University of Lincoln

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξω Lincoln;

Από τότε που άνοιξε η Queen Elizabeth II το 1996 , το University of Lincoln έχει επενδύσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια λίρες στερλίνες στα κτίρια και τις εγκαταστάσεις του. Το σύγχρονο περιβάλλον που επικεντρώνεται στον φοιτητή βασίζεται στη γραφική μαρίνα της Brayford Pool και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται οι φοιτητές είναι είτε στην πανεπιστημιούπολη είτε σε μικρή απόσταση με τα πόδια. Το University of Lincoln βαθμολογείται στην 17η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο The Guardian University Guide 2020 , απονεμήθηκε επίσης Gold στο πλαίσιο της διδασκαλίας Excellence και κατέλαβε επίσης το 10ο στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις στην έρευνα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των σπουδαστών Times 2018.

Μία από τις μεγάλες ιστορικές πόλεις του κόσμου, το Lincoln είναι γνωστό για τη συγχώνευση του παλιού και του νέου . Το Lincolnshire είναι ο τόπος γέννησης του φημισμένου φυσικού και μαθηματικού Sir Isaac Newton και της πρώτης γυναικείας πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, Margaret Thatcher. Πιο πρόσφατα η πόλη του Λίνκολν έχει εμφανιστεί στο Downton Abbey και στον κώδικα Da Vinci.

Η University of Lincoln κοινότητα University of Lincoln περιλαμβάνει περισσότερους από 90.000 πρώην μαθητές σε 135 χώρες . Οι απόφοιτοι του Lincoln προχώρησαν για να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των BBC, Rolls-Royce, Siemens, Boots, GlaxoSmithKline, Lloyds Bank και Rockstar Games.

Μια μοναδική εμπειρία

Ο διάσημος Steep Hill , ένας όμορφος λιθόστρωτος δρόμος γεμάτος μπουτίκ και τσαγιέρες, προσφέρει την πύλη στην ιστορική συνοικία του καθεδρικού ναού και την περιοχή Bailgate, όπου βρίσκονται ανεξάρτητα καταστήματα και καφέ ανάμεσα στους τοίχους του μεσαιωνικού Κάστρου Λίνκολν και το μεγαλείο του καθεδρικού ναού του Λίνκολν.

Οι τελετές αποφοίτησης University of Lincoln πραγματοποιούνται στο ιστορικό περιβάλλον του καθεδρικού ναού του Λίνκολν, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή.

Η δειγματοληψία του τοπικού φαγητού του νομού είναι ένα από τα απαραίτητα, από το διάσημο λουκάνικο Lincolnshire μέχρι τα νόστιμα τυριά και το σπιτικό ψωμί. Το Lincoln φιλοξενεί μια ποικιλία από εστιατόρια και καφέ που ειδικεύονται στην κουζίνα από όλο τον κόσμο. Παραδείγματα περιλαμβάνουν κινέζικα, κορεατικά, ισπανικά, ελληνικά και μεξικάνικα Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από ανατολίτικα και ευρωπαϊκά καταστήματα τροφίμων και ένας χασάπης halal. Μην χάσετε τη διάσημη Χριστουγεννιάτικη Αγορά της πόλης το Δεκέμβριο.

Έμφαση στην απασχολησιμότητα

Κάθε χρόνο το Πανεπιστήμιο καλωσορίζει μια σειρά από προσκεκλημένους ομιλητές, οι οποίοι δίνουν εμπνευσμένες συνομιλίες στους αντίστοιχους τομείς τους στο πλαίσιο της σειράς των διαλέξεων για τις Μεγάλες Ζωές. Τα προηγούμενα παραδείγματα περιλαμβάνουν τον παρουσιαστή BBC Chris Packham και τον μηχανικό διαστημοπλοίων της ExoMars Abbie Hutty.

Η προσέγγιση University of Lincoln για τη συνεργασία με τους εργοδότες αναγνωρίστηκε μέσω σειράς εθνικών βραβείων και βραβείων, μεταξύ των οποίων βραβείο Lord Stafford (2011), ως αναγνώριση των εταιρικών σχέσεων με τις επιχειρήσεις, και βραβείο Times Higher Education για εξαιρετική δέσμευση εργοδότη (2012) ).

Τοποθεσίες

Λίνκολν

Address
Brayford Way, Brayford Pool
LN6 7TS Λίνκολν, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

FAQ

Άλλη