ThePowerMBA

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μέχρι τώρα η βασική γνώση ήταν στα χέρια μερικών.

Συμμετοχή στο σχολείο επιχειρήσεων που οδηγεί την αλλαγή.

Ο πλήρης Master of Business, όπου θα μάθετε από τα στοιχεία αναφοράς, συνδέετε χιλιάδες ανθρώπους με τις ανησυχίες σας και ενισχύετε την προσωπική σας μάρκα χωρίς να κάνετε προσπάθεια με χρόνο ή χρήμα.

Έχει εγκριθεί από τις καλύτερες εταιρείες, οι οποίες ήδη εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους με το ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

Γιατί;

Όταν έχετε τις βασικές γνώσεις, τις επαφές και μια προσωπική μάρκα που σας επικυρώνει, θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να πετύχετε όλους τους στόχους σας.

  • Ενημέρωση των γνώσεών σας
  • Δώστε μια καμπύλη καριέρας ή υψηλή στην καριέρα σας
  • Ξεκινήστε με επιτυχία
  • Αναπτύξτε την επιχείρηση / την επιχείρησή σας
  • Γίνετε επιχειρηματίας εμπειρογνώμονας

Περισσότεροι από 12.000 μαθητές από την Ισπανία, το Μεξικό, το Περού, τη Χιλή και την Κολομβία έχουν καταλάβει ότι είναι μια ευκαιρία και εμπιστεύτηκαν το ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

μεθοδολογία

Θεωρία

Τα σημαντικότερα θεωρητικά περιεχόμενα των καλύτερων MBA στον κόσμο (Στρατηγική, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Λογιστική κλπ)

Πρακτική

Οι ιστορίες επιτυχίας (και αποτυχίες) των νεοσύστατων επιχειρήσεων, των εταιρειών και των τοπικών εταιρειών που ενισχύουν όλες τις γνώσεις που αποκτήθηκαν.

Τομείς εμπειρογνωμοσύνης

"Έχω λάβει μαθήματα σε Yale, Harvard, HEC, Cornell και αυτό MBA, κατά τη γνώμη μου, παίρνει ένα πολύ υψηλό σκορ" Carlos Montoro - φοιτητής ThePowerMBA

Στρατηγική και επιχειρηματικά μοντέλα

Από τα καλύτερα εργαλεία και μοντέλα (καμβάς επιχειρηματικού μοντέλου, καμπύλες στρατηγικού γραφήματος και αξίας, Porter, Ansoff κ.λπ.) και την ανάλυση πολλών επιτυχών, θα αποκτήσετε γνώση που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε και ανάλυση των επιχειρηματικών μοντέλων, ανταγωνισμός, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, στρατηγικές ανάπτυξης κ.λπ.

Καινοτομία και άκαμπτη εκκίνηση

Ένα πραγματικό εγχειρίδιο για τη δημιουργία επικερδών και βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων σε αβέβαια περιβάλλοντα. Μια φιλοσοφία που μετατρέπει την επιχειρηματική στρατηγική και ότι όλα τα διευθυντικά στελέχη και οι εταιρείες στον κόσμο πρέπει να ενσωματωθούν στο DNA τους.

Μάρκετινγκ και ψηφιακό μάρκετινγκ

Δεν υπάρχει ψηφιακό μάρκετινγκ, ψηφιακό marketing IS. Μάθετε να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε μια στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με βάση τα ψηφιακά κανάλια: καθορισμός στόχων, καθορισμός στόχων μετατροπής σε ολόκληρη τη διοχέτευση, χρήση των κύριων εργαλείων και καναλιών συλλογής, αναλύσεων, τάσεων κ.λπ. .

Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά

Μέχρι να κατανοήσετε τη χρηματοδότηση και τη λογιστική, δεν καταλαβαίνετε τις επιχειρήσεις και την εταιρεία. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε με πολύ έξυπνο τρόπο τη γλώσσα και τις αρχές της λογιστικής, τον τρόπο χρηματοδότησης μιας επιχείρησης, τον τρόπο με τον οποίο αναλύεται μια επένδυση, ποιοι είναι οι κύριοι δείκτες και οι δείκτες που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση της κερδοφορίας και του κινδύνου, οι κύριες μέθοδοι αποτίμησης μιας εταιρείας κ.λπ.

Προσωπική ανάπτυξη

Μαλακές δεξιότητες απαραίτητες για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Κορυφαίοι οργανισμοί

Οι εταιρείες αποτελούνται από ανθρώπους και η σωστή διαχείριση των ανθρώπων, οι προκλήσεις τους, η επιχειρηματική κουλτούρα, οι ομάδες συμφερόντων και οι διαδικασίες αλλαγής, δηλαδή η διαχείριση της οργανωτικής συμπεριφοράς είναι ένα από τα κύρια κλειδιά που κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε μέτριες και εξαιρετικές εταιρείες.

Η μεγαλύτερη διαταραχή στην ιστορία της εκπαίδευσης

"Μέχρι τώρα δεν φαινόταν πιθανό ότι το πτυχίο αυτού του επιπέδου είχε αυτή την τιμή"

Μέχρι τώρα η καλύτερη γνώση ήταν στα χέρια μερικών, που μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε αναγνωρισμένα σχολεία.

ThePowerMBA είναι ένα διαφορετικό σχολείο. Πιστεύουμε ότι φέρνουμε αυτή τη γνώση σε ανήσυχους και πρόθυμους ανθρώπους να μάθουν, βασιζόμενοι σε αναφορές σε όλο τον κόσμο και με μια ευέλικτη μέθοδο, η οποία σας επιτρέπει να μην υποβαθμίσετε τον ρυθμό ζωής σας ή τα οικονομικά σας.

Τοποθεσίες

Πόλη του Μεξικό

Address
Av.Insurgentes Sur 1458 ,
pisos 19 y 20 , Col. Actipan

Πόλη του Μεξικό, Πόλη του Μεξικό, Μεξικό

Miraflores

Address
Calle del General Recavarren 111
15074 Miraflores, Μητροπολιτικός Δήμος της Λίμα, Περού

Μαδρίτη

Address
Calle Urogallo 9, Ciudalcampo
28707 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη