Read the Official Description

Σχετικά με το πανεπιστήμιο Adekunle Ajasin

Η ιστορία της Adekunle Ajasin Πανεπιστημίου, Akungba-Akoko (AAUA), Ondo μέλους, η Νιγηρία, η πιο σωστά είπε σε δύο φάσεις. Ήταν η πρώτη καθιερώθηκε ως Obafemi Awolowo Πανεπιστημίου Μάρτιο του 1982 από την κυβέρνηση του παλιού Ondo κράτους, με επικεφαλής από τον αείμνηστο Αρχηγό Adekunle Ajasin.

Η αμέσως επόμενη στρατιωτική κυβέρνηση του Navy Commodore Bamidele Otiko άλλαξε το όνομά του στο κρατικό πανεπιστήμιο Ondo το 1985. Η μετεγκατάστασή της στο Akungba-Akoko στο νέο κράτος Ondo έγινε επιτακτική, το 1999, μετά τη δημιουργία ενός νέου κράτους από το παλιό Ondo τρία χρόνια νωρίτερα τον Οκτώβριο του 1996. Το νομοσχέδιο που υποστήριζε την μετεγκατάσταση υπογράφηκε στο νόμο από τον τότε κυβερνήτη του κράτους, τον αρχηγό Adebayo Adefarati, τον Νοέμβριο του 1999, και αυτό προκάλεσε την κίνηση μιας καλλιέργειας εργαζομένων από την παλιά περιοχή στην Αδό-Ekiti στο Akungba-Akoko την 1η Δεκεμβρίου 1999.

Όραμα και Αποστολή

Για να είναι μια απ 'όλα ίδρυμα που κινείται ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού στην κατεύθυνση της αυτοδυναμίας, της μαθητείας, ένα πρώτης κατηγορίας πανεπιστήμιο στην έρευνα, τη γνώση, το χαρακτήρα και την υπηρεσία στην ανθρωπότητα.

Η αποστολή μας

Να παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για αυτοδυναμία σε ένα ευνοϊκό περιβάλλον όπου μπορεί να λάβει χώρα διδασκαλία και την έρευνα.

φοιτητικές οργανώσεις

Οι φοιτητικές οργανώσεις που δημιουργήθηκε και διευθύνεται από τους μαθητές με την υποστήριξη του Γραφείου του Dean Φοιτητών Υποθέσεων. Πάνω από 1000 φοιτητές του Adekunle Ajasin Πανεπιστημίου εμπλέκονται σε φοιτητικές οργανώσεις οι οποίες περιλαμβάνουν τις ΜΚΟ και θρησκευτική οργάνωση. Αυτοί οι μαθητές να επηρεάσουν την πανεπιστημιακή κοινότητα και τις ζωές τους.

Λογότυπο Varsity

Λογότυπο AAUA

ΠΡΟΟΙΜΙΟ

Το λογότυπο οποιουδήποτε εταιρικού ιδρύματος που αξίζει το όνομά του είναι το προφανές σύμβολο της ψυχής του θεσμού. Πρόκειται για την εκπροσώπηση του οράματος, της φιλοδοξίας και της ελπίδας του θεσμού.

Ο συμβολισμός του LOGO επικεντρώνεται στο μέλλον και τολμά να ελπίζει να υπομείνει καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αυτό είναι το επίθεμα στο οποίο ξεκινάει το LOGO του Πανεπιστημίου Adekunle Ajasin, Akungba-Akoko, Ondo State, Νιγηρίας.

Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ

Τα σύμβολα του LOGO του Πανεπιστημίου αναφέρουν την ιστορία τους σε τρία μέσα ενημέρωσης: εικόνες, χρώματα και κείμενο.

Παρατηρήστε ότι το κέντρο του LOGO υιοθετείται από ένα ανοιχτό βιβλίο - μια ξεκάθαρη υπενθύμιση ότι η πρωταρχική λειτουργία του θεσμού σχετίζεται με το άνοιγμα του βιβλίου της γνώσης σε νέους πρόθυμους και δημιουργικούς νους.

Η άνοδος από την Ανατολή είναι ένας νέος ήλιος με τις λαμπρές κίτρινες ακτίνες που ακτινοβολούν πάνω στο ανοιχτό βιβλίο, φωτίζοντας τη γνώση ότι το ίδρυμα φιλοδοξεί να ανοίξει στον προστατευόμενο του.

Η διανομή του κεντρικού σκηνικού με το βιβλίο είναι τα σύμβολα της οικονομικής κληρονομιάς του κράτους που παρήγαγε αυτό το ζωντανό θεσμό. Τα σύμβολα του κακάου και των κολαντούνων υπενθυμίζουν στο ίδρυμα ότι ο κεντρικός του στόχος είναι να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να ενισχύσει τις οικονομικές δυνατότητες του κράτους. Αυτά τα πρωταρχικά σύμβολα υπερκαλύπτονται στα απαλά κύματα που συμβολίζουν την ανθρωπότητα και δηλώνουν ότι όσο υπάρχει η ανθρωπότητα, ο σκοπός αυτός είναι σταθερός, αμετάβλητος. Εκπροσωπούμενη σε μια μαύρη κυματιστή γραμμή είναι το σύμβολο της πίσσας και του πετρελαίου - ζωτικές πτυχές της οικονομίας του κράτους και τομείς στους οποίους το Πανεπιστήμιο πρέπει να έχει αξιόπιστες επιπτώσεις.

Η τοποθέτηση αυτών των κύριων συμβόλων είναι ένας κύκλος δύο μισών: το πάνω μισό φέρει το όνομα του Πανεπιστημίου σε βασιλικό μοβ, ενώ το κατώτερο μισό φέρει το όνομα της κοινότητας που φιλοξενεί το ίδρυμα - ένα σαφές μήνυμα που υποδηλώνει τη συμβιωτική ενότητα της πόλης και της φορεσιάς Την κοινή συμφωνία ότι μαζί με αυτόν τον άκρως αξιοπρεπή σκοπό θα επιτευχθεί και θα επιτευχθεί με πνεύμα αγάπης (που συμβολίζεται από το μπλε χρώμα) και ενότητας.

Στήριξη αυτής της σφαίρας είναι ένα ζευγάρι των συνυφασμένων αλογοουρά που συμβολίζουν την πολιτιστική κληρονομιά του κράτους. Αυτό συνεπάγεται ότι η παράμετρος αποστολής του θεσμού περιλαμβάνει και υποστηρίζεται από την εντολή να εμπλουτίσει, να ενισχύσει και να επιδείξει την πολιτιστική κληρονομιά του κράτους ειδικότερα και γενικότερα το έθνος. Τελευταία, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το banner Φέρνοντας το κείμενο που διευκρινίζει το μήνυμα του ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ με αδιαμφισβήτητους όρους: ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. Σημείωση: το κείμενο είναι ενσωματωμένο σε ένα καφέ χρώμα πλούσιου εδάφους, υποδηλώνοντας την προσδοκία ότι αυτή η εντολή φυτεύεται σε ένα πλούσιο εύφορο έδαφος στο οποίο θα αναπτυχθεί και θα ανθίσει.

Ας είναι έτσι, Θεέ μου!

Programs taught in:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Adekunle Ajasin University

Master στην εκπαίδευση ενηλίκων με τις ακόλουθες ειδικότητες: Βιομηχανική Εκπαίδευση και Κατάρτιση. Ανάπτυξη κοινότητας; Κοινωνική πρόνοια; Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Γραμμα ... [+]

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΠΛΗΡΗΣ ΩΡΑ & ΣΑΝΔΟΥΚΙ)

Master στην εκπαίδευση ενηλίκων με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Βιομηχανική εκπαίδευση και κατάρτιση Ανάπτυξη κοινότητας Κοινωνική πρόνοια Εκπαίδευση και Ανάπτυξη Γραμματισμού

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να γίνουν δεκτοί στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν Πρώτο Πτυχίο Πανεπιστημίου Adekunle Ajasin, Akungba-Akoko ή οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από τη Γερουσία του Πανεπιστημίου Adekunle Ajasin, Akungba-Akoko, σε συναφείς κλάδους με τουλάχιστον Β ' Κάτω τμήμα.... [-]

Νιγηρία Nigeria Online
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Adekunle Ajasin University

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα είναι ανοικτό σε πτυχιούχους που απέκτησαν ελάχιστο βαθμό 3ης τάξης στο πρώτο πτυχίο ή HND σε ανώτερο πιστωτικό επίπεδο σε σχετικούς τομείς με Μετ ... [+]

ΤΜΗΜΑ ΓΕΙΤΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

M.Sc και Ph.D. Dgrees με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Εφαρμοσμένης Γεωφυσικής ΓΕΩΛΟΓΙΑ

Επαγγελματικό μεταπτυχιακό δίπλωμα με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Πλοίαρχος γεωφυσικής εξερεύνησης (MEG) Πλοίαρχος της υδρογεωλογίας (MHG) Πλοίαρχος διερεύνησης ορυκτών (MME) Master of Exploration πετρελαίου (MPE) Πλοίαρχος της μεταλλευτικής γεωλογίας (MMG)

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: ... [-]
Νιγηρία Nigeria Online
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Adekunle Ajasin University

M.Sc. Βιοχημεία με εξειδίκευση σε: Πρωτεϊνική Χημεία και Ενζυμολογία, Ιατρική και κλινική βιοχημεία. Τοξικολογία και Περιβαλλοντική Βιοχημεία. Διατροφή και Βιοχημεία Τροφ ... [+]

ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΧΗΜΙΑΣ

M.Sc. Βιοχημεία με εξειδίκευση σε:

Πρωτεϊνική Χημεία και Ενζυμολογία Ιατρική και κλινική βιοχημεία Τοξικολογία και περιβαλλοντική βιοχημεία Διατροφή και Βιοχημεία Τροφίμων φυτό Βιοχημείας βιοτεχνολογία

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Εκτός από την κατοχή των βασικών απαιτήσεων για την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο (δηλαδή πιστωτικές κάρτες Αγγλικής Γλώσσας, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, που λαμβάνονται σε δύο συνεδρίες όχι μόνο σε επίπεδο WAEC / NECO, SSCE, GCE ' ), Οι υποψήφιοι για αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να είναι κάτοχοι πρώτου πτυχίου στη Βιοχημεία ή οποιουδήποτε άλλου σχετικού μαθήματος με ελάχιστη τιμή δεύτερης κατηγορίας (κάτω τμήμα) που αποκτήθηκε είτε από το Πανεπιστήμιο Adekunle Ajasin είτε από οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο ή εκπαιδευτικό ίδρυμα αναγνωρισμένο από τη Γερουσία του Πανεπιστήμιο. Οι υποψήφιοι για αυτό το πρόγραμμα μπορεί να χρειαστεί να καθίσουν και να περάσουν δοκιμασία βαθμολόγησης για να κριθεί πραγματικά κατάλληλο για είσοδο.... [-]

Νιγηρία Nigeria Online
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Adekunle Ajasin University

M.Sc και Ph.D σε Μικροβιολογία με τις ακόλουθες ειδικότητες: Βιομηχανική Μικροβιολογία επιλογή? Περιβαλλοντική επιλογή μικροβιολογίας. Ιατρική επιλογή μικροβιολογίας. Ph. ... [+]

ΤΜΗΜΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ

M.Sc και Ph.D στη Μικροβιολογία με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Βιομηχανική επιλογή μικροβιολογίας Περιβαλλοντική επιλογή μικροβιολογίας Ιατρική επιλογή μικροβιολογίας Ph.D (σε όλες τις περιοχές της Μικροβιολογίας)

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Για το M.Sc. Κατέχει πτυχίο Μικροβιολογίας ή συναφείς τομείς, αλλά όχι κάτω από τη Δευτέρα Κατηγορία. Τα σχετικά πεδία όπως Γεωργία, Βιολογία, Βιοχημεία, Βοτανική, Χημεία, Επιστήμη Τροφίμων, Δημόσιας Υγείας, Φαρμακευτικής και Ιατρικής. Όπου είναι απαραίτητο, η προπτυχιακή ανεπάρκεια μπορεί να χρειαστεί να γίνει με την προσφορά διορθωτικών μαθημάτων χωρίς πίστωση.... [-]

Νιγηρία Nigeria Online
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Adekunle Ajasin University

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στις Αγγλικές Σπουδές με τις ακόλουθες ειδικότητες: Master of Arts (MA) Αγγλικά (Γλώσσα) Master of Arts (MA) Αγγλικά (Λογοτεχνία)? Διδάκτω ... [+]

ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά προγράμματα αγγλικών με τις ακόλουθες ειδικότητες:

Master of Arts (MA) Αγγλικά (Γλώσσα) Master of Arts (MA) Αγγλικά (Λογοτεχνία) Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (Ph.D) Αγγλικά (Γλώσσα). Διδάκτορας Φιλοσοφίας (Ph.D) Αγγλικά (Λογοτεχνία).

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:

Master of Arts (MA) Πτυχίο

Οι υποψήφιοι που εισέρχονται στο πρόγραμμα σπουδών ΜΑ στα αγγλικά (Γλώσσα ή Λογοτεχνία) πρέπει να έχουν πτυχίο στα αγγλικά (δηλαδή όχι χαμηλότερα από τη Δεύτερη Τάξη (Δεύτερης Κατηγορίας)) που αποκτήθηκε είτε από το Πανεπιστήμιο Adekunle Ajasin είτε από οποιοδήποτε άλλο Πανεπιστήμιο αναγνωρισμένο από το Γερουσία του Πανεπιστημίου.... [-]

Νιγηρία Nigeria Online
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Documentary on Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko, Ondo State, Nigeria.

Documentary on Adekunle Ajasin University, Akungba-Akoko, Ondo State, Nigeria.