Keystone logo
Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Seoul Institute Of The Arts

Εισαγωγή

Προς το παρόν, Seoul Institute Of The Arts έχει φτάσει σε ένα σημείο όπου πρέπει να επανεξετάσει και να ανανεώσει το πρότυπο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και δημιουργίας μέχρι τώρα για να κάνει ένα ακόμη βήμα μπροστά ως ένα πανεπιστήμιο τέχνης παγκόσμιας κλάσης με δημιουργικό προσανατολισμό. Επιπλέον, αντιμετωπίζοντας τεράστιες αλλαγές λόγω της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης και της πανδημίας του Corona, το Seoul Institute Of The Arts πρέπει να ενισχύσει περαιτέρω τον χαρακτηρισμό και την παγκοσμιοποίησή του προκειμένου να αναπτυχθεί ως εξειδικευμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα τέχνης με παγκόσμια ανταγωνιστικότητα πέρα από την τρέχουσα κατάσταση.

Για το σκοπό αυτό, το Κέντρο Τεχνών Dongrang, μια σχολική εταιρεία, διαδέχθηκε την κληρονομιά του ιδρυτή, Dong-rang, και κληρονόμησε τη φιλοσοφία του επίτιμου προέδρου, Yoo Deok-hyeong, και το Seoul Institute Of The Arts καθιέρωσε την κατεύθυνση της μελλοντικής τέχνης εκπαίδευση. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να οδηγήσουμε την ανάπτυξη του εθνικού πολιτισμού και των τεχνών και την παγκοσμιοποίηση μέσω της δημιουργίας.

Ζητάμε από όλα τα μέλη ΔΕΠ, φοιτητές και αποφοίτους να εργαστούν όλοι μαζί ως οικογένεια, έτσι ώστε το Seoul Institute Of The Arts να εξελιχθεί σε πανεπιστήμιο τέχνης παγκόσμιας κλάσης με μία καρδιά βασισμένη στην πεποίθηση και την υπερηφάνεια ότι είναι μια «οικεία οικογένεια». Ευχαριστώ.

Τοποθεσίες

  • Ansan-si

    Ansan-si, Νότια Κορέα

    Προγράμματα

      Το ίδρυμα προσφέρει επίσης:

      Ερωτήσεις