EGADE Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αλλαγή Ignitioning μυαλών

EGADE Business School του Tecnológico de Monterrey έχει δημιουργήσει μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη φήμη ως το κορυφαίο θεσμικό όργανο εκπαίδευσης των επιχειρήσεων της Λατινικής Αμερικής, που έχει δεσμευτεί να ενδυναμώσει τους ηγέτες της οργάνωσης, οι οποίοι δημιουργούν κοινή αξία και μετασχηματίζουν την κοινωνία.

EGADE Business School είναι η μεταπτυχιακή σχολή επιχειρήσεων του Tecnológico de Monterrey, ένα αξιοθαύμαστο πανεπιστήμιο γνωστό για τους επαγγελματίες οδήγησης με σχετική ηγεσία σε όλο το Μεξικό και τη Λατινική Αμερική. Το ίδιο το σχολείο επιχειρήσεων προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο μεταπτυχιακών σπουδών σε πολλές τοποθεσίες στη Λατινική Αμερική. Με τοποθεσίες στην Πόλη του Μεξικού (Σάντα Φε), Μοντερέι και Γκουανταλαχάρα , καθώς και ένα εκτεταμένο εκτελεστικό πρόγραμμα MBA στο Queretaro . Στη Νότια Αμερική, το EGADE Business School είναι παρόν στη Λίμα (Περού).

Το ακαδημαϊκό πρότυπο και η κουλτούρα εκμάθησης που βασίζονται στην καινοτομία του σχολείου, αναγνωρισμένα παγκοσμίως προγράμματα, διακεκριμένη σχολή παγκόσμιας κλάσης, εξαιρετική διεθνής κοινότητα αποφοίτων και αυστηρή έμφαση στην εφαρμογή της γνώσης για τον αντίκτυπο, συνέβαλαν στη θέση της ως κορυφαίας Λατινικής Αμερικής σχολείο επιχειρήσεων από διάφορους διεθνείς οργανισμούς κατάταξης, συμπεριλαμβανομένων των QS, Eduniversal, Financial Times και The Economist. Τα προγράμματα μεταπτυχιακού τίτλου του EGADE περιλαμβάνουν το ΜΒΑ πλήρους φοίτησης στην καινοτομία ενός έτους

EGADE Business School προσφέρει ένα καινοτόμο χαρτοφυλάκιο ανοικτής εγγραφής για τη διά βίου μάθηση και προσαρμοσμένα προγράμματα για κορυφαία επιχειρηματική και οργανωτική ηγεσία. EGADE Business School είναι μέλος μιας ελίτ ομάδας μόλις 1% των σχολών των επιχειρήσεων παγκοσμίως για να κρατήσει την αναγνωρισμένη « τριπλή κορώνα » παγκόσμιας διαπίστευσης που αναγνωρίζει την αριστεία της επιχειρηματικής εκπαίδευσης : την Αμερικανική Ένωση Σχολείων και Σχολών (AACSB) (AMBA) και το Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης της Ποιότητας (EQUIS). Η Σχολή είναι μέλος του Παγκόσμιου Δικτύου για την Προηγμένη Διοίκηση , ένα κορυφαίο δίκτυο 30 κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων από διαφορετικές περιοχές, χώρες, πολιτισμούς και οικονομίες σε διαφορετικές φάσεις ανάπτυξης, δεσμευόμενο να συμβάλει, μέσω της επιχειρηματικής εκπαίδευσης, στις λύσεις για τα μεγάλα προκλήσεις που είναι συνήθως περίπλοκες και παγκόσμιες.

Αυτό που βλέπουμε στους ηγέτες μας

Στο EGADE Business School , πιστεύουμε ότι το μέλλον των επιχειρήσεων βασίζεται σε οραματιστές ηγέτες που τολμούν να προκαλέσουν και να μεταμορφώσουν τις βιομηχανίες τους μέσω ισχυρών ιδεών. Έτσι, με αυτή τη φιλοσοφία σχεδιάζουμε και εκτελούμε τα παγκοσμίως γνωστά μεταπτυχιακά μας προγράμματα.

Είμαστε μια κοινότητα ολοκληρωμένων καινοτόμων που αποτελείται από μια ταλαντούχο σχολή, ταλαντούχους φοιτητές, επιτυχημένους αποφοίτους, διακεκριμένους επιχειρηματικούς ηγέτες και διεθνείς ακαδημαϊκούς συνεργάτες, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι σε μια ισχυρή ιδέα: ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗ ΙΓΝΙΤΗΣ.

Αναγνώριση παγκόσμιας κλάσης σε καταξιωμένες κατατάξεις

121935_qs-logo.png

# 1 Σχολή Επιχειρήσεων στην έρευνα Λατινική Αμερική

QS Global 250 Business Schools Κατάταξη 2017

# 1 EGADE MBA στη Λατινική Αμερική

QS Global MBA Κατάταξη Λατινική Αμερική 2018-2019

# 1 πλήρους απασχόλησης MBA στο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική

QS Global MBA Rankings 2020

# 1 Μεταπτυχιακό στις Χρηματοδοτήσεις στο Μεξικό και τη Λατινική Αμερική

QS Global MBA Rankings 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Business School στη Λατινική Αμερική

Eduniversal Business School Κατάταξη 2008-2018, κατηγορία "5 Palmes of Excellence"

# 1 EGADE MBA στη Λατινική Αμερική

Eduniversal Best Masters Κατάταξη Γενική Διοίκηση 2016-2019

# 1 Μεταπτυχίακο στη Χρηματοοικονομική στη Λατινική Αμερική

Eduniversal Best Masters Ranking Εταιρική Οικονομία 2011-2019

# 1 Πιστοποιητικό Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Διαχείριση Ενέργειας στη Λατινική Αμερική

Eduniversal Best Masters Κατάταξη Ενέργεια και Φυσικοί Πόροι 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA στη Λατινική Αμερική και # 36 παγκοσμίως

Financial Times Executive MBA Κατάταξη 2017-2018

Τριπλή κορυφή της παγκόσμιας διαπίστευσης

EGADE Business School έχει λάβει την τριπλή κορυφή της διεθνούς διαπίστευσης εξ ονόματος των τριών πιο σημαντικών οργανισμών στην παγκόσμια επιχειρηματική εκπαίδευση: AACSB, AMBA και EQUIS. Μόνο το 1% των σχολών επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο, όπως το EGADE, έλαβαν το τριπλό στέμμα της διεθνούς διαπίστευσης από το AACSB, το EQUIS και το AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Εξαιρετική παγκόσμια εμβέλεια

Τα σχολεία επιχειρήσεων EGADE οφείλουν περισσότερες από 50 διεθνείς ακαδημαϊκές συνεργασίες με κορυφαία πανεπιστήμια και σχολές επιχειρήσεων για διπλά και κοινά προγράμματα , που αντιπροσωπεύουν διάφορες ευκαιρίες για απόκτηση διεθνών πιστοποιήσεων, καθώς και τη δυνατότητα σπουδών σε διαφορετικές ηπείρους. Αυτές οι συνεργασίες είναι επίσης απαραίτητες για τα προγράμματα ανάπτυξης των πανεπιστημίων μας και βοηθούν στην προώθηση διεθνών ακαδημαϊκών προγραμμάτων και έρευνας.

Τι θέτει η EGADE εκτός;

  • Μια ενεργή επιχειρηματική νοοτροπία

Μία από τις βασικές αξίες του EGADE είναι να ενθαρρύνει τους πρωτοπόρους ηγέτες μέσα σε ένα επιχειρηματικό πνεύμα, το οποίο έχει γίνει ένα ξεχωριστό εμπόριο των σπουδαίων σπουδαστών και αποφοίτων του.

  • Το παγκόσμιο όραμα και εμπειρία μας

Ένας βασικός διαφοροποιητής στο EGADE είναι η φημισμένη παγκόσμια εστίαση και η φήμη του. Λόγω των συνεργασιών της με τα κορυφαία πανεπιστήμια και τις σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως, η EGADE παρέχει στους ηγέτες, τους φοιτητές και τα στελέχη της μια μοναδική προσέγγιση και εμπειρία σχετικά με το μέλλον των παγκόσμιων επιχειρήσεων.

  • Μια διακεκριμένη διεθνής σχολή

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της ακαδημαϊκής εμπειρίας του EGADE είναι η παρουσία παγκοσμίου φήμης μελών ΔΕΠ που είναι παρόντες και πρώην σκηνοθέτες, σύμβουλοι, συγγραφείς και ερευνητές. Αυτή η σχολή φέρνει την ευρεία γνώσεις της στην τάξη, η οποία μετατρέπει τη διδασκαλία, την έρευνα και τη νοοτροπία μας σε μια σημαντική και επιρροή εκπαίδευση.

  • Ένα καινοτόμο ακαδημαϊκό μοντέλο

Η εξειδίκευση των εξαιρετικών εκπαιδευτικών μαζί με τους κορυφαίους επιχειρηματικούς ηγέτες στα ακαδημαϊκά μας προγράμματα δημιουργεί μια ιδανική ισορροπία μεταξύ θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για μια επιτυχημένη καριέρα συνδυάζοντας αυτό που μαθαίνουν στην τάξη με πραγματικές επιχειρηματικές εμπειρίες όπου η θεωρία τίθεται αμέσως σε εφαρμογή.

  • Μια ισορροπημένη και ευέλικτη μορφή

Τα εκτελεστικά μας προγράμματα και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι μερικής φοίτησης, τα οποία σχεδιάστηκαν για φοιτητές που εργάζονται με πλήρη απασχόληση, παρέχουν την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ μελέτης, εργασίας και προσωπικών δεσμεύσεων. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε τόσο οι προσωπικές όσο και οι επαγγελματικές μας επιτυχίες.

  • Μια αξιόλογη ακαδημαϊκή ηγεσία

Όταν πρόκειται για την κορυφαία επιχειρηματική εκπαίδευση, το EGADE είναι η # 1 σχολή επιχειρήσεων στη Λατινική Αμερική για πολλούς λόγους. Η συνάφεια και η καινοτομία των ακαδημαϊκών προγραμμάτων μας υποστηρίζονται όχι μόνο από παγκοσμίως γνωστές κατατάξεις αλλά από τις κορυφαίες ενώσεις διαπίστευσης παγκοσμίως.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα EGADE εδώ και συνδεθείτε με το σχολείο σε LinkedIn , Twitter , YouTube και Facebook.

Τοποθεσίες

Πόλη του Μεξικό

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Πόλη του Μεξικό, Πόλη του Μεξικό, Μεξικό

Μοντερέι

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Μοντερέι, Νουέβο Λεόν, Μεξικό

Γκουανταλαχάρα

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Γκουανταλαχάρα, Jalisco, Μεξικό

FAQ

Άλλη