Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

VID Εξειδικευμένες Πανεπιστημίου είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ιδιωτική University College της Νορβηγίας με 3300 μαθητές σε τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις: Μπέργκεν, Όσλο, Σάντνες και Στάβανγκερ. Μαζί έχουμε 480 χρόνια εμπειρίας στις επιστήμες της υγείας, των κοινωνικών επιστημών και των θεολογικών σπουδών. Έχουμε 50 προγράμματα σπουδών σε όλο το δίκτυο.

VID Εξειδικευμένες University College εμφανιστεί στην 1η Ιανουαρίου 2016, μετά τη συγχώνευση μεταξύ τεσσάρων Νορβηγικά ιδρύματα: Diakonhjemmet University College στο Όσλο και Σάντνες, Betanien University College στο Μπέργκεν, Haraldsplass Deaconess University College στο Μπέργκεν και MHS - Σχολείο της αποστολής και Θεολογία στο Stavanger.

Betanien University College προσφέρει κλινική studyes για τις διεθνείς ανταλλαγές φοιτητών εντός ιατρική και χειρουργική πρακτική, η ψυχική υγεία και νοσηλευτική φροντίδα στο σπίτι.

Diakonhjemmet University College ιδρύθηκε το 1890 ως ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό κολέγιο. Σε αυτή τη βάση, το διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης περιλαμβάνει σήμερα περίπου 2300 μαθητές και 160 καθηγητές και το προσωπικό. Οι βασικές αξίες του σώματος συνοψιστεί σε σύνθημα: "Αφιερωμένο στους ανθρώπους." Οι τιμές αυτές αντικατοπτρίζουν επίσης την ακαδημαϊκή επίκεντρο του κολεγίου, το οποίο είναι αποκλειστικά επικεντρωμένη στην Υγεία- κοινωνικο και τα προγράμματα που σχετίζονται Εκκλησίας σε όλα τα επίπεδα (Bachelor, Master και Διδακτορικό ), και υποστηρίζεται από τη συνεχιζόμενη έρευνα σε όλους τους τομείς.

Haraldsplass Deaconess University College (HDUC) είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό, χριστιανική, διαπιστευμένο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση University College στη Νορβηγία. Είναι γνωστό για το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο και την ικανοποίηση των σπουδαστών. Το κολέγιο επικεντρώνεται στην διεθνοποίηση, και περίπου το 50% των φοιτητών bachelor έχουν μικρότερη ή μεγαλύτερη παραμονή στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

MHS - Σχολείο της αποστολής και Θεολογία είναι μια ιδιωτική, εξειδικευμένη πανεπιστημιακή ιδιοκτησία της νορβηγικής αποστολής Κοινωνία (NMS), που διαπράττονται σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και την έρευνα που σχετίζονται με παγκόσμιες προοπτικές για την αποστολή της εκκλησίας, καθώς και θρησκευτικές και πολιτιστικές συναντήσεις.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

VID Specialized University

Θα θέλατε μια βαθιά γνώση των θεολογικών θεμάτων και θα μάθετε να εργάζεστε ανεξάρτητα με θεολογικά θέματα σε ένα ακαδημαϊκό πλαίσιο; ... [+]

Το πρόγραμμα σπουδών έχει δύο ακαδημαϊκές παραδόσεις στο επίκεντρο της ακαδημαϊκής προσέγγισής του. Πρώτον, η θεολογία, που θεωρείται ιστορική μελέτη της Βίβλου και της χριστιανικής παράδοσης, σε συνδυασμό με μια συμφραζόμενη προσέγγιση για το πώς η θρησκευτική πίστη και οι πρακτικές εφαρμόζονται σήμερα σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Δεύτερον, θρησκευτικές σπουδές, οι οποίες διευρύνουν το πεδίο εφαρμογής της και προς άλλες θρησκευτικές παραδόσεις και άλλα θρησκευτικά κείμενα. Κοινή για τις προσεγγίσεις είναι ένα κοινό μεθοδολογικό ενδιαφέρον για τη μελέτη των κειμένων και των πλαισίων, το ενδιαφέρον για θρησκευτικές συναντήσεις και η εστίαση στην συμφραζόμενη και ζωντανή θρησκεία.... [-]

Νορβηγία Oslo Bergen Sandnes Stavanger  + 1 Περισσότερα
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VID Specialized University

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας, την κοινωνία των πολιτών, την ποικιλομορφία και την ιδιότητα του πράκτορα και ηγέτη για την κ ... [+]

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας, την κοινωνία των πολιτών, την ποικιλομορφία και την ιδιότητα του πράκτορα και ηγέτη για την κοινωνική αλλαγή; Το νέο μάστερ μας προετοιμάζει τους μαθητές για την επίλυση κοινωνικών προκλήσεων σε τοπικές και παγκόσμιες κοινότητες.

Τι θα μάθετε;

Οι παγκόσμιες τάσεις επηρεάζουν όλο και περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες. Τόσο οι μεμονωμένοι πολίτες όσο και οι τοπικοί παράγοντες στην κοινωνία των πολιτών, τις θρησκευτικές οργανώσεις, τις εκκλησίες, την κοινωνική πρόνοια και τις υπηρεσίες υγείας πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα πλαίσια και καταστάσεις διαρκούς μεταβολής. Ψάχνετε για μια μελλοντική δουλειά όπου μπορείτε να συμβάλλετε στη βιώσιμη κοινωνική ανάπτυξη; Θέλετε να αποκτήσετε δεξιότητες που προωθούν τη συνεργασία και την κοινωνική καινοτομία;... [-]

Νορβηγία Oslo Stavanger
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
184 Vinderen, NO-0319 Oslo
NO-0319 Oslo, Oslo, Νορβηγία
Ιστότοπος
Address
Ulriksdal 10
5009 Bergen, Hordaland, Νορβηγία
Address
Vågsgaten 40
4306 Sandnes, Rogaland, Νορβηγία
Address
Misjonsmarka 12
4024 Stavanger, Rogaland, Νορβηγία