Keystone logo
Global Cyber University

Global Cyber University

Global Cyber University

Εισαγωγή

GCU ( Global Cyber University ), το παγκόσμιο κεντρικό πανεπιστήμιο που εκπαιδεύει τους άντρες ικανότητας του 21ου αιώνα, παγκοσμιοποιώντας τις κορεατικές παραδόσεις και πραγματοποιώντας κοινωνία πρόνοιας

Το "Korean Wave" είναι ένας δημοφιλής όρος αυτές τις μέρες. Σε σύγκριση με πολλές χώρες, η Νότια Κορέα δεν είναι πολύ μεγάλη. Ωστόσο, φαίνεται να έχει μεγάλη πολιτιστική επιρροή στον κόσμο.

Όλο και περισσότερο, οι άνθρωποι αγκαλιάζουν κορεατικά πολιτιστικά προϊόντα - μουσική K-pop, τηλεοπτικές δραματικές σειρές, ταινίες κινουμένων σχεδίων, τεχνολογία και φαγητό. Και συμβαίνει όχι μόνο στην Ανατολική Ασία αλλά και σε μέρη που ίσως δεν περιμένατε, όπως η Ρουμανία, η Αίγυπτος, το Ιράν και το Ιράκ.

Στην Κορέα, αυτό ονομάζεται Hallyu, που σημαίνει "τη ροή και την εξάπλωση της Κορέας". Παρόλο που η Νότια Κορέα είναι μέρος μιας μικρής χερσονήσου στην Ανατολική Θάλασσα, το πολιτιστικό της αποτύπωμα είναι πολύ, πολύ μεγαλύτερο και όλο και μεγαλύτερο.

Θα μπορούσατε να δείτε το Global Cyber University ως ένα άλλο ρεύμα σε αυτόν τον ωκεανό. Όπως όλα τα άλλα προϊόντα έχουν κάτι μοναδικό και χρήσιμο να προσφέρουν, το ίδιο ισχύει και για την κορεατική εκπαίδευση. Αισθήσεις K-pop όπως το Psy που τραγουδάει το "Gangnam Style" και τα κορεατικά δράματα όπως το "Wild Chives and Soybean Soup" φέρνουν χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων και τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα για τη ζωή τους, κάτι που σίγουρα είναι υπέροχο. Ωστόσο, υπάρχει κάτι ακόμα πιο σημαντικό που δεν μεταφέρεται πάντα τόσο πλήρως όσο θα μπορούσε να είναι μέσω του K-pop, των τηλεοπτικών σειρών και άλλων δημοφιλών προϊόντων.

Στο Global Cyber University , πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση είναι θεμελιώδης για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους, πολύ πιο σημαντικό από το είδος του smartphone που επιλέγουν ή τις τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθούν. Μέσω του Global Cyber University , ελπίζουμε να δείξουμε στον κόσμο τη βαθύτερη έννοια του κορεατικού πολιτισμού, τη φιλοσοφία που βρίσκεται ακριβώς στον πυρήνα του πολιτισμού. Τελικά, δεν είναι μόνο μια φιλοσοφία για τους Κορεάτες. είναι μια φιλοσοφία για όλους.

Τοποθεσίες

  • Cheonan-si

    Cheonan-si, Νότια Κορέα

    Ερωτήσεις