Σχολές στο Μονακό

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Μονακό 2018/2019

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Μονακό. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Μονακό. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Μονακός και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Μονακό και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Μονακό άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Μονακό

International University of Monaco

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) Μονακό Monaco-Ville Γαλλία Paris Ηνωμένο Βασίλειο London September 2018 +2 περισσότερα

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο του Μονακό (IUM) , που βρίσκεται στο Πριγκηπάτο του Μονακό, στο Monte-Carlo στη Γαλλική Ριβιέρα, είναι ένα πανεπιστήμιο αγγλικής γλώσσας που προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και μεταπτυχιακά διπλώματα σε επιχειρήσεις ειδικευμένες στη χρηματοδότηση, την πολυτελή επιχείρηση και τη διεθνή επιχειρηματικότητα. Εμπνέοντας την Παγκόσμια Παραγωγή Η επιχειρηματική σχολή του Μονακό στο Διεθνές Πανεπιστήμιο του Μονακό (IUM) αναπτύσσει επιτυχημένους και στοχαστικούς ηγέτες … [+] και επιχειρηματίες. Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο που παρέχει μια επαγγελματική εκπαίδευση που διδάσκεται πλήρως στην αγγλική γλώσσα στην Ακτή του Κόλπου. Με 60 εθνικότητες που εκπροσωπούνται στο φοιτητικό σώμα και τη σχολή, είναι ο πρώτος φορέας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Ποια είναι η διαφορά στο IUM; Είμαστε υπερήφανοι για το μικρό μέγεθος της τάξης μας, όπου οι μαθητές λαμβάνουν ατομική προσοχή στις ακαδημαϊκές τους προσπάθειες. Υπάρχει υψηλό επίπεδο αλληλεπίδρασης μεταξύ καθηγητών και φοιτητών και ενθαρρύνουμε την καινοτόμο και δημιουργική σκέψη. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να υπερβούν τις θεωρίες και τα δεδομένα που διδάσκονται στη αίθουσα διδασκαλίας χρησιμοποιώντας τις δεξιότητες που έχουν αποκτηθεί σε πραγματικές καταστάσεις. Αυτό τους επιτρέπει να αναπτύξουν ισχυρές αναλυτικές και γνωστικές δεξιότητες που τους παρέχουν τη βάση για την ανάπτυξή τους ως επιτυχημένων επιχειρηματιών. Οι μαθητές μαθαίνουν σε ένα πολύ πολυπολιτισμικό περιβάλλον, το οποίο συγκεντρώνει ανθρώπους από όλο τον κόσμο για να μοιραστούν ιδέες, να αλλάξουν ζωές και να δημιουργήσουν ευκαιρίες σε παγκόσμια κλίμακα. Οι σπουδαστές μας παίρνουν μαζί τους μια αίσθηση του ποιος είναι στον κόσμο του εμπορίου και υπερήφανοι για τον εαυτό τους ως αυτοπεποίθηση επιχειρηματίες και επιχειρηματίες του αύριο. Το Μονακό είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ευρώπη, καθώς είναι γνωστό και ως ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι φοιτητές μας αποφοιτούν με επιχειρηματικές δεξιότητες, πρακτική εμπειρία και προσωπική ανάπτυξη που θα τους εξυπηρετήσει για τη ζωή. Είναι η αποστολή μας να εμπνέουμε την παγκόσμια γενιά. [-]