University of Otago - Wellington Department of Medicine

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλωσορίσατε από τον Αντιπρόεδρο

Tēnā koutou katoa - Σας καλωσορίζω θερμά στο πρώτο Πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας, το οποίο ιδρύθηκε το 1869. Το πανεπιστήμιο του Otago παρέχει ένα περιβάλλον μάθησης με γνώμονα την έρευνα, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την άριστη φήμη για την αριστεία.

Εδώ, στο Otago, θα έχετε πρωτοφανείς ευκαιρίες. Θα διδαχθούν από διεθνείς εμπειρογνώμονες στους τομείς τους. θα αποκτήσετε προσόντα παγκόσμιας κλάσης και θα είστε σε θέση να συμβάλλετε στην πρωτοποριακή έρευνα. Η εμπειρία του φοιτητή στο Otago είναι εξαιρετική. Θα συμμετάσχετε σε ένα διαφορετικό πληθυσμό με περισσότερους από 20.000 φοιτητές από τη Νέα Ζηλανδία και από περισσότερα από 100 έθνη σε όλο τον κόσμο. Είναι σημαντικό να έχετε την ευκαιρία να ορίσετε πραγματικά τον εαυτό σας και να επιλέξετε τη δική σας κατεύθυνση στη ζωή. Δεκάδες χιλιάδες αποφοίτων του Otago ζουν σήμερα σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, πολλοί από τους οποίους συμβάλλουν στη νομοθεσία, την υγεία, την επιστήμη, τις επιχειρήσεις και την κυβέρνηση. Πολλοί από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες, μυθιστοριογράφους, ποιητές και ηγέτες της Νέας Ζηλανδίας έλαβαν επίσης το ξεκίνημά τους στο Otago.

Στο Πανεπιστήμιο του Otago, έχετε τη δυνατότητα να σπουδάσετε επιστήμες, επιστήμες της υγείας, ανθρωπιστικές επιστήμες και εμπόριο. Οι περισσότεροι από εσάς θα μελετήσετε στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Dunedin και θα ζήσετε σε ένα από τα 15 καλά εξοπλισμένα και φιλικά κατοικημένα κολέγια ή σε ένα από τα πολλά πολυτελή καταλύματα που βρίσκονται στους γύρω δρόμους. Στην πίσω πόρτα σας θα βρείτε αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, βραβευμένη βιβλιοθήκη μας, υπέροχους χώρους μελέτης και εκπληκτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός παγκοσμίου φήμης σκεπαστού γηπέδου. Το Dunedin είναι η μόνη αληθινή πανεπιστημιακή πόλη στη Νέα Ζηλανδία και μια ζωντανή φοιτητική κοινότητα περιβάλλει το ακαδημαϊκό κέντρο.

Ενθαρρύνουμε έντονα τους σπουδαστές να πραγματοποιήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στο Otago. έχουμε υψηλότερο ποσοστό Ph.D. σπουδαστές από οποιοδήποτε άλλο πανεπιστήμιο στη Νέα Ζηλανδία. Έχουμε επίσης πανεπιστημιουπόλεις στο Christchurch και το Wellington, ένα κέντρο στο Ώκλαντ, και μια μικρή πανεπιστημιούπολη για το College of Education του Invercargill. Έχουμε πανεπιστήμια-εταίρους σε όλο τον κόσμο και προωθούμε πολλές ανταλλαγές φοιτητών. Οι ερευνητές μας συνεργάζονται συχνά με εμπειρογνώμονες σε άλλες χώρες και ένα μεγάλο μέρος της έρευνας μας μπορεί να ασχοληθεί με θέματα που αντιμετωπίζει η Νέα Ζηλανδία και άλλα μέρη του κόσμου. Εργαζόμαστε σε στενή συνεργασία με τον Ngāi Tahu, τον λαό Māori του νότιου νησιού, και απολαμβάνουμε ισχυρούς δεσμούς με άλλα iwi.

Είμαι περήφανος που θα οδηγήσω αυτό το εξαιρετικό Πανεπιστήμιο. Ελπίζω να απολαύσετε την εμπειρία σας εδώ και να κατανοήσετε όλες τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται. είναι δικοί σας για τη λήψη. Είμαι επίσης βέβαιος ότι θα κάνετε φίλους δια βίου ενώ είστε εδώ. Αφού φύγετε, με ένα καλά κερδισμένο βαθμό στο χέρι, το Πανεπιστήμιο του Otago και η όμορφη πόλη του Dunedin θα συνεχίσουν να καταλαμβάνουν ένα ιδιαίτερο μέρος στη ζωή σας. Σας εύχομαι ό, τι καλύτερο.

Καθηγητής Harlene Hayne - Αντιπρόεδρος

Τοποθεσίες

Wellington

Address
Mein Street,23
6242 Wellington, Wellington, Νέα Ζηλανδία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη