University of Nottingham, Faculty of Science

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια σύντομη ιστορία του Πανεπιστημίου

1881 - Το πρώτο αστικό κολέγιο του Nottingham

Το πρώτο αστικό κολέγιο του Nottingham άνοιξε στο κέντρο της πόλης το 1881, τέσσερα χρόνια μετά την τοποθέτηση της πέτρας από τον πρώην πρωθυπουργό, WE Gladstone. Ένας ανώνυμος ευεργέτης προσέφερε £ 10.000 για ένα κολέγιο υπό την προϋπόθεση ότι ένα κατάλληλο κτίριο θα ανεγερθεί από το Συμβούλιο και ότι το κολλέγιο θα πρέπει να εφοδιαστεί με £ 4.000 ετησίως.

1928 - Η κίνηση στο University Park

Μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, το κολέγιο ξεπέρασε το αρχικό του κτίριο. Ένα γενναιόδωρο δώρο του Sir Jesse Boot, των 35 στρεμμάτων γης στο Highfields, παρουσίασε τη λύση και το 1928 το Κολέγιο μετακόμισε σε αυτό που είναι τώρα η κύρια πανεπιστημιούπολη, Πανεπιστημιακό Πάρκο. Αρχικά, φιλοξενήθηκε στο κομψό κτήριο Trent και άνοιξε επίσημα από τον βασιλιά Γιώργο V τον Νοέμβριο εκείνου του έτους.

Ακόμη και στις πρώτες μέρες του σε αυτό το site, το Κολλέγιο προσελκύει υψηλού προφίλ επισκεπτών καθηγητές, συμπεριλαμβανομένων των καθηγητών Albert Einstein, Mahatma Gandhi και HG Wells.

1948 - Να γίνει το Πανεπιστήμιο του Nottingham

Το 1948, το κολλέγιο απονεμήθηκε τη Βασιλική Χάρτα και έγινε το Πανεπιστήμιο του Nottingham, που τώρα είναι σε θέση να απονείμει βαθμούς στο όνομά του. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ιδρύθηκε η Γεωργική Σχολή όταν συγχωνεύθηκε με το Πανεπιστήμιο του Midland College of Agriculture στον Sutton Bonington.

126794_pexels-photo-3184291.jpegfauxels / Pexels

Πανεπιστήμιο της Νότιγχαμ στρατηγική

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham ιδρύθηκε με το όραμα και το φιλανθρωπικό πνεύμα του Jesse Boot, ο οποίος, το 1928, δωρίζει τη γη που είναι σήμερα Πανεπιστημιακό Πάρκο. Το όραμα ενός πανεπιστημίου αφιερωμένου στην ανακάλυψη, την επιχείρηση και την πρόοδο της ανθρώπινης κατάστασης, σε συνδυασμό με τη δια βίου δέσμευσή του για τη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας, παραμένει εγγενές στον πολιτισμό του Πανεπιστημίου σήμερα και θα συνεχίσει να στηρίζει τον μελλοντικό μας σκοπό.

Αποστολή

 • Έχουμε εμπνευσμένες πανεπιστημιουπόλεις σε τρεις χώρες, ενεργοποιώντας μας να είμαστε ένα πανεπιστήμιο που ασχολείται παγκοσμίως και είναι επίσης αποφασισμένο να κάνει τη διαφορά στις πόλεις και τις περιφέρειές μας
 • Ενδυναμώνουμε και υποστηρίζουμε τους σπουδαστές και το προσωπικό να συνεργάζονται στην εκμάθηση, την υποτροφία και την ανακάλυψη σε όλα τα πεδία της γνώσης, την επίλυση προβλημάτων και τη βελτίωση της ζωής
 • Είμαστε διαχειριστές μιας πρωτοποριακής και επιχειρηματικής παράδοσης δημιουργικότητας και καινοτομίας

Το όραμά μας είναι:

Να είμαστε ένα πανεπιστήμιο χωρίς σύνορα, όπου αγκαλιάζουμε τις ευκαιρίες που προσφέρει ένας μεταβαλλόμενος κόσμος και όπου φιλόδοξοι άνθρωποι και δημιουργικός πολιτισμός θα μας επιτρέψουν να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο.

128309_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Σχολή Θετικών Επιστημών

Η Σχολή αποτελείται από επτά σχολεία:

 • Βιοεπιστήμες
 • Χημεία
 • Επιστήμη των υπολογιστών
 • Μαθηματικές επιστήμες
 • Φαρμακείο
 • Φυσική και Αστρονομία
 • Ψυχολογία

Η σχολή προσφέρει επίσης διατμηματικά μαθήματα φυσικών επιστημών.

Το τελευταίο Πλαίσιο Excellence Research (2014) διαπίστωσε ότι η έρευνά μας είναι «παγκόσμιας κλάσης» και «διεθνώς εξαιρετική».

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, η ομάδα TEF έκρινε ότι το Πανεπιστήμιο του Nottingham παρέχει υψηλής ποιότητας διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους μαθητές του. Διαρκώς υπερβαίνει τις αυστηρές εθνικές απαιτήσεις ποιότητας για τη Βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

"Η Σχολή Επιστημών αναλαμβάνει παγκόσμιας εμβέλειας έρευνα που καλύπτει ευρύτατα θέματα όπως η κβαντική φυσική, η γονιδιωματική των φυτών, η ανθρώπινη απεικόνιση, η βιώσιμη χημεία, η νευροεπιστήμη, η μαθηματική μοντελοποίηση και πέραν αυτού. να συνεργαστούμε παγκοσμίως για να εξασφαλίσουμε ότι η έρευνά μας έχει σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο ».

Καθηγητής Kevin Shakesheff

Αναπληρωτής Καγκελάριος της Σχολής Επιστημών

Σχολεία, κέντρα και ινστιτούτα

Η Σχολή Επιστημών αποτελείται από επτά σχολεία και έχει ισχυρούς δεσμούς με τη Σχολή Επιστημών Ζωής και τη Σχολή Κτηνιατρικής και Επιστήμης. Τα σχολεία από την σχολή συνεργάζονται επίσης με εκείνα των άλλων σχολών του Πανεπιστημίου για τη δημιουργία διαφόρων ερευνητικών κέντρων και ερευνητικών ιδρυμάτων.

Μελετήστε μαζί μας

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων στο προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο έρευνας. Πολλά από τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένα από επαγγελματικούς φορείς και έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τη βιομηχανία, οι οποίοι αντανακλώνται στη διδασκαλία και τη μάθηση.

Διδασκαλία και μάθηση στην επιστήμη

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ανοιχτό, χωρίς αποκλεισμούς και καινοτόμο περιβάλλον και να προσελκύσουμε τους μαθητές ως εταίρους στη διδασκαλία και τη μάθηση.

Αυτό που κάνουμε
 • Διοργανώνουμε μια σειρά σεμιναρίων καλής πρακτικής και διασφαλίζουμε ότι όλο το ακαδημαϊκό προσωπικό ενημερώνεται για τις διαθέσιμες τεχνολογίες και πώς μπορούν να υιοθετηθούν.
 • Διοργανώνουμε ένα ετήσιο πρόγραμμα μικρών επιχορηγήσεων το οποίο παρέχει πόρους για το προσωπικό να ακολουθήσει νέες πρωτοβουλίες στη διδασκαλία και τη μάθηση.
 • Κάνουμε τακτική χρήση του προγράμματος Students as Change Agents για να βοηθήσουμε στην προώθηση της βελτίωσης της διδασκαλίας και της μάθησης.
Ο αντίκτυπος και τα επιτεύγματά μας
 • Το 88% των φοιτητών στη Σχολή Επιστημών δήλωσε ότι ήταν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι από την ποιότητα της πορείας τους (National Student Survey 2018).
 • Το προσωπικό μας είναι τακτικοί νικητές, μεταξύ των οποίων τα Όσκαρ του Προσωπικού και τα Βραβεία Lord Dearing.
 • Οι δεξιότητες απασχολησιμότητας ενσωματώνονται σε όλα τα προγράμματα σπουδών και οι τελευταίες έρευνες Προορισμοί αποφοίτων από την τριτοβάθμια εκπαίδευση (DLHE) δείχνουν ότι πάνω από το 96% των σπουδαστών μας απασχολούνται εντός έξι μηνών από την αποφοίτηση.
 • Οι προπτυχιακοί φοιτητές προσπαθούν να αναπτύξουν νέα φάρμακα για την αντιμετώπιση της ελονοσίας.
Έργα χρηματοδοτούμενα από το πρόγραμμα μικρών επιχορηγήσεων

Αγροτική επιχείρηση στην παγκόσμια οικονομία

 • Μια απλή επιχειρηματική πρακτική επιτρέπει στους φοιτητές να εφαρμόζουν την αγροτική οικονομία και τις επιχειρηματικές γνώσεις τους με τρόπο διασκεδαστικό και δημιουργικό.

Βελτίωση της γνώσης της νευροανατομίας

 • Η χρήση ενός επιτραπέζιου παιχνιδιού έχει βρεθεί ότι βελτιώνει τις προπτυχιακές γνώσεις της νευροανατομίας.

Μετάβαση σε μεταπτυχιακές σπουδές επιπέδου

 • Το προσωπικό εργάζεται για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αναφέρουν οι νέοι μεταπτυχιακοί στην προσαρμογή στην αυτονομία που απαιτείται για την επιτυχή μελέτη.

128470_pexels-photo-2280568.jpegΧουκνίτι Χονγκκούμ / Πεξέλ

Την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ένταξη στη Σχολή Επιστημών

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλο το προσωπικό και τους σπουδαστές ώστε να μπορέσουν να επιτύχουν το δυναμικό τους.

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις όλων των προσώπων και οι προσφορές εργασίας και σπουδών γίνονται αποκλειστικά με βάση την αξία.

Τα σχολεία μας

Εκτός από την εφαρμογή των στρατηγικών για την ισότητα και τη διαφορετικότητα του Πανεπιστημίου, τα σχολεία μας προσφέρουν επίσης:

 • Αμειβόμενη άδεια μητρότητας για σπουδαστές μεταπτυχιακών σπουδών στο σπίτι / ΕΕ
 • Άτυπη ευέλικτη εργασία
 • Μειωμένα καθήκοντα διδασκαλίας και διοίκησης για το προσωπικό που επιστρέφει από την άδεια μητρότητας
 • Σχολικές συναντήσεις, εκδηλώσεις και εκπαίδευση που διεξάγονται σε ώρες αιχμής
Επιτροπές ισότητας, πολυμορφίας και ένταξης

Κάθε σχολείο περιλαμβάνει μια ενεργή επιτροπή για την ισότητα, την ποικιλομορφία και την ένταξη και ένα πρόγραμμα προβολής που στοχεύει, μεταξύ άλλων, στη βελτίωση του αριθμού των γυναικών που σπουδάζουν στην επιστήμη σε όλα τα επίπεδα.

Έχουν εκπροσώπηση από το ακαδημαϊκό, τεχνικό, ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό μαζί με τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

126729_pexels-photo-1595391.jpeg

Fox / Pexels

Τοποθεσίες

Νότιγχαμ

Address
Faculty of Science,
The University of Nottingham,
University Park

NG7 2RD Νότιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Sutton Bonington

Address
The University of Nottingham,
Sutton Bonington Campus

LE12 5RD Sutton Bonington, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Νότιγχαμ

Address
The University of Nottingham,
Jubilee Campus,
Wollaton Road

NG8 1BB Νότιγχαμ, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη