University of Surrey

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το University of Surrey ιδρύθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου 1966 με τη χορήγηση του Βασιλικού του Χάρτη, αλλά οι ρίζες του πηγαίνουν πίσω σε μια ανησυχία του τέλους του 19ου αιώνα για την παροχή μεγαλύτερης πρόσβασης στην ανώτερη και ανώτερη εκπαίδευση για τους φτωχότερους κατοίκους του Λονδίνου.

Τεχνολογικό Ινστιτούτο Battersea

Ο πρόδρομος του Πανεπιστημίου, το Polytechnic Institute Battersea ιδρύθηκε το 1891 και άρχισε να επικεντρώνεται στην επιστήμη και την τεχνολογία από περίπου το 1920, διδάσκοντας καθηγητές ημερών και βράδυ για τα πτυχία του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Η ακαδημαϊκή του φήμη αυξήθηκε σταθερά στο σημείο όπου, το 1956, ήταν ένα από τα πρώτα ιδρύματα που ονομάζονταν «κολέγιο προηγμένης τεχνολογίας». Το 1957 μετονομάστηκε σε Battersea College of Technology.

Η μετάβαση στο Guildford

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, το Κολέγιο είχε ξεπεράσει το κεντρικό του κτίριο στην οδό Park Battersea και το 1962 αποφασίστηκε να μεταφερθεί το ίδρυμα στο Guildford.

Λίγο αργότερα, το 1963, η έκθεση Robbins πρότεινε το κολλέγιο Battersea να επεκταθεί και να γίνει ένα πανεπιστήμιο που απονέμει δικά του πτυχία.

Surrey Research Park

Μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις του χώρου από το Πανεπιστήμιο ήταν το Surrey Research Park, το οποίο άνοιξε από το HRH Ο Δούκας του Κεντ το 1985.

Το Πάρκο σήμερα φιλοξενεί περισσότερες από 100 εταιρείες, οι οποίες απασχολούν 2.500 άτομα που ασχολούνται με δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης - πολλές από τις οποίες συνδέονται στενά με το έργο των σχολών του Πανεπιστημίου.

Ανάπτυξη Πάρκου Manor

Δεδομένων των περιορισμών χώρου στην κύρια πανεπιστημιούπολη Stag Hill του Surrey, στη δεκαετία του 2000 το Πανεπιστήμιο επεκτάθηκε σε μια νέα πανεπιστημιούπολη στο Manor Park.

Λίγο περισσότερο από ένα μίλι από το Stag Hill και συνδεδεμένο με ένα δίκτυο μονοπατιών και ποδηλατόδρομων, το Manor Park φιλοξενεί σήμερα μια μεγάλη περιοχή φοιτητικών καταλυμάτων, καθώς και το Surrey Sports Park και τη Σχολή Κτηνιατρικής.

Ενίσχυση των συνδέσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Το 2006, το Διεθνές Ινστιτούτο Surrey-DUFE (SII-DUFE) ιδρύθηκε ως κοινός φορέας ακαδημαϊκής συνεργασίας μεταξύ του University of Surrey και του Πανεπιστημίου Οικονομικών και Οικονομικών Dongbei στο Dalian της Κίνας.

Το SII-DUFE προσφέρει προγράμματα υψηλής ποιότητας σε θέματα ευθυγραμμισμένα με τη Διοίκηση Επιχειρήσεων και τον Τουρισμό, συνδυάζοντας υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα και επιτυχία στην απασχόληση σε μια ευχάριστη παραλιακή πόλη στα βορειοανατολικά της χώρας.

Η μακρόχρονη σχέση μας με την Σχολή Ενεργειών Guildford (GSA) έγινε ακόμα πιο κοντά το 2009, καθώς το Ωδείο - το οποίο ειδικεύεται στο θέατρο και το μουσικό θέατρο - υπέγραψε συμφωνία συγχώνευσης με το Πανεπιστήμιο.120732_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg

£ 400m στην επένδυση της πανεπιστημιούπολης

Από το 2000, το ακίνητό μας μετατράπηκε σε πρόγραμμα ανάπτυξης και βελτίωσης κτιρίων 400 εκατομμυρίων λιρών, συμπεριλαμβανομένων 130 εκατομμυρίων λιρών για φοιτητικά καταλύματα, 36 εκατομμυρίων λιρών για το Surrey Sports Park, 16 εκατομμυρίων λιρών για το Κέντρο Βιβλιοθήκης και Εκπαίδευσης και 4,5 εκατομμυρίων λιρών για το Κέντρο Τεχνών Ivy.

Πέρα από αυτό έχουν προκύψει περαιτέρω επενδύσεις με τη μορφή μιας νέας σχολής κτηνιατρικής ύψους £ 45 εκατομμυρίων και υποστήριξης ύψους £ 70 εκατομμυρίων για το Κέντρο Καινοτομίας 5G, ένα από τα πρώτα ερευνητικά κέντρα παγκοσμίως αφιερωμένο στις κινητές επικοινωνίες και τις μελλοντικές τεχνολογίες Διαδικτύου.

125 χρόνια διαμόρφωσης του μέλλοντος

Το 2016, το Surrey γιόρτασε την 125η επέτειο από την ίδρυσή του. Ενώ το ίδρυμα έχει εξελιχθεί σημαντικά εκείνη την εποχή, η δέσμευσή μας στην πρωτοβάθμια ακαδημαϊκή δραστηριότητα και τις πραγματικές λύσεις παρέμεινε σταθερή.

Με την αυξανόμενη εμπειρία μας σε τομείς όπως η αειφόρος ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, ο χώρος, ο έλεγχος των ασθενειών και η υγεία, είμαστε παθιασμένοι με τη μετατροπή των νέων γνώσεων που δημιουργούμε σε πρακτικές καινοτομίες που βελτιώνουν τη ζωή των ανθρώπων.

Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2016

Ήμασταν ενθουσιασμένοι που ονομάσαμε το Πανεπιστήμιο της Χρονιάς στους Times και τον Οδηγό Καλών Πανεπιστημίων του Sunday Times 2016.

Τρέχοντες αριθμοί μαθητών

Στο ακαδημαϊκό έτος 2018-1919, έχουμε πάνω από 16.000 φοιτητές στο Surrey - καθώς και 615 σπουδές για το πρώτο στάδιο μαθημάτων στην πανεπιστημιούπολη μας στην Κίνα.

  • Προπτυχιακοί φοιτητές: 13.289
  • Μεταπτυχιακοί (διδάσκονται) μαθητές: 2.526
  • Μεταπτυχιακοί φοιτητές (ερευνητές): 1.085

Ένα διεθνές φοιτητικό σώμα

Το 36% των φοιτητών στο Surrey είναι από το εξωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου, βοηθώντας να αποδείξει τόσο την ποικιλομορφία του φοιτητικού μας σώματος όσο και τη διεθνή φήμη που απολαμβάνει το Πανεπιστήμιο.

Διεθνές

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτιστικά διαφορετικά πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στη ζωή του πανεπιστημίου.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων - από την παροχή συμβουλών σχετικά με την επιλογή της σωστής πορείας για την υποβολή αίτησης θεώρησης και την προετοιμασία για τις πρώτες σας εβδομάδες στο Surrey.

Τοποθεσίες

Guildford

Address
University of Surrey
Guildford

Guildford, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη