University of Twente

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο University of Twente , είμαστε πρωτοπόροι στο να εμπλουτίσουμε την τεχνολογία, την επιστήμη και τη μηχανική με τις κοινωνικές επιστήμες να επηρεάσουμε τον κόσμο γύρω μας. Η κινητήρια δύναμη μας ως φοιτητές, επιστήμονες και εκπαιδευτικοί είναι μια βαθιά αίσθηση σύνδεσης με ανθρώπους που μοιράζονται ένα περίεργο επιχειρηματικό πνεύμα.


Οι προκλήσεις της εποχής μας είναι μεγαλύτερες από πριν: η παγκόσμια ανθεκτικότητα, η ψηφιοποίηση της κοινωνίας, η βελτίωση και εξατομίκευση της υγειονομικής περίθαλψης, η αναμόρφωση του κόσμου με έξυπνα υλικά και έξυπνη κατασκευή.

Η τεχνολογία έχει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην παροχή λύσεων για σύνθετες κοινωνικές προκλήσεις παγκοσμίως - και μόνο οι άνθρωποι μπορούν να της επιτρέψουν να λάμψει σε αυτό το ρόλο. Στο πάθος μας να κατανοήσουμε τον πλανήτη μας και να βελτιώσουμε τη ζωή του για όλους, γιορτάζουμε τους δεσμούς μεταξύ ανθρωπότητας και τεχνολογίας, γνωρίζοντας ότι όλη η έρευνα και η εκπαίδευσή μας στοχεύουν στη διαφοροποίηση της σημερινής κοινωνίας, δημιουργώντας την επόμενη γενιά για το μέλλον .

Σε αυτήν την επιδίωξη, η επιχειρηματική νοοτροπία και η παγκόσμια συνειδητοποίηση των πολυάριθμων ταλαντούχων επιστημόνων, εκπαιδευτικών και φοιτητών μας μας οδηγούν να ξεπεράσουμε τις διαφορές, τους επιστημονικούς κλάδους και τα σύνορα. Ο διεπιστημονικός τρόπος εργασίας που χαρακτηρίζει το πανεπιστήμιο μας ανοίγει απρόσμενες δυνατότητες - ειδικά το εκπαιδευτικό μοντέλο, η μηχανική προσέγγιση και ο ανοικτός πολιτισμός παράγουν νέες ιδέες, νέα ενέργεια, νέους τρόπους.


Μια ζωντανή, έξυπνη πανεπιστημιούπολη όπου αρχίζει η αλλαγή

Μετά την ίδρυση του University of Twente το 1961, έχουμε βαθιά συνδεθεί με την πλούσια βιομηχανική κληρονομιά της περιοχής μας και την ευημερία του πληθυσμού της.

Είμαστε περήφανοι που το προωθούμε, τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Σήμερα είμαστε καταλύτης σε πολλές κοινότητες και τομείς υψηλής τεχνολογίας με ισχυρές εταιρικές σχέσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και κοινωνικών τομέων. Συμμετέχουμε σε πρωτοποριακά δίκτυα και προγράμματα παγκόσμιας εμβέλειας. Διατηρούμε δια βίου συνδέσεις με περισσότερους από 45.000 αποφοίτους παγκοσμίως.


Το University of Twente είναι μια πολυπολιτισμική κοινότητα ταλαντούχων και φιλόδοξων ανθρώπων που προσφέρει στους σπουδαστές, τους επιστήμονες και τους εκπαιδευτικούς από όλο τον κόσμο τις καλύτερες δυνατές συνθήκες:

  • Μια καινοτόμος και ζωντανή πανεπιστημιούπολη με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης για τη διέλευση των συνόρων και την επίλυση πολύπλοκων προβλημάτων - συμπεριλαμβανομένων των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, όπως το παγκοσμίου φήμης NanoLab, το νεοσύστατο Designlab και το νέο Τεχνικό Ιατρικό Κέντρο που βρίσκεται υπό κατασκευή .
  • Μια τεχνική προσέγγιση στις κοινωνικές προκλήσεις, που συνδυάζει τη θεμελιώδη τεχνολογική και κοινωνική έρευνα με τη συστηματική σχεδίαση λύσεων.
  • Βασικές τεχνολογίες, μεταξύ των καλύτερων παγκοσμίως, σε τομείς όπως η νανοτεχνολογία και η βιοϊατρική μηχανική, η πληροφορική, η ρομποτική και η επιστήμη των γεωπληροφορικών.
  • Υψηλή ατομική εκπαίδευση, εφαρμόζοντας τη μάθηση που βασίζεται σε μαθητές και την ομαδική εργασία με βάση το έργο, για να ενθαρρύνει τη συνέργεια, την (αυτο) ανεύρεση και την επίλυση προβλημάτων από το κουτί.
  • Ένα εξαιρετικό ιστορικό στη δημιουργία αξίας, την εκκίνηση και την εκκίνηση νέων επιχειρήσεων (με περίπου 1.000 επιτυχείς επιχειρήσεις μέχρι σήμερα) και δίνει τη μορφή νέων εκφράσεων κοινωνικής και βιομηχανικής δέσμευσης.

Με την πάροδο του χρόνου, εμπνευσμένοι, περίεργοι άνθρωποι έχουν συνδυάσει την εμπειρία τους στην τεχνολογία, την επιστήμη και τη μηχανική με τις κοινωνικές επιστήμες για να ξεκινήσουν την αλλαγή, την πρόοδο, την ανανέωση. Ονομάζουμε αυτό: «High Tech Human Touch». Και πιστεύουμε ότι είναι πιο σημαντικό σήμερα από ποτέ.


Το όραμά μας 2020

Το University of Twente επιταχύνεται. Ως πανεπιστήμιο, αγκαλιάζουμε ένα τολμηρό νέο σύνολο φιλοδοξιών και ανεβάζουμε το μπαρ ακόμα πιο ψηλά. Είμαστε το κορυφαίο επιχειρηματικό πανεπιστήμιο. Προσβλέπουμε συνεχώς σε μελλοντικές εξελίξεις και ανταποκρινόμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά στον μεταβαλλόμενο κόσμο γύρω μας.

Το προσωπικό μας είναι ειδικοί στον τομέα τους και θέτει την ατζέντα για δημόσια συζήτηση. Η διαρκής επικοινωνία μας με τη βιομηχανία, τα ερευνητικά ιδρύματα και την κυβέρνηση δημιουργεί πρωτοποριακές έρευνες και καινοτομίες παγκόσμιας κλάσης. Παράγουμε εξαιρετικούς πτυχιούχους που ξεχωρίζουν συνδυάζοντας εμπειρογνωμοσύνη από μια σειρά τομέων καθώς σχεδιάζουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του μέλλοντος, στις Κάτω Χώρες και σε όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι το όραμα 2020.

Τοποθεσίες

Enschede

Address
Universidade de Twente
5, Drienerlolaan, 7522 NB Enschede

Enschede, Overijssel, Κάτω Χώρες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Υποβολή ερώτησης

Άλλη