Benson Idahosa University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία και Φιλοσοφία

Biu

1960

Μετά την ίδρυση της Εκκλησίας του Θεού αποστολής στη δεκαετία του 1960, ο Αρχιεπίσκοπος Benson Idahosa λάβει συγκεκριμένες οδηγίες από τον Θεό να εμπλακούν στην περιπέτεια στον τομέα της εκπαίδευσης, ξεκινώντας από την εκπαίδευση Νηπιαγωγείο στο επίπεδο Πανεπιστημίου.

1981

Από το 1981, το όραμα της χριστιανικής πίστης Πανεπιστήμιο (CFU), το οποίο αργότερα μετονομάστηκε σε Benson Idahosa Πανεπιστήμιο, είχε ωριμάσει στο μυαλό του Αρχιεπισκόπου. Όμως, η πραγματοποίηση του οράματος έπρεπε να ανασταλεί η παροχή χώρος για τη δημιουργία του πολύ αξιόπιστες ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (Νηπιαγωγείο, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια) στη δεκαετία του 1980

1992

Το 1992, ο Αρχιεπίσκοπος Benson Idahosa εφαρμόζεται στο Αξιότιμο Υπουργό Παιδείας για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας ενός ιδιωτικού πανεπιστημίου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, en ομάδα εμπειρογνωμόνων των ακαδημαϊκών και επαγγελματιών δημιουργήθηκε για να προετοιμάσει μια έκθεση σκοπιμότητας, την Ακαδημαϊκή Σύντομη και να αναπτύξει ένα σχέδιο για την προτεινόμενη Πανεπιστημίου. Λειτουργώντας ως το ίδρυμα της συνεχούς μάθησης (ICL), η προτεινόμενη Πανεπιστήμιο οργανωμένη ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προγράμματα για τους νέους φοιτητές.

1998

Χριστιανική Πίστη Πανεπιστήμιο έγινε Benson Idahosa Πανεπιστήμιο και Φεβρουάριο Idahosa έγινε δεύτερος πρόεδρος του πανεπιστημίου

2002

Τον Φεβρουάριο του 2002, δέκα χρόνια μετά την εφαρμογή για να ξεκινήσει ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο, την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, ενεργώντας μέσω του εθνικού Πανεπιστήμια Επιτροπή (NUC), ευγενικά χορήγησε άδεια Benson Idahosa Πανεπιστήμιο για να λειτουργήσει. Το Πανεπιστήμιο άρχισε να λειτουργεί ως μια πλήρη άδεια ίδρυμα Μάρτιος 2002 με αρχική εγγραφή των φοιτητών του 400, η ​​οποία καταχωρήθηκε σε δύο σχολές (Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών, Παιδείας και Σχολή Βασικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών).

2004

πρώτη θέση διαπίστευση ετήσια σύγκληση Benson Idahosa Πανεπιστημίου

Όραμα μας

Idahosa Πανεπιστήμιο Benson φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο για τους ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες και επιχειρηματίες, οι οποίοι θα είναι αποτελεσματική μαθητές για τον Χριστό από την υπεροχή στην επαγγελματική τους τομείς. Θα διακρίνεται από τις υψηλές επιδόσεις στην διεπιστημονική έρευνα, την αντιμετώπιση εθνικών και διεθνών προβλημάτων, την εξάλειψη λανθασμένων συμπεριφορών μεταξύ των σπουδαστών και την καθιέρωση μιας αποθήκης γνώσεων που θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος της ανθρωπότητας με βάση τις χριστιανικές αρχές δεοντολογίας που έχουν σχεδιαστεί για να αλλάξουν το έθνος και την ήπειρο, Τη ζωή ενός σπουδαστή τη φορά.

Η αποστολή μας

Benson Idahosa University είναι ένα ιδιωτικό χριστιανικό Πανεπιστήμιο παροχή state-of-the-art προπτυχιακό, μεταπτυχιακό και επαγγελματική εκπαίδευση. Είμαστε δεσμευμένοι στην αποστολή της αύξησης ηγέτες για το έθνος, που είναι πλήρης σε πνεύμα, το μυαλό και το σώμα, συμβάλλοντας έτσι στην παραγωγή ηγεσία υψηλού επιπέδου και ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό για το έθνος και τον κόσμο. Πραγματοποιούμε αυτές τις λειτουργίες με σύνεση χρησιμοποιώντας τις τρέχουσες τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας, δικτύωσης με παρόμοια ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, βάζοντας πρώτα ο άνθρωπος σε επιχειρήσεις και τονίζοντας χριστιανικές ηθικές αξίες. Οι δικαιούχοι της υπηρεσίας του Πανεπιστημίου είναι φοιτητές, εργοδότες της εργασίας, σημερινές και μελλοντικές γενιές, η Νιγηρία και η παγκόσμια κοινότητα.

Πυρήνας Σκοπός μας

Αλλαγή Νιγηρία

Βασικές Αξίες μας (TOP-TIAA)

  • Ομαδική εργασία
  • Ιδιοκτησία Νοοτροπία
  • Οι άνθρωποι θέμα
  • Διαφάνεια και ακεραιότητα
  • Καινοτομία
  • Ευθύνη
  • Ακαδημαϊκής αριστείας με Godliness

Γιατί να σπουδάσω στην ΕΜΑΜ

φοιτητές BIU

Οι μαθητές απολαμβάνουν ένα κρίσεων δωρεάν πανεπιστημιούπολη περιβάλλον, όπου μπορούν να ειρηνικά επιτύχουν ακαδημαϊκή τους επιδιώξεις. Δεν υπάρχουν λατρείες ή απεργίες στην πανεπιστημιούπολη.

πρόγραμμα ηγεσίας των φοιτητών μας, δηλαδή τους συμβούλους κάτοικος, ιερείς των φοιτητών και περισσότερους ρόλους προσφορά φοιτητές ηγεσία που να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν ηγετικές και επικοινωνιακές δεξιότητες τους για να επιτύχουν πολύ καιρό μετά την αποφοίτησή τους.

Έχουμε πολύ ευνοϊκό καταλύματα ξενώνα, αθλητικές εγκαταστάσεις και σημαντικές αίθουσες διαλέξεων που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα όλους τους μαθητές.

Κάθε μαθητής εκτίθεται σε προπονήσεις από μερικά από τα πιο φημισμένα ιδρύματα ηγεσία και γνώστες των ανδρών και των γυναικών των μεγάλων επιτευγμάτων. Με αυτό που ενέπνευσε και την προοπτική τους διευρυνθεί σε πνευματική ανάπτυξη στον Χριστό, την ηγεσία, τον πλούτο, τη δημιουργία, την πολιτική, την ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Κάθε μαθητής έχει ίση ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία μέσω ειδικών προγραμμάτων, τα καθήκοντα, τα συνημμένα της επιχειρηματικότητας και της πρακτικής άσκησης με εταιρείες κορυφαίες στον τομέα τους ενδιαφέρουν για να τους πάρει εξοπλισμένα για τη ζωή μετά το σχολείο.

Οι σπουδαστές έχουν ευκαιρίες να κερδίσουν υποτροφίες με επιμελή εφαρμογή στους ακαδημαϊκούς, τις ηγετικές τους υποχρεώσεις και τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Όλοι οι φοιτητές, ανεξάρτητα από τη διάρκεια της μελέτης, έχει λάβει εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα, τη διοίκηση, τη διαχείριση, την προσωπική branding, την ανάπτυξη πρότασης, το βιογραφικό γραφής και επικοινωνίας, διαπραγμάτευσης και διαχείρισης του έργου.

Τοποθεσίες

Μπενίν Σίτι

Address
Private Mail Bag 1100,
University Way.
Off Upper Adesuwa Road
Government Reservation Area (GRA).

Μπενίν Σίτι, Edo, Νιγηρία

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Ask a Question

Άλλη