Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όλα τα μέλη ΔΕΠ συμμετέχουν τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία. Αυτό επιτρέπει στο σχολείο να ευδοκιμεί. Με πέντε προπτυχιακά προγράμματα και 18 μεταπτυχιακά προγράμματα, η Erasmus School of Economics προσπαθεί να γίνει ο καλύτερος στους κλάδους της (οικονομικά, επιχειρηματική οικονομία και οικονομετρία) και επιδιώκει να επιτύχει την αριστεία τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία της. Αυτό μπορεί να μετρηθεί από τις επιδόσεις του στην κατάταξη.

Η Erasmus School of Economics έχει στρατηγικά σαφή έμφαση στην οικονομία. Ακριβώς όπως ήταν πριν από 100 χρόνια, καθώς ιδρύθηκε το σχολείο το 1913, οι οικονομολόγοι είναι η καρδιά του Πανεπιστημίου Erasmus του Ρότερνταμ. Οι καλύτεροι απόφοιτοι του προγράμματος Erasmus συνέβαλαν σημαντικά στην επιστήμη, την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις.

Το Erasmus School of Economics είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο που συμβάλλει στην επιστημονική γνώση σε μελλοντικά οικονομικά ζητήματα και στοχεύει να απαντήσει επί του παρόντος σε σχετικά θέματα που απασχολούν την κυβέρνηση και τις επιχειρήσεις. Το επίκεντρο του σχολείου είναι η δημιουργία, η διάδοση και η εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης, όλα από οικονομική άποψη. Το Erasmus School of Economics βασίζεται στις πιο πρόσφατες γνώσεις του κλάδου. Συνεργάζεται με διεθνείς επιστημονικούς συνεργάτες και έχει τοπικά πεδία σε επιχειρηματικά θέματα σχετικά με τη μοναδική θέση που έχει η πόλη του Ρότερνταμ ως κόμβος μεταφορών και βιομηχανίας.

Εγκαταστάσεις στο campus:

Το κέντρο της Erasmus School of Economics είναι η πανεπιστημιούπολη του Woudestein, μια βολική 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης του Ρότερνταμ, συμπεριλαμβανομένου του κομψού σιδηροδρομικού σταθμού Rotterdam Centraal. Εκτός από την τάξη, οι σπουδαστές σπουδάζουν στο φως γεμάτο νέο κτίριο Polak ή στην υπερσύγχρονη πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη μας, αρπάζουν έναν καφέ στο Erasmus Food Plaza ή παρευρίσκονται σε μια εκδήλωση στο θέατρο ή το Café in de Smitse. Το αθλητικό κέντρο στο campus προσφέρει γυμναστήριο, χορό, κλώση, σκουός και τένις σε πολλές άλλες κατηγορίες. Με λίγα λόγια, αρκετά για να κάνετε στην πανεπιστημιούπολη που είναι γεμάτη ζωή με τη φοιτητική ζωή.

Καριέρα:

Πολλές εταιρείες στις Κάτω Χώρες και στο εξωτερικό ενδιαφέρονται να προσλάβουν οικονομολόγους με συγκεκριμένες αλλά και ευρείες γνώσεις που μπορούν να εφαρμόσουν σε κάθε είδους πραγματικές καταστάσεις. Οι συγκεκριμένες γνώσεις αλλά η ευρεία εφαρμογή της οικονομίας είναι αυτό που κάνει τους αποφοίτους στην οικονομία πολύ δημοφιλείς σε πολλούς επιχειρηματικούς και κρατικούς τομείς.

Οι μαθητές μας συνεχίζουν να ασκούν μια ευρεία σειρά σταδιοδρομιών. Οι οικονομικοί και οικονομετρικοί αποφοίτους μας δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εύρεση εργασίας. Οι περισσότεροι από τους πρόσφατους αποφοίτους είναι σε θέση να βρουν θέσεις εργασίας εντός τριών μηνών μετά την αποφοίτηση. Η βάση για μελλοντική εργασία έγκειται στην επιλογή των θεμάτων που επιλέγονται κατά τη διάρκεια της μελέτης σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το τι επιλέγετε, οι οικονομολόγοι του Ρότερνταμ είναι ευρέως προσοδοφόροι. Όχι μόνο εργάζονται σε συγκεκριμένες οικονομικές θέσεις εργασίας, αλλά βρίσκουν εργασία σε πιο γενικές θέσεις σε ακαδημαϊκά επίπεδα. Πολλά παραδείγματα θέσεων περιλαμβάνουν τους αναλυτές χρηματιστηριακών συναλλαγών, τους διαχειριστές επενδύσεων / αναλυτές, τους επιχειρηματίες, τους οικονομικούς συμβούλους, τους διαχειριστές μάρκετινγκ, τους φορολογικούς επιθεωρητές, τους διαχειριστές πωλήσεων, το προσωπικό πολιτικής, τους διευθυντές προσωπικού, τους διδάσκοντες, τους ακαδημαϊκούς, τους πολιτικούς, τους συμβούλους διαχείρισης και τους επιστημονικούς δημοσιογράφους. Αν και ο προαναφερόμενος κατάλογος περιλαμβάνει πολλαπλότητα θέσεων και τομέων, οι οικονομολόγοι μας μπορούν να βρεθούν κυρίως στους ακόλουθους τομείς:

  1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  2. λογιστικά γραφεία, διοικητικά γραφεία, φοροτεχνικούς συμβούλους
  3. παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών
  4. γενική δημόσια διοίκηση
  5. επιχειρήσεις οικονομικής έρευνας / παροχής συμβουλών
  6. το εμπόριο (ιδίως οι εταιρείες χονδρικής) και οι πολυεθνικές εταιρείες
  7. επιχειρηματικότητα

Εισαγωγή:

Από την 1η Νοεμβρίου κάθε έτους, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τα προγράμματα Bachelor και Master. Τώρα μπορούμε να φανταστούμε ότι είστε περίεργοι να μάθετε σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου και τον τρόπο υποβολής της αίτησης.

Όλα εξαρτώνται φυσικά από την προηγούμενη εκπαίδευση και άλλους παράγοντες. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας για τις απαιτήσεις εισδοχής Bachelor και Master .

Τοποθεσίες

Ρότερνταμ

Erasmus School of Economics

Address
Erasmus School of Economics
P.O. Box 1738

3062PA Ρότερνταμ, Νότια Ολλανδία, Κάτω Χώρες
Τηλέφωνο
+31 10 408 1380

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: