Instituto Tecnológico de Tijuana

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Instituto Tecnológico de Tijuana είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα με 47 χρόνια υπηρεσίας στην οντότητα της Baja California, διδάσκει 16 πτυχία Bachelor και 8 μεταπτυχιακά προγράμματα που ιδρύθηκαν στις 17 Σεπτεμβρίου 1971.

αποστολή

Συμβολή στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση κορυφαίων επαγγελματιών και ερευνητών στον τομέα της καινοτομίας και της τεχνολογικής ανάπτυξης στην περιοχή, τη χώρα και τον κόσμο. με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, μέσω μιας ποιοτικής εκπαιδευτικής υπηρεσίας, με ισότητα και συνάφεια.

θέα

Να είναι ένας κορυφαίος φορέας τεχνολογικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης στην βορειοδυτική περιοχή της χώρας, με εθνική και διεθνή προβολή.

Amigos em campus universitárioNaassom Azevedo / Unsplash

τιμές

 • Σύνθεση Η υπερηφάνεια να είναι μέρος του Ιδρύματος, πλήρως προσδιορισμένη, πεπεισμένη και αφοσιωμένη στην αποστολή και το όραμα της τεχνολογίας.
 • Εκτελεί τις λειτουργίες και τις εργασίες, μεμονωμένα και σε ομάδες, με αίσθημα δέσμευσης και εστίαση στην ποιότητα.
 • Ακεραιότητα Αυθεντικότητα και συναίνεση μεταξύ αξιών και συμπεριφοράς μας.
 • Επαγγελματίας Να είστε ηθικοί, σεβαστοί, ικανοί και να ενημερώνεστε συνεχώς.
 • Καινοτομία Ενθαρρύνετε τη δημιουργία και την ανάπτυξη σχεδίων που οδηγούν στην επίτευξη του θεσμικού οράματος.
 • Κοινωνική δέσμευση Εκτελέστε με πνεύμα εξυπηρέτησης και βοήθειας, μέσω της τεχνολογικής εκπαίδευσης του περιβάλλοντος.
 • Διατηρήστε την ποιότητα μέσα από τα απαραίτητα μέσα για τη συνεχή βελτίωση.

Εργασίες για τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών, των διαδικασιών, των δραστηριοτήτων και της διαχείρισης των πόρων, με σκοπό την επίτευξη μέγιστης ικανοποίησης.

Η ποιοτική εκπαίδευση βασίζεται στη δημιουργία, την καινοτομία και την αναζήτηση του πιο αποτελεσματικού τρόπου εκτέλεσης καθημερινών εργασιών.

 • Να είστε απόλυτα ειλικρινείς, ίστοι και δίκαιοι.
  Συμπεριλάβετε και εκφράστε ειλικρινά και διαφανώς προς τους άλλους, βάζοντας πάντα την αλήθεια πρώτα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης και προόδου μέσα στην τεχνολογική κοινότητα.
 • Αναγνωρίστε τα δικαιώματα των ανθρώπων και αποφύγετε να τα παραβιάσετε ή να τα βλάψετε.
  Αναγνωρίστε, εκτιμήστε και εκτιμήστε το πρόσωπό μου, καθώς και άλλους, σεβόμενοι τα όρια των ενεργειών μας, αρκεί να μην βλάψουν ή να διαταράξουν την ηρεμία του περιβάλλοντός μας.
 • Σεβαστείτε τις απόψεις, τις ιδέες ή τις συμπεριφορές των άλλων, ακόμα και αν δεν ταιριάζουν με τις δικές τους.
  Εκτιμήστε την ποικιλομορφία των προσωπικοτήτων, των πολιτισμών και των φυσικών παραλλαγών που υπάρχουν μεταξύ των ανθρώπων, ξέρουν πώς να ακούν και να αποδεχτούν τους άλλους, αυτό είναι απαραίτητο για μια ειρηνική συνύπαρξη, απαραίτητη για να ζήσει αρμονικά στο σχολείο, το έργο και την κοινότητα.
 • Εκτελέστε δράσεις και δραστηριότητες με εξαιρετικό τρόπο και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες μας.
  Αναγνωρίστε τις εξαιρετικές ιδιότητες και τα μοναδικά ταλέντα της τεχνολογικής μας κοινότητας και τα στηρίξτε στην επαγγελματική τους εξέλιξη, έτσι ώστε η βελτίωσή τους να ωφελήσει την κοινωνία μας. Καθορίστε σαφείς στόχους που καθορίζουν τους πιο σημαντικούς στόχους ως θεσμικό όργανο και επιδιώξτε προσωπική και συλλογική βελτίωση.
 • Επιρροή σε άλλους, που τους δίνουν την ενθουσιώδη εργασία, στην επίτευξη στόχων και στόχων.
  Άσκηση και ενθάρρυνση της ηγεσίας με βάση έναν κώδικα αξιών ως ολοκληρωμένο ανθρώπινο ον στην οικογένεια, στον κοινωνικό, εργασιακό και ακαδημαϊκό τομέα, με πειθαρχία, πίστη, ακεραιότητα, πεποίθηση, αντοχή, συμπαράσταση, αξιοπιστία, ειλικρίνεια, ελευθερία και σεβασμό.
 • Προσεγγίστε το προτεινόμενο και βρείτε λύσεις στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν.
  Να είστε συνεπείς στην επίτευξη των στόχων και των στόχων σας, να αντιμετωπίζετε τις προκλήσεις και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με το θάρρος, χωρίς να αφήσετε τον εαυτό σας να ξεπεραστεί, να προσαρμοστεί στις συνθήκες, να επιτύχει την επιτυχία.
  • Ομαδική εργασία Συνεργαστείτε για ένα κοινό όραμα.
   Ενίσχυση της δημιουργικότητας, των κινήτρων και της συλλογικής ηγεσίας, ενσωμάτωση των προσπαθειών για την επίτευξη κοινών στόχων και στόχων. που μοιράζονται τις αξίες και τις ηθικές αρχές που μας καθορίζουν ως θεσμό.
  • Αφιερωμένο Να είστε σταθεροί στην επίτευξη ενός στόχου.
   Πράξη με σταθερότητα και πάθος, αφιερώνοντας τον απαραίτητο χρόνο και προσπάθεια για την πραγματοποίηση των σχετικών δραστηριοτήτων για την επίτευξη των στόχων και των στόχων που καθορίζονται για ατομικό και συλλογικό όφελος.
 • Παρέχετε άνευ όρων βοήθεια σε όσους την χρειάζονται.
  Να είστε προσεκτικοί στις ανάγκες της κοινότητας, να δίνετε το καλύτερο στον εαυτό σας αφοσιωμένο και ανιδιοτελές, ενώνοντας τις προσπάθειες για την επίτευξη κοινών στόχων, δημιουργώντας ευέλικτα και αποτελεσματικά δίκτυα υποστήριξης, τα οποία επηρεάζουν θετικά την ανάπτυξη της κοινωνίας.
  • Ισότητα των φύλων Ίσες ευκαιρίες ανάπτυξης για άνδρες και γυναίκες.
   Ενθάρρυνση της προάσπισης της ισότητας των ευκαιριών μεταξύ ανδρών και γυναικών σύμφωνα με τις δικές τους ειδικές συνθήκες, ανάγκες και χαρακτηριστικά που εγγυώνται τον σεβασμό του πλουραλισμού και του δικαιώματος πρόσβασης με δικαιοσύνη και ισότητα στη χρήση, στον έλεγχο και στην αξιοποίηση των ίδιων περιουσιακών στοιχείων και τις υπηρεσίες της κοινωνίας.

Πολιτική ποιότητας

Το Instituto Tecnológico de Tijuana καθιερώνει τη δέσμευση να υλοποιήσει όλες τις διαδικασίες του, να τους προσανατολίσει προς την ικανοποίηση των πελατών τους με βάση την Ποιότητα της Εκπαιδευτικής Διαδικασίας, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους, μέσω της αποτελεσματικότητας ενός Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και συνεχούς βελτίωσης , σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2008 / NMX-CC-9001-IMNC2008.

Αυτός ο ιστότοπος έλαβε την οικονομική υποστήριξη της διάχυσης του έργου APN2016-4015 που ονομάζεται ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΜΠΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ GUADALUPE.

Τοποθεσίες

Τιχουάνα

Address
Calzada del Tecnológico,s/n
22414 Τιχουάνα, Baja Καλιφόρνια, Μεξικό

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη