Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εισάγετε τις πόρτες του Hotelschool The Hague και εισάγετε ένα από τα πιο ειδικά πανεπιστήμια του κόσμου.

Είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι το Hotelschool The Hague είναι ένα από τα τελευταία ανεξάρτητα Πανεπιστήμια Εφαρμοσμένων Επιστημών της Ολλανδίας . Hotelschool The Hague ιδρύθηκε και χρηματοδοτήθηκε το 1929 από τη βιομηχανία φιλοξενίας για να δημιουργήσει ένα κεντρικό σημείο όπου οι εταίροι της βιομηχανίας θα μπορούσαν να αποκτήσουν και να μοιραστούν μια νέα διορατικότητα, δεξιότητες και γνώσεις. Από την ίδρυσή της, το Hotelschool έχει γίνει διεθνές σχολείο ειδικευμένο στη διαχείριση φιλοξενίας που προσφέρει ένα 4ετές πτυχίο Bachelor in Hospitality Management. Αυτό το μάθημα σπουδών είναι επίσης διαθέσιμο ως το επιταχυνόμενο πρόγραμμα International Fast Track.

Από την ίδρυσή της πριν από σχεδόν 90 χρόνια το σχολείο του ξενοδοχείου έχει γίνει μεγαλύτερο, πιο διεθνές προσανατολισμό και έχει επαγγελματική εξειδίκευση. Αλλά οι αρχικές βασικές αρχές παρέμειναν οι ίδιες, όπως η εστίαση στην φιλοξενία και η ισχυρή σχέση με τη βιομηχανία. Επίσης, η "κύρια δραστηριότητα" της σχολής του ξενοδοχείου παρέμεινε η ίδια. ένα κέντρο όπου οι γνώσεις και οι δεξιότητες φιλοξενίας συνδυάζονται, αναπτύσσονται, ερευνούνται, μοιράζονται και μεταφέρονται όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές ώστε να προετοιμάζονται νέα ταλέντα ηγεσίας φιλοξενίας για μια επιτυχημένη καριέρα στην επιχείρηση. Hotelschool The Hague , στην καρδιά της φιλοξενίας.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Υπάρχει περισσότερο στο Hotelschool The Hague από ό, τι συναντά το μάτι. Είστε ευπρόσδεκτοι στα ξενοδοχεία μας

Είμαστε επίσης κατ 'οίκον σε ένα από τα κορυφαία ερευνητικά κέντρα φιλοξενίας όπου διεξάγουμε έρευνες για καινοτομίες στον κλάδο της φιλοξενίας. Η συμβουλευτική μας

6229_HTH-juli2013-92.jpg

Διακυβέρνηση

Το 2006, η Γενική Συνέλευση του Συμβουλίου HBO δημιούργησε έναν κώδικα διακυβέρνησης. Hotelschool The Hague έχει υιοθετήσει αυτόν τον κώδικα. Ο κώδικας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κανόνες για τη χρηστή διακυβέρνηση. Έχει επίσης έναν κώδικα διατάξεων και κανόνων για την εποπτεία και συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην εκπαίδευση και την έρευνα.

Καταστατικά

Το καταστατικό του Stichting Hotelschool The Hague καθορίζει τους βασικούς κανόνες και τις διατάξεις του ιδρύματος. Περιγράφει τους στόχους και το καταστατικό του σχολείου καθώς και τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διοικητικού Συμβουλίου.

6231__DSC2851.JPG

Στρατηγικό όραμα

Hotelschool The Hague θα ενισχύσει τους δεσμούς του με τους φοιτητές του, τους υπαλλήλους, τους αποφοίτους και τη βιομηχανία. Στο Στρατηγικό Όραμα 2012-2018 Hotelschool The Hague θα επικεντρωθεί σε αυτά τα βασικά θέματα:

 • εντατικοποίηση της εκπαίδευσης
 • μια ισχυρότερη σχέση με τη βιομηχανία
 • διεθνοποίηση

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Τιμές μας

Μετά από ένα χρόνο έρευνας και διαβούλευσης με τους σημερινούς σπουδαστές, τη σχολή και τη διοίκηση, Hotelschool The Hague πρόσφατα τις New Values ​​της Hotelschool The Hague . Πρόκειται για έναν ηθικό κώδικα βασισμένο σε αξίες, ο οποίος δημιουργήθηκε από εμάς για εμάς. Αυτό σημαίνει ότι οι αξίες μας θα γίνονται αισθητές όχι μόνο στο κεφάλι, αλλά και στην ταυτότητα και τον πολιτισμό μας, στην αποστολή μας και στο όραμά μας, και το πάθος μας για τη βιομηχανία που χρειάζεται ηγέτες όχι μόνο υψηλής ικανότητας αλλά και άριστου χαρακτήρα. Οι αξίες μας προσελκύουν την προσωπική ευθύνη και την ηθική ικανότητα του ατόμου, ζητώντας από όλους όσους προέρχονται από την κοινότητά μας να προβαίνουν σε υγιείς ηθικές αποφάσεις βασισμένες σε αξίες με τις οποίες μπορούμε όλοι να ταυτιστούμε.

Για να υποστηρίξουμε τις Αξίες δημιουργήσαμε ένα Μανιφέστο για τους σπουδαστές, τη σχολή και τη διοίκηση μας, που μας παρέχει όλους τους βόρειους αστέρες για τις ενέργειες και τις συμπεριφορές μας. Οι αξίες μας αντιπροσωπεύονται από τα γράμματα στην HOSPITALITY :

 • H - Είμαστε ειλικρινείς
 • O- Είμαστε ανοικτοί
 • S - Είμαστε βιώσιμοι
 • P - Είμαστε επαγγελματίες
 • Εγώ - Είμαστε ακεραιότητα
 • T - Είμαστε διαφανείς
 • Α - Είμαστε Πρεσβευτές
 • L - Είμαστε πιστοί
 • Εγώ είμαστε Διεθνείς
 • T - Είμαστε αξιόπιστοι
 • Y - Είμαστε Ναι-Minded

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Hotelschool The Hague

Ο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Hotelschool Χάγη εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των ηγετών της φιλοξενίας και εστιάζει στην φιλοξενία έννοιας της καινοτομίας, την ανάπτυξη των ... [+]

Ο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Hotelschool Χάγη εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των ηγετών της φιλοξενίας και εστιάζει στην φιλοξενία έννοιας της καινοτομίας, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την αλλαγή.

Το πρόγραμμα, που εδρεύει στο Άμστερνταμ, ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2015 και θα διαρκέσει 13 μήνες. Σε αυτό το διάστημα θα ενισχύσει τις γνώσεις και ηγετικών ικανοτήτων των στελεχών σας, παρέχοντας σας με τα εργαλεία και τις προοπτικές που απαιτούνται για να σφυρηλατήσει τη δική σας στρατηγική και την εφαρμογή σενάρια για τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αύγουστος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
13 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Hotelschool The Hague
Address
Brusselselaan 2
2587 AH Η Χάγη, Νότια Ολλανδία, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 70 351 2481
Address
Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, Βόρεια Ολλανδία, Κάτω Χώρες