Σχολές Επιχειρήσεων στο Μπενίν

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στο Μπενίν 2018/2019

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Μπενίν. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Μπενίν. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Μπενίνς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Μπενίν και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Μπενίν άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Μπενίν

African School of Economics

Master Μπενίν Cotonou Ηνωμένες Πολιτείες Princeton

Η πορεία προς την πρωτοποριακή ηγεσία Η Αφρικανική Σχολή Οικονομικών έχει την έδρα της στο Abomey-Calavi, (Κοτονού, Μπενίν). Σήμερα προσφέρουμε τέσσερα μεταπτυχιακά προγράμματα στο επίπεδο των μεταπτυχιακών σπουδών: Μεταπτυχιακό στις Μαθηματικές, Οικονομικές και Στατιστικές (MMES), Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), Μάστερ στις Αναπτυξιακές Μελέτες (MDS) και Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Διοίκηση (MPA). Έχουμε επίσης ένα εκτελεστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ένα Ph.D. πρόγραμμα στα Οι… [+] κονομικά. Ελέγξτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τρέχοντα και τα μελλοντικά μας προγράμματα. Το ΧΑΑ είναι η επέκταση του Ινστιτούτου Εμπειρικής Έρευνας Πολιτικής Οικονομίας (IERPE), που ιδρύθηκε το 2004, σε ένα πανευρωπαϊκό πανεπιστημιακό πανεπιστήμιο. Συνολικά 95 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι στο ASE (71 MMES πρόγραμμα, 24 MBA) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, που προέρχεται από 15 διαφορετικές χώρες. Τα μέλη του Τμήματος (19) προέρχονται από κορυφαία πανεπιστήμια από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ευρώπη. Στόχοι Η Αφρικανική Σχολή Οικονομικών συνδυάζει τις αφρικανικές ρίζες με μια παγκόσμια προοπτική και είμαστε πρόθυμοι να εκπληρώσουμε τις δεσμεύσεις μας ακολουθώντας την αριστεία στις ακόλουθες πτυχές: Να παρέχουμε στους φοιτητές μας ανώτερη κατάρτιση στους επιλεγμένους τομείς σπουδών τους. Μια καλά στρογγυλευμένη εκπαίδευση που καλλιεργεί τη δημιουργικότητά τους, την κριτική σκέψη, τις παγκόσμιες προοπτικές και την πολιτιστική συνείδηση. Και μια ζωή στην πανεπιστημιούπολη που τους προετοιμάζει να είναι ηγέτες της κοινότητας και δια βίου μάθηση. Να είναι ένα κορυφαίο ίδρυμα έρευνας και μεταπτυχιακών σπουδών, να επιδιώκει τη γνώση τόσο σε βασικούς όσο και σε εφαρμοσμένους τομείς και να συνεργάζεται στενά με κυβερνητικές υπηρεσίες, επιχειρήσεις και βιομηχανία για την προώθηση της τεχνολογικής καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης. Να παρέχει ένα ανοιχτό περιβάλλον ευνοϊκό για την ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και καινοτόμων ιδεών μεταξύ των φοιτητών, των διδασκόντων, του προσωπικού και των επιστημόνων από όλο τον κόσμο, με διαφοροποιημένο υπόβαθρο και εξαιρετικά διδακτικά και ερευνητικά επιτεύγματα. [-]