Ahlia University Bahrain

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Ahlia

Στο Πανεπιστήμιο Ahlia είμαστε υπερήφανοι για την αυξανόμενη φήμη μας ως προμηθευτή ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Βασίλειο του Μπαχρέιν και στην ευρύτερη περιοχή του Κόλπου. Η υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Ahlia βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και οι αξιολογήσεις του Οργανισμού Διασφάλισης Ποιότητας συνεχίζουν να αναγνωρίζουν την ποιότητα της διδασκαλίας και της μάθησης μας.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

Γιατί να σπουδάσετε στην ΑΕ

1. Διδασκαλία και μάθηση υψηλής ποιότητας

Δεν είναι μόνο εμείς που πιστεύουμε ότι έχουμε την υψηλότερη ποιότητα διδασκαλίας και εκμάθησης στο Μπαχρέιν, ο Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας εξετάζει διαρκώς τα προγράμματα μας και αναφέρει ότι είμαστε το κορυφαίο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στο Μπαχρέιν.

2. Η Διεθνής Έρευνα μας

Οι ακαδημαϊκοί και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές συνεχίζουν την έρευνα. Δημοσιεύθηκε σε εκατοντάδες διεθνείς περιοδικές εκθέσεις, έχει διεξαχθεί έρευνα σε θέματα τόσο διαφορετικά όπως «Οι γυναίκες και η πολιτική της στρατιωτικής αντιπαράθεσης» και «Η οικοδόμηση ικανοτήτων γνώσης για την αειφόρο ανάπτυξη στον αραβικό κόσμο».

3. Μια εκπληκτική τοποθεσία

Μπλε ουρανό, πανέμορφα τοπία, κάθε είδους άθλημα, αγωνιστικό κύκλωμα της Formula One, ανοιχτό και ποικίλο πολιτισμό, εξαιρετικά ψώνια, κεντρικό στην Ευρώπη και την Ασία και τα πιο εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε.

4. Ευρύ φάσμα προγραμμάτων

Με πέντε κολέγια που προσφέρουν διδακτορικά και MBA σε προπτυχιακά προγράμματα σε μια σειρά θεμάτων, από τη Λογιστική μέχρι το εσωτερικό σχεδιασμό και τη φυσιοθεραπεία, υπάρχει κάτι που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας στην ΑΕ.

5. Απίστευτες Ευκαιρίες Καριέρας

Οι απόφοιτοι μας αναζητούν ιδιαίτερα τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα τόσο σε διεθνές όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Το κορυφαίο μας πρόγραμμα πρακτικής άσκησης επιτρέπει σε κάθε σπουδαστή να αποκτήσει εμπειρία από πρώτο χέρι στον κόσμο της εργασίας πριν από την αποφοίτησή του, βοηθώντας τους να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για την απασχόληση μετά την αποφοίτησή τους.

6. Οι καλύτεροι πόροι και εγκαταστάσεις

Μεταξύ των πολλών πόρων και δυνατοτήτων που προσφέρονται στους μαθητές μας. η βιβλιοθήκη μας σας δίνει πρόσβαση σε 2,5 εκατομμύρια ηλεκτρονικά περιοδικά, 40.000 ηλεκτρονικά βιβλία και 8.000 τυπωμένα βιβλία, τα εργαστήρια μας σας δίνουν τη δυνατότητα να μαθαίνετε και να εξασκείτε τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για τα μηχανικά μας προγράμματα και η συνεργασία μας με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο King Hamad -η εμπειρία.

7. Επενδύσεις στη νέα μας πανεπιστημιούπολη

Το 2017 θα ανοίξουμε την πρώτη φάση της νέας μας στοχευμένης πανεπιστημιούπολης. Η τοποθεσία, σε ένα πανέμορφο νησί στο βόρειο τμήμα του Μπαχρέιν, που είναι προσβάσιμο από τον αυτοκινητόδρομο, θα παρέχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις, τεχνολογία και εκπαιδευτικούς πόρους που διατίθενται στο Μπαχρέιν.

8. Η πολυμορφία των φοιτητών μας

Στην ΑΕ πιστεύουμε ότι όλοι οι σπουδαστές ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής, θρησκείας, φυσικής ή μαθησιακής αναπηρίας έχουν το δικαίωμα στην καλύτερη εκπαίδευση που μπορούμε να προσφέρουμε. Στην AU, εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές μας αντιμετωπίζονται εξίσου και με σεβασμό.

9. Διεθνής μας Πολιτισμός

Η μάθηση και η ανταλλαγή γνώσεων σε ολόκληρο τον κόσμο είναι κρίσιμη για το μέλλον. Στην AU, αναπτύσσουμε τις διεθνείς μας συνεργασίες που προσφέρουν στους σπουδαστές τοπικών και περιφερειακών σπουδών ευκαιρίες για σπουδές στο εξωτερικό και καλωσορίζοντας διεθνείς φοιτητές στην πανεπιστημιούπολη μας στο Μπαχρέιν. Σε συνδυασμό με τη διδασκαλία μας από 34 διαφορετικές χώρες με διαπιστευτήρια από μερικά από τα καλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου, αυτή η συνεργασία διασφαλίζει ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τους μαθητές μας για να τις προετοιμάσουμε για την παγκόσμια αγορά.

10. Η οικογένεια των Αχίλα

Η Ahlia σημαίνει «οικογένεια» στην αραβική γλώσσα. Στην AU, οι δεσμοί μεταξύ της σχολής, των φοιτητών και του διοικητικού προσωπικού μας, σημαίνει ότι έχουμε περιγραφεί από πολλούς ως μια στενή οικογένεια. Φροντίζουμε για τους σπουδαστές και το προσωπικό μας και εργαζόμαστε ακούραστα για να διασφαλίσουμε ότι ανεξάρτητα από τη συμμετοχή σας στην AU, θα κάνουμε την εμπειρία σας όσο το δυνατόν καλύτερη.

Οραμα και αποστολή

Το όραμά μας

Το πανεπιστήμιο Ahlia φιλοδοξεί να γίνει ένα εξαιρετικό περιφερειακό και διεθνές ακαδημαϊκό ίδρυμα προωθώντας το υψηλότερο επίπεδο ακεραιότητας στην επίτευξη της αριστείας στην εκπαίδευση και την έρευνα και μέσα σε ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας επαγγελματικών υπηρεσιών προς την κοινότητα.

Η αποστολή μας

Ως κορυφαίος φορέας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, η αποστολή του Πανεπιστημίου Ahlia είναι να προωθήσει τα σύνορα της ανθρώπινης γνώσης και να ανυψώσει το κοινωνικό και βιοτικό επίπεδο της κοινωνίας. Για την υποστήριξη αυτής της αποστολής, το Πανεπιστήμιο δεσμεύεται:

 • Δημιουργία αποφοίτων που διακρίνονται από την επαγγελματική τους ικανότητα, τις ανθρωπιστικές προοπτικές και την ασυμβίβαστη ηθική.
 • Παροχή των δυνατοτήτων και της υποστήριξης του προσωπικού της για την προώθηση καινοτόμων ερευνών.
 • Ίδρυση του Πανεπιστημίου Ahlia ως αναγνωρισμένου κέντρου αριστείας σε ορισμένους τομείς της γνώσης.
 • Συνεργασία με τοπικές και περιφερειακές κοινότητες για την υποστήριξη των κοινωνικών και οικονομικών αναγκών.

Στρατηγικές Πρωτοβουλίες και Βασικές Αξίες μας

Η Ahlia έχει ένα πλαίσιο δέκα στρατηγικών πρωτοβουλιών, οι οποίες χρησιμεύουν ως πλαίσιο για την επίτευξη του οράματος και της αποστολής μας. Βασικές για το όραμα, την αποστολή και τη στρατηγική μας είναι οι βασικές μας αξίες, που καλύπτουν

 • Ακαδημαϊκή Αριστεία
 • Εκπαιδευτική Ευκαιρία
 • Προσωπική ανάπτυξη
 • Κοινωνική ευθύνη
 • Σεβασμός
 • Υψηλά ηθικά και ηθικά πρότυπα
 • Ακεραιότητα
 • Υποστήριξη της έρευνας και της ανάπτυξης
 • Διαφάνεια
 • Παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας

Τοποθεσίες

Μανάμα

Address
Exhibitions Avenue
Μανάμα, Κεφαλαιαγορά, Μπαχρέιν

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη