York St John University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η στρατηγική μας

Εκπαιδεύουμε και εμπνέουμε τους σπουδαστές στην πανεπιστημιούπολη μας στην Υόρκη από το 1841. Η επιτυχία και τα επιτεύγματά μας με την πάροδο των χρόνων οφείλονται εν μέρει στη θεσμική μας ικανότητα να σχεδιάζουμε αποτελεσματικά, να θέτουμε σαφείς στόχους και να εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στην επίτευξη τους.

Το 2012-15 ήταν μια περίοδος ανάπτυξης, επιτυχίας και αυξημένης εξωτερικής αναγνώρισης για το Πανεπιστήμιο. Τώρα έχουμε περισσότερους σπουδαστές από ποτέ και η συνέχισή μας, τα επιτεύγματά μας και τα ποσοστά απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών σπουδών σπάνια ήταν υψηλότερα. Το προφίλ μας στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αυξάνεται μέσω των επιτυχιών μας και της αυξανόμενης φήμης μας για αποτελεσματική ηγεσία και διαχείριση του Πανεπιστημίου. Έχουμε εργαστεί σκληρά για την ενίσχυση των μαθημάτων, των εγκαταστάσεων, των ακαδημαϊκών προτύπων και της διακυβέρνησης και της διοίκησης.

Σε στενή συνεργασία με τους διοικητές και το προσωπικό μας στο Πανεπιστήμιο, αναπτύξαμε ένα φιλόδοξο και συναρπαστικό στρατηγικό σχέδιο για το 2015-20. Πρόκειται για ένα πλαίσιο που μας επιτρέπει να κατανοούμε, να κατανοούμε, να ιεραρχείμε και να παρακολουθούμε την πρόοδο προς καίριους στόχους. Με την εφαρμογή του, θα τοποθετήσουμε το Πανεπιστήμιο για να αντιμετωπίσουμε τις αναταραχές στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξαιρετικές ευκαιρίες μάθησης για όλους τους μαθητές και το προσωπικό μας.

Αποστολή, Αξίες και Όραμα

Το μέγεθός μας, το ισχυρό κοινοτικό μας ήθος και η προσωπική μας προσέγγιση στη μάθηση μας έχουν καταστήσει ένα ειδικό χώρο για σπουδές για όλα αυτά τα χρόνια.

Οι σπουδαστές και το προσωπικό μας συμβάλλουν ουσιαστικά στο ύφασμα του Πανεπιστημίου και ελπίζουμε ότι οι εμπειρίες τους εδώ θα τους εμπνεύσουν να διαμορφώσουν τις κοινότητές τους καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Προσφέρουμε στους φοιτητές και το προσωπικό μας προσωπικές ευκαιρίες να μάθουν και να αναπτυχθούν - τόσο ακαδημαϊκά όσο και ατομικά - και αυτό διευκολύνεται από τα υψηλά επίπεδα αλληλεπίδρασης μαθητών-προσωπικού στην κοινότητά μας. Είμαστε υπερήφανοι για τον εντοπισμό και την ανάπτυξη του δυναμικού σε όλους τους μαθητές και το προσωπικό μας.Η αποστολή μας

Να εμπνεύσει τους μαθητές και το προσωπικό μας να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, να προωθήσουν τη γνώση και να συμβάλουν θετικά στον κόσμο.Τιμές μας

Είμαστε μια ολοκληρωμένη, καινοτόμος, μεταμορφωτική και φιλόδοξη κοινότητα με έντονη αίσθηση του ανήκειν.Το όραμά μας

Θα είμαστε το καλύτερο από τα μικρά πανεπιστήμια της Αγγλίας.

Με τη στρατηγική μας θα:

  • Βελτιώστε την ποιότητα της φοιτητικής εμπειρίας, με ιδιαίτερη έμφαση στη μάθηση, τη διδασκαλία και την έρευνα, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι μας να αναπτύξουν δεξιότητες για ζωή και εργασία.
  • Προωθήστε μια ποικιλόμορφη και πολιτιστικά πλούσια κοινότητα, διατηρώντας την αίσθηση της κοινότητας που χτίστηκε πάνω από 175 χρόνια.
  • Δώστε ανάπτυξη στους αριθμούς σπουδαστών μας - Αρχική / Ευρωπαϊκή, διεθνής και μεταπτυχιακή.
  • Εξασφαλίστε την οικονομική και οργανωτική μας ανθεκτικότητα.

Μπορείτε να δείτε την αποστολή, τις αξίες και το όραμά μας για τον εαυτό σας .

Όλοι όσοι εργάζονται εδώ στο York St John διαδραματίζουν ισότιμο ρόλο στην επιτυχία μας. Οπότε εναπόκειται σε όλους μας να σεβόμαστε την αποστολή, τις αξίες και το όραμά μας, να μοιραζόμαστε την ευθύνη και να είμαστε υπερήφανοι για την πανεπιστημιακή κοινότητα, βελτιώνοντας τον τρόπο που εργαζόμαστε, δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον μελέτης και οικοδομήσουμε στην επιτυχία μας.

Πανεπιστημιούπολη και εγκαταστάσεις

York St John University είναι ένα εξαιρετικό πανεπιστήμιο, γνωστό για την ακαδημαϊκή του αριστεία και την απόκριση της φύσης, τοποθετώντας πάντα τον μαθητή στην καρδιά του τι κάνει. Η μαγευτική πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της ιστορικής πόλης του York.

Η τοποθεσία μας των 11 στρεμμάτων στον Πεζοπορέα του Λόρδου Δήμαρχου βρίσκεται σε εκπληκτική τοποθεσία, απέναντι από τον παγκοσμίου φήμης Υστερόνα της Υόρκης, στα τείχη της πόλης. Η βραβευμένη μας πανεπιστημιούπολη έχει υποστεί μετασχηματισμό 100 εκατομμυρίων λιρών κατά τα τελευταία 10 χρόνια για να εξασφαλίσει ότι οι σπουδαστές θα επωφεληθούν από το σωστό περιβάλλον για να σπουδάσουν και να ζήσουν. Αρχικά χτίστηκε γύρω από ένα τετράπλευρο, νεώτερα κτίρια, συμπεριλαμβανομένου του De Gray Court και του κέντρου εκμάθησης βρύσης που στεγάζει τη βιβλιοθήκη, εγκαταστάσεις πληροφορικής και ένα σύγχρονο θεατρικό θέατρο. Το κτίριο Foss στεγάζει την αθλητική μας αίθουσα, εργαστήριο φυσιολογίας, εργαστήριο βιομηχανικής, εργαστήριο ψυχολογίας, γυμναστήριο, εργαστήρια φυσιοθεραπείας και γενικές αίθουσες διδασκαλίας.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν στούντιο χορού, θεατρικό στούντιο, αίθουσες μουσικής (πρακτικές και τεχνικές), εγκαταστάσεις τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, σουίτες επεξεργασίας και αποκλειστικά στούντιο τέχνης και σχεδίου. Υπάρχουν πολλά καταστήματα catering και η Union Students 'Union διαθέτει μπαρ, καφέ, καταστήματα και γραφεία στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Υόρκη

Address
Lord Mayor's Walk, York
Υόρκη, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη