Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ACN;

Κολέγιο μας προσφέρει στους φοιτητές 30 μονάδες (ένα έτος - που ισοδυναμεί με 60 "studiepoeng" στο νορβηγικό σύστημα) στο αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα, ως μέρος του πτυχίο πανεπιστημίου των ΗΠΑ. Συνεργαζόμενους εταίρους ACN είναι:

Πανεπιστήμιο της Βόρειας Ντακότα (UND) σε Γκραντ Φορκς, Βόρεια Ντακότα Το West Chester University (αναπηρικού αμαξιδίου) σε West Chester, Πενσυλβάνια Πανεπιστήμιο Adelphi (ΑΕ) σε Garden City, Νέα Υόρκη. Southern New Hampshire University (SNHU) στο Μάντσεστερ, Νιού Χάμσαιρ.

Οι ACN φοιτητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα ACN εξασφαλισμένη η είσοδός. Επιπλέον, με τις πιστώσεις που έχει αποκτηθεί από ACN, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να υποβάλουν αίτηση στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους στις ΗΠΑ.

Όταν οι μαθητές ολοκληρώσουν με επιτυχία τα μαθήματα σε ACN, μπορούν να είναι επιλέξιμοι για μεταφορά σε UND, του αναπηρικού αμαξιδίου, AU ή SNHU ως Τζούνιορ (τρίτο έτος) των φοιτητών. Ενώ σε ACN αποκτούν μια εξαιρετική κατανόηση του αμερικανικού πανεπιστημιακού συστήματος, τη δημιουργία ενός δικτύου των φοιτητών και διδασκόντων επαφές (τόσο της Νορβηγίας και της Αμερικής) και στη συνέχεια μπορεί να κάνει μια ομαλή μετάβαση στο πανεπιστημιακό σύστημα. ACN βοηθά τους μαθητές με πρακτικές και γραφειοκρατικές λεπτομέρειες, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στις σπουδές τους και την μετάβαση τους θα είναι ομαλή. Η στενή συνεργασία με τα πανεπιστήμια αυτά επιτρέπει ACN να φιλοξενήσει αμερικανική καθηγητές κάθε εξάμηνο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των νορβηγικών οι μαθητές επιστρέφουν στη Νορβηγία για να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία στον τομέα των σπουδών τους. Παρελθόν οι μαθητές αναφέρουν ότι έχουν ισχυρότερη υποψήφιοι στις συνεντεύξεις εργασίας, λόγω της διεθνούς εμπειρίας των σπουδών τους.

Στο παρελθόν ACN φοιτητές έχουν λάβει βαθμό, σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλής είναι: Επικοινωνίες - Media, Broadcasting, δημοσιογραφία, δημόσιες σχέσεις, σπουδές ειρήνης, Αεροδιαστημική και όλες χώρο του Business.. ACN μαθητές εργάζονται σήμερα στη Νορβηγία εμπίπτουν στους τομείς της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, σχολεία και επιχειρήσεις - μικρές και μεγάλες.

ACN είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους ξένους φοιτητές, καθώς και. Αμερικανούς φοιτητές προέρχονται από όλα τα μέρη των ΗΠΑ, αλλά κυρίως από το mid-west. ACN έχει μια ιδιαίτερη έφεση εντός της νορβηγικής-αμερικανική κοινότητα και οι μαθητές συχνά προσελκύονται λόγω της νορβηγικής κληρονομιά τους. Είχαμε, επίσης, φοιτητές από το Ιράν, το Ιράκ, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, το Καμερούν, την Γκάνα, την Κίνα, τον Καναδά, το Βιετνάμ, τις Φιλιππίνες και τη Βοσνία. Αφήνουν τη Νορβηγία με ιδιαίτερη αγάπη για τη χώρα, τους ανθρώπους και το κολέγιο.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ACN

Ο Αμερικανικό Κολλέγιο της Νορβηγίας γιόρτασε πάνω από 25 ακαδημαϊκά έτη. Ιδρύθηκε το 1990 από τον Dr. Steinar Opstad, ένας πρώην αντιπρόεδρος της NHO, η Συνομοσπονδία των νορβηγικών επιχειρήσεων.

Το 1992, ξεκίνησε με ACN 12 νορβηγικές και 12 αμερικανοί φοιτητές που έρχονται μαζί για να σπουδάσουν σε ένα γραφικό αρχοντικό αγρόκτημα στο νησί της Jeløy σε Moss, Østfold, Νορβηγία. Καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, το πρόγραμμα έχει επεκταθεί σε 70 φοιτητές από τη Νορβηγία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, και χώρες από όλο τον κόσμο. ACN είναι τώρα βρίσκεται στο όμορφο κτίριο Σύμβαση (Konvensjonsgaarden), στο κέντρο της πόλης Moss, κοντά στην δημόσια βιβλιοθήκη, καφετέριες, καταστήματα και νυχτερινή ζωή.

Γιατί ACN;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που οι μαθητές αρχίζουν τις σπουδές τους στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Νορβηγίας. Σπουδές στο ACN επιτρέπουν στους μαθητές να λαμβάνουν 30 μονάδες (ένα έτος) προς το πτυχίο σας, που θα σας επιτρέψει να ξεκινήσει ως ένα τρίτο έτος (κατώτερο) σε συνεταιρισμό πανεπιστημιακούς εταίρους μας στις ΗΠΑ. Δεύτερον, ACN προσφέρει μια σταδιακή εισαγωγή στο αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα. Η ταξική δομή και τα κοινωνικά δίκτυα των αμερικανικών πανεπιστημίων είναι πολύ διαφορετικά από εκείνα στα νορβηγικά κολέγια και πανεπιστήμια. Οι μαθητές χαλάρωσαν σε νέους τρόπους να κάνουμε πράγματα, και είναι καλύτερα προετοιμασμένοι για τις σπουδές τους σε ένα αμερικανικό πανεπιστήμιο.

ACN δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να βελτιώσουν τα αγγλικά ανάγνωση, γραφή, κατανόηση και δεξιότητες ομιλίας. Ενώ οι μαθητές θα πρέπει να είναι πολύ καλά για να γίνουν δεκτοί στο ACN, οι περισσότεροι αναφέρουν ότι μετά από ένα χρόνο εδώ αγγλικές δεξιότητές τους έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ. Αυτό προετοιμάζει τους μαθητές για τη μεγαλύτερη επιτυχία διάρκεια των σπουδών τους.

Το προσωπικό είναι εξοπλισμένο για να βοηθήσει τους φοιτητές με διάφορες μη ακαδημαϊκές πτυχές της προετοιμασίας για σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως ισχύει για τα σχολεία, την εξεύρεση στέγης, και υποβάλλουν αίτηση για θεώρηση. Αυτή η βοήθεια είναι πολύτιμη, και με τη βοήθειά μας, το ταξίδι σας προς τις ΗΠΑ μπορεί να είναι πολύ λιγότερο αγχωτικό.

Τέλος, ACN είναι διασκέδαση! Οι μαθητές σχηματίζουν μια κλειστή ομάδα φίλων που διαφορετικά δεν θα είχαν met.Throughout το χρόνο υπάρχουν αμέτρητες δραστηριότητες για τους μαθητές, τόσο εντός όσο και εκτός του σχολείου. Οι μαθητές αποκτούν ένα δίκτυο φίλων και συμμαθητών, που θα σας βοηθήσουν αργότερα στη ζωή τους, όταν ψάχνουν δουλειά. Πολλοί μαθητές ακόμα και να επιλέξουν να παρακολουθούν τα ίδια τα αμερικανικά πανεπιστήμια, ώστε όταν φθάνουν στην Αμερική έχουν ήδη ένα κοινωνικό δίκτυο. Αυτό καθιστά τη ζωή-μεταβαλλόμενη κίνηση από τη Νορβηγία στην Αμερική πολύ πιο εύκολο.

Νορβηγικά Φοιτητές

80-90% των φοιτητών μας είναι Νορβηγοί, και οι περισσότεροι φοιτητές να απευθυνθεί απευθείας ACN από το γυμνάσιο. Δεχόμαστε 70 φοιτητές κάθε χρόνο, και οι περισσότεροι από αυτούς να εγγραφούν στο χειμερινό εξάμηνο. Είναι επίσης δυνατό να εφαρμοστεί για το εαρινό εξάμηνο που αρχίζει τον Ιανουάριο.

Απαιτήσεις υποβολής αιτήσεων:

Ένα πλήρες έντυπο αίτησης (ACN Εφαρμογή) Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν φθάσει generell studiekompetanse από την έναρξη του εξαμήνου της οποίας ζητεί Όλοι οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν ένα προσωπικό δοκίμιο απαντηθεί αυτό το ερώτημα: «Γιατί είμαι ενδιαφέρονται για την ανωτέρω εκπαιδευτικών ευκαιριών" Η συνιστώμενη μέσος όρος των βαθμών είναι 4,0 (Νορβηγικά Κλίμακα) - Επικοινωνήστε μαζί μας για τη σαφήνεια Προτεραιότητα θα δοθεί σε αιτούντες που εμπίπτουν υποβάλουν συμπληρωμένη αίτηση έως την 1η Μαΐου. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το εαρινό εξάμηνο είναι η 25η Νοέμβρη.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Dorm Video