Keystone logo
Dong-eui University

Dong-eui University

Dong-eui University

Εισαγωγή

Η Εκπαιδευτική Ενσωμάτωση Dong-Eui (DEI) ιδρύθηκε "για την προώθηση της εθνικής ευημερίας μέσω της εκπαίδευσης" το 1966 από τον αείμνηστο Δρ Kim Im-Sik. Έκτοτε, η DEI, η οποία περιλαμβάνει το Dong-eui University , το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Dong-Eui, το Τεχνικό Λύκειο Dong-Eui και το Γυμνάσιο Dong-Eui, συνέβαλε στην ανάπτυξη του έθνους και της περιοχής εκπαιδεύοντας πολυάριθμους ταλαντούχους ανθρώπους ? και το άνοιγμα του Ιατρικού Κέντρου Dong-Eui πρόσθεσε τη συμβολή του στην κοινωνία εξυπηρετώντας την κοινότητα ολόψυχα.

Dong-eui University , το οποίο έχει επιτύχει αξιοσημείωτη ανάπτυξη μέσα από τα τελευταία 38 χρόνια εμπειρίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προωθεί τώρα το ρόλο του ως κόμβου της παγκόσμιας εκπαίδευσης ηγετών πέρα από την περιοχή. Εμείς, με την έντονη θέλησή μας να ανοίξουμε μια νέα ιστορία, θα δημιουργήσουμε την καλύτερη εκπαιδευτική ατμόσφαιρα για τους 18.000 μαθητές μας να εξοπλίζονται με την ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα που απαιτούνται για την εποχή του απεριόριστου ανταγωνισμού.

Το «Dong-Eui-Ji-Chun», το ιδρυτικό πνεύμα του Dong-eui University , υποστηρίζει την εκπαίδευση των μαθητών να έχουν μια διορατική κατανόηση του κόσμου μέσω ακαδημαϊκής κατάρτισης και καλλιέργειας προσωπικότητας. Με αυτό το πνεύμα κατά νου, θα συνεχίσουμε να παράγουμε μελλοντικούς ηγέτες που θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα κύματα των αλλαγών στο ολοένα και πιο γρήγορα μεταβαλλόμενο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον.

Αγαπητοί φοιτητές! Ελπίζω ότι εσείς, ως η κινητήρια δύναμη πίσω από την πρόοδο του έθνους και της περιοχής στον 21ο αιώνα, θα συνεχίσετε να καλλιεργείτε τη δημιουργική σκέψη και το θάρρος για να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις. Dong-eui University είναι έτοιμο, ικανό και πρόθυμο να βοηθήσει το όνειρό σας για θάρρος και ελπίδα. Παρακαλούμε να αφοσιωθείτε στην ακαδημαϊκή εξερεύνηση και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας, ώστε να είστε εσείς αυτός που ανοίγει ένα καλύτερο, πιο ελπιδοφόρο μέλλον.

Τοποθεσίες

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Νότια Κορέα

    Προγράμματα

      Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

      Ερωτήσεις