University of Suffolk

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το University of Suffolk είναι ένα μεταμορφωτικό πανεπιστήμιο, απορροφώντας τις καλύτερες πανεπιστημιακές παραδόσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και ευθυγραμμίζοντας τους με ένα ακροατήριο του 20ου αιώνα και έναν σύγχρονο κόσμο απασχόλησης και επιχειρηματικότητας. Είμαστε μια ξεχωριστή, ακμάζουσα ακαδημαϊκή κοινότητα που έχει σαφή και άμεσο αντίκτυπο. Στόχος μας είναι να αλλάξουμε τη ζωή - των ατόμων και των κοινοτήτων - προς το καλύτερο.

Σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν παραμένει το ίδιο, όλοι πρέπει να αλλάξουμε, να εξελιχθούμε, να πετύχουμε και να αλλάξουμε ξανά. Αυτό κάνουμε. Να είστε τολμηροί και να κάνετε το ίδιο. Μαζί θα επιτύχουμε περισσότερα.

Το Πανεπιστήμιο μας

Είμαστε έντονα ενσωματωμένοι στην τοπική μας περιοχή, ένα πανεπιστήμιο και για τους ανθρώπους. Ο εθνικός και ο διεθνής αντίκτυπό μας μέσω της έρευνας και της καινοτομίας φέρνει την αναγνώριση και τις ευκαιρίες στην περιοχή και υποστηρίζει την περιφερειακή ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Η εμπειρία των σπουδαστών βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε. η ισχυρή συνεργασία μεταξύ των φοιτητών και του προσωπικού του Πανεπιστημίου είναι κεντρική για τις φιλοδοξίες μας. Οι μαθητές μας βιώνουν την υψηλότερη ποιότητα στη διδασκαλία, τη μάθηση και το κοινωνικό περιβάλλον. Η υποτροφία και η έρευνα υψηλής επίπτωσης είναι διαδεδομένη μέσα στο ίδρυμα και προσφέρουμε στους μαθητές μας μια μεταμορφωτική εμπειρία που τους επιτρέπει και προετοιμάζει για το μέλλον τους.

Η ιστορία μας

Το University of Suffolk ιδρύθηκε αρχικά ως Πανεπιστημιούπολη Suffolk (UCS) το 2007, και μεταμόρφωσε την παροχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Suffolk και πέρα. Στη συνέχεια, την 1η Αυγούστου 2016, ξεκίνησε επίσημα το πρώτο ανεξάρτητο University of Suffolk .

Η ιστορία στην πραγματικότητα πηγαίνει πίσω στους χρόνους Tudor, όταν ο Καρδινάλιος Wolsey καθιέρωσε το Cardinal College (τώρα Christ Church College), για το οποίο σχεδίαζε διάφορα σχολές τροφοδοσίας. η κύρια από τις οποίες θα ήταν στο Ipswich. Περίπου 500 χρόνια αργότερα, ο Suffolk έχει τώρα το δικό του πανεπιστήμιο και η κληρονομιά του Cardinal Wolsey είναι σταθερά ριζωμένη στην ιστορία της εκπαίδευσης στο Ipswich.

Αναγνωρίζουμε το σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει το φοιτητικό σώμα σε αυτή τη μεταμόρφωση και είναι βέβαιοι ότι οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι μας έχουν πολλές αναμνήσεις σχετικά με το πώς αναπτύχθηκαν και άλλαξαν η πανεπιστημιούπολη μας στο Ipswich και σε όλα τα κολέγια εταίρων μας. Η παρακάτω συλλογή δίνει ένα μικρό στιγμιότυπο για το πόσο έχει αλλάξει η πανεπιστημιούπολη μας στο Ipswich.

Θα θέλαμε να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας και τις φωτογραφίες των κτιρίων του University of Suffolk , του παλιού πανεπιστημίου Suffolk ή οποιουδήποτε από τα πανεπιστήμια συνεργατών μας και να δούμε πόσα άλλαξε. Στείλτε τις φωτογραφίες σας στο alumni@uos.ac.uk

Είμαστε πρόθυμοι να δημιουργήσουμε μια συλλογή εικόνων, αναμνήσεων, εγγράφων, χαρτών ή άλλων σημαντικών στοιχείων για να δείξουμε πώς αναπτύχθηκε η τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Suffolk. Επικοινωνήστε με το Γραφείο Αποφοίτων για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας στο alumni@uos.ac.uk ή καλέστε στο 01473 338000.

Το όραμά μας

Το University of Suffolk είναι μια συνεκτική, αυτοκριτική και με επίκεντρο τον σπουδαστή ακαδημαϊκή κοινότητα. Το όραμά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι να αναπτύξουμε μια ευρύτερη βάση, να έχουμε υψηλότερη ακαδημαϊκή θέση, με μεγαλύτερο πληθυσμό φοιτητών από την περιοχή, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Το Πανεπιστήμιο θα υποστηριχθεί από μια ενσωματωμένη επιστημονική βάση, με εθνικά και διεθνώς αναγνωρισμένη έρευνα σε στοχευμένες περιοχές. Ο ρόλος μας ως κοινοτικού πανεπιστημίου θα έχει σαφή, μετρήσιμο και θετικό αντίκτυπο στην οικονομική, πολιτιστική και εκπαιδευτική ζωή των κοινοτήτων που υπηρετούμε.

Τοποθεσίες

Ipswich

Address
University of Suffolk, Waterfront Building, 19 Neptune Quay
IP4 1QJ Ipswich, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
Ιστότοπος

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη