Management Development Centre International

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MDCI εργάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική την παροχή υλικοτεχνικής, διαχείριση και υποστήριξη marketing για μεταπτυχιακές ακαδημαϊκά προγράμματα για λογαριασμό ενός αριθμού πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η εταιρεία με έδρα το Μπαχρέιν παρέχει επίσης προγράμματα στελεχών ανάπτυξης και προσαρμοσμένα προγράμματα.

Σε τριάντα χρόνια παρέχοντας προγράμματα στελεχών MDCI βοήθησε δυόμισι χιλιάδες επαγγελματίες του Κόλπου με βάση την ενίσχυση της σταδιοδρομίας τους με ακαδημαϊκά προσόντα αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο, και έχει βοηθήσει να εισαγάγει την τελευταία επιχειρηματική σκέψη και τις δεξιότητες στον Κόλπο.

Ένα βασικό στοιχείο των προγραμμάτων της MDCI είναι ότι διδάσκοντες έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο πετούν προς τον Κόλπο για να παραδώσει τα στοιχεία τους επιτρέπουν οι τοπικές επαγγελματίες να συνεχίσουν τους φροντιστές τους, ενώ σπούδαζε για το μεταπτυχιακό τους Διδακτορικό.

Η Εκτελεστική ανάπτυξη (Masterclass) και προσαρμοσμένα προγράμματα από MDCI ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της ακαδημαϊκής σκέψης και την εφαρμογή της στην οργανωτική απόδοση, και έχει σχεδιαστεί για να αντανακλούν τη συγκεκριμένη κουλτούρα της χώρας υποδοχής. Τα προγράμματα που παραδίδονται για πολλά δημόσια, ιδιωτικά και όχι για το κέρδος κλάδους, κατάλληλο για όλους τους τύπους των οργανισμών και ειδικά σχεδιασμένο για φιλόδοξους διευθυντές και στελέχη.

Τα προγράμματα κατάρτισης να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες βάση της σημερινής στελέχη και τους διευθυντές και βοηθούν τους μαθητές να εφαρμόσουν τις ιδέες και έννοιες σε πραγματικά οργανωτικά θέματα, προβλήματα και οράματα. Τα προγράμματα παραδίδονται από μια πολύ έμπειρη ομάδα των υπηκόων του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι έχουν σημαντική εμπειρία του στον κόσμο της εκτελεστικής εκπαίδευσης σε διαφορετικές εθνικές ρυθμίσεις. Άλλες υπηρεσίες που παρέχουν με MDCI περιλαμβάνουν: Εκπαιδευτικό συμβουλών, τη διαχείριση των εξετάσεων, παροχή συμβουλών διαχείρισης.

ιστορία

Σε MDCI αρχές της δεκαετίας του 1990 ιδρύθηκε μια βάση στο Μπαχρέιν για την εξυπηρέτηση των αναγκών των μεγάλων Σαουδικής Αραβίας πετροχημικών και πετρελαϊκές εταιρείες. Στη συνέχεια, τα προγράμματα που προσφέρονται για να ωριμάσει φοιτητές από άλλες χώρες του Κόλπου από τη βάση του Μπαχρέιν και τη Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ και το Ομάν δορυφορικά γραφεία. Πάνω από 2.500 ώριμη στελέχη έχουν επωφεληθεί από τις υπηρεσίες που παρέχονται από MDCI.

Η εταιρεία έχει τόσο Υπουργείου Εμπορίου και του Υπουργείου Παιδείας εγγραφές στο Βασίλειο του Μπαχρέιν ως εκπρόσωπος γραφείου της μητρικής εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βραβείο της Βασίλισσας

Κάθε χρόνο Majesty βραβεία της Βασίλισσας Ελισάβετ της αναγνώρισης της στην εκτίμηση της εργασίας που πραγματοποιείται στο εξωτερικό από τις οργανώσεις του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα των εξαγωγών. MDCI και η μητρική της εταιρία DA Ομάδα απονεμήθηκαν αυτήν την τιμή και τα στελέχη της εταιρείας είχαν προσκληθεί σε μια επίσημη δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία από τον Rt Hon. Τόνι Μπλερ - ο πρωθυπουργός.

Executive Μοντέλο "Το μοντέλο," είναι ένας όρος που αναφέρεται στον χρόνο που εξυπηρετούνται μέθοδος παροχής βρετανικό πανεπιστήμιο μεταπτυχιακά προγράμματα, σε βάση μερικής απασχόλησης για να απασχολημένος στελέχη. Παρέχει την τοπική εκτελεστική μαθητή με την ίδια εμπειρία μάθησης που θα απολαύσετε σε παρόμοια προγράμματα μερικής απασχόλησης, στο χώρο του πανεπιστημίου.

Σε γενικές γραμμές οι μαθητές είναι ώριμη στελέχη κανονικά με σημαντική εμπειρία στον κλάδο. Ο μέσος όρος ηλικίας των σημερινών φοιτητών MDCI είναι 35 και οι περισσότεροι έχουν πάνω από 8 χρόνια σχετική εμπειρία.

Το πανεπιστήμιο εταίρος παρέχει τα ίδια ακαδημαϊκά στοιχεία του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της διδασκαλίας που οι μαθητές απολαμβάνουν στην πανεπιστημιούπολη. MDCI παρέχει την τοπική υποστήριξη τόσο για το πανεπιστήμιο και μαθητή.

Κέντρο Ανάπτυξης Διαχείρισης International Ltd είναι μια εταιρεία που καταχωρήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Durham Associates, που εδρεύει στο Old Coach House, το Κάστρο Eden, County Durham. Ο πρόεδρος του Ομίλου είναι η διεθνούς φήμης διαχείρισης ακαδημαϊκών και συγγραφέας καθηγητής Geoff Λάνκαστερ.

MDCI διοικείται από ένα διοικητικό συμβούλιο με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο Robert LF Ράις, ο οποίος κατέχει το Μπαχρέιν κατοικία και έχει ζήσει και εργαστεί στη Μέση Ανατολή και την Αφρική για περίπου 35 χρόνια. Το 2009 είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους ηγέτες στην εκπαίδευση διοικητικών στελεχών στις ΜΕΝΑ χώρες από τη Μέση Ανατολή Economic Digest MDCI βασίζεται στην τεχνολογία των πληροφοριών και το ανθρώπινο περιβάλλον για να επιτευχθεί υψηλό επίπεδο υποστήριξης των φοιτητών και να διασφαλίζεται η διατήρηση της λειτουργίας των διαδικασιών Πανεπιστημίου.

Οι μαθητές και οι οργανώσεις του χορηγού τους να εκτιμήσουν την εκτελεστική μοντέλο παράδοσης για μια σειρά από λόγους, ιδίως:

  • Απασχολημένος στελέχη δεν απομακρύνονται από την εργασία τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα
  • Οι μαθητές δεν έχουν δυσκολίες στο να εξοικειωθούν με ξένους πολιτισμούς
  • Προγράμματα ενσωματώσουν τη ζωή και το έργο εμπειρία του μαθητή με την τελευταία ακαδημαϊκή σκέψη
  • Οι οργανισμοί επωφελούνται από τους μαθητές εφαρμόζουν τις γνώσεις τους στο περιβάλλον εργασίας σε επαναληπτική βάση
  • γνώσεις των μαθητών ενισχύεται με την προσθήκη της νέας ακαδημαϊκής γνώσης στην υπάρχουσα εμπειρία τους - μια σημαντική εκπαιδευτική ιδέα από μόνη της
  • Το σύνολο του πακέτου συμπεριλαμβανομένων των υλικών παραδίδεται στο μαθητή στο Μπαχρέιν, αυτό τους απελευθέρωση, για παράδειγμα από το χαμένο χρόνο βρίσκοντας βιβλία
  • Επιπλέον, τα τέλη για το πρόγραμμα αντικατοπτρίζουν τα τέλη του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά χωρίς δαπανηρές έξοδα διαμονής, διαβίωσης και μετακίνησης.
  • Οργανώσεις εκτιμούν διατηρώντας τους υπαλλήλους τους κατά τη διάρκεια της περιόδου της μελέτης και συχνά επωφελούνται από την άμεση εφαρμογή του νέου τρόπου σκέψης

Τοποθεσίες

Μανάμα

Address
Suite 705/6
7th Floor, Entrance 3
Manama Centre, Government Avenue,

P.O. Box: 26305 Μανάμα, Κεφαλαιαγορά, Μπαχρέιν
Τηλέφωνο
+973 17216002

Μοσχοστάφυλο

Gulf College

Address
Gulf College, Al Wadi Al Kabir,

Postal Code 117 Μοσχοστάφυλο, Κυβερνείο Μουσκάτ, Ομάν
Τηλέφωνο
+968 24607625

Durham

Address
UK Headoffice
The Old Brewery
Castle Eden

TS27 4SU Durham, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη