Keystone logo
SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

SDU Seoul Digital University

Εισαγωγή

Λόγω της ανάπτυξης της τεχνολογίας των πληροφοριών, ο όγκος των πληροφοριών και η ταχύτητα ανταλλαγής τους έχουν αυξηθεί. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αλλαγή της κοινωνίας και να επιβιώσουμε στον ανταγωνισμό, η συνεχής μάθηση έγινε απαραίτητη. Κατά συνέπεια, υπήρχε ζήτηση για ένα εκπαιδευτικό σύστημα που να ταιριάζει με την έννοια της δια βίου εκπαίδευσης που έφερε την άνοδο των κυβερνοχώρων πανεπιστημίων όπως το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ.

Το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ ήταν πιστό στο ρόλο και το καθήκον του ως το κορυφαίο πανεπιστήμιο στον κυβερνοχώρο της Κορέας και παρουσίασε αξιοσημείωτη ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ειδικά, το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ είναι εξοπλισμένο με εκπαιδευτικό περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, εξαιρετική σχολή και το μεγαλύτερο φοιτητικό σώμα. Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση των φοιτητών και να εξειδικεύουμε το πανεπιστήμιο μας αναδιοργανώνοντας το πρόγραμμα σπουδών.

Ως αποτέλεσμα μιας τέτοιας προσπάθειας, το oulηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ έγινε το καλύτερο πανεπιστήμιο στον κυβερνοχώρο της χώρας με τις καλύτερες επιδόσεις στην ικανοποίηση των φοιτητών και το ποσοστό ανταγωνισμού, κλπ. Το SDU αποκτά επίσης παγκόσμιο κύρος μέσω συνεργατικών ανταλλαγών με ξένα πανεπιστήμια.

Το Digitalηφιακό Πανεπιστήμιο της Σεούλ θα συνεχίσει να αναπτύσσεται πέρα από το καλύτερο κορεατικό πανεπιστήμιο της Κορέας και θα προχωρήσει για να γίνει το καλύτερο στον κόσμο. Επιπλέον, θα βοηθήσουμε τους μαθητές να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στο έπακρο, εμβολιάζοντας τη νέα τεχνολογία στην εκπαίδευση. Είμαστε βέβαιοι ότι τη στιγμή που θα αποφοιτήσετε από το πανεπιστήμιό μας θα είστε ένας ειδικευμένος επαγγελματίας που επιθυμεί η κοινωνία.

Τοποθεσίες

  • Dongdaemun-gu

    Dongdaemun-gu, Νότια Κορέα

    Προγράμματα

      Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

      Ερωτήσεις