των φοιτητών. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους οικονομικούς ειδικούς και την ευκαιρία να αναπτύξουν προηγμένες γνώσεις στην προετοιμασία για πρακτική ή περαιτέρω επαγγελματική κατάρτιση.

Η απελευθέρωση, η παγκοσμιοποίηση και οι επιπτώσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές οδήγησαν σε αυξανόμενο ενδιαφέρον για το θέμα της χρηματοδότησης. Οι επαγγελματίες στη σημερινή αγορά πρέπει να είναι ικανοί να διαχειρίζονται τις επενδύσεις τόσο οικονομικής όσο και οικονομικής φύσης και να χρησιμοποιούν ορθή και εμπεριστατωμένη κρίση για να λαμβάνουν κρίσιμες αποφάσεις.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες για να αναπτύξει τις καινοτόμες λύσεις που απαιτούνται από τη σημερινή ταχ ... [+]

Το μάθημα

Οι εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, την ορατότητα των υπολογιστών, τη ρομποτική, την κινητή τεχνολογία και τις εφαρμογές παιχνιδιών έχουν όλα γίνει ένα φυσιολογικό μέρος της αλληλεπίδρασης της κοινωνίας με τις υπολογιστικές συσκευές.

Αυτό το MSc Computer Science παρέχει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας στον προγραμματισμό υπολογιστών και τα μαθηματικά πλαίσια μέσα από εργαστήρια, διαλέξεις, συζητήσεις και ανεξάρτητη έρευνα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το επιστημονικά αυστηρό πρόγραμμα Master έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκτεταμένη εκπαίδευση στις τελευταίες τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε εργαστήρια ιατροδικαστ ... [+]

Το μάθημα

Στο Λίνκολν, θα διδάσκονται από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες με ειδίκευση στην αναλυτική και οργανική χημεία, τη φαρμακοβιομηχανία, την εντομολογία, την ανθρωπολογία και τη μοριακή βιολογία. Θα ενθαρρυνθείτε να συμμετάσχετε στην διεπιστημονική ερευνητική κουλτούρα στο University of Lincoln και να εργαστείτε μαζί με τους ακαδημαϊκούς που προσπαθούν να προωθήσουν τις τεχνικές της ιατροδικαστικής επιστήμης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

University of Lincoln

Το μάστερ μας στο Creative Writing παρέχει ευκαιρίες να συνεργαστεί στενά με την εξάσκηση δημιουργικών συγγραφέων και να ακούσει από επαγγελματίες από τον κλάδο των εκδόσ ... [+]

Το μάθημα

Το μάστερ μας στο Creative Writing παρέχει ευκαιρίες να συνεργαστεί στενά με την εξάσκηση δημιουργικών συγγραφέων και να ακούσει από επαγγελματίες από τον κλάδο των εκδόσεων σε διαλέξεις φιλοξενουμένων.

Αυτό το πρόγραμμα στοχεύει να σας ενθαρρύνει να εξισορροπήσετε την δημιουργική πρακτική με κριτική ανάλυση, να αναλογιστείτε τις διαδικασίες παραγωγής και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Υπάρχει μεγάλη έμφαση στον παραγωγό συγγραφέα ως παραγωγικός αναγνώστης που είναι εξοικειωμένος με τη λογοτεχνία που παράγεται γύρω από αυτά.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Η MA Music αγκαλιάζει την ποικιλία της μουσικής υποτροφίας, συνδυάζοντας ιστορικές, εθνογραφικές, αναλυτικές, κρίσιμες και πρακτικές προσεγγίσεις. Μέσα από τις διδακτικές ... [+]

Το μάθημα

Η MA Music αγκαλιάζει την ποικιλία της μουσικής υποτροφίας, συνδυάζοντας ιστορικές, εθνογραφικές, αναλυτικές, κρίσιμες και πρακτικές προσεγγίσεις. Μέσα από τις διδακτικές και πρακτικές ενότητες, οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν μεθόδους και δεξιότητες που θα εφαρμοστούν στον τομέα ενδιαφέροντός τους που μπορεί να περιλαμβάνει την εθνομουσικολογία, τη μουσικολογία, τη σύνθεση και τις επιδόσεις.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το πρόγραμμα MA έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους τέχνης, αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού που επιθυμούν να ειδικεύονται σε δημιουργικές προσεγγίσεις για εσωτερικούς χώρο ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τις δυνατότητες των χώρων και των δομών με τη συμβολή των καθηγητών και επαγγελματιών. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πολυεπιστημονικό περιβάλλον στούντιο στη Σχολή Αρχιτεκτονικής

Αυτό το MA σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις πνευματικές και δημιουργικές προσεγγίσεις σας για να εξετάσετε την εσωτερική αρχιτεκτονική στο πλαίσιο των κτιρίων και του περιβαλλοντικού σχεδιασμού.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πτυχίο αυτό έχει ως στόχο να παρέχει την επαγγελματική και πρακτική κατάρτιση που απαιτείται για μια καριέρα στον συναρπαστικό κόσμο της δημοσιογραφίας. Προσφέρει επίσ ... [+]

Το μάθημα

Έχετε την ευκαιρία να διδάξετε την τέχνη της δημοσιογραφίας από μια πρακτική, πολυπλατφορμική προοπτική, με την ευκαιρία να εξειδικεύσετε στο μέσο της επιλογής σας.

Μπορείτε επίσης να έχετε την ευκαιρία να ακούσετε από κορυφαία ονόματα στη δημοσιογραφική βιομηχανία - οι προηγούμενοι ομιλητές περιλαμβάνουν τον διεθνούς φήμης δημοσιογράφο John Pilger, διευθυντή του BBC του Λονδίνου 2012 Roger Mosey και επικεφαλής του Channel 4 News Dorothy Byrne.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το θέατρο για τους νέους ακροατές είναι ένα πρόγραμμα μάστερ που σχεδιάστηκε για τους πρόσφατους πτυχιούχους και τους καλλιτέχνες της πρώιμης σταδιοδρομίας που ενδιαφέρον ... [+]

Το μάθημα

Το θέατρο για τους νέους ακροατές είναι ένα πρόγραμμα μάστερ που σχεδιάστηκε για τους πρόσφατους πτυχιούχους και τους καλλιτέχνες της πρώιμης σταδιοδρομίας που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις επιδόσεις τους μέσα από ένα επαγγελματικά προσανατολισμένο ακαδημαϊκό πλαίσιο.

Το πρόγραμμα αυτό αναπτύσσει και επεκτείνει την έννοια των φοιτητών ως παραγωγοί γνώσης, με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των αποφοίτων τους μέσω ζωντανών σύντομων έργων με υφιστάμενους συνεργάτες (επί του παρόντος σχολεία, Κέντρο Τέχνης Λίνκολν και θέατρο για νέους ακροατές).... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ ενημερώνεται από την ευημερούσα ερευνητική κοινότητα του 21ου αιώνα στο University of Lincoln . ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ ενημερώνεται από την ευημερούσα ερευνητική κοινότητα του 21ου αιώνα στο University of Lincoln .

Η MA Literature 21st Century σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη για τις τρέχουσες εξελίξεις στη λογοτεχνία με τη δειγματοληψία μιας ποικίλης ποικιλίας μεταγυμναίων κειμένων. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε μια βαθιά γνώση των λογοτεχνικών ειδών και να προωθήσετε τις δεξιότητές σας στην έρευνα, επικοινωνία και γραφή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Η ΜΑ Εκπαίδευση προσφέρει στους εκπαιδευτικούς ευκαιρίες να μάθουν, να εφαρμόσουν και να παράγουν κρίσιμες γνώσεις στον διεπιστημονικό τομέα της Εκπαίδευσης, με σκοπό να ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί γύρω από τρεις βασικές ενότητες και δύο προαιρετικές ενότητες. Οι βασικές ενότητες αποσκοπούν να βοηθήσουν τους μαθητές να προσδιορίσουν τα συγκεκριμένα ερευνητικά ερωτήματά τους μέσω μιας κριτικής ανασκόπησης της βιβλιογραφίας. να αναπτύξουν τις απαιτούμενες γνώσεις, κατανόηση και πρακτικές δεξιότητες σε κατάλληλες ερευνητικές μεθόδους · και να παράγουν ένα συναρπαστικό κομμάτι της προηγμένης έρευνας. Οι προαιρετικές ενότητες σάς δίνουν την ευκαιρία να εμβαθύνετε τις υπάρχουσες γνώσεις σας και να διευρύνετε την εκτίμησή σας για τη μελέτη της εκπαίδευσης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το ακαδημαϊκά αυστηρό πρόγραμμα μάστερ έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε τις εξειδικευμένες γνώσεις σας για την ιστορία και την ευκαιρία ν ... [+]

Το μάθημα

Η διδασκαλία ενημερώνεται από την ερευνητική εμπειρία στην Ιστορική Σχολή

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τους ιστορικούς πόρους που διατίθενται στην πόλη του Λίνκολν, συμπεριλαμβανομένου ενός εκτεταμένου αρχείου υλικού στο Αρχείο Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Κεντρικής Αγγλίας (MACE) και στο Διεθνές Κέντρο Διοίκησης Βομβαρδισμού. Υπάρχει επίσης η Βιβλιοθήκη Wren στο Λίνκολν, που διαθέτει αρκετούς χιλιάδες πρόωρα σύγχρονα βιβλία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Η MA Πολιτική σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια προηγμένη κατανόηση της πολιτικής και της χάραξης πολιτικής σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον. Μπορείτε να διερε ... [+]

Το μάθημα

Η MA Πολιτική σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια προηγμένη κατανόηση της πολιτικής και της χάραξης πολιτικής σε εθνικό και διεθνές περιβάλλον. Μπορείτε να διερευνήσετε τα κρίσιμα ζητήματα που καθοδηγούν την πολιτική διαδικασία και να εξετάσετε το ρόλο του κράτους στη διακυβέρνηση της κοινωνίας. Μπορείτε να εξετάσετε τις σύγχρονες προκλήσεις, όπως η χάραξη πολιτικής και η εφαρμογή σε τομείς όπως η καταπολέμηση της τρομοκρατίας, η ισότητα των φύλων και η υγεία. Μαζί με τους δασκάλους και τους συναδέλφους σας, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε σημαντικές συζητήσεις για το μέλλον της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας στη Βρετανία και σε παγκόσμιο επίπεδο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MA από την Research Art έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ανεξάρτητη έρευνα σε μια περιοχή της επιλογής σας, εποπτευόμενη και υποστηριζόμενη από μια ομάδα ακαδημαϊκ ... [+]

Το μάθημα

Το MA από την Research Art έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει την ανεξάρτητη έρευνα σε μια περιοχή της επιλογής σας, εποπτευόμενη και υποστηριζόμενη από μια ομάδα ακαδημαϊκών. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια σειρά ευκαιριών κατάρτισης που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο με στόχο την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας στην έρευνα.

Το πρόγραμμα αυτό είναι διαθέσιμο είτε σε γραπτή εργασία είτε σε πρακτική βάση, όπου η τεκμηρίωση της δημιουργικής πρακτικής που αναλαμβάνεται κατά τη διάρκεια της ερευνητικής περιόδου αντικαθιστά μέρος της συνιστώσας της διδακτορικής διατριβής. Αναμένεται να αναλάβετε αυτοδιδασκαλία και αυτοδιαχειριζόμενη έρευνα με την υποστήριξη ενός επιβλέποντος.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 1.5 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το πρόγραμμα Master παρέχει την ευκαιρία να πειραματιστούν με νέες φωτογραφικές διεργασίες και να εξερευνήσουν τη φωτογραφία ως εργαλείο για την εμπλοκή και την τόνω ... [+]

Το μάθημα

Ενώ η φωτογραφική εικόνα παραμένει θεμελιώδης για τη μελέτη σας, το επίκεντρο αυτού του προγράμματος είναι κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό. Για να υποστηρίξετε τη συνεχιζόμενη πρακτική σας στον τομέα της φωτογραφικής έκθεσης και της επιστημονικής έρευνας, το σεμινάριο περιλαμβάνει σεμινάρια για πολιτιστικά θέματα, μέσα μαζικής ενημέρωσης και φιλοσοφική θεωρία, συνομιλίες επισκέπτονται επαγγελματίες, ομαδικές συζητήσεις σχετικά με διαφορετικές μεθοδολογίες και εργαστήρια φωτογραφικής τεχνικής.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα μάστερ βασίζεται στην ακαδημαϊκή και ερευνητική εμπειρία του University of Lincoln στα μαθήματα αγγλικών, ιστορίας και ιστορίας της τέχνη ... [+]

Το μάθημα

Οι μελέτες του 19ου αιώνα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μια μεθοδολογικά ενημερωμένη μελέτη πηγών του 19ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, αντικειμένων και εικόνων. Θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τους ιστορικούς πόρους που διατίθενται στην πόλη του Λίνκολν, συμπεριλαμβανομένων των λογοτεχνικών χειρογράφων και των εκτεταμένων αρχειακών υλικών στο αρχείο Tennyson στο ερευνητικό κέντρο Tennyson.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MA Theatre προσφέρει στους πτυχιούχους της Δραματικής, Λογοτεχνικής, Χορού, Καλών Τεχνών και άλλων σχετικών τομέων σπουδών ευκαιρίες να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσει ... [+]

Το μάθημα

Το MA Theatre προσφέρει στους πτυχιούχους της Δραματικής, Λογοτεχνικής, Χορού, Καλών Τεχνών και άλλων σχετικών τομέων σπουδών ευκαιρίες να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο θέατρο και την παράσταση, με σκοπό την άσκηση σταδιοδρομίας στα θεατρικά επαγγέλματα ή σε άλλες δημιουργικές βιομηχανίες. Το μάθημα μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως βάση για την ακαδημαϊκή έρευνα σε επίπεδο MPhil ή PhD.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα Γεωγραφίας MA by Research σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε το πτυχίο σας και να αναπτύξετε την εμπειρία σας σε μια συγκεκριμένη γεωγραφία. ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα Γεωγραφίας MA by Research σας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνετε το πτυχίο σας και να αναπτύξετε την εμπειρία σας σε μια συγκεκριμένη γεωγραφία.

Θα έχετε την ευκαιρία να εξειδικεύσετε σε ένα χώρο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για εσάς και να εδραιώσετε τις δεξιότητές σας για την προετοιμασία για θέσεις στην ανάπτυξη της έρευνας ή στη διαχείριση της τεχνολογίας.

... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος, που διευθύνεται από πρώην και σήμερα ασκούμενους αθλητικούς δημοσιογράφους, έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για ... [+]

Το μάθημα

Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να αναφέρετε τις τοπικές και εθνικές αθλητικές εκδηλώσεις και σας δίνεται η ευκαιρία να μεταδώσετε και να δημιουργήσετε το δικό σας αθλητικό περιεχόμενο σε μία από τις πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης που εδρεύουν στην πανεπιστημιούπολη.

Το πρόγραμμα τοποθέτησης στο πρόγραμμα του προγράμματος σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία που θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια καριέρα στον τομέα αυτό. Προηγουμένως, οι μαθητές κατάφεραν να αντλήσουν εμπειρίες από το BBC Sport και το BBC Radio 5 Live, το talkSPORT και το ITV.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το Master's έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πρακτική και θεωρητική κατάρτιση στη δημοσιογραφία που χρειάζονται όσοι ενδιαφέρονται για θέματα επιστήμης και περιβάλλο ... [+]

Το μάθημα

Υπάρχει ζήτηση για επιστήμονες δημοσιογράφους που μπορούν να αναφέρουν με ακρίβεια και συνοπτικά θέματα όπως η υγεία ή το περιβάλλον. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς να λαμβάνετε επιστημονικά νέα και να τα μετατρέπετε σε ιστορίες εμπνευσμένες, χωρίς να καταφεύγετε σε αισθησιασμό ή τεχνική φρασεολογία. Υπάρχουν ευκαιρίες για να εργαστείτε στο κοινό ραδιόφωνο, φοιτητής εφημερίδων και περιοδικών και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επαγγελματικής τοποθέτησης. Οι σπουδαστές έχουν εργαστεί στο παρελθόν για το περιοδικό BBC Focus, το New Scientist και την Vegan Society.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτή η πρακτική και θεωρητική ΑΑ επικεντρώνεται στη μελέτη της αναφοράς των πολέμων, των διεθνών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του ρόλου της δημοσιογραφίας στην επίλυση συγκ ... [+]

Το μάθημα

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να προσφέρει ένα προκλητικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με την ευκαιρία να αποκτήσει πρακτική εμπειρία σε έντυπα και σε απευθείας σύνδεση μέσα ενημέρωσης, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια επαγγελματική εκπαίδευση στη δημοσιογραφία, η οποία σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις πρακτικές και διανοητικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη σταδιοδρομία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το Master's έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί στην αναφορά των τεχνών για όσους επιθυμούν να εισέλθουν σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς της δημοσιο ... [+]

Το μάθημα

Εκτός από την ευκαιρία να μάθετε τη βασική φιλοσοφία της αναφοράς, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε τις αναλυτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να προβληματιστείτε σχετικά με τις εξελίξεις στις τέχνες. Μπορείτε να μάθετε να εκτιμάτε τα καλλιτεχνικά κινήματα, τα είδη και τους κοινωνιολογικούς παράγοντες που στηρίζουν τις βιομηχανίες του πολιτισμού και να το γνωστοποιήσετε σε ένα ακροατήριο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MA Journalism (Digital) στοχεύει στην παροχή ενός καινοτόμου και μελλοντοστραφούς προγράμματος που σας προετοιμάζει για μια καριέρα που εργάζεται στην πρώτη γραμμή της ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό δίνει έμφαση στην τεχνική πλευρά της ψηφιακής δημοσιογραφίας, καθώς και στις βασικές δεξιότητες γραφής και παραγωγής. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για το έργο των ανταποκριτών και ειδικευμένων δημοσιογράφων και την ευκαιρία να αναπτύξετε τους δικούς σας τομείς ενδιαφέροντος, επιλέγοντας τα θέματα, το στυλ και το μέσο που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.

Παράλληλα με την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ακαδημαϊκή ανάλυση σε μια σειρά από κρίσιμα και θεωρητικά ζητήματα, όπως η σχέση μεταξύ της ψηφιακής δημοσιογραφίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Η MA Διατήρηση Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι ένα πρακτικό πρόγραμμα, που διδάσκεται από ειδικούς στον τομέα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα προηγ ... [+]

Το μάθημα

Το University of Lincoln στοχεύει να προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για να προωθήσει τις δεξιότητές σας στη γνώση και τη διατήρηση σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία ιστορικών υλικών και μπορείτε να επιλέξετε να εστιάσετε στην θεραπεία αποκατάστασης, την προληπτική διατήρηση ή τη διαχείριση των συλλογών.

Για όσους εργάζονται ήδη στη συντήρηση, μια επιλογή συνδυασμένης μάθησης επιτρέπει την υποβολή πρακτικών σχεδίων που προέρχονται από τον σημερινό τόπο εργασίας σας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δώσει στους σχεδιαστές την ευκαιρία να βελτιώσουν τη δημιουργική και επαγγελματική τους πρακτική, δουλεύοντας μαζί με ακαδημαϊκούς και ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δώσει στους σχεδιαστές την ευκαιρία να βελτιώσουν τη δημιουργική και επαγγελματική τους πρακτική, δουλεύοντας μαζί με ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες σε ένα δυναμικό και διεπιστημονικό περιβάλλον στούντιο.

Η Σχολή Design του Λίνκολν σάς προσφέρει τη δημιουργική ελευθερία να εξερευνήσετε την επιλεγμένη πειθαρχία και την ευκαιρία να αναπτύξετε την κριτική σας πρακτική. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια διεθνή κοινότητα δημιουργών και ερευνητών με πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε με συναδέλφους σχεδιαστές και να δημιουργήσετε ένα δίκτυο επαφών στον κλάδο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Σεπτέμβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Οι τομείς του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς αντιμετωπίζουν ταχεία ανάπτυξη σε ολόκληρο τον κόσμο. Το MA Management Culture and Heritage Management στοχεύει ... [+]

Το μάθημα

Οι τομείς του πολιτισμού και της πολιτιστικής κληρονομιάς αντιμετωπίζουν ταχεία ανάπτυξη σε ολόκληρο τον κόσμο. Το MA Management Culture and Heritage Management στοχεύει να ενισχύσει τις γνώσεις σας για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις διαχείρισης θέσεων και συλλογών σε αυτά τα περιβάλλοντα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται από κοινού από τους ακαδημαϊκούς στους τομείς των Τουριστικών / Εκδηλώσεων και της Ιστορίας / Κληρονομιάς, οι οποίοι είναι σε θέση να αντλήσουν από την πλούσια πρακτική εξειδίκευση και την ερευνητική εμπειρία και να φέρουν στο πρόγραμμα επιχειρηματικές, κοινωνικές επιστήμες και ανθρωπιστικές επιστήμες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Η MA στην Εγκληματολογία και την Ποινική Δικαιοσύνη προτρέπει τους μαθητές να ασχοληθούν με σύγχρονα ζητήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης τόσο από ε ... [+]

Το μάθημα

Στον 21ο αιώνα, τα μέσα με τα οποία ανταποκρινόμαστε ως κοινωνία στην εγκληματικότητα και τη θυματοποίηση υπόκεινται σε μεγαλύτερο έλεγχο από ποτέ. Η απάντηση σε περιπτώσεις ιστορικής σεξουαλικής κακοποίησης, η χρήση της φυλάκισης ως δίκαιου και αποτελεσματικού μέσου τιμωρίας ή αποκατάστασης εγκληματιών και οι προκλήσεις που θέτει το οργανωμένο έγκλημα και η διεθνής τρομοκρατία σημαίνουν την εγκληματολογική και τη νομική υποτροφία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το MA Fine Art είναι ένα στούντιο με βάση το μάθημα που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτύξουν τις κρίσιμες, ερευνητικές, πρακτικές και επαγγελματικές πτυχές της τέ ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το διεπιστημονικό πρόγραμμα ενθαρρύνει τη δημιουργική ανάληψη κινδύνων και την πνευματική διερεύνηση. Παράλληλα με την έντονη έμφαση στον πλούτο και το εύρος των πρακτικών τέχνης σε όλο τον κόσμο, το προσωπικό και οι μαθητές του προγράμματος ενθαρρύνονται να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη σύγχρονη κοινότητα τέχνης του Λίνκολν.

Θα έχετε πρόσβαση σε μεμονωμένους χώρους στούντιο ενώ θα επωφεληθείτε από ευκαιρίες συνεργασίας με εθνικούς και διεθνείς καλλιτέχνες, επιμελητές και σχεδιαστές που εργάζονται σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Υπάρχει ένα ενεργό επερχόμενο πρόγραμμα καλλιτεχνικών συνομιλιών και σεμινάρια, στο οποίο συμπεριλήφθηκαν στο παρελθόν ο Ben Woodeson, ο Tim Knowles, η Yelena Popova και η Amanda Coogan. Ειδικά μεσαία ειδικά θέματα είναι διαθέσιμα, αναγνωρίζοντας την αυξημένη υλική εστίαση της προηγμένης πρακτικής στην τέχνη.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το πτυχίο MA από την έρευνα παρέχει μια ευκαιρία για την ανάπτυξη προηγμένων και ειδικών γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα της μελέτης. Θα έχετε την ελευθερία και τη ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το πτυχίο MA από την έρευνα παρέχει μια ευκαιρία για την ανάπτυξη προηγμένων και ειδικών γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο τομέα της μελέτης. Θα έχετε την ελευθερία και την ευελιξία να επιλέξετε και να αναπτύξετε το δικό σας θέμα και την ευκαιρία να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον τομέα της έρευνας και της διαχείρισης έργων.

Η μεταπτυχιακή ερευνητική ομάδα της Σχολής Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας δεσμεύεται να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους μαθητές της. Θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε παράλληλα με έμπειρους ακαδημαϊκούς που θα σας καθοδηγήσουν στην ερευνητική διαδικασία και θα σας υποστηρίξουν με την προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας στην αποφοίτηση.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα MA Public Relations έχει σχεδιαστεί για να εξερευνήσει το ρόλο του δημοτικού συμβούλου σε εμπορικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Δίνεται έμφαση στη θε ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το πρόγραμμα αναγνωρίζει τις γρήγορες αλλαγές που συμβαίνουν στο περιβάλλον των επικοινωνιών και σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες για να εργαστείτε σε πολυμέσα και ψηφιακές πλατφόρμες. Η διδασκαλία επικεντρώνεται σε διεθνές επίπεδο, αναγνωρίζοντας ότι πολλά εταιρικά όργανα και οργανισμοί δημοσίων σχέσεων λειτουργούν στο πλαίσιο μιας παγκόσμιας εμβέλειας.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που βασίζεται στην πολιτική, την οικονομία, την ιστορία, την κοινωνιολογία, το διεθνές δίκαιο, τη γεωγρα ... [+]

Το μάθημα

Οι Διεθνείς Σχέσεις παρέχουν μια εξαιρετικά σημαντική πλατφόρμα για την κατανόηση πολλών από τα βασικά σύγχρονα ζητήματα και συζητήσεις της εποχής μας.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που βασίζεται στην πολιτική, την οικονομία, την ιστορία, την κοινωνιολογία, το διεθνές δίκαιο, τη γεωγραφία και τις πολιτιστικές σπουδές για να διερευνήσει παγκόσμια ζητήματα όπως οι συγκρούσεις, οι παγκόσμιες ανισότητες, η κυριαρχία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει μια κριτική κατανόηση και εκτενείς αναλυτικές δεξιότητες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελείς για την καριέρα στον τομέ ... [+]

Το μάθημα

Η μακρά και συναρπαστική ιστορία του Lincoln, μαζί με το φάσμα των μεσαιωνικών πόρων, την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για να αναλάβει μια προηγμένη μελέτη του Μεσαίωνα.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει μια κριτική κατανόηση και εκτενείς αναλυτικές δεξιότητες που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελείς για την καριέρα στον τομέα της κληρονομιάς, τα μουσεία και τη διδασκαλία. Οι βασικές ενότητες προσβλέπουν στην παροχή γειτονιάς στις δεξιότητες που απαιτούνται για την προηγμένη μελέτη. Οι σπουδαστές μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια συναρπαστική παλέτα προαιρετικών ενοτήτων: αυτές ποικίλλουν από έτος σε έτος, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν Ενδιάμεση Μεσαία Λατινική, Λόγο και Αντίσταση, και Δημόσιες και Ιδιωτικές Συναισθήσεις κατά τον Μεσαίωνα.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει διεπιστημονικές συναντήσεις με μερικές από τις τελευταίες εξελίξεις και τροχιές στο μέσον και την πολιτισμική θεωρία. ... [+]

Το μάθημα

Το πρόγραμμα επιδιώκει να παράσχει μια διεξοδική γείωση στα φιλοσοφικά θεμέλια της διαμεσολάβησης και της πολιτιστικής πρακτικής και να διερευνήσει βασικές θεωρητικές συζητήσεις αναδιαμορφώνοντας αυτόν τον επεκτεινόμενο και ποικίλο τομέα.

Η συνοχή του προγράμματος επιτυγχάνεται μέσω στενών συνδέσεων μεταξύ βασικών ενοτήτων και εξειδικευμένων προαιρετικών ενοτήτων. Θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε διάφορες πτυχές των οικολογικών εμπλοκών των μέσων ενημέρωσης, αντανακλώντας τα ερευνητικά ενδιαφέροντα της ομάδας μαθημάτων. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για την ανάλυση των πολιτιστικών διεργασιών και των φαινομένων του 21ου αιώνα σε παγκόσμιο επίπεδο και για την εμπλοκή στην πειραματική ερευνητική πρακτική.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Οι μελέτες MA Gender προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ιδέες για το φύλο και να αποκτήσετε γνώση των σύγχρονων ζητημάτων φύλου σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο, σε ένα π ... [+]

Το μάθημα

Οι μελέτες MA Gender προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις ιδέες για το φύλο και να αποκτήσετε γνώση των σύγχρονων ζητημάτων φύλου σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο, σε ένα προηγμένο επίπεδο.

Αυτό το μάστερ είναι εμπνευσμένο από μια περιέργεια για το φύλο, το πώς λειτουργεί το φύλο, τη διαφορά που κάνει το φύλο και πώς μπορεί να φανταστεί το φύλο με τρόπους που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την αντίσταση και την αλλαγή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτό το MA σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη της τρέχουσας σκέψης στη σύγχρονη λογοτεχνία και τη λογοτεχνία του παρελθόντος, καθώς και την ευκαιρί ... [+]

Το μάθημα

Αυτό το MA σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια κριτική αντίληψη της τρέχουσας σκέψης στη σύγχρονη λογοτεχνία και τη λογοτεχνία του παρελθόντος, καθώς και την ευκαιρία να βελτιώσετε τις γραπτές, επικοινωνιακές και ερευνητικές δεξιότητές σας.

Το πρόγραμμα εξετάζει την ποικιλομορφία και την ποικιλία του θέματος και έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις δεξιότητες υψηλού επιπέδου που απαιτούνται για περαιτέρω έρευνα ή εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Οι προαιρετικές ενότητες περιλαμβάνουν κάλυψη της περιόδου από την Αναγέννηση μέχρι τη σύγχρονη στιγμή.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Lincoln

Αυτή η πρακτική με έδρα τη ΜΑ προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσετε την πρακτική και θεωρητική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγής μέσων σε ένα επαγγελματικό και δημιουργι ... [+]

Το μάθημα

Αυτή η πρακτική με έδρα τη ΜΑ προσφέρει την ευκαιρία να προωθήσετε την πρακτική και θεωρητική κατανόηση των διαδικασιών παραγωγής μέσων σε ένα επαγγελματικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα ενημερώνεται από επαγγελματίες του κλάδου και από την ακαδημαϊκή μας ομάδα που ασχολείται ενεργά με την έρευνα, την επαγγελματική πρακτική, τη σκηνοθεσία και τη δημοσίευση. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις επαγγελματικές δεξιότητες που απαιτούνται από ανώτερα διευθυντικά στελέχη και επαγγελματίες στα μέσα ενημέρωσης και να καλύψετε τις δεοντολογικές, νομοθετικές και κανονιστικές ρυθμίσεις που διέπουν και επηρεάζουν τη βιομηχανία.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Boston
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Change your World at the University of Lincoln

Address
University of Lincoln Brayford Pool
LN6 7TS Boston, England, Ηνωμένο Βασίλειο