International Business School the Hague

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ημερομηνία έναρξης για την πρόσληψη Σεπτεμβρίου 2020 είναι η 21η Σεπτεμβρίου. IBSH έχει 3 επιλογές εγγραφής στο πρόγραμμά σας.

1. Μπορείτε να κάνετε ολόκληρο το πρόγραμμα στην πανεπιστημιούπολη της Χάγης, στην Ολλανδία.
2. Μπορείτε να κάνετε έναν συνδυασμένο τρόπο με τον οποίο το πρόγραμμα θα εκτελεστεί εν μέρει διαδικτυακά και εν μέρει στην πανεπιστημιούπολη της Χάγης, στην Ολλανδία.
3. Μπορείτε να κάνετε το πλήρες πρόγραμμα online.

Γιατί να σπουδάσετε στο IBSH ;

Μια διεθνής εμπειρία

Η Χάγη είναι μια πανέμορφη και διεθνής πόλη που φιλοξενεί την ολλανδική κυβέρνηση, το Κοινοβούλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Συμβούλιο της Επικρατείας, αλλά είναι κυρίως γνωστή για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και τα Ηνωμένα Έθνη. Επιπλέον, η πόλη της Χάγης φιλοξενεί περισσότερους από 150 διεθνείς οργανισμούς, γεγονός που την καθιστά ελκυστική για σπουδαστές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Binnenhof castle (Dutch Parliament) background with the Hofvijver lake against a background of skyscrapers and blue cloudy sky, Hague (Den Haag), Netherlands

Ένα όμορφο και φιλόξενο μέρος για να ζήσουν

Η Χάγη είναι μια ασφαλής και σύγχρονη πόλη με ένα ωραίο μείγμα διεθνών εξεταστών, διπλωμάτες και ολλανδούς ντόπιους. Παρόλο που η επίσημη γλώσσα στη Χάγη είναι ολλανδική, πολλοί επισκέπτες έχουν βρει τους Ολλανδούς να έχουν ισχυρή εντολή στην αγγλική γλώσσα, γεγονός που καθιστά την ενσωμάτωση ιδιαίτερα φιλόξενη.

Η Χάγη, όπως και πολλές ολλανδικές πόλεις, είναι γεμάτη με πάρκα, μουσεία, γκαλερί τέχνης, καφετέριες και φυσικά λωρίδες ποδηλάτων! Το σύστημα μεταφορών στις Κάτω Χώρες είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε εύκολη και αξιόπιστη πρόσβαση σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα, όπως το Άμστερνταμ, το Ρότερνταμ, το Groningen καθώς και πολλά άλλα.

Ένα υψηλής ποιότητας, εντατικό πρόγραμμα

Τα προγράμματα Bachelor μας έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να σας προετοιμάζουν να γίνετε ηγέτης στον επιλεγμένο τομέα. Αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε εκπαίδευση από ακαδημαϊκούς εμπειρογνώμονες που ερευνούν τις τρέχουσες και μελλοντικές επιχειρηματικές προκλήσεις. Θα μάθετε από ειδικούς της βιομηχανίας που βρίσκονται στο έδαφος και στον τομέα που εργάζονται στα σημερινά επιχειρηματικά προβλήματα. Επιπλέον, το πρόγραμμα σπουδών μας θα σας ωθήσει τόσο ακαδημαϊκά όσο και επαγγελματικά, για να παρέχετε κορυφαία ποιοτικά αποτελέσματα που τελικά θα σας προετοιμάσουν για την καριέρα σας.

54343_DSC_0610.JPGΤο International Business School the Hague ( IBSH ) είναι ένα ολοκαίνουργιο καινοτόμο σχολείο επιχειρήσεων και διοίκησης που ιδρύθηκε στην Ολλανδία και εδρεύει στην πόλη της Χάγης. Το IBSH είναι σε αντίθεση με πολλά άλλα σχολεία επιχειρήσεων στο ότι έχει σχεδιάσει ειδικά τα προγράμματα Master και Bachelor για να προκαλέσει τους μαθητές του να γίνουν καλύτεροι επιχειρηματικοί ηγέτες. Το IBSH προσφέρει έξι προγράμματα. Κορυφαίοι τρεις (3) λόγοι για να σπουδάσετε εδώ:

  • Μια διεθνής εμπειρία.
  • Ένα όμορφο και ευπρόσδεκτο μέρος για να ζήσει; και
  • Ένα υψηλής ποιότητας και εντατικό πρόγραμμα.

54342_DSC_0616.JPG

Risk Management Work process.Picture Trader working Market Report Document Touching Screen Tablet.Using Worldwide Graphic Icons,Stock Exchange Report.Business Project Startup.Horizontal,Flares Effect

Σχετικά με

IBSH είναι ένα νομικά εγκατεστημένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θα προσφέρει προγράμματα πτυχίου Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές, Λογιστικές και Χρηματοοικονομικές. Τα μεταπτυχιακά μαθήματα θα εισαχθούν μετά από προσεκτική αξιολόγηση τα επόμενα χρόνια. Η Διοίκηση σχεδιάζει επίσης να εισαγάγει προσαρμοσμένα και προσαρμοσμένα μαθήματα για εταιρική κατάρτιση σε επιλεγμένους τομείς. Τα επόμενα χρόνια, θα μπορούσαν να εισαχθούν προγράμματα μεταπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών μερικής απασχόλησης για να καλύψουν μια πολυάσχολη εργατική τάξη ατόμων που κατοικούν εντός και γύρω από την πόλη της Χάγης. 54341_DSC_0607.JPG

Καριέρα

Το όραμα της IBSH "Δημιουργία δυναμικών ηγετών" είναι να εκπαιδεύσει τους μαθητές σχετικά με τις διάφορες περιπλοκές που θα αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις του κόσμου στο εγγύς και μακρινό μέλλον. IBSH πιστεύει ότι διατηρώντας μια σταθερή αντίληψη για τις μελλοντικές τάσεις και τις καινοτόμες πρωτοβουλίες, θα είναι σε θέση να παραδώσει στους σπουδαστές ένα εξαιρετικά σχετικό και ουσιαστικό περιεχόμενο με τρόπο που τους προετοιμάζει καλύτερα για ηγετικούς ρόλους στους αντίστοιχους τομείς. Ένας δυναμικός ηγέτης είναι ένα πρόσωπο που κατανοεί την ολιστική εικόνα και μπορεί να κάνει σωστές αποφάσεις σε περιόδους πολύ σύνθετης.

The leader of the business people giving a speech in a conference room.

Τοποθεσίες

Η Χάγη

Address
Rijswijkseweg 60, 2516 EH
Η Χάγη, Νότια Ολλανδία, Κάτω Χώρες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη