Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ζωντανή, πολυπολιτισμική και δυναμική, η Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ (UJ) μοιράζεται το ρυθμό και την ενέργεια της κοσμοπολίτικης Γιοχάνεσμπουργκ, την πόλη της οποίας το όνομα που φέρει. Περήφανα Νοτίου Αφρικής, το πανεπιστήμιο είναι ζωντανός κάτω στις αφρικανικές ρίζες του, και καλά προετοιμασμένοι για το ρόλο της στην ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ το ενδεχόμενο ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση ισχύει και για την ανάπτυξη της ηπείρου.

Η πρωτοφανής επιτυχία του Πανεπιστημίου είναι ένα που έχει εκπλήξει τους κριτικούς και κερδίσει τους σκεπτικιστές. Όντας ένα ίδρυμα που υπερηφανεύεται σε προσβάσιμες την υπεροχή της, μετά από μόλις 11 χρόνια UJ έχει καθιερωθεί ως θεσμός αριστείας παγκόσμιου κύρους και παγκόσμιας κλάσης ανάστημα.

Στα πρώτα πέντε χρόνια της ύπαρξής του, UJ διπλασίασε διαπιστευμένο παραγωγή της έρευνας και αύξησε τον αριθμό των διακεκριμένων Νότιας Αφρικής Καρέκλες Έρευνα από κανένα σε επτά. Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα επιτεύχθηκε πολύ πιο μπροστά από το στόχο που τέθηκε για το 2015. Τα αποτελέσματα της έρευνας του 2010 ήταν το αποτέλεσμα της επιθυμίας UJ του, κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου, για τη δημιουργία UJ ως ένα πανεπιστήμιο σε βάθος έρευνα εστιασμένη.

UJ είναι η πρώτη και μοναδική αφρικανική πανεπιστήμιο δεκτός στην αξιοσέβαστη κοινοπραξία 28 πανεπιστήμια έντασης έρευνας στον κόσμο, Universitas 21 - μια σημαντική ένδειξη της αυξανόμενης διεθνούς κύρους του UJ.

UJ υπερηφανεύεται παγκόσμιας κλάσης, διεθνώς αναγνωρισμένα ακαδημαϊκά προγράμματα που βασίζονται στα προγράμματα σπουδών ενημερωθεί από τις εξελίξεις αιχμής τόσο στην προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση. Προγράμματα UJ του, μέσα σε εννέα σχολές του, έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για τον κόσμο της εργασίας και για την παγκόσμια ιθαγένεια. Το Πανεπιστήμιο έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις, δηλαδή το Ώκλαντ Πάρκο Bunting Οδική Πανεπιστημιούπολη? η πανεπιστημιούπολη του Ώκλαντ Πάρκο Kingsway? η Πανεπιστημιούπολη Doornfontein? και η πανεπιστημιούπολη του Σοβέτο.

Με βάση τις επιλογές των κόκκινο χαλί πρωτοετείς φοιτητές UJ - δηλαδή εκείνων με ένα APS σκοράρει ίση και μεγαλύτερη από 40 μονάδες - τα εμβληματικά προγράμματα περιλαμβάνουν: Λογιστική? Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά / Μηχανολόγων / Πολιτικών / Μηχανικών Μεταλλείων? LLB / BA Δίκαιο / BCom Δίκαιο? Μαθηματικά / Εφαρμοσμένα Μαθηματικά? IT / Επιστήμης Υπολογιστών? Φυσιολογία του Ανθρώπου? Οπτομετρίας? Οικονομικών? Ψυχολογία? και Εκπαίδευσης Καθηγητών.

Για να κάνετε τους στόχους της διδασκαλίας, της έρευνας και της καινοτομίας UJ είναι μια πραγματικότητα, UJ έχει, κατά τα τελευταία οκτώ χρόνια, επένδυσε άνω των R2 δισεκατομμύρια στην αναβάθμιση και επέκταση των συνθηκών διαβίωσης και δυνατότητες μάθησης σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις της και να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και ασφαλή, μάθηση παγκόσμιας κλάσης και ερευνητικό περιβάλλον τόσο για το προσωπικό και τους φοιτητές.

UJ εισήγαγε επίσης συσκευές χειρός (ένα δισκίο ή φορητό υπολογιστή) σε πρωτοετείς αίθουσες το 2014, σε μια προσπάθεια να συνδέσει αυτά τα νεαρά μυαλά με τον κόσμο του ηλεκτρονικού γνώση που αναπτύσσονται μέσα, και να μετατρέψει την ικανότητά τους να συνεισφέρουν και να ανταγωνίζονται.

Απόφοιτος ποσοστό επιτυχίας UJ ανέρχεται σήμερα στο 83,4% και το συνολικό ετήσιο μεταπτυχιακό εξόδου είναι άνω των 11.400 φοιτητές. Το πρώτο έτος του Προγράμματος του Πανεπιστημίου Εμπειρία (ΦΥΕ), μια πρωτοβουλία που προσφέρει ακαδημαϊκή ενίσχυση των δεξιοτήτων, με έμφαση στους μαθητές καθοδήγησης συμφοιτητές, είναι ένα από τα προγράμματα υποστήριξης που βοηθούν να διευκολύνει τη μετάβαση από το σχολείο στην πανεπιστημίου. Σχεδόν 1.300 καθηγητές φοιτητής, που επιλέγονται από το επίπεδο του τρίτου έτους και πάνω, ενεργεί ως διεπαφή μεταξύ των φοιτητών και του διδακτικού προσωπικού. UJ εισήγαγε επίσης ακαδημαϊκούς συμβούλους στο Πανεπιστήμιο κατοικίες και εγκριθεί off-campus εγκαταστάσεις στέγασης. Στο πλαίσιο του προγράμματος UJ της ακαδημαϊκής αριστείας, οι 250 σύμβουλοι φοιτητής που εξυπηρετούν 2.000 πρωτοετείς φοιτητές σε 25 κατοικίες.

Ξεχωριστά, επίσης, είναι ότι UJ, με περισσότερους από 49.500 φοιτητές? 2.300 διεθνείς φοιτητές? 6.700 μεταπτυχιακοί φοιτητές και φήμης ακαδημαϊκού προσωπικού, είναι ένας θεσμός με αξιοθαύμαστο ρυθμό αποφοίτησης. UJ είναι το σπίτι σε 133 ονομαστική τους ερευνητές, έξι εκ των οποίων είναι Α-rated, και έχει επτά προέδρους του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Επιπλέον, παράγει το μεγαλύτερο αριθμό των μαύρων λογιστές όλων των διαπιστευμένων κατοικιών πανεπιστήμια της χώρας.

Ενώ UJ επιδιώκει την παγκόσμια υπεροχή και το ανάστημα, το Πανεπιστήμιο σκοπεύει να ανταποκρίνεται σε εθνικό επίπεδο κατά τρόπο που μόνο UJ μπορεί. Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ των έξι κορυφαία πανεπιστήμια της Νότιας Αφρικής, μόνο UJ παρέχει με επιτυχία την πρόσβαση σε σχεδόν 2.000 πρωτοετείς φοιτητές οι οποίοι προέρχονται από τις φτωχότερες κοινότητες, παρέχοντάς τους, όπου απαιτείται, με συμπληρωματική χρηματοδότηση NSFAS, υποτροφίες και δύο υγιεινά γεύματα την ημέρα .

Στα επόμενα δέκα χρόνια, UJ έθεσε έξι στρατηγικούς στόχους, ήτοι:

Η παγκόσμια αριστεία στην έρευνα και την καινοτομία.
Παγκόσμια Αριστείας στη Διδασκαλία και Μάθηση.
Μια διεθνής Fit Προφίλ για Global Excellence και το ανάστημα.
Μια εξαιρετική φοιτητή εμπειρία.
Ενεργό Global Διαχείριση Φήμης, και
Ένα όργανο και άνθρωποι Fit for Global Excellence και το ανάστημα.

Όραση

Μια διεθνής πανεπιστήμιο της επιλογής, αγκυροβόλησε στην Αφρική, δυναμικά διαμόρφωση του μέλλοντος.

Αποστολή

Εμπνέει κοινότητα να μετατρέψει και να εξυπηρετήσει την ανθρωπότητα μέσω της καινοτομίας και της συνεργασίας επιδίωξη της γνώσης.

αξίες

ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΗΘΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Διαμορφώνοντας το μέλλον

Σκέψη ανεξάρτητα
Αναπτύσσοντας μια κοσμοπολίτικη ταυτότητα
Παρουσιάζουν φιλοδοξία και το αυτοκίνητο
Η υιοθέτηση επιχειρηματικών προσεγγίσεων

Μαθαίνοντας από κοινού από την ποικιλομορφία μας

Κάνοντας σοφές αποφάσεις συλλογικά

Εμπλοκή ουσιαστικά με το ένα το άλλο
Εμφάνιση αμοιβαίο σεβασμό
οδηγώντας συμβουλευτικά

Ανάπτυξη βιώσιμο μέσω της δημιουργικής συνεισφοράς

Introspecting για την ανανέωση

Καινοτομία για το κοινό καλό
Κάνοντας θετική αλλαγή
Εκμεταλλευόμενοι παραβλέπεται ευκαιρίες

Αποθησαύριση ακαδημαϊκή ελευθερία

Αναζητώντας την ισορροπία στην αναζήτηση της γνώσης

Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με θάρρος και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη
Ενεργώντας υπεύθυνα με το να είναι δίκαιη, συνεπή και διαφανή
Η συμμετοχή και βοηθώντας την κοινότητα (Ubuntu) *
  • Το Ubuntu είναι η ικανότητα να εκφράσουν τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη, την αμοιβαιότητα, την αξιοπρέπεια, την αρμονία και την ανθρωπότητα προς το συμφέρον του κτιρίου, τη διατήρηση και την ενίσχυση της κοινότητας. Ubuntu μιλά για μας η διασύνδεση, η κοινή μας ανθρωπιά και την ευθύνη σε καθένα που ρέει από τη σύνδεση μας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

University of Johannesburg

Σκοπός του Master of Τουρισμού και Διοίκησης Φιλοξενίας είναι να αναπτύξει την ικανότητα του μαθητή να αμφισβητήσει, να αναλύσει και να ερμηνεύσει τα ζητήματα διαχείρισης ... [+]

Σκοπός του Master of Τουρισμού και Διοίκησης Φιλοξενίας είναι να αναπτύξει την ικανότητα του μαθητή να αμφισβητήσει, να αναλύσει και να ερμηνεύσει τα ζητήματα διαχείρισης τουρισμού και φιλοξενίας σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο με έμφαση σε κλάδους που αφορούν συγκεκριμένους κλάδους. Αυτός ο σκοπός επιτυγχάνεται με την παράδοση διατριβής με βάση την έρευνα στο επίπεδο του μεταπτυχιακού φοιτητή, όπου ο φοιτητής θα παρουσιάσει στοιχεία επιστημονικής έρευνας και την ικανότητα να αντανακλάται στο πλαίσιο της διαχείρισης του τουρισμού και της φιλοξενίας.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των βιομηχανικών ψυχολογι ... [+]

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των βιομηχανικών ψυχολογικών αρχών και μεθόδων. Θέτει τον φοιτητή σε θέση να εγγραφεί ως Βιομηχανικός Ψυχολόγος (με το Επαγγελματικό Συμβούλιο Ψυχολογίας της Νότιας Αφρικής) για να εργαστεί σε ένα προηγμένο επίπεδο στους τομείς της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και της Βιομηχανικής Ψυχολογίας.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτό το πρόγραμμα βασίζεται στην έρευνα και δεν έχει καμία δουλειά. Οι φοιτητές και οι υπεύθυνοι των σπουδών τους αποφασίζουν για ένα ερευνητικό θέμα, μετά το οποίο ο φοι ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα βασίζεται στην έρευνα και δεν έχει καμία δουλειά. Οι φοιτητές και οι υπεύθυνοι των σπουδών τους αποφασίζουν για ένα ερευνητικό θέμα, μετά το οποίο ο φοιτητής ακολουθεί ένα συμφωνημένο ερευνητικό πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της διατριβής. Οι μελέτες μπορούν είτε να είναι ποσοτικής είτε ποιοτικής φύσης ή συνδυασμός και των δύο. Οι φοιτητές υποστηρίζονται επίσης μέσω των υπηρεσιών πανεπιστημιακής στατιστικής υποστήριξης στο σχεδιασμό ερωτηματολογίων και στην ερμηνεία των δεδομένων.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι μαθητές θα πρέπει να αναπτύξουν τις διανοητικές και επαγγελματικές δεξιότητες που τους δίνουν την ευκαιρία να αποδείξουν ανεξάρτητες και πρωτότυπες επιστημονικές εργασ ... [+]

Οι μαθητές θα πρέπει να αναπτύξουν τις διανοητικές και επαγγελματικές δεξιότητες που τους δίνουν την ευκαιρία να αποδείξουν ανεξάρτητες και πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες. Ο φοιτητής θα έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει την ικανότητά του να εφαρμόζει την σχετική ερευνητική μεθοδολογία, την ορθή γραπτή ή / και προφορική επικοινωνία της ερευνητικής διαδικασίας και τα ευρήματα, καθώς και να λαμβάνει υπόψη την ερευνητική διαδικασία και τα ευρήματα.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στο MCom στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (CW), ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει πνευματικές ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή τ ... [+]

MCom στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει διανοητικές ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για τον έλεγχο, την ανάλυση, την ερμηνεία και την εφαρμογή βασικών και προηγμένων αρχών διαχείρισης στις διάφορες λειτουργικές μονάδες της επιχειρηματικής οργάνωσης και να είναι σε θέση να προβληματιστεί σχετικά με τις διαχειριστικές αποφάσεις και εφαρμογές τους και να αξιολογήσει το αποτέλεσμα στο ολιστικό πλαίσιο της διαχείρισης ως πρακτική.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο στόχος του τίτλου σπουδών είναι να αναπτύξει την εφαρμοσμένη ικανότητα του σπουδαστή σε ένα προηγμένο (εκτελεστικό) επίπεδο στο mastering, την ανάλυση, την ερμηνεία και ... [+]

Ο στόχος του τίτλου σπουδών είναι να αναπτύξει την εφαρμοσμένη ικανότητα του σπουδαστή σε ένα προηγμένο (εκτελεστικό) επίπεδο στο mastering, την ανάλυση, την ερμηνεία και την κατανόηση των αρχών και μεθόδων απόδοσης, αλλαγής και οργανωτικής ανάπτυξης. Το δίπλωμα θέτει τον φοιτητή σε θέση να εγγραφεί ως Προσωπικό στην Ιατρική Σχολή της Νοτίου Αφρικής. Εξοπλίζει επίσης τον φοιτητή να εργάζεται ως διευθυντής ανθρωπίνων πόρων ή ειδικός οργανωτικής ανάπτυξης σε προηγμένο επίπεδο σε οργανισμούς. Τα προσόντα θα επιτρέψουν περαιτέρω στους φοιτητές να εργαστούν ως σύμβουλοι στις δικές τους επιχειρήσεις, καθώς και να συμβουλεύονται επιχειρηματικές δραστηριότητες.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτό το πρόγραμμα βασίζεται στην έρευνα και δεν έχει καμία δουλειά. Οι φοιτητές και οι υπεύθυνοι των σπουδών τους αποφασίζουν για ένα ερευνητικό θέμα, μετά το οποίο ο φοι ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα βασίζεται στην έρευνα και δεν έχει καμία δουλειά. Οι φοιτητές και οι υπεύθυνοι των σπουδών τους αποφασίζουν για ένα ερευνητικό θέμα, μετά το οποίο ο φοιτητής ακολουθεί ένα συμφωνημένο ερευνητικό πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της διατριβής. Οι μελέτες μπορούν είτε να είναι ποσοτικής είτε ποιοτικής φύσης ή συνδυασμός και των δύο. Οι φοιτητές υποστηρίζονται επίσης μέσω των υπηρεσιών πανεπιστημιακής στατιστικής υποστήριξης στο σχεδιασμό ερωτηματολογίων και στην ερμηνεία των δεδομένων. Οι φοιτητές που λαμβάνουν το πτυχίο MCom πρέπει να έχουν πτυχίο BCom (Honors) στον τομέα της μελέτης, ενώ οι σπουδαστές στο MPhil μπορούν να προέρχονται από άλλους κλάδους, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τις απαιτούμενες ακαδημαϊκές βάσεις για τον τομέα σπουδών.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι μαθητές θα πρέπει να αναπτύξουν τις διανοητικές και επαγγελματικές δεξιότητες που τους δίνουν την ευκαιρία να αποδείξουν ανεξάρτητες και πρωτότυπες επιστημονικές εργασ ... [+]

Οι μαθητές θα πρέπει να αναπτύξουν τις διανοητικές και επαγγελματικές δεξιότητες που τους δίνουν την ευκαιρία να αποδείξουν ανεξάρτητες και πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες. Αυτός ο τίτλος σπουδών θα παράσχει επιπλέον τη δυνατότητα στον φοιτητή να επιδείξει ικανότητες στην εφαρμογή της σχετικής ερευνητικής μεθοδολογίας και της ερευνητικής διαδικασίας και των ευρημάτων.

Απαιτήσεις εισδοχής... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των οικονομικών ... [+]

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των οικονομικών αρχών και μεθόδων. Το πρόγραμμα αυτό θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά με τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές για να αξιολογήσουν την επίδρασή τους στο ολιστικό πλαίσιο της οικονομίας ως κοινωνικής επιστήμης. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάσει στοιχεία ανεξάρτητης και πρωτότυπης εργασίας.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει τις πνευματικές και επαγγελματικές δεξιότητες για να αποδείξει την ικανότητα να παράγει ανεξάρτητα επιστημονική εργασία σε αποδεκτό επίπ ... [+]

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει τις πνευματικές και επαγγελματικές δεξιότητες για να αποδείξει την ικανότητα να παράγει ανεξάρτητα επιστημονική εργασία σε αποδεκτό επίπεδο. Αυτό θα απαιτήσει την εξειδίκευση στην εφαρμογή της σχετικής ερευνητικής μεθοδολογίας, την ικανότητα να διεξάγει και να ολοκληρώσει μια εγκεκριμένη ερευνητική μελέτη, την προφορική και γραπτή ικανότητα παρουσίασης αποτελεσμάτων και ευρημάτων, καθώς και την ακαδημαϊκή και προσωπική ωριμότητα ώστε να προβληματιστούν κριτικά για όλες τις πτυχές της μελέτης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο στόχος αυτού του προσόντος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει εφαρμοσμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, ανάκλαση και εφαρμογή αρχών στον ευρύτερο τομέα χρηματοδότησης ... [+]

Ο στόχος αυτού του προσόντος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει εφαρμοσμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, ανάκλαση και εφαρμογή αρχών στον ευρύτερο τομέα χρηματοδότησης. Μέσω της διατριβής του μεταπτυχιακού διπλώματος, ένας υποψήφιος φοιτητής παρουσιάζει στοιχεία επιστημονικής έρευνας, εφαρμογή μεθοδολογιών επιστημονικής έρευνας και ικανότητα αντιλήψεων σε αυτό στο ολιστικό πλαίσιο χρηματοδότησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο στόχος αυτού του προσόντος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει εφαρμοσμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, ανάκλαση και εφαρμογή αρχών στον ευρύτερο τομέα χρηματοδότησης ... [+]

Ο στόχος αυτού του προσόντος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει εφαρμοσμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, ανάκλαση και εφαρμογή αρχών στον ευρύτερο τομέα χρηματοδότησης. Μέσω της διατριβής του μεταπτυχιακού διπλώματος, ένας υποψήφιος φοιτητής παρουσιάζει στοιχεία επιστημονικής έρευνας, εφαρμογή μεθοδολογιών επιστημονικής έρευνας και ικανότητα αντιλήψεων σε αυτό στο ολιστικό πλαίσιο χρηματοδότησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ερμηνεία που αντικατοπτρίζει και εφαρμόζει αρχές διαχείρισης της εμπορίας. ... [+]

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ερμηνεία που αντικατοπτρίζει και εφαρμόζει αρχές διαχείρισης της εμπορίας. Ο φοιτητής θα πρέπει να αποκτήσει εστιασμένη ικανότητα ανάλογα με το θέμα της διατριβής. Ο φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάζει στοιχεία ανεξάρτητων και πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών. Οι μαθητές θα επιδείξουν επίσης την ικανότητα εφαρμογής της σχετικής ερευνητικής μεθοδολογίας και της σωστής γραπτής επικοινωνίας της ερευνητικής διαδικασίας και των ευρημάτων. Ο φοιτητής θα πρέπει να είναι σε θέση να προβληματιστεί σχετικά με τις ερευνητικές αποφάσεις και τις αιτήσεις του και να αξιολογήσει την επίδρασή του στο ολιστικό πλαίσιο της διαχείρισης του μάρκετινγκ.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένη εξειδικευμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, κατανόηση, ανάλυση και εφαρμογή των λογιστικών αρχών στον τομέα της χρηματοοικ ... [+]

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένη εξειδικευμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, κατανόηση, ανάλυση και εφαρμογή των λογιστικών αρχών στον τομέα της χρηματοοικονομικής λογιστικής. Μέσω μιας περιορισμένης διδακτορικής διατριβής, ένας υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να αποδείξει την ανεξάρτητη και πρωτότυπη επιστημονική εργασία.

Προϋποθέσεις εισαγωγής: Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο επίτιμου τίτλου ή μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Λογιστική ή πτυχίο Οικονομικής Διοίκησης στο Επίπεδο 7 του Πλαισίου Νέου NQF 7 / Εναλλακτικά οποιοδήποτε άλλο τετραετές προσόν στο Επίπεδο Νέου NQF 8 / Old NQF επίπεδο 7 και σχετική λογιστική εμπειρία, η οποία θεωρείται σχετική και επαρκής από το Τμήμα Λογιστικής. Προπαρασκευαστική μελέτη και εξέταση εξετάσεων μπορεί να απαιτηθεί από το Τμήμα Λογιστικής. Θα ακολουθηθεί διαδικασία επιλογής.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του φοιτητή σε ένα προηγμένο (εκτελεστικό) επίπεδο στο mastering, την ανάλυση, την ερμηνεία και την κ ... [+]

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του φοιτητή σε ένα προηγμένο (εκτελεστικό) επίπεδο στο mastering, την ανάλυση, την ερμηνεία και την κατανόηση των αρχών και μεθόδων διαχείρισης της πληροφορικής. Μέσω της διατριβής του Διδάκτορα, ο φοιτητής θα παρουσιάσει στοιχεία επιστημονικής έρευνας και την ικανότητα να αντανακλά σε αυτό το ολιστικό πλαίσιο της διαχείρισης IT. Το πρόγραμμα θα βοηθήσει στη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη της εμπειρίας και των ανώτερων διευθυντικών στελεχών και των ηγετών θα ενισχυθεί και για τους δύο Νοτιοαφρικανούς εκπροσώπους και θα προωθήσει όλο και περισσότερο την ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης πληροφορικής για τους σπουδαστές και τους εκτελεστικούς εκπροσώπους τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή των λογιστικών αρχών στον τομ ... [+]

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή των λογιστικών αρχών στον τομέα της χρηματοοικονομικής λογιστικής. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάσει αποδείξεις για ανεξάρτητη και πρωτότυπη επιστημονική εργασία μέσω της διατριβής του πλοιάρχου.

Προϋποθέσεις εισαγωγής: Ένας υποψήφιος φοιτητής πρέπει να έχει στην κατοχή του τιμολόγιο Bachelor of Commerce προσανατολισμένο στη λογιστική στο επίπεδο NQF 8 / Old NQF level 7, το οποίο θεωρείται εφαρμόσιμο από το Τμήμα Λογιστικής. Η ολοκλήρωση της εγγραφής στο πρόγραμμα (ή / και η συνεχής εγγραφή) υπόκειται στους υποψήφιους που συμμορφώνονται με τις ειδικές για το τμήμα απαιτήσεις. Τέτοιες απαιτήσεις συνήθως περιλαμβάνουν προπαρασκευαστικές εργασίες που οδηγούν σε ερευνητική πρόταση που εγκρίνεται από το τμήμα. Πιθανά παραδείγματα προπαρασκευαστικών εργασιών είναι η προ-ανάγνωση, οι ανασκοπήσεις της λογοτεχνίας, η ανάπτυξη της έννοιας και η επιτυχής ολοκλήρωση των βραχυχρόνιων μαθημάτων με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ή / και γνώσης. Οι υποψήφιοι μπορεί επίσης να κληθούν να υπερασπιστούν επιτυχώς τις ερευνητικές προτάσεις τους σε ειδικές συνεδρίες συζήτησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των οικονομικών ... [+]

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των οικονομικών αρχών και μεθόδων. Αυτό το πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν για τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές για να εκτιμήσουν την επίδρασή τους στο ολιστικό πλαίσιο της οικονομίας ως κοινωνικής επιστήμης. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάζει στοιχεία ανεξάρτητης και πρωτότυπης εργασίας.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των οικονομετρι ... [+]

Στόχος του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη της εφαρμοσμένης ικανότητας του σπουδαστή σε προχωρημένο επίπεδο στο mastering, ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση των οικονομετρικών μεθόδων. Το πρόγραμμα αυτό θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν για τις δικές τους οικονομικές εφαρμογές χρησιμοποιώντας οικονομετρικές τεχνικές είτε για να πραγματοποιήσουν εμπειρικούς ελέγχους σε συγκεκριμένα οικονομικά μοντέλα είτε ως εργαλεία για την πρόβλεψη και την αξιολόγηση της πολιτικής. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάσει στοιχεία ανεξάρτητης και πρωτότυπης εργασίας.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει πνευματικές ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για τον έλεγχο, την ανάλυση, την ερμηνεία και την εφαρμογή προηγμένων χρηματοοικονομικών ... [+]

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει πνευματικές ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για τον έλεγχο, την ανάλυση, την ερμηνεία και την εφαρμογή προηγμένων χρηματοοικονομικών αρχών στο πλαίσιο της διεθνούς οικονομίας και να μπορέσει να προβληματιστεί για τις σχετικές διαχειριστικές αποφάσεις μέσω ποσοτικής ανάλυσης και να αξιολογήσει τις επιπτώσεις του στο ολιστικό οικονομικό πλαίσιο.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να αναπτύξει η φοιτητής τις εφαρμοσμένες ικανότητες στην ερμηνεία, τον προβληματισμό και την εφαρμογή των αρχών στον ευρύτερο τομέα ... [+]

Ο σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να αναπτύξει η φοιτητής τις εφαρμοσμένες ικανότητες στην ερμηνεία, τον προβληματισμό και την εφαρμογή των αρχών στον ευρύτερο τομέα της ποσοτικής χρηματοδότησης. Μέσω της διατριβής του πλοιάρχου, ένας υποψήφιος φοιτητής παρουσιάζει στοιχεία επιστημονικής έρευνας, εφαρμογή μεθοδολογιών επιστημονικής έρευνας και ικανότητα να εκφράζεται σε αυτό στο ολιστικό πλαίσιο της ποσοτικής χρηματοδότησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σκοπός του Επαγγελματικού MCom είναι η ανάπτυξη προηγμένου επιπέδου γνώσεων, δεξιοτήτων και εφαρμοσμένης ικανότητας στον τομέα της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (LED). ... [+]

Σκοπός του Επαγγελματικού MCom είναι η ανάπτυξη προηγμένου επιπέδου γνώσεων, δεξιοτήτων και εφαρμοσμένης ικανότητας στον τομέα της Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης (LED). Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις απαιτήσεις του επαγγέλματος LED και απευθύνεται σε φοιτητές που σκοπεύουν να χαρακτηριστούν ως πιστοποιημένοι επαγγελματίες LED. Αυτό το επαγγελματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα προετοιμάσει τους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά με την πρακτική των επαγγελματιών LED. Μέσω της ερευνητικής συνιστώσας, οι σπουδαστές θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της γνώσης σε προχωρημένο επίπεδο και θα τους προετοιμάσουν για εξειδικευμένη επαγγελματική απασχόληση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή των φορολογικών αρχών στον το ... [+]

MCom στη Νότια Αφρική και τη Διεθνή Φορολογία (Με Μαθήματα)

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή των φορολογικών αρχών στον τομέα της φορολογίας. Μέσω μιας περιορισμένης διδακτορικής διατριβής, ένας υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να αποδείξει την ανεξάρτητη και πρωτότυπη επιστημονική εργασία.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ερμηνεία, κατανόηση και εφαρμογή αρχών στρατηγικής και γενικής διαχείρισ ... [+]

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ερμηνεία, κατανόηση και εφαρμογή αρχών στρατηγικής και γενικής διαχείρισης. Το προσόν αναπτύσσει τις ερευνητικές και ερμηνευτικές δεξιότητες του σπουδαστή στον τομέα στρατηγικής και γενικής διαχείρισης. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάζει στοιχεία επιστημονικής έρευνας και την ικανότητα αναφοράς. Ο φοιτητής πρέπει να είναι σε θέση να αντικατοπτρίζει τις ερευνητικές αποφάσεις και τις αιτήσεις του και να αξιολογεί την επίδρασή του στο ολιστικό πλαίσιο στρατηγικής και γενικής διαχείρισης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο στόχος αυτού του προσόντος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει εφαρμοσμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, ανάκλαση και εφαρμογή αρχών στον ευρύτερο τομέα χρηματοδότησης ... [+]

Ο στόχος αυτού του προσόντος είναι ο σπουδαστής να αναπτύξει εφαρμοσμένη ικανότητα στην πλοήγηση, ερμηνεία, ανάκλαση και εφαρμογή αρχών στον ευρύτερο τομέα χρηματοδότησης. Μέσω της ελάσσονος διατριβής, ένας υποψήφιος φοιτητής παρουσιάζει αποδείξεις επιστημονικής έρευνας, εφαρμογή μεθοδολογιών επιστημονικής έρευνας και ικανότητα να εκφράζεται σε αυτό στο ολιστικό πλαίσιο χρηματοδότησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στην πλοήγηση, ερμηνεία, κατανόηση, ανάλυση και εφαρμογή των αρχών ελέγχου στον τομέα του ελέγχου. Ο ... [+]

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στην πλοήγηση, ερμηνεία, κατανόηση, ανάλυση και εφαρμογή των αρχών ελέγχου στον τομέα του ελέγχου. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάσει αποδείξεις για ανεξάρτητη και πρωτότυπη επιστημονική εργασία μέσω της διατριβής του πλοιάρχου.

Προϋποθέσεις εισαγωγής: Ένας υποψήφιος φοιτητής πρέπει να έχει στην κατοχή του έναν τίτλο Bachelor of Commerce Honour με λογιστικό προσανατολισμό στο Επίπεδο 7 του νέου NQF level 7 / Old NQF 7, το οποίο θεωρείται εφαρμόσιμο από το Τμήμα Λογιστικής. Η ολοκλήρωση της εγγραφής στο πρόγραμμα (ή / και η συνεχής εγγραφή) υπόκειται στους υποψήφιους που συμμορφώνονται με τις ειδικές για το τμήμα απαιτήσεις. Τέτοιες απαιτήσεις συνήθως περιλαμβάνουν προπαρασκευαστικές εργασίες που οδηγούν σε ερευνητική πρόταση που εγκρίνεται από το τμήμα. Πιθανά παραδείγματα προπαρασκευαστικών εργασιών είναι η προ-ανάγνωση, οι ανασκοπήσεις της λογοτεχνίας, η ανάπτυξη της έννοιας και η επιτυχής ολοκλήρωση των βραχυχρόνιων μαθημάτων με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων ή / και γνώσης. Οι υποψήφιοι μπορεί επίσης να κληθούν να υπερασπιστούν επιτυχώς τις ερευνητικές προτάσεις τους σε ειδικές συνεδρίες συζήτησης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή αρχών ηλεκτρονικού ελέγχου ... [+]

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες εξειδικευμένες ικανότητες στον έλεγχο, την ερμηνεία, την κατανόηση, την ανάλυση και την εφαρμογή αρχών ηλεκτρονικού ελέγχου στον τομέα του ηλεκτρονικού ελέγχου. Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία ανεξάρτητης και πρωτότυπης επιστημονικής εργασίας μέσω περιορισμένης διατριβής.

Προϋποθέσεις εισαγωγής: Ο υποψήφιος φοιτητής θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο διατριβών ή μεταπτυχιακό δίπλωμα σε σχετικό τομέα ελέγχου ηλεκτρονικών υπολογιστών στο Επίπεδο 7 του ΝΠΠ του νέου Πλαισίου 7 του Πλαισίου. Εναλλακτικά, κάθε άλλο τετραετές τίτλο σπουδών στο Επίπεδο Νέου NQF 8 / Old Level NQF 7 και σχετική εμπειρία πρακτικού ελέγχου που θεωρείται σχετική και επαρκής από το Τμήμα Λογιστικής. Προπαρασκευαστική μελέτη και εξέταση εξετάσεων μπορεί να απαιτηθεί από το Τμήμα Λογιστικής. Θα ακολουθηθεί διαδικασία επιλογής.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του τίτλου σπουδών είναι να αναπτύξει έναν μηχανικό με προηγμένες ικανότητες στην εφαρμογή των θεμελιωδών επιστημών διαχείρισης της μηχανικής και / σχεδιασμού κα ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μηχανικών (Lecturesd)

Ο σκοπός του τίτλου σπουδών είναι να αναπτύξει έναν μηχανικό με προηγμένες ικανότητες στην εφαρμογή των θεμελιωδών επιστημών διαχείρισης της μηχανικής και / σχεδιασμού και σύνθεσης και των συναφών αρχών σε συγκεκριμένα προβλήματα συστημάτων διαχείρισης της κοινωνίας γενικότερα. Ένας από τους κύριους στόχους αυτής της διαδικασίας είναι η ανάπτυξη μιας προηγμένης ικανότητας για την ανεξάρτητη διεξαγωγή της βασικής τεχνολογίας συστημάτων και της διαχείρισης της διαχείρισης. Προωθεί επίσης μια προσέγγιση για τη διά βίου μάθηση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
12 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σκοπός του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη μηχανικού με προχωρημένες ικανότητες στην εφαρμογή των θεμελιωδών επιστημών της μηχανικής και του σχεδιασμού και της σύνθεσης κ ... [+]

MEng στην Ηλεκτρική και Ηλεκτρονική Μηχανική (με βάση την έρευνα)

Σκοπός του τίτλου σπουδών είναι η ανάπτυξη μηχανικού με προχωρημένες ικανότητες στην εφαρμογή των θεμελιωδών επιστημών της μηχανικής και του σχεδιασμού και της σύνθεσης και των σχετικών αρχών σε συγκεκριμένα προβλήματα της κοινωνίας γενικότερα. Ένας από τους κύριους στόχους αυτής της διαδικασίας είναι η ανάπτυξη μιας προηγμένης ικανότητας για τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας μηχανικής. Προωθεί επίσης μια προσέγγιση για τη διά βίου μάθηση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος θα πρέπει να γράψουν και να παρουσιάσουν μια διατριβή έρευνας. ... [+]

Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος θα πρέπει να γράψουν και να παρουσιάσουν μια διατριβή έρευνας.

Απαιτήσεις εισδοχής

Ένα πτυχίο Honours στη διαχείριση του αθλητισμού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: Καθηγητής Leon Lategan Τηλ: 011 559 6966 / Email: leonl@uj.ac.za

Ημερομηνίες εγγραφής και εκκίνησης

Η εγγραφή ξεκινάει τον Ιανουάριο και διαλέξεις τον Φεβρουάριο για τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός του Master of Philosophy στη βιομηχανική πολιτική είναι να αναπτύξει τις διανοητικές ικανότητες των σπουδαστών, την πνευματική ανεξαρτησία και τις πρακτικές δεξι ... [+]

Ο σκοπός του Master of Philosophy στη βιομηχανική πολιτική είναι να αναπτύξει τις διανοητικές ικανότητες των σπουδαστών, την πνευματική ανεξαρτησία και τις πρακτικές δεξιότητες στην απόκτηση, ανάλυση, ερμηνεία και εφαρμογή των κατάλληλων βιομηχανικών πολιτικών για τη στήριξη του δομικού μετασχηματισμού των οικονομιών της ηπείρου. Το πρόγραμμα αποτελείται από βασικές ενότητες που προσφέρουν μια εμπεριστατωμένη κάλυψη ενός ευρέος φάσματος θεμάτων που αφορούν τις πολιτικές, τις στρατηγικές και τη διαχείριση της βιομηχανικής ανάπτυξης στην Αφρική και επιτρέπουν στους μαθητές να δοκιμάσουν την πρακτική εφαρμογή της γνώσης που μεταδίδεται, να συμμετέχουν στην ανάλυση περιπτωσιολογικών μελετών, επιτόπιες επισκέψεις και να εκπονήσει μεμονωμένες τεχνικές εκθέσεις σχετικά με τα διάφορα θέματα που καλύπτονται.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Η διατριβή θα αποτελέσει αποφασιστική συνεισφορά στη γνώση και στη διορατικότητα του υποκείμενου κλάδου καθώς και του τομέα της έρευνας. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν ... [+]

Η διατριβή θα αποτελέσει αποφασιστική συνεισφορά στη γνώση και στη διορατικότητα του υποκείμενου κλάδου καθώς και του τομέα της έρευνας. Οι υποψήφιοι σπουδαστές θα έχουν επίσης την ικανότητα να εφαρμόζουν τη σχετική μεθοδολογία της έρευνας και την ορθή γραπτή και / ή προφορική επικοινωνία της ερευνητικής διαδικασίας και τα ευρήματα. Οι σπουδαστές θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να προβληματιστούν σχετικά με τις ερευνητικές αποφάσεις και τις εφαρμογές τους για να αξιολογήσουν τις επιπτώσεις τους στο ολιστικό πλαίσιο της βιομηχανίας πληροφοριών.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Να αναπτυχθεί σε προχωρημένο επίπεδο η εφαρμοσμένη ικανότητα του φοιτητή στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση της ηγεσίας σε ένα πλαίσιο αναδυόμενων χωρών, με διαφοροποιη ... [+]

Να αναπτυχθεί σε προχωρημένο επίπεδο η εφαρμοσμένη ικανότητα του φοιτητή στην ανάλυση, ερμηνεία και κατανόηση της ηγεσίας σε ένα πλαίσιο αναδυόμενων χωρών, με διαφοροποιημένη εστίαση σε συγκεκριμένους τομείς στις χώρες αυτές. Τα προσόντα θα επιτρέψουν σε ανώτερα διευθυντικά στελέχη και ηγέτες να κατακτήσουν τις κρίσιμες δεξιότητες ηγεσίας που απαιτούνται από τους συγκεκριμένους τομείς στους οποίους πρέπει να διαχειρίζονται και να οδηγούν στις αναδυόμενες χώρες.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για την απόκτηση, ερμηνεία και ανάδραση σε σχετική ερευνητική μεθοδολογία και κατάλληλη γρ ... [+]

Ο φοιτητής πρέπει να αναπτύξει εφαρμοσμένες ικανότητες και πρακτικές δεξιότητες για την απόκτηση, ερμηνεία και ανάδραση σε σχετική ερευνητική μεθοδολογία και κατάλληλη γραπτή ή / και προφορική επικοινωνία της ερευνητικής διαδικασίας και των ευρημάτων. Ο στόχος είναι επίσης να διασφαλιστεί ότι ο φοιτητής είναι σε θέση να προβληματίσει σωστά τα ευρήματα της έρευνας. Ο φοιτητής θα πρέπει να παρουσιάζει στοιχεία ανεξάρτητων και πρωτότυπων επιστημονικών εργασιών.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Να αναπτύξει σε προχωρημένο επίπεδο την εφαρμοσμένη ικανότητα του φοιτητή στην παροχή επαγγελματικών παρεμβάσεων προπονητικής ηγεσίας. Αυτό θα γίνει με την ανάπτυξη των ι ... [+]

Να αναπτύξει σε προχωρημένο επίπεδο την εφαρμοσμένη ικανότητα του φοιτητή στην παροχή επαγγελματικών παρεμβάσεων προπονητικής ηγεσίας. Αυτό θα γίνει με την ανάπτυξη των ικανοτήτων της σύναψης συμβάσεων, την εκτίμηση των αναγκών, την κατασκευή αναπτυξιακών σχεδίων, την παροχή ατομικών και ομαδικών συναντήσεων καθοδήγησης και την αξιολόγηση του αντίκτυπου των διαφόρων παρεμβάσεων προγύμνασης μέσω ενός αριθμού ενοτήτων. Μέσα από μια μίνι διατριβή, ο φοιτητής θα παρουσιάσει στοιχεία επιστημονικής έρευνας και την ικανότητα να προβληματιστεί σχετικά με το ολιστικό πλαίσιο της προπονητικής ηγεσίας. Το πρόγραμμα θα προσφέρει μια εμπειρία ανάπτυξης σε ψυχολόγους, ψυχομετρικούς, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και διευθυντές καθώς και άλλους μεταπτυχιακούς φοιτητές ώστε να καταστεί ικανός και επαγγελματικός προπονητής ηγεσίας στη Νότιο Αφρική.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων για το πτυχίο αυτό, ο φοιτητής θα αποκτήσει εντός δύο ετών προσόντα που θα βασίζονται σε πρακτική και προσωπική εμπλουτισμό ... [+]

Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των απαιτήσεων για το πτυχίο αυτό, ο φοιτητής θα αποκτήσει εντός δύο ετών προσόντα που θα βασίζονται σε πρακτική και προσωπική εμπλουτισμό των μεταπτυχιακών σπουδών, προπονητικές δεξιότητες και νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας ως προσωπικός και επαγγελματικός ηγέτης, διευθυντής ή διευθυντής PPL.

Απαιτήσεις εισδοχής

Ένα κατάλληλο πτυχίο Honours ή ισοδύναμο με μέσο όρο τουλάχιστον 65% για το πτυχίο Honors. Υπολογιστική παιδεία και πρόσβαση στο Internet, καθώς και ελάχιστη επαγγελματική εμπειρία τριών ετών. Μια ενότητα στην Τεχνολογία της Έρευνας σε επίπεδο τίτλων σπουδών είναι απαραίτητη. Αναμένεται από έναν φοιτητή να περάσει ένα αναγνωρισμένο τεστ αλφαβητισμού.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός της MPhil σε μαθήματα ενεργειακών μελετών με μαθήματα είναι να παρέχουν στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιού ... [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της MPhil σε μαθήματα ενεργειακών μελετών με μαθήματα είναι να παρέχουν στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, την καινοτομία, τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μία δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MPhil στις Ενεργειακές Μελέτες αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως δευτερεύουσα διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτό το προσόν απευθύνεται σε φοιτητές οι οποίοι θα συμβάλλουν, μέσω της έρευνας, στην κατανόηση της εφαρμογής και της αξιολόγησης των υφιστάμενων γνώσεων σε έναν εξειδικ ... [+]

MTech στη Μηχανολογία (με βάση την έρευνα)

Αυτό το προσόν απευθύνεται σε φοιτητές οι οποίοι θα συμβάλουν, μέσω της έρευνας, στην κατανόηση της εφαρμογής και αξιολόγησης των υφιστάμενων γνώσεων σε έναν εξειδικευμένο τομέα της τεχνολογίας. Επίσης, θα είναι σε θέση να επιδείξουν υψηλό επίπεδο συνολικής γνώσης σε αυτόν τον τομέα, από θεμελιώδεις έως προχωρημένες θεωρητικές ή εφαρμοσμένες γνώσεις.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ένας φοιτητής που έχει αποκτήσει αυτό το προσόν θα είναι ικανός να διεξάγει έρευνα με ελάχιστη καθοδήγηση και να συνεισφέρει στην παραγωγή γνώσεων στο μηχανολογικό περιβά ... [+]

MTech στην Πολιτική Μηχανική (με βάση την έρευνα)

Ένας φοιτητής που έχει αποκτήσει αυτό το προσόν θα είναι ικανός να διεξάγει έρευνα με ελάχιστη καθοδήγηση και να συνεισφέρει στην παραγωγή γνώσεων στο μηχανολογικό περιβάλλον με επιτυχία.

Αποτελέσματα προσόντων

Επιδείξτε τη δυνατότητα εντοπισμού ενός προβλήματος ή ανάγκης στον κλάδο και εφαρμόστε μεθοδολογίες έρευνας για την αντιμετώπιση της ανάγκης ή του προβλήματος.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο τίτλος αυτός έχει ως στόχο να επιτρέψει στους πτυχιούχους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες τεχνικές λειτουργίας, σε συνδυασμό με την προηγμένη ανάλυση και επίλυση προβλημάτω ... [+]

Ο τίτλος αυτός έχει ως στόχο να επιτρέψει στους πτυχιούχους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες τεχνικές λειτουργίας, σε συνδυασμό με την προηγμένη ανάλυση και επίλυση προβλημάτων, σε μια συγκεκριμένη εξειδίκευση στον τομέα της Βιομηχανικής Μηχανικής / Διοίκησης Επιχειρήσεων, μέσω της συμμετοχής τους σε ένα εφαρμοσμένο ερευνητικό πρόγραμμα.

Αποτελέσματα προσόντων και κριτήρια αξιολόγησης... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός της Βιοτεχνολογίας MTech είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκ ... [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός της Βιοτεχνολογίας MTech είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαιτούμενες ικανότητες πεδίου, όπως η καινοτομία, η λήψη αποφάσεων, σκέψεις και οργανωτικές δεξιότητες.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 4 εβδομάδες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν προηγμένη ανεξάρτητη έρευνα σε ένα εξειδικευμένο χώρο ειδών ένδυσης και να επιδεικνύουν πολύπλοκες α ... [+]

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν προηγμένη ανεξάρτητη έρευνα σε ένα εξειδικευμένο χώρο ειδών ένδυσης και να επιδεικνύουν πολύπλοκες αναλυτικές και εκτιμητικές δεξιότητες προκειμένου να επεκτείνουν ή να επαναπροσδιορίσουν τις υπάρχουσες γνώσεις που θα συμβάλουν στην προώθηση της βιομηχανίας ένδυσης.

Απαιτήσεις εισδοχής

A Baccalaureus Technologiae: Διαχείριση των ενδυμάτων με μέσο όρο τουλάχιστον 65% ή ισοδύναμο προσόν με ισοδύναμο πρότυπο, όπως συνιστάται από μια επιτροπή κατάστασης και έχει εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο του σχολείου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτός ο τίτλος έχει ως στόχο να επιτρέψει στους αποφοίτους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις / δεξιότητες και προηγμένες αναλύσεις και επίλυση προβλημάτων σε σ ... [+]

Αυτός ο τίτλος έχει ως στόχο να επιτρέψει στους αποφοίτους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις / δεξιότητες και προηγμένες αναλύσεις και επίλυση προβλημάτων σε συγκεκριμένη εξειδίκευση στη διαχείριση κατασκευών, ιδιοκτησίας και συναφείς τομείς, μέσω συμμετοχής σε ένα εφαρμοσμένο ερευνητικό πρόγραμμα.

Αποτελέσματα προσόντων

Διεξάγουν έρευνα και ανάπτυξη σε έναν εξειδικευμένο τομέα και ασχολούνται με τη μεταφορά τεχνολογίας στον τομέα της διαχείρισης κατασκευών και της ανάπτυξης ακινήτων.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο τίτλος σπουδών στοχεύει στην ανάπτυξη πνευματικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων και παρέχει στον φοιτητή την ευκαιρία να αποδείξει ανεξάρτητες και πρωτότυπες επιστημονι ... [+]

Ο τίτλος σπουδών στοχεύει στην ανάπτυξη πνευματικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων και παρέχει στον φοιτητή την ευκαιρία να αποδείξει ανεξάρτητες και πρωτότυπες επιστημονικές εργασίες. Αυτός ο τίτλος σπουδών θα παράσχει επίσης στον φοιτητή τη δυνατότητα να επιδεικνύει την ικανότητά του να εφαρμόζει τη σχετική μεθοδολογία της έρευνας και την ορθή γραπτή ή / και προφορική επικοινωνία της ερευνητικής διαδικασίας και των ευρημάτων και να λαμβάνει υπόψη την ερευνητική διαδικασία και τα πορίσματα.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σε αυτό το επίπεδο, ένας υποψήφιος φοιτητής θα είναι ικανός να εφαρμόζει εξειδικευμένη μεθοδολογία γνώσης και έρευνας σε μεταλλουργικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στις ... [+]

Σε αυτό το επίπεδο, ένας υποψήφιος φοιτητής θα είναι ικανός να εφαρμόζει εξειδικευμένη μεθοδολογία γνώσης και έρευνας σε μεταλλουργικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στις ερευνητικές και αναπτυξιακές ανάγκες της μεταλλουργικής βιομηχανίας και της εξορυκτικής κοινότητας. Ο εξειδικευμένος φοιτητής θα μπορεί να εγγραφεί στην ECSA ως επαγγελματίας τεχνολόγος.

Αποτελέσματα προσόντων και κριτήρια αξιολόγησης... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα σε εξειδικευμένο τομέα ένδυσης ή μόδας και να συμβάλλουν στην παραγωγή γνώσης σε μ ... [+]

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα σε εξειδικευμένο τομέα ένδυσης ή μόδας και να συμβάλλουν στην παραγωγή γνώσης σε μια επιλεγμένη περιοχή. Το ερευνητικό πρόβλημα, η αιτιολόγησή του, η διαδικασία και το αποτέλεσμα αναφέρονται σε διατριβή που συμμορφώνεται με γενικά αποδεκτούς κανόνες σε αυτό το επίπεδο.

Απαιτήσεις εισδοχής... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα είναι αρμόδιοι αρχιτεκτονικοί τεχνολόγοι / επαγγελματίες που μπορούν να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα και να εκτελούν ανεξά ... [+]

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα είναι αρμόδιοι αρχιτεκτονικοί τεχνολόγοι / επαγγελματίες που θα μπορούν να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα και να εκτελούν ανεξάρτητα επαγγελματικές αρχιτεκτονικές υπηρεσίες στην τεχνολογία, το σχεδιασμό και τη διαχείριση σε δημόσιους ή / και ιδιωτικούς (επίσημους ή ανεπίσημους) χτισμένο περιβάλλον.

Απαιτήσεις εισδοχής

A Baccalaureus Technologiae: Αρχιτεκτονική Τεχνολογία με μέσο όρο τουλάχιστον 65% ή ισοδύναμο προσόν με ισοδύναμο πρότυπο, όπως συνιστάται από μια επιτροπή για την κατάσταση και έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο της Σχολής.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σε αυτό το επίπεδο, ένας υποψήφιος φοιτητής θα είναι ικανός να εφαρμόζει εξειδικευμένη μεθοδολογία γνώσης και έρευνας σε μεταλλουργικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στις ... [+]

Σε αυτό το επίπεδο, ένας υποψήφιος φοιτητής θα είναι ικανός να εφαρμόζει εξειδικευμένη μεθοδολογία γνώσης και έρευνας σε μεταλλουργικό περιβάλλον, συμβάλλοντας έτσι στις ερευνητικές και αναπτυξιακές ανάγκες της μεταλλουργικής βιομηχανίας και της εξορυκτικής κοινότητας. Ο εξειδικευμένος φοιτητής θα μπορεί να εγγραφεί στην ECSA ως επαγγελματίας τεχνολόγος.

Αποτελέσματα προσόντων... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο υποψήφιος φοιτητής θα είναι σε θέση να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα, με ελάχιστη καθοδήγηση, σε επιλεγμένο τομέα της Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, και να συμβάλει στην παραγωγή ... [+]

Ο υποψήφιος φοιτητής θα είναι σε θέση να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα, με ελάχιστη καθοδήγηση, σε επιλεγμένο τομέα της Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, και να συμβάλει στην παραγωγή γνώσεων στον τομέα αυτό.

Αποτελέσματα προσόντωνΝα επιδείξει γνώση και κατανόηση του πεδίου / περιοχής της έρευνας.Εφαρμογή κατάλληλων και σωστών ερευνητικών μεθόδων και τεχνικών.Απαιτήσεις εισδοχής και κριτήρια επιλογής... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Να παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες για να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα μέσω προηγμένων δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και την εφαρμογή κριτικής και αντανακλαστικής ... [+]

Να παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες για να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα μέσω προηγμένων δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και την εφαρμογή κριτικής και αντανακλαστικής σκέψης στον τομέα της Περιβαλλοντικής Υγείας.

Απαιτήσεις εισδοχής

BTech Περιβαλλοντική Υγεία. Κατά μέσο όρο 65% απαιτείται στο πρόγραμμα BTech.

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: κυρία Martha Chadyiwa Τηλ: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτός ο τίτλος έχει ως στόχο να επιτρέψει στους αποφοίτους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις / δεξιότητες και προηγμένες αναλύσεις και επίλυση προβλημάτων σε μ ... [+]

Αυτός ο τίτλος έχει ως στόχο να επιτρέψει στους αποφοίτους να εφαρμόσουν ολοκληρωμένες τεχνικές γνώσεις / δεξιότητες και προηγμένες αναλύσεις και επίλυση προβλημάτων σε μια συγκεκριμένη εξειδίκευση στην ποσοτικοποίηση, την ανάπτυξη ακινήτων και σε άλλους συναφείς τομείς, μέσω συμμετοχής σε ένα εφαρμοσμένο ερευνητικό πρόγραμμα.

Αποτελέσματα προσόντων και κριτήρια αξιολόγησης... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν προηγμένη ανεξάρτητη έρευνα σε συγκεκριμένο τομέα εικαστικών τεχνών, επιδεικνύοντας πολύπλοκες αναλυ ... [+]

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν προηγμένη ανεξάρτητη έρευνα σε συγκεκριμένο τομέα εικαστικών τεχνών, επιδεικνύοντας πολύπλοκες αναλυτικές και πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις στη γραπτή διατριβή και, κατά περίπτωση, έκθεση πρωτότυπων έργων ή αντικειμένων κατάλληλων για την έρευνα τρόπος.

Απαιτήσεις εισδοχής

A Baccalaureus Technologiae: Καλών Τεχνών, με μέσο όρο τουλάχιστον 65% ή ισοδύναμο προσόν με ισοδύναμο πρότυπο, όπως συνιστάται από μια επιτροπή για την κατάσταση και έχει εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο του Τμήματος.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο πρωταρχικός στόχος της τεχνολογίας MTech Food Technology είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ... [+]

Ο πρωταρχικός στόχος της τεχνολογίας MTech Food Technology είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας όπως η καινοτομία, στρατηγική σκέψη και οργανωτικές δεξιότητες.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτός ο τίτλος προορίζεται για χημικούς μηχανικούς ή τεχνολόγους που εργάζονται σε βιομηχανίες που σχετίζονται με τις διαδικασίες. Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει αυτό το ... [+]

Αυτός ο τίτλος προορίζεται για χημικούς μηχανικούς ή τεχνολόγους που εργάζονται σε βιομηχανίες που σχετίζονται με τις διαδικασίες. Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει αυτό το προσόν θα είναι αρμόδιοι για τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας στη χημική μηχανική και θα συμβάλλουν σημαντικά στην παραγωγή γνώσης μέσω της κατανόησης, εφαρμογής και αξιολόγησης των υφιστάμενων γνώσεων. Το ερευνητικό πρόβλημα, η αιτιολόγησή του, η διαδικασία και το αποτέλεσμα αναφέρονται σε διατριβή, η οποία συμμορφώνεται με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες σε αυτό το επίπεδο.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα μπορούν να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα με ελάχιστη καθοδήγηση σε έναν κλάδο σχετικό με το βιομηχανικό σχεδιασμό και να συ ... [+]

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα είναι σε θέση να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα με ελάχιστη καθοδήγηση σε έναν τομέα σχετικό με το βιομηχανικό σχεδιασμό και να συμβάλλουν στην παραγωγή γνώσεων στον τομέα αυτό. Το ερευνητικό πρόβλημα, η αιτιολόγησή του, η διαδικασία και το αποτέλεσμα αναφέρονται σε διατριβή και άλλες ερευνητικές εκθέσεις που συμμορφώνονται με τους γενικά αποδεκτούς κανόνες για την έρευνα σε αυτό το επίπεδο.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σημαντική ερευνητική συνεισφορά και αξιολόγηση των υφιστάμενων γνώσεων στον εξειδικευμένο τ ... [+]

Αφού αποκτήσουν αυτά τα προσόντα, οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σημαντική ερευνητική συνεισφορά και αξιολόγηση των υφιστάμενων γνώσεων στον εξειδικευμένο τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού και να επιδείξουν υψηλό επίπεδο γενικών γνώσεων στον εξειδικευμένο τομέα, από θεμελιώδεις έννοιες έως προηγμένες θεωρητικές ή εφαρμοσμένες γνώσεις .

Απαιτήσεις εισδοχής

Ένα Baccalaureus Technologiae: Σχεδιασμός Εσωτερικού Χώρου, με μέσο όρο τουλάχιστον 65% ή ισοδύναμο προσόν με ισοδύναμο πρότυπο, όπως συνιστάται από μια Επιτροπή Προϋποθέσεων και έχει εγκριθεί από το Συμβούλιο του Τμήματος.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη μηχανικού με προχωρημένες ικανότητες στην εφαρμογή θεμελιωδών δομικών εφαρμογών, σχεδιασμού και σύνθεσης σε συγκεκριμένα προβλήμα ... [+]

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάπτυξη μηχανικού με προχωρημένες ικανότητες στην εφαρμογή θεμελιωδών δομικών εφαρμογών, σχεδιασμού και σύνθεσης σε συγκεκριμένα προβλήματα δομικής μηχανικής στην κοινωνία γενικότερα. Ένας από τους κύριους στόχους είναι η ανάπτυξη μιας προηγμένης ικανότητας για ανεξάρτητη έρευνα στον τομέα των δομικών κατασκευών και, προωθώντας έτσι τη διά βίου μάθηση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
18 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών αποτελούνται από πλήρη διατριβή ή μαθήματα και δευτερεύουσα διατριβή. ... [+]

Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MEd)Απαιτήσεις εισδοχήςΟι υποψήφιοι υποψήφιοι θα έχουν λάβει BEd (Hons).Ένα κατάλληλο τετραετές επαγγελματικό πτυχίο καθώς και δίπλωμα / δίπλωμα καθηγητή και επαγγελματική εμπειρία στον προτεινόμενο τομέα εξειδίκευσης.Δίπλωμα διδακτικού / διδακτικού διπλώματος καθηγητή, καθώς και κατάλληλο πτυχίο και εργασιακή εμπειρία στον προτεινόμενο τομέα εξειδίκευσης. Η γνώση αυτών των υποψηφίων για την εκπαίδευση θα αξιολογηθεί από τον προϊστάμενο του τμήματος και από τον ειδικό εμπειρογνώμονα στον προτεινόμενο τομέα εξειδίκευσης και μπορεί να συνταχθεί πρόγραμμα ανάγνωσης πριν από την εγγραφή.Πρόσθετα κριτήρια επιλογής... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του Master in Chemistry είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης ... [+]

MTech Chemistry

Ο κύριος σκοπός της Chemistry MTech είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, όπως η καινοτομία, η λήψη αποφάσεων, σκέψεις και οργανωτικές δεξιότητες.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Μαθηματική Εργασία είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανο ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Μαθηματική Εργασία είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, την καινοτομία, τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως δευτερεύουσα διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Mathematics minor-dissertation με μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοπ ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Mathematics minor-dissertation με μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης ερευνητικής συνιστώσας έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας όπως η καινοτομία , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στα Μαθηματικά αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως δευτερεύουσα διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Biochemistry minor-dissertation με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικ ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Biochemistry minor-dissertation με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στη Βιοχημεία αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως δευτερεύουσα διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του MSc στο Botany minor-διατριβή με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές με εξειδικευμένη προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις ... [+]

Ο κύριος σκοπός του MSc στο Botany minor-διατριβή με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές με εξειδικευμένη προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας, , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στη Βοτανική αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως minor-διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στη γεωλογία είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις μ ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στη γεωλογία είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης ερευνητικής συνιστώσας έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στη Γεωλογία αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως μια μικρή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ζωολογία είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις σ ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ζωολογία είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις συγκεκριμένης ερευνητικής συνιστώσας ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας όπως η καινοτομία , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στη Ζωολογία αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως μια μικρή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός της MSc στη Μαθηματική Στατιστική δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ... [+]

Ο κύριος σκοπός της MSc στη Μαθηματική Στατιστική δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, την καινοτομία, τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στη Μαθηματική Στατιστική αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφεται ως μια μικρή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός του MSc στη μεταπτυχιακή μαθήματα Nanoscience με μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση ικανοποιώντα ... [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός του MSc στη μεταπτυχιακή μαθήματα Nanoscience με μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης ερευνητικής συνιστώσας ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας όπως η καινοτομία , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στη νανοεπιστήμη αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως δευτερεύουσα διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του MSc στη διαχείριση των περιβαλλοντικών διατριβών είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις ... [+]

Ο κύριος σκοπός του MSc στη διαχείριση των περιβαλλοντικών διατριβών είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη προηγμένη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, την καινοτομία, τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στην περιβαλλοντική διαχείριση αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως minor-διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του MSc στην εξειδίκευση των Μαθημάτων Πληροφορικής με τα μαθήματα είναι να παρέχουν στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση ενώ ικα ... [+]

Ο κύριος σκοπός του MSc στην εξειδίκευση των Μαθημάτων Πληροφορικής με τα μαθήματα είναι να παρέχουν στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, την καινοτομία, τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στην Πληροφορική αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως μια μικρή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Informatics minor-dissertation με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικα ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Informatics minor-dissertation με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στην Πληροφορική αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφεται ως μια μικρή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός του MSc στη μεταπτυχιακή μαθήματα Πληροφορικής με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικα ... [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός του MSc στη μεταπτυχιακή μαθήματα Πληροφορικής με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου, την καινοτομία, τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στην Πληροφορική αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως minor-διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Physics minor-dissertation με μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιού ... [+]

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος MSc in Physics minor-dissertation με μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να μπορούν να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας όπως η καινοτομία , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με τα μαθήματα MSc στη Φυσική αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφτηκε ως minor-διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο πρωταρχικός σκοπός του MSc in Minor-dissertation Γεωγραφία με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιού ... [+]

Ο πρωταρχικός σκοπός του MSc in Minor-dissertation Γεωγραφία με τα μαθήματα είναι να παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη ανώτερη εκπαίδευση και κατάρτιση, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου ερευνητικού στοιχείου έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαιτούμενες πειραματικές και τεχνολογικές δεξιότητες και τις απαραίτητες ικανότητες πεδίου εργασίας όπως η καινοτομία , τη λήψη αποφάσεων, τη στρατηγική σκέψη και τις οργανωτικές δεξιότητες. Μια δευτερεύουσα διατριβή με μαθήματα MSc στη Γεωγραφία αποτελείται από τουλάχιστον 120 πιστώσεις της έρευνας στο επίπεδο 8, με τη μορφή ενός ερευνητικού έργου, που γράφεται ως μια μικρή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

University of Johannesburg

Οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί στο μάθημα αυτό υποχρεούνται να ερευνούν, να γράφουν και να παρουσιάζουν μια πλήρη διατριβή (περίπου 120 σελίδες), υπό την καθοδήγηση εν ... [+]

MA στα Αγγλικά (Έρευνα ή Μαθήματα)

Οι σπουδαστές που γίνονται δεκτοί στο μάθημα αυτό υποχρεούνται να ερευνούν, να γράφουν και να παρουσιάζουν μια πλήρη διατριβή (περίπου 120 σελίδες), υπό την καθοδήγηση ενός επόπτη. Το Τμήμα είναι σε θέση να εποπτεύει τα θέματα στις περισσότερες περιοχές κάτω από το γενικό πεδίο των αγγλικών σπουδών, συμπεριλαμβανομένων των νοτιοαφρικανικών λογοτεχνικών μελετών και των ταχυδρομείων αποικιοκρατίας. Επεξεργασία κειμένου; Μεσαιωνικές, Αναγεννησιακές και Ρομαντικές Σπουδές. και Σύγχρονη Φαντασία.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Σε ένα πιο προηγμένο επίπεδο (Master's studies), οι μαθητές ενθαρρύνονται να συνεργαστούν μαζί μας στους τομείς της εμπειρογνωμοσύνης μας, δηλαδή το σύγχρονο γαλλικό μυθι ... [+]

Σε ένα πιο προηγμένο επίπεδο (Master's studies), οι μαθητές ενθαρρύνονται να συνεργαστούν μαζί μας στους τομείς της εμπειρογνωμοσύνης μας, δηλαδή το σύγχρονο γαλλικό μυθιστόρημα. Αυτοβιογραφία; Σύγχρονο Γαλλικό Θέατρο και Γαλλοφωνική Λογοτεχνία, προκειμένου να αναπτύξουν τις ικανότητές τους για έρευνα και κριτική σκέψη. Το μάστερ του Γαλλικού Τμήματος είναι σχεδιασμένο για αφοσιωμένους ερευνητές και αποτελείται κυρίως από διατριβή ή διατριβή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Μια διατριβή με θέμα από τη γερμανική λογοτεχνία ή τη γλωσσολογία που θα πιστοποιεί μια κριτική ικανότητα και ερευνητική ικανότητα. ... [+]

Μια διατριβή με θέμα από τη γερμανική λογοτεχνία ή τη γλωσσολογία που θα πιστοποιεί μια κριτική ικανότητα και ερευνητική ικανότητα.

Απαιτήσεις εισδοχής

Προαπαιτούμενο: Ένα γερμανικό πτυχίο Honours με τουλάχιστον 65%.

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: Δρ Άννα Μπέικερ Τηλ: 011 559 2717 / Email: abaker@uj.ac.za

Ημερομηνίες εγγραφής και εκκίνησης

Η εγγραφή ξεκινάει τον Ιανουάριο και διαλέξεις τον Φεβρουάριο για τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το μάθημα στα μαθήματα στα ελληνικά απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που θα ήθελαν να κάνουν μικρότερη διατριβή μαζί με δύο εξετασμένες ενότητες. Η ελληνική γλώσσα στοχεύει ... [+]

MA στα Ελληνικά (Μαθήματα)

Το μάθημα στα μαθήματα στα ελληνικά απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που θα ήθελαν να κάνουν μικρότερη διατριβή μαζί με δύο εξετασμένες ενότητες. Ένα εντατικό μάθημα στην ελληνική γλώσσα προσφέρεται στους μαθητές να εισέλθουν στο μάθημα με πτυχίο Honours in Classical Civilization. Οι δύο εξετασμένες ενότητες θα καλύπτουν μια εντατική μελέτη της ελληνικής ιστορίας, θρησκείας, λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, πολιτισμού ή τέχνης και αρχιτεκτονικής. Στη σύντομη διατριβή, οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν στην Κλασική Ελληνική, Ελληνιστική Ελληνίδα (Πατέρες της Καινής Διαθήκης και της Εκκλησίας), Βυζαντινή Ελληνική ή Νεοελληνική.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το μάθημα μαθήματα στα Λατινικά απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που θα ήθελαν να κάνουν μια πιο σύντομη διατριβή μαζί με δύο εξετάζονται ενότητες. Ένα εντατικό μάθημα της ... [+]

MA στα Λατινικά (Μαθήματα)

Το μάθημα μαθήματα στα Λατινικά απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές που θα ήθελαν να κάνουν μια πιο σύντομη διατριβή μαζί με δύο εξετάζονται ενότητες. Ένα εντατικό μάθημα της Λατινικής γλώσσας προσφέρεται για μαθητές που εισέρχονται στο μάθημα με πτυχίο Honours in Classical Civilization.

Οι δύο εξετασμένες ενότητες θα καλύπτουν μια εντατική μελέτη της ρωμαϊκής ιστορίας, θρησκείας, λογοτεχνίας, φιλοσοφίας, πολιτισμού ή τέχνης και αρχιτεκτονικής.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα προσφέρει ΜΑ μέσω έρευνας που οδηγεί σε διατριβή περίπου 120 σελίδων. Η διατριβή είναι έτοιμη για εξέταση υπό την καθοδήγηση ενός επιβλέποντος με πείρα στην ... [+]

Το πρόγραμμα προσφέρει ΜΑ μέσω έρευνας που οδηγεί σε διατριβή περίπου 120 σελίδων. Η διατριβή είναι έτοιμη για εξέταση υπό την καθοδήγηση ενός επιβλέποντος με πείρα στην επιλογή του θέματος.

Απαιτήσεις εισδοχής

Ένα πτυχίο στην Ανθρωπολογία και ένα τελικό μάθημα σπουδών τουλάχιστον 65% στον συγκεκριμένο τομέα.

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα: Καθ. David Moore Τηλ: 011 559 2979/2859 / Email: dbmoore@uj.ac.za... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει τις πνευματικές και επαγγελματικές δεξιότητες για να αποδείξει την ικανότητα να παράγει ανεξάρτητα επιστημονική εργασία σε αποδεκτό επίπ ... [+]

Ο φοιτητής θα πρέπει να αναπτύξει τις πνευματικές και επαγγελματικές δεξιότητες για να αποδείξει την ικανότητα να παράγει ανεξάρτητα επιστημονική εργασία σε αποδεκτό επίπεδο. Αυτό θα απαιτήσει την εξειδίκευση στην εφαρμογή της σχετικής ερευνητικής μεθοδολογίας, την ικανότητα να διεξάγει και να ολοκληρώσει μια εγκεκριμένη ερευνητική μελέτη, την προφορική και γραπτή ικανότητα παρουσίασης αποτελεσμάτων και ευρημάτων, καθώς και την ακαδημαϊκή και προσωπική ωριμότητα ώστε να προβληματιστούν κριτικά για όλες τις πτυχές της μελέτης.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Έχει διατυπωθεί διατριβή με θέμα Δημοσιογραφίας που παρέχει στοιχεία για την κριτική έννοια και την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου. Ένα ερευνητικό άρθρο που είναι κατ ... [+]

Έχει διατυπωθεί διατριβή με θέμα Δημοσιογραφίας που παρέχει στοιχεία για την κριτική έννοια και την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου. Ένα ερευνητικό άρθρο που είναι κατάλληλο για δημοσίευση απαιτείται επίσης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Απαιτείται πτυχίο Επικοινωνίας, με ελάχιστο μέσο όρο 65%. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για αυτό το πτυχίο είναι 31 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους για το πρώτο εξάμηνο και 30 Απριλίου του ιδίου έτους για το δεύτερο εξάμηνο.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ μαθήματα περιλαμβάνει ένα υποχρεωτικό και τρία μαθήματα που πρέπει να ολοκληρωθεί, καθώς και μια υποχρεωτική μικρή διατριβή. Η υποχρεωτική ενότητ ... [+]

MA στη Δημόσια Διοίκηση και Διακυβέρνηση (CW)

Αυτό το πρόγραμμα μάστερ μαθήματα περιλαμβάνει ένα υποχρεωτικό και τρία μαθήματα που πρέπει να ολοκληρωθεί, καθώς και μια υποχρεωτική μικρή διατριβή. Η υποχρεωτική ενότητα είναι μια ενότητα Μεθοδολογίας Έρευνας και συμπληρώνεται από τρία επιπλέον επιλεγόμενα υποσυστήματα.

Η υποχρεωτική διατριβή έχει τη μορφή ερευνητικού σχεδίου.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο σκοπός αυτού του προσόντος είναι να παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διεξάγουν προηγμένες έρευνες, να χρησιμοποιούν αναλυτικές γνώσεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο π ... [+]

Ο σκοπός αυτού του προσόντος είναι να παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διεξάγουν προηγμένες έρευνες, να χρησιμοποιούν αναλυτικές γνώσεις μέσα σε ένα συγκεκριμένο πεδίο διερεύνησης κειμένου, να καταγράφουν τα αποτελέσματα της έρευνας σε αποδεκτή μορφή και να χρησιμοποιούν αυτές τις δεξιότητες με τέτοιο τρόπο να προωθήσει τις ευκαιρίες του για πνευματική ανάπτυξη, αμειβόμενη απασχόληση και ουσιαστική κοινωνική δραστηριότητα. Ένα θέμα επιλέγεται σε συνεννόηση με τον Λέκτορα.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Λογοτεχνικής Θεωρίας, με γνώμονα τα πεδία γνώσης και των δύο κλάδων, στοχεύει στην εξειδικευμένη εκπαίδευση και κα ... [+]

MA στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Λογοτεχνικής Θεωρίας, με γνώμονα τα πεδία γνώσης και των δύο κλάδων, στοχεύει στην εξειδικευμένη εκπαίδευση και κατάρτιση και ερευνητικές ανάγκες των γλωσσολόγων όπως μεταφραστές, διερμηνείς, συντάκτες κειμένων, προγραμματιστές γλώσσας, copywriters, λογοτεχνικά κριτές και καθηγητές ξένων γλωσσών. Η μετάφραση και η διερμηνεία είναι πολύπλοκες γλωσσικές, γνωστικές και κειμενικές διαδικασίες που μεταξύ άλλων συνεπάγονται και κοινωνικο-πολιτιστική διαμεσολάβηση.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα βοηθά τους ειδικευμένους κοινωνικούς λειτουργούς να προωθήσουν τις ικανότητες συμβουλευτικής τους στον τομέα της κλινικής πρακτικής κοινωνι ... [+]

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα βοηθά τους ειδικευμένους κοινωνικούς λειτουργούς να προωθήσουν τις ικανότητες συμβουλευτικής τους στον τομέα της κλινικής πρακτικής κοινωνικής εργασίας. Θα αποκτήσετε αυτά μέσω επτά ενοτήτων, π.χ.: Σύγχρονες Θεωρίες; Σύνθετη συμπεριφορά και αλλαγή του περιβάλλοντος. Αξιολόγηση, παρέμβαση και αξιολόγηση · Ψυχική υγεία; και την ανάπτυξη του θεραπευτικού εαυτού. Επιπλέον, θα εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις κατά τη διάρκεια ενός ετήσιου προγράμματος πρακτικής άσκησης, το οποίο θα επικεντρώνεται στις παρεμβάσεις micro και messo. Στο δεύτερο έτος, αναλαμβάνετε ένα ερευνητικό πρόγραμμα για να επιδείξετε την ερευνητική σας ικανότητα.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα MA (Κλινική Ψυχολογία) οδηγεί στην εγγραφή ως κλινικός ψυχολόγος στο Επαγγελματικό Συμβούλιο Ψυχολογίας του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας της Νοτίου Αφρικής ... [+]

Το πρόγραμμα MA (Κλινική Ψυχολογία) οδηγεί στην εγγραφή ως κλινικός ψυχολόγος στο Επαγγελματικό Συμβούλιο Ψυχολογίας του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας της Νοτίου Αφρικής (HPCSA).

Αυτό το πλήρες πρόγραμμα περιλαμβάνει το ευρύ φάσμα της Κλινικής Ψυχολογίας. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ερευνητική συνιστώσα (συμπλήρωση μικρής διατριβής) καθώς και από τη συμμετοχή σε εργαστήρια, σεμινάρια επικοινωνίας και πρακτική εργασία.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα Μάστερ Πολιτικής Έρευνας Master καλύπτει θέματα στην Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις. Ένας φοιτητής πρέπει να γράψει μια διατριβή σε ένα επιλεγμένο θέμα απ ... [+]

Το πρόγραμμα Μάστερ Πολιτικής Έρευνας Master καλύπτει θέματα στην Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις. Ένας φοιτητής πρέπει να γράψει μια διατριβή σε ένα επιλεγμένο θέμα από τους τομείς της Πολιτικής Επιστήμης ή των Διεθνών Σχέσεων, δίνοντας στοιχεία για μια κριτική προσέγγιση και ερευνητική ικανότητα. Ένα άρθρο έτοιμο προς δημοσίευση πρέπει να υποβληθεί μαζί με τη διατριβή.

Απαιτήσεις εισδοχής... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα MA (Συμβουλευτική Ψυχολογία) οδηγεί στην εγγραφή ως Συμβουλευτικός Ψυχολόγος στο Επαγγελματικό Συμβούλιο Ψυχολογίας του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας της Νό ... [+]

Το πρόγραμμα MA (Συμβουλευτική Ψυχολογία) οδηγεί στην εγγραφή ως Συμβουλευτικός Ψυχολόγος στο Επαγγελματικό Συμβούλιο Ψυχολογίας του Συμβουλίου Επαγγελμάτων Υγείας της Νότιας Αφρικής (HPCSA). Αυτό το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης περιλαμβάνει το ευρύ φάσμα της συμβουλευτικής ψυχολογίας. Το πρόγραμμα αποτελείται από μια ερευνητική συνιστώσα (συμπλήρωση μικρής διατριβής) καθώς και από τη συμμετοχή σε εργαστήρια, σεμινάρια επικοινωνίας και πρακτική εργασία.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Για το ερευνητικό πτυχίο, οι φοιτητές γράφουν μια διατριβή περίπου 45.000 λέξεων υπό την επίβλεψη, σε ένα θέμα που επιλέγεται σε συνεννόηση με το Τμήμα. Το θέμα πρέπει να ... [+]

MA στη Φιλοσοφία (Έρευνα)

Για αυτό το πτυχίο, οι φοιτητές γράφουν μια διατριβή περίπου 45.000 λέξεων υπό επίβλεψη, σε ένα θέμα που επιλέγεται σε συνεννόηση με το Τμήμα. Το θέμα πρέπει να είναι σύμφωνο με την εμπειρία των διαθέσιμων καθηγητών.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να γίνουν δεκτοί στο πτυχίο αυτό, οι φοιτητές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισδοχής του Τμήματος (επιπλέον των απαιτήσεων εισαγωγής του Πανεπιστημίου) και να αποδείξουν τις γνώσεις τους για τη μεθοδολογία της έρευνας και την ιστορία της φιλοσοφίας. Ορισμένες από τις απαιτήσεις είναι [i] τουλάχιστον 65% μέσος όρος για το πτυχίο Honors στη Φιλοσοφία και [ii] η υποβολή γραπτού φιλοσοφικού έργου που έγινε για το πτυχίο Honors. Μπορεί να απαιτούνται συμπληρωματικές προφορικές εξετάσεις.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι μαθητές αναπτύσσουν προηγμένες ποσοτικές και ποιοτικές ερευνητικές δεξιότητες στην Ψυχολογία. Τέτοιες δεξιότητες μπορούν να οδηγήσουν σε ερευνητική ή ακαδημαϊκή σταδιο ... [+]

Οι μαθητές αναπτύσσουν προηγμένες ποσοτικές και ποιοτικές ερευνητικές δεξιότητες στην Ψυχολογία. Τέτοιες δεξιότητες μπορούν να οδηγήσουν σε ερευνητική ή ακαδημαϊκή σταδιοδρομία. Πρέπει να καταδειχθεί η εφαρμογή της μεθοδολογίας της έρευνας και η κατάλληλη επικοινωνία των αποτελεσμάτων της έρευνας. οι φοιτητές πρέπει να είναι σε θέση να διεξάγουν ανεξάρτητη έρευνα. Θα χρειαστεί συμμετοχή σε εργαστήρια ή / και σεμινάρια επικοινωνίας.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ένας φοιτητής γράφει μια διατριβή σχετικά με ένα θέμα στη γλωσσολογία ή τη λογοτεχνία που αποδεικνύει την ικανότητα διεξαγωγής έρευνας. Το έγγραφο αυτό θα έχει μήκος περί ... [+]

Ένας φοιτητής γράφει μια διατριβή σχετικά με ένα θέμα στη γλωσσολογία ή τη λογοτεχνία που αποδεικνύει την ικανότητα διεξαγωγής έρευνας. Το έγγραφο αυτό θα έχει μήκος περίπου 100 σελίδες.

Απαιτήσεις εισδοχής

Οι φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο BA με βαθμό τουλάχιστον 60% (αλλά κατά προτίμηση υψηλότερο) στη Βόρεια Σόθο (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) ή το isiZulu μπορούν να εγγραφούν.

Στοιχεία επικοινωνίας... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ο τομέας αυτός περιλαμβάνει μια ερευνητική διατριβή με θέμα από την Παλαιά Διαθήκη ή την Καινή Διαθήκη (NT) ή από ένα συνδυασμό θεμάτων από την Ο.Τ. και τη Ν.Α. Το πρόγρα ... [+]

Ο τομέας αυτός περιλαμβάνει μια ερευνητική διατριβή με θέμα από την Παλαιά Διαθήκη ή την Καινή Διαθήκη (NT) ή από ένα συνδυασμό θεμάτων από την Ο.Τ. και τη Ν.Α. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού φορέα είναι από τη φύση του μια εξελιγμένη μελέτη είτε στο κτίριο της ΟΤ είτε στη ΝΤ στη γνώση εντός των πεδίων που έχουν ήδη αποκτηθεί σε επίπεδο τιμής. Το πρόγραμμα είναι μια διατριβή γραμμένη με θέμα από την Παλαιά ή την Καινή Διαθήκη.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση ερευνητών που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της γνώσης σε προχωρημένο επίπεδο. Το πτυχίο Master κερδίζεται μ ... [+]

Στόχος του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση ερευνητών που μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της γνώσης σε προχωρημένο επίπεδο. Το πτυχίο Master κερδίζεται με την ολοκλήρωση ενός ενιαίου προηγμένου ερευνητικού έργου, με αποκορύφωμα την παραγωγή και την αποδοχή μιας διατριβής.

Απαιτήσεις εισδοχής

Σχετικό πτυχίο Bachelor Honors. Ένα "επαγγελματικό" δίπλωμα ή μεταπτυχιακό δίπλωμα, με επαρκή προετοιμασία για τη διεξαγωγή έρευνας με το συνιστώμενο ελάχιστο ποσοστό 60% για όλες τις ενότητες του τελικού έτους.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Για αυτό το πτυχίο, ο υποψήφιος πρέπει να ολοκληρώσει την έρευνα και να γράψει μια διατριβή για ένα εγκεκριμένο, σχετικό θέμα. ... [+]

Ο υποψήφιος πρέπει να ολοκληρώσει την έρευνα και να γράψει μια διατριβή για ένα εγκεκριμένο, σχετικό θέμα.

Απαιτήσεις εισδοχής

Η αποδοχή θα εξεταστεί για φοιτητή που έχει στην κατοχή του πανεπιστημιακό τίτλο Ακαδημαϊκά προσόντα στις αστικές σπουδές στο επίπεδο 7 του NQF. Αν ένας φοιτητής δεν συμμορφώνεται με τις προαναφερόμενες απαιτήσεις, η αποδοχή μπορεί να χορηγηθεί από τον κοσμήτορα της σχολής, σύσταση του Προέδρου του Τμήματος.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών από τα μαθήματα, καθώς και μια μικρή διατριβή απαιτείται ή μέσω έρευνας που οδηγεί σε μια διατριβή περίπου 120 σελίδων. ... [+]

Μεταπτυχιακές σπουδές στις μελέτες ανάπτυξης (Μαθήματα)

Ένα προηγμένο πρόγραμμα σπουδών από τα μαθήματα, καθώς και μια μικρή διατριβή απαιτείται.

Εξάμηνο 1

Ενότητα 1: Θεωρίες κρίσιμης ανάπτυξηςΕνότητα 2: Κοινωνική πολιτικήΕνότητα 3: Μεθοδολογία προηγμένης έρευνας

Εξάμηνο 2

Ενότητα 4: Διαχείριση ΑνάπτυξηςΕνότητα 5: Μικρές ΔιατριβέςΟι ενότητες 1 έως 4 συνεισφέρουν 50% στο τελικό σημάδι και η ενότητα 5 συνεισφέρει 50%.Απαιτήσεις εισδοχής... [-]
Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Μια διατριβή για ένα θέμα από το πεδίο της επικοινωνίας μάρκετινγκ που παρέχει στοιχεία για την κριτική έννοια και την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου απαιτείται. Ένα ... [+]

Μια διατριβή για ένα θέμα από το πεδίο της επικοινωνίας μάρκετινγκ που παρέχει στοιχεία για την κριτική έννοια και την ερευνητική ικανότητα του υποψηφίου απαιτείται. Ένα ερευνητικό άρθρο που είναι κατάλληλο για δημοσίευση απαιτείται επίσης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Απαιτείται πτυχίο Επικοινωνίας, με ελάχιστο μέσο όρο 65%. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πτυχίο αυτό είναι η 31η Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους για το πρώτο εξάμηνο και η 30η Απριλίου του ίδιου έτους για το δεύτερο εξάμηνο.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Μια διατριβή για ένα θέμα από την οπτικοακουστική επικοινωνία που δίνει στοιχεία για την κριτική έννοια και την ικανότητα του υποψηφίου είναι απαραίτητη. Ένα ερευνητικό ά ... [+]

Μια διατριβή για ένα θέμα από την οπτικοακουστική επικοινωνία που δίνει στοιχεία για την κριτική έννοια και την ικανότητα του υποψηφίου είναι απαραίτητη. Ένα ερευνητικό άρθρο που είναι κατάλληλο για δημοσίευση απαιτείται επίσης.

Απαιτήσεις εισδοχής

Απαιτείται Επίδοση Επικοινωνίας, με ελάχιστο μέσο όρο 65%. Ο γενικός κανονισμός σχετικά με τη διάρκεια του προγράμματος Master είναι επίσης εφαρμοστέος στην περίπτωση αυτή.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Το πρόγραμμα μαθημάτων στο MA σε Semitic Γλώσσες και Καλλιέργειες αποτελείται από μια μικρή διατριβή και τις δύο ενότητες. Σε ερευνητική μορφή, μια διατριβή όπου οι μαθητ ... [+]

Μεταπτυχιακές σπουδές στις σημασιολογικές γλώσσες και πολιτισμούς (Μαθήματα)

Το πρόγραμμα αποτελείται από μια μικρή διατριβή και τις δύο ενότητες που αναφέρονται παρακάτω. Οι σπουδαστές, σε συνεργασία με το Τμήμα, επιλέγουν δύο ενότητες από την παρακάτω λίστα. Οι ενότητες προσφέρονται σε δύο εξάμηνα. Κάθε ενότητα εξετάζεται μέσω μιας εξέτασης με συντελεστή στάθμισης 45 μονάδων το καθένα. Η μικρή διατριβή έχει συντελεστή στάθμισης 90 μονάδων.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Johannesburg

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ένα μάθημα μεθοδολογίας SIA, προηγμένη κοινωνική έρευνα (ASR) καθώς και μια μικρή διατριβή για ένα εγκεκριμένο, σχετικό θέμα. Οι ... [+]

Οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν ένα μάθημα μεθοδολογίας SIA, προηγμένη κοινωνική έρευνα (ASR) καθώς και μια μικρή διατριβή για ένα εγκεκριμένο, σχετικό θέμα. Οι σπουδαστές αποκτούν επίσης δεξιότητες και ικανότητες του SPSS.

Απαιτήσεις εισδοχής

Έχει πτυχίο σε ένα από τα ακόλουθα θέματα: Κοινωνιολογία, Βιομηχανική Κοινωνιολογία, Γεωγραφία, Φιλοσοφία, Ιστορικές Σπουδές, Αναπτυξιακές Σπουδές, Ψυχολογία, Βιομηχανική Ψυχολογία, Πολιτική, Δημόσια Διακυβέρνηση, Κοινωνική Εργασία και Οικονομία.... [-]

Νότια Αφρική Johannesburg
Ιανουάριος 2020