Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam ( VU Amsterdam ) είναι ένα διεθνούς φήμης ερευνητικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1880. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 170 Αγγλικά-διδάσκονται προγράμματα σε Bachelor, Master και PhD επίπεδο σε περισσότερους από 24.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές και το προσωπικό των 84 εθνικοτήτων δημιουργούν μια δυναμική διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

VU Amsterdam βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από μία από τις πιο δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές περιοχές της Ολλανδίας που φιλοξενούν πάνω από 700 εταιρείες.

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, εκ των οποίων 4.088 είναι διεθνείς, η VU Amsterdam διεξάγει έρευνα αιχμής για προβλήματα κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας. Διακρίνουμε τον εαυτό μας στην έρευνα και την εκπαίδευση μέσω τεσσάρων διεπιστημονικών θεμάτων: Ανθρώπινη Υγεία και Επιστήμες της Ζωής, Επιστήμη για την Αειφορία, Συνδεδεμένο Κόσμο και Διακυβέρνηση για την Κοινωνία. Ως φοιτητής αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πέρα από τα όρια των επιστημονικών κλάδων και να αναζητήσετε απτές λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Επιπλέον, η VU Amsterdam θεωρεί την ποικιλομορφία, είτε σε πολιτισμό, πεποίθηση, εθνικότητα είτε προηγούμενη εκπαίδευση, ως πηγή καινοτομίας και την πρόοδο και ως εκ τούτου ως ειδική δύναμη.

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) έχει μια εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας του. Εργάζεστε σε σχετικά μικρές ομάδες, στις οποίες δίδεται μεγάλη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην προσωπική προσέγγιση. Η διδασκαλία είναι καλά οργανωμένη. Αυτό αντικατοπτρίζεται, για παράδειγμα, στη σαφή δομή των προγραμμάτων σπουδών.

Lively Amsterdam

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Ως φοιτητής της VU Amsterdam , μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρωτεύουσα. Σε μόλις δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ, όπου υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα, χώρους διασκέδασης, πάρκα και καφετέριες πεζοδρομίων. Το Άμστερνταμ είναι ασφαλές και τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Προσωπική εποπτεία

VU Amsterdam αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές συμβουλές μελέτης. Στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, θα εισαχθείτε στον σύμβουλο σπουδών του προγράμματος σας. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με το πρόγραμμα σπουδών σας και θα απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Μοναδική ταυτότητα

VU Amsterdam ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο των Κάτω Χωρών που ιδρύθηκε από ιδιώτη, χωρίς καμία παρέμβαση από την εκκλησία ή το κράτος. Αυτή η κληρονομιά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του ποιοι είμαστε: η VU αντιπροσωπεύει το Vrije Universiteit, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Από την αρχή, το πανεπιστήμιο έχει καθορίσει τις δικές του ερευνητικές περιοχές, δημιούργησε δικά του προγράμματα σπουδών και έκανε δικές του διδακτικές μεθόδους.

Εύκολα προσβάσιμο

Vrije Universiteit Amsterdam είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει μόνο 8 λεπτά με το τρένο. Ο σταθμός Amsterdam Zuid βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Υπάρχει επίσης γρήγορη σύνδεση με το τραμ προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ ή το σταθμό Amsterdam Sloterdijk, με διάρκεια ταξιδιού μόλις δεκαέξι λεπτά. VU Amsterdam είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που βρίσκεται κοντά στον τροχιακό αυτοκινητόδρομο του Άμστερνταμ.

Πανεπιστημιούπολη

Σχεδόν όλοι οι σπουδαστές, το προσωπικό και τα προγράμματα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη: ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων στην επιχειρηματική περιοχή του Άμστερνταμ. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείτε με άλλους κλάδους.

Διαπίστευση

Vrije Universiteit Amsterdam αναγνωρίζεται πλήρως από το ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας ως ερευνητικό πανεπιστήμιο. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι είτε διαπιστευμένα είτε έχουν πιστοποιηθεί από το NVAO, τον Οργανισμό Διαπίστευσης των Κάτω Χωρών και τη Φλάνδρα. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη και εγγυάται την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Κάτω Χώρες και το φλαμανδόφωνο Βέλγιο μέσω της διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών.

Τύποι προγραμμάτων

VU Amsterdam προσφέρει τέσσερις τύπους προγραμμάτων:

  • Προγράμματα πανεπιστημίου (που οδηγούν σε BA / LLB / BSc)
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (που οδηγούν σε MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Προγράμματα διδακτορικού / διδακτορικού (που οδηγούν σε διδακτορικό / διδακτορικό)
  • Μη-πτυχιακά προγράμματα (Μελέτη στο εξωτερικό

Υποτροφίες

Με τη δική μας υποτροφία, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP), προσφέρουμε στους φοιτητές υψηλής εξειδίκευσης με άριστα αποτελέσματα σπουδών τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με οικονομική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο. Η υποτροφία της VUFP είναι απαλλαγή από τα δίδακτρα. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολλανδίας (HSP) απευθύνεται σε φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Μάστερ στην Ολλανδία. VU Amsterdam περιβάλλει την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό της διδασκαλίας, της έρευνας και της συμβολής μας στην κοινωνία. Αυτή η υποτροφία προορίζεται ειδικά για τους άριστους φοιτητές που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη μας. Ως διεθνής φοιτητής που σχεδιάζει να σπουδάσει στη VU Amsterdam , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια ποικιλία επιχορηγήσεων και υποτροφιών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις προθεσμίες μπορείτε να βρείτε στο WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS Ή WWW.GRANTFINDER.NL.

Πρόγραμμα υποτροφιών της VU

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP) προσφέρει στους ταλαντούχους υποψήφιους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε μια σειρά από προγράμματα Master's στο Πανεπιστήμιο VU.

Οργάνωση

VU Amsterdam είναι ένα παραδοσιακό ολλανδικό πανεπιστήμιο, το οποίο προεδρεύεται από ένα εκτελεστικό συμβούλιο (τρία μέλη) και έχει 10 σχολές απευθείας στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής. Κάθε σχολή παρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου και διεξάγει έρευνα. Είναι όλα οργανωμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα περισσότερα έχουν διοικητικό συμβούλιο, κεντρικό προσωπικό και διάφορα τμήματα και μεταπτυχιακά σχολεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης διάφορα τμήματα υπηρεσιών, από τα οποία το Διεθνές Γραφείο είναι ένα, και υπάρχουν διάφορα ινστιτούτα διεπιστημονικής έρευνας.

Ιδιωτική ή δημόσια;

VU Amsterdam είναι ένα από τα 14 δημόσια πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας και, κατά συνέπεια, χρηματοδοτούνται μερικώς από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο του ολλανδικού συστήματος, η κυβέρνηση επιχορηγεί αναγνωρισμένα πανεπιστήμια βάσει του αριθμού σπουδαστών τους και θέτει επίσης όρια και κατευθυντήριες γραμμές για τα δίδακτρα που επιτρέπεται να χρεώνουν αυτά τα πανεπιστήμια. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, πλούσιους ή φτωχούς VU Amsterdam καλωσορίζει τους υποψηφίους από όλες τις χώρες.

Διεθνείς Υπηρεσίες Γραφείου της VU

  • Άδεια θεώρησης / διαμονής

Μάθετε εάν χρειάζεστε θεώρηση / άδεια παραμονής και πώς θα γίνει αυτό.

  • Κατάλυμα

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στο VU Amsterdam .

  • Εγγραφή στο δήμο

Όταν φτάσετε στην Ολλανδία πρέπει να εγγραφείτε στο δήμο. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

  • Εισαγωγικές δραστηριότητες

Μετά την άφιξή σας, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες εισαγωγικές δραστηριότητες στη VU Amsterdam .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ παρέχει εννοιολογικά πλαίσια και πρακτικές γνώσεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για να αντιληφθεί πώς διαχείρισης και λειτουργίας των αγορών ... [+]

Οικονομικά Προγράμματα

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση του πώς η οικονομική διαχείριση και τις χρηματοπιστωτικές αγορές λειτουργούν, το Μάστερ στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ παρέχει εννοιολογικά πλαίσια και πρακτικές γνώσεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για να αντιληφθεί πώς διαχείριση και τις αγορές δραστηριοποιούνται στον χρηματοπιστωτικό τομέα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Ποσοτικά Οικονομικών είναι ένα 84-πιστωτικό Honours κομμάτι που αποτελεί μέρος του προγράμματος του μεταπτυχιακού διπλώματος στα Οικονομικά. Θα χρειαστούν τρ ... [+]

Master in Finance: Πρόγραμμα Honours Ποσοτικά Οικονομικών

Το πρόγραμμα Ποσοτικά Οικονομικών είναι ένα 84-πιστωτικό Honours Track που αποτελεί μέρος του προγράμματος του μεταπτυχιακού διπλώματος στα Οικονομικά. Θα χρειαστούν τρία μαθήματα κορμού στη χρηματοδότηση (επενδύσεις, παράγωγα, και Ποσοτικής Διαχείρισης Κινδύνων), και τρεις προηγμένες μεθοδολογικές μαθήματα κορμού στην οικονομετρία και οικονομικών μαθηματικών. Μπορείτε να επιλέξετε τρεις μαθήματα επιλογής από τα προγράμματα του μεταπτυχιακού στη Χρηματοοικονομική, Οικονομετρία, Μαθηματικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά και άλλοι. Αυτή η ελευθερία επιλογής σας επιτρέπει να επιλέξετε τη δική σας ειδικότητα και να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ σταδιοδρομίας. Θα είστε σε θέση να δίνουν έμφαση σε θεμελιώδεις, μεθοδολογικά θέματα ή να επικεντρωθεί στην εφαρμογή της προηγμένης μεθοδολογίας. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα παρακολουθήσει πλήρη αναθέσεις μελέτη περίπτωσης διαλέξεις, δίνουν παρουσιάσεις και διεξάγει εκτεταμένες εργασίες έρευνας. Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν τον τίτλο του Master of Finance.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο πρόγραμμα Μάστερ Αρχαιολογίας της Βορειοδυτικής Ευρώπης, θα διερευνήσετε πάνω από 3.000 χρόνια ευρωπαϊκής αρχαιολογίας και θα επικεντρωθείτε στην πολιτισμική δυναμική ... [+]

Στο πρόγραμμα Μάστερ Αρχαιολογίας της Βορειοδυτικής Ευρώπης, θα διερευνήσετε πάνω από 3.000 χρόνια ευρωπαϊκής αρχαιολογίας και θα επικεντρωθείτε στην πολιτισμική δυναμική μιας από αυτές τις δύο σημαντικές ευρωπαϊκές εποχές: την ύστερη εποχή του σιδήρου και τη ρωμαϊκή περίοδο ή τη μεσαιωνική και νωρίς νεότερη περίοδο.

Το πρόγραμμα σάς προσφέρει τη σπάνια ευκαιρία να εξερευνήσετε την ευρωπαϊκή αρχαιολογία με τη μελέτη των τοπίων, της υλικής κουλτούρας και των πηγών των ντοκιμαντέρ, αλλά και μέσω των διαδικασιών ολοκλήρωσης στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Υπάρχουν στενοί δεσμοί μεταξύ των διδακτικών θεμάτων και των αποτελεσμάτων της τρέχουσας επιτόπιας έρευνας και άλλων ερευνητικών έργων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο μονοετές πρόγραμμα σπουδών Αρχαιολογίας: Τοπίο και κληρονομιά, θα μελετήσετε το δυναμικό παρελθόν τόσο των σύγχρονων όσο και των ιστορικών τοπίων και θα διερευνήσετε ... [+]

Στο μονοετές πρόγραμμα σπουδών Αρχαιολογίας: Τοπίο και κληρονομιά, θα μελετήσετε το δυναμικό παρελθόν τόσο των σύγχρονων όσο και των ιστορικών τοπίων και θα διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους διατηρούνται και διατηρούνται ως αρχαιολογική κληρονομιά.

Αρχαιολογία τοπίου και κληρονομιάς Η εξειδίκευση Τοπίο και Κληρονομιά επικεντρώνεται στη σημασία των ιστορικών τοπίων και υλικών τόσο στις μεταγενέστερες περιόδους όσο και στον σύγχρονο κόσμο. Τόσο η πολιτιστική όσο και η επιστημονικότερη προσέγγιση της αρχαιολογίας του τοπίου είναι παρόντες στο πρόγραμμα. Η πλευρά της αρχαιολογικής κληρονομιάς επικεντρώνεται στις πολυδιάστατες έννοιες των αρχαιολογικών καταλοίπων στη σύγχρονη κοινωνία. Οι διαδικασίες διατήρησης και διαχείρισης, ο ρόλος της αρχαιολογίας στον χωροταξικό σχεδιασμό και ο κοινωνικός αντίκτυπός της στην Ευρώπη είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα που εξετάζονται στο πρόγραμμα αυτού του Δασκάλου.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master στη Γνωστική Νευροψυχολογία είναι ένα διετές Έρευνα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα που λειτουργεί για τις κοφτερές ακμές μεταξύ γνωστικής ψυχολογίας ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Γνωστική Νευροψυχολογία (Έρευνα)

Το Master στη Γνωστική Νευροψυχολογία είναι ένα διετές ερευνητικό πρόγραμμα Μάστερ που λειτουργεί στις κοφτερές ακμές μεταξύ γνωστικής ψυχολογίας και της κλινικής νευροψυχολογίας. Ενώ η γνωστική ψυχολογία είναι προσανατολισμένη προς τη γενική θεωρία της λειτουργίας του εγκεφάλου, Νευροψυχολογία επικεντρώνεται σε μεμονωμένους ασθενείς με εγκεφαλική βλάβη, η κατάσταση του οποίου μπορεί να μας παρέχουν συχνά με νέες ιδέες για το πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ο συνδυασμός αυτών των δύο προσεγγίσεων στο πρόγραμμα ενός μεταπτυχιακού είναι μοναδική στην Ολλανδία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση του Master στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού απευθύνεται στη διαδικασία προσωπικού σε οργανισμούς, από την πρόσληψη και την επιλογή μέχρι την προώθηση, τ ... [+]

Ποιο είναι το κλειδί για τη δημιουργία επιτυχημένων, βιώσιμων σταδιοδρομιών; Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ένταξη και την ισότητα στις προσλήψεις και την επιλογή; Πώς μπορούν οι οργανώσεις να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το ανθρώπινο κεφάλαιο τους, δεδομένου μεγάλων διαταραχών όπως η ψηφιοποίηση και η γήρανση του εργατικού δυναμικού; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε - και να κρατήσετε - τους καλύτερους δυνατούς ανθρώπους στις σωστές θέσεις εργασίας; Πώς αντιμετωπίζονται οι σύγχρονες προκλήσεις για τον Ανθρώπινο Δυναμικό και πώς πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση της Διεθνούς Διοίκησης σας προετοιμάζει για μια παγκόσμια καριέρα διαχείρισης, αναπτύσσοντας την κατανόησή σας για το πώς το διεθνές πλαίσιο επηρεάζει τις ε ... [+]

Πώς μπορούν οι εταιρείες να ανταγωνίζονται σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον; Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε επιχειρήσεις σε μια αναδυόμενη αγορά; Τι χρειάζονται οι διεθνείς ομάδες για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να εργαστούν αποτελεσματικά; Πώς προετοιμάζουμε άτομα και ομάδες για να υπερέχουν σε διασυνοριακές επιχειρήσεις;

Το πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων: Το Διεθνές Μάστερ Μάνατζμεντ θα συνδυάσει διάφορες μεθοδολογίες διδασκαλίας για να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις. Ο σωστός συνδυασμός διαλέξεων που διερευνούν τις θεωρητικές εξελίξεις και την πρακτική εμπειρία σε πραγματικές περιπτώσεις εξασφαλίζει ότι δεν θα μάθετε μόνο τις μεθόδους που χρειάζονται για να πετύχετε, αλλά και πώς να εφαρμόσετε αυτές τις μεθόδους με πρακτικούς τρόπους. Θα κληθείτε να διακρίνετε τον εαυτό σας από τους ομοϊδεάτες συναδέλφους σας και θα έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τις πραγματικές, πολυεθνικές επιχειρηματικές προκλήσεις. Θα μάθετε πώς το διεθνές πλαίσιο επηρεάζει διάφορες πτυχές των επιχειρήσεων και να μάθετε τις πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την αντιμετώπιση πολύπλοκων διεθνών επιχειρηματικών προκλήσεων. Επιπλέον, θα μάθετε τι χρειάζεται για να οδηγήσετε τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο στο μέλλον. Αυτό θα κάνετε Το πτυχίο Master in International Management από την VU Amsterdam συνδυάζει μια ποικιλία μεθοδολογιών διδασκαλίας για να διασφαλίσετε ότι θα εμφανιστείτε ως ένας πολύ στρογγυλός διευθυντής με τις δεξιότητες και την εμπειρία που θα οδηγήσετε. Εκτός από τις εργασίες σας, θα συμμετάσχετε σε εργαστήρια που σας προσφέρουν πρακτική εμπειρία με τις τρέχουσες διεθνείς επιχειρηματικές προκλήσεις. Η επιλογή σας από ένα ευρύ φάσμα επιλογών θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το μάστερ σας στο ενδιαφέρον σας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Leadership and Change Management είναι ένας οδηγός ταξιδιώτη για τους πρωτοπόρους (πράκτορες αλλαγής και αλλαγή του πληρώματος) σε οργανισμούς. Σε αυτήν την ... [+]

Πώς μπορείτε να οδηγήσετε αποτελεσματικά μια ομάδα ανθρώπων σε ένα κοινό στόχο όταν έχουν διαφορετικά συμφέροντα; Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια συναρπαστική πρόσκληση για δράση όταν απευθύνεστε σε πολλούς ενδιαφερόμενους;

Η ηγεσία Αυτό θα κάνετε Η ηγεσία

Για να το σπάσει:

Θα λάβετε δύο υποχ... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του Δασκάλου έχει ως στόχο να σας παρέχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας αυτόνομος επαγγελματίας στον τομέα της γ ... [+]

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών

Το πρόγραμμα του Δασκάλου έχει ως στόχο να σας παρέχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας αυτόνομος επαγγελματίας στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών. Θα μάθετε πολλά για την τεχνολογία πίσω από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικού, δικτύων και συστημάτων ηλεκτρονικών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια σταθερή βάση για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και για να σας προετοιμάσει για περαιτέρω εκπαίδευση ως επιστημονικός ερευνητής. Υπάρχουν αρκετές ερευνητικές ομάδες στο Vrije Universiteit Amsterdam, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο σας ως επιστημονικός ερευνητής. Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών έχει πολλές συνδέσεις με τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες, οι οποίες μπορεί να σας προσφέρει μια καλή αρχή για την καριέρα σας, αφού έχετε ολοκληρώσει Μάστερ σας. Πτυχιούχων πληροφορικής έχουν μεγάλη ζήτηση και πολλοί από τους μαθητές μας να βρουν εργασία στον επιλεγμένο τομέα της ειδικότητάς τους.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master in Business Analytics (BA) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα, που στοχεύει στη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών με την εφαρμογή ενός συνδυασμού μεθόδων ... [+]

Βρείτε εξειδικευμένες λύσεις στα σύγχρονα περίπλοκα επιχειρηματικά προβλήματα Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται σε δεδομένα, οι οργανώσεις χρειάζονται κρίση εμπειρογνωμόνων και απότομη ανάλυση για να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις. Το Business Analytics σάς δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της επιστήμης των δεδομένων, των μεγάλων δεδομένων, των στατιστικών και της μηχανικής μάθησης για τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων και την επίτευξη στρατηγικών στόχων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στις βασικές κοινωνικές ψυχολογικές διαδικασίες που φωτίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρ ... [+]

Αυτό το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση στις βασικές κοινωνικές ψυχολογικές διαδικασίες που φωτίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επηρεάζονται από το κοινωνικό τους περιβάλλον. Νέες γνώσεις αποκτώνται με την ενσωμάτωση βιολογικών, γνωστικών και εξελικτικών προοπτικών στη μελέτη κοινωνικών ψυχολογικών φαινομένων. Αυτές περιλαμβάνουν καταστάσεις που περιλαμβάνουν διαπροσωπική εμπιστοσύνη, ηγεσία και συνεργασία. Η κοινωνική ψυχολογία είναι η βασική ψυχολογική πειθαρχία που ρίχνει φως στην ανθρώπινη συμπεριφορά και τις στάσεις στις κοινωνικές καταστάσεις και ρυθμίσεις. Σε αυτό το πρόγραμμα θα αποκτήσετε σε βάθος τις θεωρητικές γνώσεις της κοινωνικής ψυχολογίας και τις δεξιότητες για την εφαρμογή αυτής της γνώσης στα κοινωνικά φαινόμενα στον πραγματικό κόσμο. Επιπλέον, θα αναπτύξετε επίσης τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για τη διεξαγωγή καινοτόμων ερευνών υψηλής ποιότητας. Υπάρχει μια σημαντική εστίαση στις δεξιότητες έρευνας και παρουσίασης σε όλο το πρόγραμμα, καθώς και σε συναφή ζητήματα όπως η εφαρμογή της κοινωνικής ψυχολογίας στα πραγματικά προβλήματα και η γεφύρωση της κοινωνικής ψυχολογίας με γνώσεις από παρακείμενους κλάδους. Το πρόγραμμα παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία για διεξοδική εξερεύνηση των κεντρικών θεωριών στην κοινωνική ψυχολογία και των συναφών κλάδων και προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν ουσιαστική ερευνητική εμπειρία που θα τους καταστήσει ανταγωνιστικούς για διδακτορικές διατριβές ή άλλες θέσεις εργασίας με γνώμονα την έρευνα, ή εκτός του ακαδημαϊκού χώρου.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα μελετήσει το πώς λειτουργεί η φύση. Τόσο αυτοσκοπό και να αναπτύξει τα εργαλεία για την πρόβλεψη και την καταπολέμηση προβλημάτων που προ ... [+]

Μάστερ στην Οικολογία

Οικολόγοι διερευνηθούν οι σχέσεις μεταξύ των οργανισμών και του περιβάλλοντός τους. Ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα μελετήσει το πώς λειτουργεί η φύση. Τόσο αυτοσκοπό και να αναπτύξει τα εργαλεία για την πρόβλεψη και την καταπολέμηση προβλημάτων που προκαλούνται από τη ρύπανση, την απώλεια της βιοποικιλότητας και της κλιματικής αλλαγής. Θα μελετήσει Οικολογίας από ένα συστήματα φυτών, των ζώων και προοπτική. Οι οικολογικές διεργασίες διερευνώνται από το μοριακό επίπεδο σχετικά με την περιφερειακή και παγκόσμια κλίμακα, όπου οι επιτόπιες παρατηρήσεις και πειράματα που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση προτύπων και των λειτουργιών των οικοσυστημάτων ».... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η τεράστια ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού δεν άφησε άθικτο σχεδόν κανένα είδος, χώρες ή τμήματα του ωκεανού. Η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να είναι η μεγαλύτερ ... [+]

Η τεράστια ανάπτυξη του ανθρώπινου πολιτισμού δεν άφησε άθικτο σχεδόν κανένα είδος, χώρες ή τμήματα του ωκεανού. Η προστασία του περιβάλλοντος μπορεί να είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της εποχής μας. Οι πολιτικοί και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής πρέπει να συνεργαστούν με πολυεθνικές, οργανώσεις και επιστήμονες για την αντιμετώπιση διεθνών περιβαλλοντικών προβλημάτων, όπως η αύξηση των εκπομπών CO2 και η κλιματική αλλαγή. Αυτό δημιουργεί μια αυξανόμενη ζήτηση για ερευνητές που είναι ενημερωμένοι για τη διεθνή περιβαλλοντική πολιτική. Στο μονοετές πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Αγγλικής γλώσσας Πολιτικής Επιστήμης: Παγκόσμια Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση θα ασχοληθείτε με τις πολιτικές πτυχές και τις επιπτώσεις θεμάτων όπως η αλλαγή του κλίματος, η βιωσιμότητα και η φύση. Θα εξερευνήσετε το πεδίο, θα εξοικειωθείτε με την τρέχουσα έρευνα και θα μάθετε για τις σημαντικότερες έρευνες και παραδόσεις έρευνας που σχετίζονται με τη διεθνή περιβαλλοντική πολιτική. Το πρόγραμμα προσφέρει εντατική καθοδήγηση μέσω σεμιναρίων και εργαστηρίων, κάθε ένας από τους οποίους διδάσκονται ειδικοί και διεθνώς αναγνωρισμένοι καθηγητές. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το NVAO. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνετε το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Master of Science (MSc).... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση Φιλοσοφία του Δικαίου και Διακυβέρνησης, του διάρκειας δύο χρόνων Μάστερ Φιλοσοφία, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους Bachelors in Law με ενδιαφέρον για τα θε ... [+]

Φιλοσοφία του δικαίου και της διακυβέρνησης

Η εξειδίκευση Φιλοσοφία του Δικαίου και Διακυβέρνησης, του διάρκειας δύο χρόνων Μάστερ Φιλοσοφία, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους Bachelors in Law με ενδιαφέρον για τα θεμέλια των σύγχρονων δυτικών συστημάτων θετικού δικαίου. Το πρόγραμμα εκπαιδεύει τους μαθητές να προβληματιστούν φιλοσοφικά πάνω σε βασικές νομικές έννοιες και αρχές. Τι είναι ο νόμος; Τι σημαίνει να είσαι ελεύθερος και ίσος πολίτης σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος; Πώς να αντιμετωπίσουμε τις αδικίες που διέπραξε το κράτος στο παρελθόν; Αυτά και άλλα ερωτήματα εξετάζονται σε αυτή την εξειδίκευση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Επιστήμη των δεδομένων: ένα σοκ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ή η μεγαλύτερη ευκαιρία του; Η διαθεσιμότητα μεγάλων δεδομένων, σε συνδυασμό με την ταχέως αυξανόμενη υπολογι ... [+]

Επιστήμη των δεδομένων: ένα σοκ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ή η μεγαλύτερη ευκαιρία του; Η διαθεσιμότητα μεγάλων δεδομένων, σε συνδυασμό με την ταχέως αυξανόμενη υπολογιστική ισχύ, αποκαλύπτει μηχανισμούς που δεν είναι ορατοί πριν. Το Blockchain έχει τη δυνατότητα να αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο εγγραφής και διαχείρισης πληροφοριών. Τα δίκτυα παρέχουν την ευκαιρία να δημιουργηθούν ισχυρές και σταθερές αλληλεπιδράσεις. Μεγάλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά στην κατανόηση αυτών που εντυπωσιάζουν αυτές οι συναρπαστικές νέες τεχνολογίες για την οικονομική μας υποδομή.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία σύνθετα παγκόσμια προβλήματα όπως η γήρανση και η μετανάστευση; Πώς οι κοινότητες αναπήδησαν πίσω μετά από τραγικά γεγονότα; Ποιος είναι ο ρό ... [+]

Πώς αντιμετωπίζει η κοινωνία σύνθετα παγκόσμια προβλήματα όπως η γήρανση και η μετανάστευση; Πώς οι κοινότητες αναπήδησαν πίσω μετά από τραγικά γεγονότα; Ποιος είναι ο ρόλος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης στην πολιτική πόλωση; Πώς μπορεί η ανάλυση δεδομένων να μας βοηθήσει να βρούμε λύσεις; Ποιες είναι οι ηθικές ανησυχίες στα δεδομένα μεταλλείων;

Αυτά είναι μεγάλα ερωτήματα που απαιτούν μεγάλες απαντήσεις. Το διετές Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Κοινωνική Ευελιξία εντοπίζει, διερευνά και αναπτύσσει λύσεις για ευρεία κοινωνικά ζητήματα, χρησιμοποιώντας ποιοτικές και ποσοτικές μεθόδους για την ανάλυση μεγάλων και μικρών δεδομένων. Πρόκειται για μια πραγματικά πολυτομεακή και πολυ-μεθοδολογική προσέγγιση στις πιο πιεστικές προκλήσεις της κοινωνίας. Και για το λόγο αυτό, θα απευθυνθεί σε φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα. Η απόκτηση αυτού του μεταπτυχιακού διπλώματος θα σας καθοδηγήσει για κάθε σταδιοδρομία που περιλαμβάνει την εργασία σε ομάδες για την ανάλυση προβλημάτων και την παροχή λύσεων με τη χρήση δεδομένων: είτε στον ακαδημαϊκό χώρο, στην κυβερνητική πολιτική, στον μη κερδοσκοπικό τομέα ή στον εταιρικό κόσμο.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
2 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) υιοθετείται ευρέως στην κοινωνία μας: βρίσκουμε εφαρμογές AI που κυμαίνονται από αυτοκίνητα που εντοπίζουν πεζούς στην εικονική βοηθό της Apple, ... [+]

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) υιοθετείται ευρέως στην κοινωνία μας: βρίσκουμε εφαρμογές AI που κυμαίνονται από αυτοκίνητα που εντοπίζουν πεζούς στην εικονική βοηθό της Apple, Siri. Τέτοιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τεχνικές AI για να ερμηνεύουν πληροφορίες από μια μεγάλη ποικιλία πηγών και να τις χρησιμοποιούν για να επιτρέπουν έξυπνη συμπεριφορά που κατευθύνεται προς το στόχο.Το πρόγραμμα AI Master του Vrije Universiteit Amsterdam προσφέρει ένα πρόγραμμα που είναι προσανατολισμένο προς την υβριδική ευφυΐα, όπου συνεργάζονται συστήματα AI και άνθρωποι. Μπορείτε να μελετήσετε μια τεχνική προσέγγιση στο AI, εστιάζοντας στην κατανόηση, ανάλυση και ανάπτυξη νέων αλγορίθμων AI και μπορείτε να μελετήσετε την τεχνολογία AI από κοινωνική ή ανθρώπινη προοπτική, εξετάζοντας ερωτήματα όπως "πώς μπορούμε να αναπτύξουμε και να αξιολογήσουμε υπολογιστές τεχνολογία που εκμεταλλεύεται τη γνώση σχετικά με την ανθρώπινη λειτουργία; "και" πώς μπορεί η ανθρώπινη τεχνολογία και η τεχνολογία της τεχνολογίας των πληροφοριών να αλληλοσυμπληρώνονται; ". Τεχνητή νοημοσύνη Ο κύριος AI επικεντρώνεται στην εφαρμογή του AI σε κοινωνικά ευαισθητοποιημένους υπολογιστές, υπογραμμίζοντας την ανάλυση, ανάπτυξη και εφαρμογή νέων τεχνικών AI για την ανάπτυξη λύσεων που κατανοούν και μπορούν να λογοδοτούν για το κοινωνικό τους πλαίσιο. Οι εφαρμογές του ποικίλλουν και κυμαίνονται από τη βελτιστοποίηση των αναζητήσεων στο Διαδίκτυο μέχρι την υποστήριξη των ηλικιωμένων στην πάλη τους με την άνοια. Θα μάθετε πώς η ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να ερμηνευτεί με βάση δεδομένα αισθητήρων και υπολογιστικά μοντέλα φυσιολογικών και γνωστικών διαδικασιών. Θα αποκτήσετε εμπειρία στην ενσωμάτωση τέτοιων μοντέλων σε εξειδικευμένες έξυπνες εφαρμογές που υποστηρίζουν τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή, καθιστώντας αυτά τα συστήματα πραγματικά ενήμεροι για... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam επωφελείται από τη μοναδική του θέση στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής του Άμστερνταμ, όπου βρίσκονται πολλά διεθνή δικηγορικά γραφεία ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam επωφελείται από τη μοναδική του θέση στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής του Άμστερνταμ, όπου βρίσκονται πολλά διεθνή δικηγορικά γραφεία. Ως φοιτητής του κύριου Διεθνούς Επιχειρηματικού Δικαίου (IBL), θα είστε σε θέση να δικτυωθείτε σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Ορισμένα μαθήματα διδάσκονται από νομικούς, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν μια πραγματική κατανόηση του πώς λειτουργεί ο νόμος στην πράξη. Οι τάξεις είναι μικρές, διεθνείς και διαδραστικές. Το μίγμα των εθνικοτήτων στο πλαίσιο του ομίλου δίνει στο πρόγραμμα IBL μια επιπλέον διάσταση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ως φοιτητής μαθηματικών στη VU Amsterdam , έχετε μια πολύ μεγάλη ποικιλία μαθημάτων για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων όλων των μαθήματα που προσφέρονται στα δύο μεγάλ ... [+]

Μαθηματικά: Η Γλώσσα της Επιστήμης

Τα Μαθηματικά είναι ένα ζωντανό και ευπροσάρμοστο πεδίο. Στην έρευνα και τη διδασκαλία, το Vrije Universiteit Amsterdam επικεντρώνεται τόσο στα καθαρά όσο και στα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Διεξάγουμε έρευνα στην αλγεβρα, τη θεωρία αριθμών, τη γεωμετρία, την ανάλυση, τα δυναμικά συστήματα, την πιθανότητα, τις στατιστικές και την έρευνα των λειτουργιών.

Η αφηρημένη μαθηματική θεωρία συχνά βρίσκει τον δρόμο της σε απροσδόκητες εφαρμογές. Για παράδειγμα, η σύγχρονη κρυπτογραφία κάνει ουσιαστική χρήση πρωταρχικών αριθμών, η βακτηριακή ανάπτυξη διέπεται από διαφορικές εξισώσεις και η διάδοση δασικών πυρκαγιών και λοιμώξεων μπορεί να προβλεφθεί από στοχαστικά μοντέλα. Στη VU Amsterdam εφαρμόζουμε τη μαθηματική θεωρία στις επιχειρηματικές αναλύσεις, τα μεγάλα δεδομένα, τις ιατροδικαστικές στατιστικές, τη βιολογία συστημάτων, τη νευροεπιστήμη και τα περίπλοκα συστήματα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα της Θεολογίας του Δασκάλου ... [+]

Το πρόγραμμα της Θεολογίας του Δασκάλου

Εάν υπάρχει ο Θεός όπου είναι (ες) αυτός; Η αρχαιολογία «υποστηρίζει» ή «απολύει» τη Βίβλο; Μπορεί ένα ψηφιακό κλειδί στην εβραϊκή γραμματική να επικυρώσει τις Βιβλικές αφηγήσεις; Ποιες είναι οι ιστορικές ρίζες των σύγχρονων προκλήσεων όπως η "κρίση μετανάστευσης"; Τι ρόλο διαδραματίζουν οι θρησκείες στις συγκρούσεις και πώς μπορεί η θρησκεία να συμβάλει στην υπερνίκηση της βίας και να βοηθήσει στη συμφιλίωση μετά από συγκρούσεις;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για μια καριέρα ως ερευνητής στη φιλοσοφία. Εστιάζεται σε κεντρικά ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη γνώση και την ηθική, και σας επιτ ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για μια καριέρα ως ερευνητής στη φιλοσοφία. Εστιάζεται σε κεντρικά ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη γνώση και την ηθική, και σας επιτρέπει να εξειδικεύεστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο συνδυασμός ιστορικών και σύγχρονων προοπτικών αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ολόκληρου του προγράμματος. Οι στόχοι του προγράμματος μας είναι... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στο πρόγραμμα Μάστερ της Μεσογειακής Αρχαιολογίας, θα εξερευνήσετε τις πολιτισμικές και πολιτισμικές κοινωνίες της περιοχής της Μεσογείου και τη μακρά ιστορία διασυνδέσεω ... [+]

Στο πρόγραμμα Μάστερ της Μεσογειακής Αρχαιολογίας, θα εξερευνήσετε τις πολιτισμικές και πολιτισμικές κοινωνίες της περιοχής της Μεσογείου και τη μακρά ιστορία διασυνδέσεων και πολιτιστικών ανταλλαγών από το 2000 π.Χ.

Μεσογειακή Αρχαιολογία Θα εξερευνήσετε τη μεσογειακή συνδετικότητα, ειδικά αυτή της Ιταλίας και της Ελλάδας, θα μελετήσετε το ρόλο των κεραμικών στην αρχαιολογία και θα μάθετε πώς τα υλικά υπολείμματα μπορούν να μας βοηθήσουν να αναδημιουργήσουμε τις κοινωνίες και τους πολιτισμούς του παρελθόντος.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Μάστερ της Αρχαίας Ιστορίας σας προσφέρει ένα διεγερτικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα ιστορικών θεμάτων που εστιάζουν στον αρχα ... [+]

Το πρόγραμμα Μάστερ της Αρχαίας Ιστορίας σας προσφέρει ένα διεγερτικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να μελετήσετε ένα ευρύ φάσμα ιστορικών θεμάτων που εστιάζουν στον αρχαίο κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε το προσωπικό σας πρόγραμμα σπουδών και να είστε σε θέση να αναπτύξετε περαιτέρω το δικό σας ενδιαφέρον στο χώρο της ελληνικής και της ρωμαϊκής αρχαιότητας. Γιατί να σπουδάσετε αρχαία ιστορία στο Άμστερνταμ ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα των Αρχαίων Σπουδών είναι ενσωματωμένο σε μια μακρά παράδοση διδασκαλίας και έρευνας της ελληνικής και της ρωμαϊκής αρχαιότητας, καθώς και της ... [+]

Το πανεπιστημιακό πρόγραμμα των Αρχαίων Σπουδών είναι ενσωματωμένο σε μια μακρά παράδοση διδασκαλίας και έρευνας της ελληνικής και της ρωμαϊκής αρχαιότητας, καθώς και της ευρύτερης πολιτιστικής κληρονομιάς των αρχαίων κοινωνιών.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ως ένα πολυεπιστημονικό πρόγραμμα, επειδή δύσκολα μπορεί να λυθεί μόνο μία ερώτηση σχετικά με τον αρχαίο πολιτισμό ή την κοινωνία, εάν περιορίσετε τα στοιχεία σε γραπτές πηγές ή σε αρχαιολογικό υλικό. Ως εκ τούτου, θα συνδυάσετε ιστορικές, λογοτεχνικές και αρχαιολογικές προσεγγίσεις. Γιατί να σπουδάσετε αρχαίες σπουδές στο Άμστερνταμ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η νευροεπιστήμη ανήκει στις επιστήμες που στο μέλλον θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε σχεδόν όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας ως ανθρώπων. Η νευροεπιστήμη έχει ήδη αλλάξει ... [+]

Η νευροεπιστήμη ανήκει στις επιστήμες, οι οποίες στο μέλλον θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο σε σχεδόν όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας ως ανθρώπων. Η νευροεπιστήμη έχει ήδη αλλάξει την άποψη που έχουμε για εμάς. Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια απάντηση στην ανάγκη για υπεύθυνους επιστήμονες, επιστήμονες που είναι ευαίσθητοι στα εννοιολογικά ζητήματα στον δικό τους συγκεκριμένο υποτομέα και οι οποίοι, από την άλλη πλευρά, είναι ικανοί να αντανακλούν και να επικοινωνούν για τις ευρύτερες επιπτώσεις του πεδίου τους, ως κοινωνία. Στόχος μας είναι η φιλοσοφία στη νευροεπιστήμη αντί της φιλοσοφίας για τη νευροεπιστήμη.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι Επιστήμες της Γης είναι ένα γενικό πρόγραμμα Μάστερ που διαφέρει από τα εξειδικευμένα Masters που προσφέρουμε. Το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε ένα ... ... [+]

Δάσκαλος των Επιστημών της Γης

Vrije Universiteit Amsterdam είναι γνωστό για το συνδυασμό όλων των ειδικοτήτων της Επιστήμης της Γης με άλλους θεματικούς τομείς. Οι επιστήμες της γης στο πανεπιστήμιο μας είναι στενά συνδεδεμένες με τη Βιολογία και τις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Γιατί περιορίζεστε στον εαυτό σας ως γεωλόγος ή γεωγράφος; Γίνετε ένας πραγματικός επιστήμονας της Γης, με εκτεταμένες γνώσεις στο παρελθόν, που σας επιτρέπουν πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μέλλον σας. Πώς ακριβώς αλληλεπιδρούν οι παγετώνες, η ζωή, οι τεκτονικές πλάκες και οι κύκλοι CO2 στο φλοιό της Γης και στους ωκεανούς; Ποια είναι η σχέση μεταξύ του τοπίου και των κινήσεων σφάλματος στη χρονολόγηση των πετρωμάτων ή σε διαδικασίες όπως η ανύψωση και η διάβρωση;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Συγκριτικές Τέχνες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση και τη διασταύρωση της σύγχρονης και σύγχρονης οπτικής κουλτούρας. Με αυτό ε ... [+]

Το πρόγραμμα Συγκριτικές Τέχνες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση και τη διασταύρωση της σύγχρονης και σύγχρονης οπτικής κουλτούρας. Με αυτό εννοούμε τις αλληλεπιδράσεις εντός και μεταξύ διαφόρων παλαιών και νέων μέσων, αλλά και μεταξύ μέσων και εικαστικών τεχνών. Αυτά έχουν εντατικοποιηθεί με την άφιξη των ψηφιακών μέσων και του «hypermedium» που προκύπτει από την αλληλεπίδραση των λέξεων, των εικόνων και των ήχων στην οθόνη και μέσω της τεχνολογικής σύγκλισης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και των ψηφιακών μέσων. Το πρόγραμμά μας προσφέρει ιστορικές και θεωρητικές προοπτικές για τα φαινόμενα αυτά, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τις πραγματικές εξελίξεις στον τομέα των πρακτικών των μουσείων. Οι φοιτητές μας είχαν καριέρα στην εκπαίδευση και την έρευνα, στις εταιρείες μέσων ενημέρωσης και στα ιδρύματα τέχνης.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση Η επιχειρηματικότητα είναι ένα κοινό πρόγραμμα πτυχίο του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ και Vrije Universiteit Amsterdam. Το πρόγραμμα είναι ... ... [+]

επιχειρηματικότητα

Υπάρχει αυξανόμενη αναγνώριση του γεγονότος ότι οι μικρές και οι νέοι επιχειρήσεις ευθύνονται για την οικονομική ανάπτυξη, και ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή καινοτομίας. Στην εξειδίκευση Επιχειρηματικότητα, βλέπουμε την επιχειρηματικότητα και τις διαδικασίες για τη δημιουργία και την αξιοποίηση των ευκαιριών μέσω νέων συνδυασμών των πόρων που οδηγούν σε νέες (κοινωνικές και οικονομικές) αξίας. Η δημιουργικότητα διαδραματίζει καίριο ρόλο σε αυτές τις διαδικασίες. Μελετάμε επιχειρησιακές διαδικασίες σε όλους τους τομείς όπου εμφανίζονται: στις νέες επιχειρήσεις, καθώς και τις ήδη υπάρχουσες (μικρές και μεγάλες), και θεσμικά πλαίσια. Θα μάθουν να εκτιμούν την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις που συνδέονται με τις άκρως ικανοποιητική επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα είδη των επιχειρήσεων και των θεσμικών οργάνων, ακόμη και πέρα ​​από αυτό: η επιχειρηματικότητα ως τρόπος ζωής.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Top Masters στο Παράλληλο και Κατανεμημένο Υπολογιστικό Σύστημα ιδρύθηκε από τον καθηγητή. Andrew S. Tanenbaum και έχει σχεδιαστεί για να αμφισβητήσει τους σ ... [+]

Πειραματική επιστήμη υπολογιστών - Νέες λύσεις για συστήματα που διανέμονται παγκοσμίωςΤο πρόγραμμα Top Masters στο Παράλληλο και Κατανεμημένο Υπολογιστικό Σύστημα ιδρύθηκε από τον καθηγητή. Andrew S. Tanenbaum και έχει σχεδιαστεί για να αμφισβητήσει τους σπουδαστές με τα δυσκολότερα προβλήματα των σύγχρονων υπολογιστικών συστημάτων που προσανατολίζονται προς τα συστήματα. Αν θέλετε να φτάσετε στην κορυφή του πεδίου της πειραματικής επιστήμης υπολογιστών, το PDCS είναι το πρόγραμμά σας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πολύ ταλαντούχους φοιτητές και είναι επιλεκτικό. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του master, πολλοί σπουδαστές προχωρούν στη σταδιοδρομία σε κορυφαίες εταιρείες όπως η Google ή η Microsoft, προγράμματα PhD σε κορυφαία ερευνητικά σχολεία ή συμμετέχουν στο R... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Μεγάλα ποσά δεδομένων συλλέχθηκαν μέσω πρωτοβουλιών γονιδιωματικής. Παρέχουν μια χρυσή ευκαιρία για να διερευνήσουν τα μυστικά της ζωής, να κατανοήσουν περισσότερα από τα ... [+]

Βιοπληροφορική και βιολογία συστημάτων: κορυφαίο πρόγραμμα μάστερ! Μεγάλα ποσά δεδομένων συλλέχθηκαν μέσω πρωτοβουλιών γονιδιωματικής. Παρέχουν μια χρυσή ευκαιρία για να διερευνήσουν τα μυστικά της ζωής, να κατανοήσουν περισσότερα από τα πολυπλοκότητά τους, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και να κατακτήσουν σοβαρές ασθένειες. Η μετατροπή αυτού του τεράστιου όγκου δεδομένων σε πραγματική κατανόηση είναι η βασική πρόκληση της έρευνας βιοπληροφορικής. Με το πρόγραμμα Μάστερ στη Βιοπληροφορική και Βιολογία Συστημάτων στην VU Amsterdam θα γίνετε ειδικός στον τομέα αυτό.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Για εξόρυξη πληροφοριών από πολύ μεγάλες αποθήκες κειμένου, πρέπει να ξέρετε τι ψάχνετε και πώς να το βρείτε. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Εξόρυξη κειμένου" εκπαιδεύει όλου ... [+]

Για εξόρυξη πληροφοριών από πολύ μεγάλες αποθήκες κειμένου, πρέπει να ξέρετε τι ψάχνετε και πώς να το βρείτε. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Εξόρυξη κειμένου" εκπαιδεύει όλους με το πτυχίο Bachelor's ή Master's για να χρησιμοποιήσουν την εξόρυξη κειμένου με την εφαρμογή τεχνικών τεχνητής νοημοσύνης (AI). Θα μάθετε ποιες είναι οι δυνατότητες και οι περιορισμοί και πώς να σκεφτείτε τα αποτελέσματα και τις διεπιστημονικές πτυχές.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εξάμηνο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Master of Linguistics: Γλωσσική Συμβουλευτική και Γλωσσική τεκμηρίωση προσφέρει ένα πρόγραμμα γενικής γλωσσολογίας που επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ θεωρίας κα ... [+]

Master of Linguistics: Γλωσσική Συμβουλευτική και Γλωσσική τεκμηρίωση προσφέρει ένα πρόγραμμα γενικής γλωσσολογίας που επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ θεωρίας και δεδομένων στις ερευνητικές παραδόσεις της ανθρωπολογικής, τυπολογικής και περιγραφικής γλωσσολογίας. Η έμφαση στην πρακτική εργασία στον τόπο, στην πολιτιστική πραγματικότητα και στις ανθρωπολογικές προοπτικές καθιστά αυτό το πρόγραμμα μοναδικό στην Ολλανδία. Μετά την αποφοίτησή του, ο φοιτητής έχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να λειτουργήσει ως γλωσσικός σύμβουλος ή γλωσσικός ερευνητής σε πολλά περιβάλλοντα, ιδίως σε μετάφραση, διαπολιτισμική επικοινωνία και γλωσσική τεκμηρίωση:... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι νέες βιοϊατρικές καινοτομίες σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο σύνθετος δημιουργούν ένα ευρύ φάσμα δεοντολογικών, νομικών και κοινωνικών ζητημάτων και διλημμάτων. ... [+]

Επιστήμη για την επίλυση σύνθετων προβλημάτων της κοινωνίας

Οι νέες βιοϊατρικές καινοτομίες σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο σύνθετος δημιουργούν ένα ευρύ φάσμα δεοντολογικών, νομικών και κοινωνικών ζητημάτων και διλημμάτων. Είναι το νέο εμβόλιο βήχας-βήχας καλύτερο από το παλιό; Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τον πυρετό Q; Πώς πρέπει να εφαρμόσουμε τις έννοιες της περίθαλψης με επίκεντρο τον ασθενή; Ποιος θα είναι ο αντίκτυπος των εξελίξεων στη γονιδιωματική στη βασική ασφάλιση υγείας; Η παροχή των καλύτερων δυνατών απαντήσεων σε αυτά τα ζητήματα απαιτεί συνεργασία μεταξύ διαφόρων κλάδων και συντελεστών της κοινωνίας, από την κυβέρνηση, τη βιομηχανία και τα κοινωνικά ιδρύματα έως τους καταναλωτές και τους ασθενείς. Το πρόγραμμα Master προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να εξειδικευτούν σε αυτό το συναρπαστικό χώρο της έρευνας, όπου συναντάται ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η επιτυχής εισαγωγή της επιστημονικής γνώσης και των εφευρέσεων στην αγορά είναι μια περίπλοκη διαδικασία στην οποία η επιστήμη και η επιχειρηματική συνεργασία συνεργάζον ... [+]

Σκεφτείτε μεγάλο. Μετατρέψτε τις επιστημονικές εφευρέσεις σε επιτυχημένα προϊόντα.

Η επιτυχής εισαγωγή της επιστημονικής γνώσης και των εφευρέσεων στην αγορά είναι μια περίπλοκη διαδικασία στην οποία η επιστήμη και η επιχειρηματική συνεργασία συνεργάζονται στο μέγιστο βαθμό σε κάθε στάδιο ανάπτυξης. Είστε περίεργοι πώς να ενσωματώσετε τόσο την επιστημονική όσο και την επιχειρηματική πλευρά των καινοτομιών; Θέλετε να παίξετε σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της οικονομικής επιτυχίας των καινοτομιών; Τότε η επιστήμη, η επιχείρηση... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει μια διεπιστημονική εστίαση. Έτσι, ξεκινάτε με εξειδίκευση σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική διαδικασία και μελετήστε α ... [+]

Μια τράπεζα και μια ασφαλιστική εταιρεία. Δύο επιχειρήσεις στον ίδιο τομέα. Ακριβώς όπως ένας αποστολέας και ένας μεταφορέας. Τι κοινό έχουν και ποιες είναι οι διαφορές; Πώς αλληλοσυμπληρώνονται; Και γιατί είναι πιο επιτυχημένες από άλλες; Αν είστε περίεργοι για τα μέσα και τα άκρα αυτού του παιχνιδιού, για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις επιχειρηματικές υπηρεσίες και για τους ανθρώπους που εργάζονται γι 'αυτούς, τότε η Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι το πρόγραμμα Master για εσάς.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Είστε γοητευμένοι από την κοινωνική και πολιτισμική πολυπλοκότητα των ανθρώπινων κοινοτήτων; Είστε ενθουσιασμένοι με το να ψάχνετε για την καθημερινή ζωή σε όλο τον κόσμο ... [+]

Είστε γοητευμένοι από την κοινωνική και πολιτισμική πολυπλοκότητα των ανθρώπινων κοινοτήτων; Είστε ενθουσιασμένοι με το να ψάχνετε για την καθημερινή ζωή σε όλο τον κόσμο; Είστε έτοιμοι όχι μόνο να μάθετε για την ανθρωπολογία αλλά να την εφαρμόζετε κάνοντας δική σας δουλειά; Στη συνέχεια, το πρόγραμμα του Δασκάλου στην Κοινωνική και Πολιτισμική Ανθρωπολογία μπορεί να είναι για σας! Θα αποκτήσετε μια σταθερή θεωρητική βάση στην ανθρωπολογία αναπτύσσοντας ταυτόχρονα ισχυρές ποιοτικές ερευνητικές δεξιότητες. Το πρόγραμμα σας διδάσκει να εφαρμόσετε την ανθρωπολογία στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον σημερινό κόσμο της παγκοσμιοποίησης. Θα αποκτήσετε εμπεριστατωμένες γνώσεις σε ποικίλα θέματα, από το Ισλάμ στην Ευρώπη μέχρι την πολιτική και την εξουσία, την αστική ανθρωπολογία και την ανθρωπολογία των κρίσεων, τη μετανάστευση, την ανάπτυξη και την παγκοσμιοποίηση. Θα συμμετάσχετε σε δημόσιες συζητήσεις και γράφετε ιστολόγια και άρθρα που γνωστοποιούν τις ανθρωπολογικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο που ζουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ψάχνετε να επιταχύνετε το δρόμο σας προς μια καριέρα στη λογιστική; Είτε είστε στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους είτε στο διάρκειας δύο ετών πρόγραμμα μερ ... [+]

Ψάχνετε να επιταχύνετε το δρόμο σας προς μια καριέρα στη λογιστική; Είτε είστε στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους είτε στο διάρκειας δύο ετών πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, αυτό το Μεταπτυχιακό στη Λογιστική

Το περιεχόμενο του προγράμματος είναι το ίδιο και στα προγράμματα πλήρους και μερικής απασχόλησης. Από τη σκοπιά της λογιστικής, θα εξετάσετε τις οικονομικές πληροφορίες που απαιτούνται για την εκτέλεση οποιουδήποτε οργανισμού και τη ροή πληροφοριών που απαιτείται για τα στελέχη να λαμβάνουν επιχειρηματικές αποφάσεις. Και φυσικά ο έλεγχος είναι ένα βασικό στοιχείο εδώ: θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την παρακολούθηση και την αναφορά για να βεβαιωθείτε ότι οι οργανισμοί είναι κυβερνήτες και εκτελούν με τον σωστό τρόπο. Επειδή η λογιστική αγγίζει κάθε μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης, το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει για πολλούς διαφορετικούς ρόλους - από τον ελεγκτή ή τον εξωτερικό / εσωτερικό ελεγκτή έως τον φορολογικό επιθεωρητή ή τον τραπεζικό επόπτη. Όποια και αν είναι η διαδρομή που θα επιλέξετε, θα πρέπει να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λογιστικές σας ικανότητες για επαγγελματική, υπεύθυνη και δεοντολογική χρήση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Μερικοί σκέφτονται την πολυτροπική επικοινωνία ως κάτι σύγχρονο, καθώς το κείμενο και το βίντεο συνδυάζονται σε ιστότοπους ή όταν ακούμε και βλέπουμε τους ανθρώπους με το ... [+]

Μερικοί σκέφτονται την πολυτροπική επικοινωνία ως κάτι σύγχρονο, καθώς το κείμενο και το βίντεο συνδυάζονται σε ιστότοπους ή όταν ακούμε και βλέπουμε τους ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε με εφαρμογές στα smartphones μας. Ωστόσο, οι άνθρωποι έχουν επικοινωνήσει πολυτροπικά από τους προϊστορικούς χρόνους, με φωνητικούς ήχους και χειρονομίες. Παρά τον ταχύ ρυθμό ανάπτυξης της ψηφιακής τεχνολογίας, αναπαράγονται βίντεο και τα κείμενα διαβάζονται σε μεγάλο βαθμό στην ίδια κλίμακα πραγματικού χρόνου με εκείνη της αλληλεπίδρασης πρόσωπο με πρόσωπο - η ανθρώπινη κλίμακα χρόνου. Πώς και γιατί τα διαφορετικά είδη έννοιων και λειτουργιών διανέμονται μέσω διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας; Πώς ενσωματώνονται αυτές οι έννοιες, λειτουργίες και τρόποι λειτουργίας σε διαφορετικά μέσα, συμπεριλαμβανομένου του ενσωματωμένου μέσου της αλληλεπίδρασης πρόσωπο με πρόσωπο; Στο μάθημα αυτό θα μάθετε πώς λειτουργεί η πολυτροπική επικοινωνία, σημαίνοντας τόσο πώς κατασκευάζονται οι διαφορετικές μορφές της όσο και πώς επικοινωνούν οι ιδέες με διαφορετικούς τρόπους (όπως η κατανόηση των αφηρημένων ιδεών μέσω μεταφορών). Προσοχή δίνεται στη χρήση τόσο της γραπτής όσο και της προφορικής γλώσσας σε συνδυασμό με άλλους τρόπους επικοινωνίας. Καλωσορίζουμε φοιτητές από το εξωτερικό καθώς και από την Ολλανδία. Τα μαθήματα στην πίστα διδάσκονται στα αγγλικά. Αυτό που θα μάθετε σε αυτό το πρόγραμμα θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε διάφορες θέσεις εργασίας, όπως αυτές του συμβούλου επικοινωνίας, του συμβούλου μάρκετινγκ, του εκπαιδευτή για τις επιχειρήσεις των μέσων ενημέρωσης, του διαδικτυακού συμβούλου ή ως υπόβαθρο για περαιτέρω σπουδές προς διδακτορικό. ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Σε ένα μικρό περιβάλλον διδασκαλίας κλίμακας, οι μαθητές στο Ερευνητικό Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία θα μάθουν σχετικά με την αιτιολογία, το .. ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία (Έρευνα)

Σε ένα μικρό περιβάλλον διδασκαλίας κλίμακας, οι μαθητές στο Ερευνητικό Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία θα μάθουν σχετικά με την αιτιολογία, την ανάπτυξη και την πορεία της ψυχοπαθολογίας και αιχμή ψυχολογικά ενημέρωσε μεθόδους για την πρόληψη και τη θεραπεία της. Οι καλύτεροι ερευνητές σε αυτόν τον τομέα θα παρουσιάσει υψηλής ποιότητας διδασκαλία σχετικά με τις νεότερες γνώσεις σχετικά με τη σχέση μεταξύ της ψυχικής υγείας, βιολογικές κληροδοτήματα και περιβαλλοντικών πόρων, τη νευροψυχολογική υπόστρωμα και τις ανθρώπινες σχέσεις, και προσαρμοστικές και δυσπροσαρμοστικές αναπτυξιακές πορείες.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οικονομετρία ... [+]

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Έρευνα στην Campus της VU σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ποσοτικές δεξιότητές σας για τη χρήση τους στο Χρηματοοικονομικό, Μάρκετινγκ, Οικονομικά και Επιχειρήσεις.

Η Οικονομετρία και η Επιχειρησιακή Έρευνα ανοίγουν ένα παράθυρο σε έναν περίπλοκο κόσμο που παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ποιοι άνθρωποι, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις βασίζουν τις αποφάσεις τους. Η οικονομετρία είναι η επιστήμη και η τέχνη της χρήσης στατιστικών μεθόδων για την ανάλυση οικονομικών, εμπορικών και οικονομικών δεδομένων, που σήμερα είναι συχνά Big Data. Η Επιχειρησιακή Έρευνα είναι η επιστήμη και η τέχνη της λήψης καλύτερων αποφάσεων στα οικονομικά, στη διαχείριση και στη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας μαθηματικές μεθόδους.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Marketing Data Science είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σε οικονομετρικές μεθόδους για την ανάλυση ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Marketing Data Science είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σε οικονομετρικές μεθόδους για την ανάλυση δεδομένων μάρκετινγκ για τη διευκόλυνση καλύτερων στρατηγικών μάρκετινγκ σας επιτρέπει να γίνετε ο ειδικός του ποσοτικού μάρκετινγκ και να σας τοποθετήσουμε στην πρωτοπορία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, οι οργανώσεις συνεργάζονται όλο και περισσότερο για να διανέμουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους στους πελάτες. Αυτό απαιτεί την ενσωμάτωσ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics Research και Operations Research.

Σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, οι οργανώσεις συνεργάζονται όλο και περισσότερο για να διανέμουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους στους πελάτες. Αυτό απαιτεί την ενσωμάτωση διαφόρων βασικών διαδικασιών σε όλους τους οργανισμούς. Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας εξειδίκευσης σας εξοπλίζει με την τεχνογνωσία στις αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς και τις εξελιγμένες ποσοτικές μεθόδους και εργαλεία από τη βελτιστοποίηση, τα οποία χρειάζεστε για να σχεδιάσετε, να εφαρμόσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις διαδικασίες εφοδιαστικής αλυσίδας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα-καθορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού της βιομηχανίας και της πρακτικής παραγωγής, έχοντας μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων των αιχμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Θεωρία Έρευνας Επιχειρήσεων είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research.

Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα-καθορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού της βιομηχανίας και της πρακτικής παραγωγής, έχοντας μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων των αιχμής τεχνικές, αν θέλετε να ακολουθήσετε μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, ή αν αγαπάτε ακριβώς τα μαθηματικά του ερευνητική δραστηριότητα, τότε η εξειδίκευση Θεωρίας Έρευνας Λειτουργίας είναι για εσάς. Σας προσφέρει βαθύτερη γνώση και κατανόηση αυτού του ερευνητικού χώρου και τελικά, μέσα από τη διδακτορική διατριβή, συμμετάσχετε σε πρωτοποριακή έρευνα στην έρευνα των επιχειρήσεων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στην ειδίκευσή μας Οικονομετρία και Επιστήμη Δεδομένων του προγράμματος μάστερ οικονομετρίας και επιχειρησιακής έρευνας, σας καλωσορίζουμε στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην ειδίκευσή μας Οικονομετρία και Επιστήμη Δεδομένων του προγράμματος μάστερ οικονομετρίας και επιχειρησιακών ερευνών, σας συγκολλούμε στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο της οικονομετρίας και των μεθόδων επιστήμης δεδομένων για σύνολα δεδομένων εξαιρετικά υψηλών διαστάσεων. Σε αυτήν την εξειδίκευση, καλύπτουμε τη στατιστική θεωρία των χώρων υψηλής διαστάσεως, τις δεξιότητες πληροφορικής που χειρίζονται μεγάλα δεδομένα, την οικονομετρική μεθοδολογία προσδιορισμού αιτιωδών οικονομικών σχέσεων σε ένα πλούσιο σε δεδομένα περιβάλλον. Μάθετε επιπλέον τις πρακτικές δεξιότητες της ανάλυσης, της μοντελοποίησης και της πρόβλεψης βασικών οικονομικών και οικονομικών μεταβλητών, με σκοπό τη βελτίωση της πολιτικής και της λήψης αποφάσεων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η οικονομετρική θεωρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη στα θεμέλια των οικονομετρικών μεθόδων ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η οικονομετρική θεωρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη στα θεμέλια των οικονομετρικών μεθόδων σας προσφέρει την πρόκληση να εξερευνήσετε και να μάθετε ένα ενεργό πεδίο έρευνας που θα σας τοποθετήσει πρώτα σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή ή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η οικονομετρία συνδέεται με πολλούς ακαδημαϊκούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, των στατιστικών, των οικονομικών, των οικονομικών και των επιχειρηματικών σπουδών, και ασχολείται κυρίως με την επιστήμη και την τέχνη της χρήσης οικονομικών θεωριών και στατιστικών τεχνικών για την ανάλυση οικονομικών / οικονομικών / Αυτή η αρχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές κατευθύνσεις ώστε η οικονομετρία να μπορεί να θεωρηθεί πολύ γενική μελέτη.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η Οικονομική Οικονομετρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σχετικά με τις οικονομετρικές μεθόδους που ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Οικονομική Οικονομετρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σχετικά με τις οικονομετρικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται καθημερινά στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία θα σας επιτρέψει να γίνετε ο ποσοτικός χρηματοοικονομικός ειδικός και θα σας τοποθετήσουμε στην πρωτοπορία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Quantitative Economics είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη σε διασταυρώσεις εφαρμοσμένης οικονο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Quantitative Economics είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη σε διασταυρώσεις εφαρμοσμένης οικονομετρίας και οικονομίας σας προσφέρει την πρόκληση να εξερευνήσετε τους ενεργούς ερευνητικούς τομείς της μικροοικονομίας, της μακροοικονομίας και / ή της μικροχρηματοδότησης.

Η οικονομετρία συνδέεται με πολλούς ακαδημαϊκούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, των στατιστικών, των οικονομικών, των οικονομικών και των επιχειρήσεων, και ασχολείται κυρίως με την επιστήμη και την τέχνη της χρήσης οικονομικών θεωριών και στατιστικών τεχνικών για την ανάλυση οικονομικών δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα σάς προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την κλασική και γενική διασταύρωση της οικονομίας και της οικονομετρίας... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η επέκταση των αγορών και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα και ποικιλία των χρηματοπιστωτικών προϊόντων έχουν προκαλέσει μια αυξανόμενη ζήτηση ειδικευμένων επαγγελματιών για τη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Χρηματοοικονομική Μηχανική είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research.

Η επέκταση των αγορών και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα και ποικιλία των χρηματοπιστωτικών προϊόντων έχουν προκαλέσει μια αυξανόμενη ζήτηση ειδικευμένων επαγγελματιών για τη δημιουργία, την τιμολόγηση και την αντιστάθμιση σύνθετων παραγώγων. Η εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Μηχανική σας παρέχει προηγμένα προσόντα στην έρευνα και χρηματοδότηση επιχειρήσεων, από τη διαχείριση χρηματοοικονομικών χαρτοφυλακίων μέχρι την ανάλυση κινδύνων στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Η Χρηματοοικονομική Μηχανική είναι ο τόπος όπου η χρηματοδότηση ανταποκρίνεται στην έρευνα των επιχειρήσεων!... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα Master's στοχεύει στη μεταφορά στους σπουδαστές των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της διορατικότητας που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ως επαγ ... [+]

Ασφάλεια σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα Master's στοχεύει στη μεταφορά στους σπουδαστές των γνώσεων, των δεξιοτήτων και της διορατικότητας που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ως επαγγελματίες ή ακαδημαϊκοί ερευνητές στον τομέα της διεθνούς ειρήνης ασφάλειας. Τα ζητήματα της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας καθίστανται όλο και πιο σημαντικά στη νομική, πολιτική και διοικητική πρακτική. Η έννοια της «διεθνούς ασφάλειας» δεν περιορίζεται πλέον σε παραδοσιακά ζητήματα πολέμου και ειρήνης, αλλά τώρα καλύπτει επίσης θέματα όπως η τρομοκρατία, το ποινικό δίκαιο, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η «ανθρώπινη ασφάλεια».... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η Εργασία και η Οργανωτική Ψυχολογία επικεντρώνεται στην ανθρώπινη συμπεριφορά σε οργανισμούς και εργασιακές καταστάσεις. Γιατί είναι ένας ηγέτης και ο άλλος ακολουθεί; Π ... [+]

Η Εργασία και η Οργανωτική Ψυχολογία επικεντρώνεται στην ανθρώπινη συμπεριφορά σε οργανισμούς και εργασιακές καταστάσεις. Γιατί είναι ένας ηγέτης και ο άλλος ακολουθεί; Πώς μπορούν οι οργανώσεις να προσελκύσουν ικανούς και αξιόπιστους υπαλλήλους; Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι επιβράβευσης των εργαζομένων; Ποιες είναι οι αποτελεσματικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων; Πώς επηρεάζουν οι οργανώσεις τις καταναλωτικές συμπεριφορές; Ποιες είναι οι βέλτιστες τακτικές διαπραγμάτευσης; Πώς μπορούν οι οργανώσεις να διαμορφώσουν ομάδες; Ποιος θα πρέπει να είναι ο ρόλος των ηγετών σε αυτή τη διαδικασία; Πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν υγιή χώρο εργασίας; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο του προγράμματος εργασίας μας και της οργανωτικής ψυχολογίας. Το πρόγραμμα Master's Work and Organizational Psychology σας προετοιμάζει για την πρακτική άσκηση. Κατά τη διάρκεια του Δασκάλου θα αποκτήσετε γνώση των ατομικών χαρακτηριστικών και των κοινωνικών διαδικασιών που διαμορφώνουν την εργασία και τις οργανώσεις. Τα μαθήματα διδάσκονται από άτομα που έχουν ερευνητική εμπειρία και εμπειρία στον τομέα. Όχι μόνο θα είστε σε θέση να θεωρηθούν σχετικά με τα προβλήματα που θα συναντήσετε σε οργανισμούς, θα μάθετε επίσης να εφαρμόζετε αυτές τις θεωρίες στις καθημερινές εργασιακές καταστάσεις. Ποιες είναι οι διαθέσιμες μέθοδοι για να αξιολογήσετε ποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα της προσωπικότητας ταιριάζουν σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον εργασίας ή λειτουργούν; Πώς μπορείτε να διαμορφώσετε και να υποστηρίξετε σωστά τη διαχείριση αλλαγών μέσα στους οργανισμούς; Τι είδους ηγεσία ταιριάζει καλύτερα στον σημερινό κόσμο; Πώς μπορείτε να μετρήσετε την ηγεσία; Οι απαντήσεις σε αυτές και τις σχετικές ερωτήσεις που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια του προγράμματος Master σας... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Πόρων που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Μελετών (IVM), η οποία είναι μία από ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Περιβάλλοντος και Πόρων

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Πόρων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Μελετών (IVM), η οποία είναι μία από τις αρχαιότερες και πιο σεβαστές Ευρώπης ερευνητικά ιδρύματα στις περιβαλλοντικές επιστήμες. Η IVM λαμβάνει υψηλή αξιολογήσεων για την άριστη ποιότητα της έρευνας από εξωτερικούς ελέγχους ποιότητας και, επίσης, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά σε μια ανάλυση παραπομπών των αναθεωρηθεί άρθρα περιοδικών. Η έρευνά μας σχέδια κυμαίνονται από την ανάλυση των τοπικών προκλήσεων, όπως η χρηματοδότηση περιβαλλοντικών υπηρεσιών στους αγρότες, η χρήση των δημοσίων κριτικές επιτροπές για να διευκολυνθεί η συμμετοχή του κοινού στη διαχείριση των υδάτων, την προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος στην Ολλανδία, εθνικές προκλήσεις, όπως η πράσινη ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, με παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η ανάλυση των διεθνών διαπραγματεύσεων και των χρηματοδοτικών μηχανισμών Βορρά-Νότου. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος περιβάλλον και διαχείριση πόρων είναι η δημιουργία μιας κρίσιμης μάζας σε βασικά γνωστικά αντικείμενα και ερευνητικά θέματα από την κατάρτιση διεπιστημονική, ανεξάρτητη και επιχειρηματική ερευνητές με πάθος για το συνδυασμό της αριστείας στον τομέα της επιστήμης με την συμμετοχή της κοινωνίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι Στοχαστικές εξετάζουν φαινόμενα όπου η τύχη παίζει κεντρικό ρόλο, όπως το αποτέλεσμα γενικών εκλογών, διακυμάνσεις στις τιμές των μετοχών ή αλληλεπιδράσεις μεταξύ μορί ... [+]

Οι Στοχαστικές εξετάζουν φαινόμενα όπου η τύχη παίζει κεντρικό ρόλο, όπως το αποτέλεσμα γενικών εκλογών, διακυμάνσεις στις τιμές των μετοχών ή αλληλεπιδράσεις μεταξύ μορίων σε ένα ζωντανό κύτταρο. Αν επιλέξετε το πρόγραμμα Μάστερ στα Στοχαστικά και Οικονομικά Μαθηματικά, θα εκπαιδεύεστε να γίνετε εμπειρογνώμονας παγκοσμίου επιπέδου τόσο στη θεωρία όσο και στους σχετικούς τομείς εφαρμογής. Το πρόγραμμα Master στη Στοχαστική και Οικονομικά Μαθηματικά της VU Amsterdam σας εκπαιδεύει σε όλο το βάθος και το πλάτος του πεδίου, επεκτείνοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις σας και ενισχύοντας τις ευκαιρίες σας στην αγορά εργασίας. Ως φοιτητής Stochastics and Financial Mathematics στη VU Amsterdam , έχετε μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων όλων των καθορισμένων μαθημάτων SFM που προσφέρονται από τα δύο ερευνητικά πανεπιστήμια στο Άμστερνταμ (UvA και VU) και το εθνικό πρόγραμμα Mastermath . Επιπλέον, το τμήμα μας διατηρεί στενή επαφή με πολλές οικονομικές και άλλες επιχειρήσεις που προσφέρουν ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για να πραγματοποιήσουν το τελικό σχέδιο του προγράμματος Master σας και να πάρουν ένα ξεκίνημα στην καριέρα σας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Σε αυτό το πρόγραμμα Υδρολογίας θα εκπαιδευθείτε ώστε να κατανοήσετε τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των υδρολογικών διεργασιών και τη σχέση με την κοινωνία και πώς ... [+]

Κατανόηση του υδρολογικού συστήματος και των κοινωνικών του επιπτώσεωνΟι άνθρωποι στην Αφρική και την Ασία περπατούν κατά μέσο όρο 6 χιλιόμετρα για τη συλλογή του νερούΜόνο το 0,003% του νερού στη Γη μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον άνθρωπο

Σε αυτό το πρόγραμμα Υδρολογίας θα εκπαιδευθείτε ώστε να κατανοήσετε τις πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των υδρολογικών διεργασιών και τη σχέση με την κοινωνία και πώς αυτό μπορεί να αλλάξει κάτω από τη μελλοντική παγκόσμια αλλαγή. Επικεντρωνόμαστε στις δεξιότητες μάθησης, συμπεριλαμβανομένου του τομέα και της μοντελοποίησης, για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε θέματα σχετικά με την ποσότητα, την ποιότητα του νερού και τους συναφείς κινδύνους, όπως οι πλημμύρες και η ξηρασία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση του διδακτορικού διπλώματος στη Φιλοσοφία, τη Βιοηθική και την Υγεία θα σας προσφέρει τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία για την αντιμετώπιση των δεοντολογι ... [+]

Η ανάγκη για διεπιστημονικό προβληματισμό αυξάνεται καθώς οι εξελίξεις στην κοινωνία οδηγούν σε νέες προκλήσεις στην υγειονομική περίθαλψη. Για παράδειγμα, οι αλλαγές στην ευθύνη: οι ασθενείς αναμένεται να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη για την υγεία τους και να «διαχειριστούν» και οι ασφαλιστές γίνονται υπεύθυνοι τόσο για το κόστος όσο και για την ποιότητα των παροχών υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ταχείες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις που λαμβάνουν υπόψη: από τη γνώση της γενετικής βάσης των ασθενειών, τη διάγνωση πριν από την εμφύτευση και την εξωσωματική γονιμοποίηση, στη χρήση πλαστικής χειρουργικής για αισθητική ενίσχυση. Έπειτα, υπάρχουν τα προβλήματα της δίκαιης κατανομής που προκαλείται από τον αυξανόμενο αριθμό θεραπευτικών επιλογών για όλα τα είδη ασθενειών και τον αυξανόμενο αριθμό ατόμων που ζουν σε μεγάλη ηλικία. Τέτοιες εξελίξεις προκαλούν αλλαγή στην ιατρική ηθική ατζέντα. Στο πρόγραμμα Φιλοσοφία, Βιοηθική και Υγεία, θα αποκτήσετε εμπειρία στην περιοχή όπου η ιατρική ηθική συναντά τη νευροεπιστήμη και την ψυχική υγεία. Η εξειδίκευση που θα αποκτήσετε στη VU Amsterdam δεν καλύπτεται από άλλα προγράμματα Master στις Κάτω Χώρες. Αποτελεί το αποτέλεσμα της στενής συνεργασίας μεταξύ της Φιλοσοφικής Σχολής στη VU Amsterdam και του Τμήματος Ιατρικών Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ιατρικού Κέντρου της VU και του ιστορικού των συντονιστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού. Αν έχετε πτυχίο στην επιστήμη της υγείας, της ιατρικής ή της ψυχολογίας, το πρόγραμμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσετε δύο πτυχία Master: ένα στη φιλοσοφία και ένα στην αρχική σας πειθαρχία. Οι πτυχιούχοι με δύο πτυχία Δασκάλων έχουν μεγάλη αξία σε πολλές οργανώσεις υγειονομικής περίθαλψης. Με... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χημεία είναι ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές που έχουν ήδη ένα σταθερό υπόβαθρο στη χημεία και που είναι πρόθυμοι να επεκτείνο ... [+]

Ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φθηνά οργανικά υλικά για να συλλάβετε το CO2 ή να ανακαλύψετε αν ο άνθρακας μπορεί να αποτελέσει έναν πέμπτο δεσμό; Είστε πρόθυμοι να βρείτε νέες μεθόδους για να δείτε μέσα από μη διαφανή υλικά, όπως η χρήση μετρήσεων με λέιζερ για την ανίχνευση όγκων; Ή πώς να αναπτύξει νέες αναλυτικές μεθόδους για τον προσδιορισμό χαμηλών επιπέδων βιοενεργών πρωτεϊνών σε περίπλοκα βιολογικά δείγματα;Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη χημεία είναι ένα προκλητικό πρόγραμμα σπουδών για φοιτητές που έχουν ήδη ένα σταθερό υπόβαθρο στη χημεία και που είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τη γνώση και την εμπειρία τους. Η χημεία δεν είναι μια απομονωμένη πειθαρχία: αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ της βιολογίας στο ένα άκρο του φάσματος (βιομοριακή χημεία) και της φυσικής στο άλλο άκρο (φυσικο-θεωρητική χημεία). Το Master's in Chemistry μπορεί να οδηγήσει σε μια συναρπαστική καλοπληρωμένη σταδιοδρομία με εκτεταμένες ευκαιρίες για την επίτευξη των φιλοδοξιών σας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ένα μοναδικό πρόγραμμα μάστερ: το μοναδικό στον κόσμο που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αστικών / περιφερειακών θεμάτων, των μεταφορών και του περιβάλλοντος από ο ... [+]

Ένα μοναδικό πρόγραμμα μάστερ: το μοναδικό στον κόσμο που προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των αστικών / περιφερειακών θεμάτων, των μεταφορών και του περιβάλλοντος από οικονομική άποψη.

Αυτό το υψηλής ποιότητας ετήσιο πρόγραμμα σας προσφέρει τις θεωρητικές γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες για την αντιμετώπιση σύνθετων προβλημάτων σε υψηλό επίπεδο αφαίρεσης, έχοντας κατά νου την ανάγκη να μεταφράσουμε τις θεωρητικές λύσεις σε σαφείς συμβουλές πολιτικής. Είναι σχεδιασμένο για φοιτητές που ενδιαφέρονται για χωροταξικά, μεταφορικά ή περιβαλλοντικά οικονομικά. Έχει σταθερή ρίζα στην οικονομία, αλλά ταυτόχρονα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν πολυεπιστημονικό προσανατολισμό. Το πρόγραμμα εξετάζει ιδιαίτερα συναφή και στενά αλληλένδετα ζητήματα πολιτικής στη σημερινή σύγχρονη κοινωνία στον τομέα της περιφερειακής ανάπτυξης (όπως τα πλεονεκτήματα των οικισμών), αστικά προβλήματα (όπως το έγκλημα), πολιτικές μεταφορών (όπως η διαχείριση συμφόρησης) και περιβαλλοντική υποβάθμιση ως αλλαγή του κλίματος). Ως εκ τούτου, ασχολείται με σχεδόν όλες τις πτυχές της κοινωνίας, όπου ο χώρος, η απόσταση και τα δίκτυα είναι βασικά ζητήματα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το διετές ερευνητικό πρόγραμμα της Γλωσσολογίας, που ειδικεύεται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ανθρωπιστικών Επιστημών, σας εκπαιδεύει ως επαγγελματία γλωσσολόγο, εξειδικευμ ... [+]

Το διετές ερευνητικό πρόγραμμα της Γλωσσολογίας, που ειδικεύεται στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ανθρωπιστικών Επιστημών, σας εκπαιδεύει ως επαγγελματία γλωσσολόγο, εξειδικευμένο είτε στην τεχνολογία ανθρώπινων γλωσσών είτε στην ιατροδικαστική. Και οι δύο τομείς εστίασης απευθύνονται σε γλωσσομαθείς που αναζητούν σταθερή κατάρτιση στη γλωσσολογία, σε συνδυασμό με μια προκλητική εξειδίκευση σε νεοεμφανιζόμενους τομείς έρευνας με βασική μέριμνα για την σημερινή κοινωνία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Master's Research Critical Studies in Art and Culture (πρώην γνωστό ως VAMA), που ειδικεύεται στο Master of Science Research, επικεντρώνεται στη μελέτη των σ ... [+]

Το πρόγραμμα Master's Research Critical Studies in Art and Culture (πρώην γνωστό ως VAMA), που ειδικεύεται στο Master of Science Research , επικεντρώνεται στη μελέτη των σύγχρονων εξελίξεων στην εικαστική τέχνη, την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και τα μέσα ενημέρωσης, από θεωρητική και ιστορική σκοπιά. Σε έναν παγκοσμιοποιημένο πολιτιστικό κόσμο στον οποίο η τέχνη, η αρχιτεκτονική, ο σχεδιασμός και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενσωματώνονται όλο και περισσότερο και συσκευάζονται ως «δημιουργικές βιομηχανίες», τα πειθαρχικά όρια χρειάζονται αμφισβήτηση και πρόκληση, αλλά μια διεξοδική γειτονιά σε παλαιότερους και νεότερους κλάδους όπως ιστορία της τέχνης, , η σχεδιαστική κουλτούρα και οι έρευνες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποτελούν προϋπόθεση για αυτό. Στις σπουδές σας, θα εστιάσετε στην ανάλυση των "οπτικών αντικειμένων": των αντικειμένων σε διάφορα μέσα που λειτουργούν (πρωτίστως ή εν μέρει) ως εικόνες. Αυτό κυμαίνεται από τοπία, πόλεις και κτίρια έως έργα τέχνης σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, καθώς και ταινία, τηλεόραση, σχεδιασμό και παιχνίδια. Οι έννοιες όπως η δια-, διασυνοριακή και transmediality διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα. Δεδομένου ότι τα αντικείμενα, τα μέσα και οι μορφές διαμεσολάβησης μπορούν να υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα κοινωνικά, θεσμικά, οικονομικά και ιδεολογικά πλαίσια και δίκτυα, οι Κρίσιμες Μελέτες Τέχνης και Πολιτισμού θα σας εξοπλίσουν με τα αναλυτικά και κρίσιμα εργαλεία που είναι απαραίτητα για την ανάλυση αυτών. Κάθε ένας από τους τέσσερις κύριους κλάδους που ενημερώνουν την εξειδίκευση φέρνει στο τραπέζι συγκεκριμένες θεωρίες και μεθόδους και το πρόγραμμα επιδιώκει να αναδείξει τη διασύνδεσή τους, αναφερόμενη στο ειδικό τους δυναμικό καθώς και στους πιθανούς περιορισμούς. Εάν ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Πρόγραμμα Παγκόσμιας Ιστορίας είναι μια εξειδίκευση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ανθρωπιστικών Σπουδών που απευθύνεται σε ταλαντούχους φοιτητές οι οποίοι έχουν εξαιρ ... [+]

Το Πρόγραμμα Παγκόσμιας Ιστορίας είναι μια εξειδίκευση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Ανθρωπιστικών Σπουδών που απευθύνεται σε ταλαντούχους φοιτητές οι οποίοι έχουν εξαιρετικά κίνητρα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον τομέα της ιστορικής έρευνας. Προετοιμάζει τους μαθητές για μια ερευνητική σταδιοδρομία στην ιστορία, ή για άλλες ερευνητικές εντάσεις.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ενδιαφέρεστε για τη βελτιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων, βοηθώντας τους ανθρώπους με μειωμένη λειτουργία κινητήρα ή κερδίζοντας μια θεμελιώδη κατανόηση του τρόπου με τ ... [+]

Ενδιαφέρεστε για τη βελτιστοποίηση των αθλητικών επιδόσεων, βοηθώντας τους ανθρώπους με μειωμένη λειτουργία κινητήρα ή κερδίζοντας μια θεμελιώδη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο κινούμαστε; Στη συνέχεια, το Master's στην Human Movement Sciences είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς! Θα μάθετε να μεταφράζετε διεπιστημονικές επιστημονικές γνώσεις σε εφαρμογές στον αθλητισμό και στην πρακτική της υγειονομικής περίθαλψης.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι Επιστήμες της Πληροφορίας είναι ο πολυεπιστημονικός τομέας που καλύπτει την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και την πρακτική εφαρμογή της στην κοινωνία. ... [+]

Οι Επιστήμες της Πληροφορίας είναι ο πολυεπιστημονικός τομέας που καλύπτει την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και την πρακτική εφαρμογή της στην κοινωνία. Ενδιαφέρεστε για τον τρόπο δημιουργίας και επεξεργασίας πληροφοριών σε εταιρείες και οργανισμούς; Ενδιαφέρεστε για την τεχνολογία και τις πρακτικές εφαρμογές της; Πιστεύετε ότι είναι σημαντικό να εξεταστεί ο ρόλος των ανθρώπων, των οργανώσεων και των πολιτισμών στον σχεδιασμό, τη μοντελοποίηση και την ανταλλαγή πληροφοριών; Αν ναι, τότε το πρόγραμμα Master's in Information Sciences στο Vrije Universiteit Amsterdam είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Οι Επιστήμες της Πληροφορίας συγκεντρώνουν την επιστήμη των υπολογιστών, τις οργανωτικές μελέτες και τη διαχείριση γνώσης. Διαθέτει μαθήματα που σας κρατούν μπροστά στον ταχύ ρυθμό των εξελίξεων στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα απευθύνεται στη βελτιστοποίηση της τεχνολογίας των πληροφοριών στις επιχειρηματικές ρυθμίσεις και στην καινοτόμο εφαρμογή του ιστού για την ανάκτηση, αποκάλυψη και ανταλλαγή πληροφοριών, ιδίως σε ρυθμίσεις πλούσιες σε πολυμέσα. Το πρόγραμμα προάγει την επιστημονική γνώση και μεταδίδει μια αίσθηση κοινωνικής ευθύνης. Υπάρχει μεγάλος βαθμός ευελιξίας στο πρόγραμμα, με συνολική αξία 18 μονάδων που μπορούν να εκλεγούν από έναν κατάλογο εγκεκριμένων μαθημάτων. Τα μαθήματα του μεταπτυχιακού μας προγράμματος εξελίσσονται με την πάροδο των χρόνων, ώστε να αντικατοπτρίζουν τη συνεχή έρευνα και τις εξελίξεις στον τομέα των επιστημών πληροφοριών Περιλαμβάνουν θεμελιώδη μαθήματα, διαλέξεις επισκεπτών και μαθήματα αιχμής από την Εθνική Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών SIKS. Τα τρέχοντα μαθήματα περιλαμβάνουν: Γνώση και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Σχεδιασμός Σχεδιασμού Υπηρεσίας, Ψηφιακή Καινοτομία, Κοινωνικό Web, Ανάκτηση Πληροφοριών, Αρχιτεκτονική Λογισμικού, ΤΠΕ για Ανάπτυξη, Μηχανική Γνώσης και Επιχειρηματικότητα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Αγγλικής Λογοτεχνίας σε έναν οπτικό πολιτισμό προσελκύει κάθε χρόνο φοιτητές από το εξωτερικό. Περίπου οι μισοί μαθητές στα μαθήματα μας είναι Ολλανδοί και τ ... [+]

Μια ιστορία μάλλον δεν λέγεται ποτέ μόνο με λόγια: τα μυθιστορήματα του δέκατου ένατου αιώνα συχνά απεικονίζονται και η σύγχρονη μυθοπλασία διατίθεται στο εμπόριο από την εικόνα της κάλυψης. Αλλά η σχέση μεταξύ λέξης και εικόνας εκτείνεται πέρα από τις εικόνες. Η ίδια ιστορία μπορεί να ειπωθεί τόσο σε ένα μυθιστόρημα όσο και σε μια ταινία - ή ακόμα και σε πολλές ταινίες, να σκεφτείτε την υπερηφάνεια και την προκατάληψη .... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Master's Heritage Studies σας προτρέπει να αναπτύξετε μια κριτική άποψη για τη διατήρηση και τη μετατροπή της χωρικής κληρονομιάς. Οι μαθητές μας εκτιμούν το ... [+]

Το πρόγραμμα Master's Heritage Studies σας προτρέπει να αναπτύξετε μια κριτική άποψη για τη διατήρηση και τη μετατροπή της χωρικής κληρονομιάς. Οι μαθητές μας εκτιμούν το πρόγραμμα για τη μοναδική ενσωμάτωση ακαδημαϊκών διεπιστημονικών προβληματισμών σχετικά με την πολιτική, την ιστορία, τη θεωρία και την πρακτική. Αυτό εκθέτει εντάσεις μεταξύ της διατήρησης και της μετατροπής των τοπίων, των αστικών περιοχών, της αρχιτεκτονικής και των αρχαιολογικών καταλοίπων. Με έδρα την πόλη του Άμστερνταμ, ο δάσκαλος καλωσορίζει και τους ολλανδούς και ξένους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τους επαγγελματικούς τομείς της διαφύλαξης μνημείων, του τουρισμού πολιτιστικής κληρονομιάς, του χωροταξικού σχεδιασμού και του σχεδιασμού.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι καλύτεροι έμποροι αποδεικνύονται οι ίδιοι που έχουν σημασία: στην καρδιά του επιχειρηματικού κόσμου. Αυτό είναι όπου αρχίζει το Master σας στο μάρκετινγκ στο Vrije Uni ... [+]

Μελέτη στην καρδιά του μάρκετινγκ

Οι καλύτεροι έμποροι αποδεικνύονται οι ίδιοι που έχουν σημασία: στην καρδιά του επιχειρηματικού κόσμου. Αυτό είναι όπου αρχίζει το Master σας στο μάρκετινγκ στο Vrije Universiteit Amsterdam .

Κάθε ένα από τα επτά μαθήματα ξεκινάει με μια ενημέρωση σε έναν κορυφαίο εθνικό ή διεθνή οργανισμό - όπως η Heineken, η Microsoft, η SuitSupply, η FrieslandCampina και η TUI. Αυτά τα παγκόσμια εμπορικά σήματα θα παρουσιάσουν τις τρέχουσες προκλήσεις τους και θα σας ζητήσουν να δώσετε λύση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πρόγραμμα των Δασκάλων του Πολιτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση βάζει οργανωτικά προβλήματα σε μια ευρύτερη κοινωνική και πολιτισμική προοπτική. Είσαι ... ... [+]

Master in Πολιτισμός, Οργάνωση και Διοίκηση

Το πρόγραμμα των πλοιάρχων »Πολιτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση βάζει οργανωτικά προβλήματα σε μια ευρύτερη κοινωνική και πολιτιστική άποψη. Σας ενδιαφέρει οργανισμούς και θέματα στο πλαίσιο του οργανισμού πολιτισμό, τη διαχείριση της αλλαγής και πολιτιστικές αλλαγές; Έχετε στόχο να αποφοιτήσουν με πτυχίο ενός πανεπιστημίου κυρίους »; Στη συνέχεια, το πρόγραμμα του μάστερ »του Πολιτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η μελέτη των κειμένων, λογοτεχνίες, και τον υλικό πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδα και τη Ρώμη προσφέρει ένα θησαυρό πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες είναι από τα υψηλότερα ... [+]

Master in Classics

Classics ως πειθαρχία είναι ζωντανός και κλοτσιές. Η μελέτη των κειμένων, λογοτεχνίες, και τον υλικό πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδα και τη Ρώμη προσφέρει ένα θησαυρό πληροφοριών. Αυτή η πληροφορία είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μόνη της, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικές για την παρούσα κουλτούρα ημέρες μας. Μήπως αυτό είναι μια πρόκληση για την απόχρωση της εικόνας της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας, καθώς και να κάνουν νέες συνδέσεις ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν εξετάσει; Σε αυτή την περίπτωση ο Μάστερ στη Classics είναι το πρόγραμμα για εσάς. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ συνδυάζει γλωσσολογίας, της λογοτεχνίας, και πολιτιστική ιστορία. Ειδικά προφίλ του είναι αφηγηματολογίας και γλωσσολογία λόγου, διακειμενικότητα και την υποδοχή, και την αρχαία σκέψη. Ο κόσμος της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας έχει πολλές όψεις και, ως εκ τούτου Κλασικών αγκαλιάζει πολλούς επιστημονικούς κλάδους. Θα ανάλυση αντιπροσωπευτικών πρωτογενείς πηγές πολύ περισσότερο σε βάθος από ό, τι συνέβη κατά τη διάρκεια της φάσης του πανεπιστημίου. Επιλέγοντας τη δική σας περιοχές ενδιαφέροντος που θα εισαχθούν σε ακαδημαϊκές συζητήσεις και να μάθουν να χειρίζονται τα ακαδημαϊκά όργανα να συμβάλουν οι ίδιοι σε αυτές τις συζητήσεις. Επιπλέον, θα σας δείξει πώς να σχετίζονται με εξειδικευμένες σας, κριτική γνώση της αρχαιότητας σε κείμενα και άλλα πολιτιστικά φαινόμενα από μεταγενέστερες περιόδους.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα της έρευνας Δασκάλου έχει ως στόχο να προσφέρει καλά εξοπλισμένα ερευνητές στον τομέα της Αρχαίας Σπουδών. Επικεντρώνεται στις κοινωνίες και πολιτισμούς των ... [+]

Μεταπτυχιακό στις Κλασικές και Αρχαίες Πολιτισμοί (Έρευνα)

Το πρόγραμμα της έρευνας Μεταπτυχιακό στοχεύει να προσφέρει καλά εξοπλισμένα ερευνητές στον τομέα της Αρχαίας Σπουδών. Επικεντρώνεται στις κοινωνίες και πολιτισμούς της Μεσογείου, της Δυτικής Ευρώπης και της Δυτικής Ασίας κατά την περίοδο από το c. 1000 π.Χ. έως το 500 μ.Χ.. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα καλό μίγμα των επιστημονικών και διεπιστημονικών διδασκαλία και την έρευνα. Πειθαρχική επειδή το πρόγραμμα βασίζεται στις ειδικότητες που προσφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών Bachelor σας? διεπιστημονική επειδή έχετε κάνει χρήση των αποτελεσμάτων των συναφών κλάδων κατά τη διάρκεια των λεγόμενων «βασικές ενότητες». Αυτά είναι δύο διεπιστημονικά σεμινάρια, στα οποία τα μέλη του διδακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων από το τμήμα της Αρχαίας Σπουδών και Αρχαιολογίας σας διδάξει πώς να προσεγγίσει ένα κοινό ερευνητικό θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να παρέχει θεωρητική υποστήριξη γι 'αυτό το θέμα. Η επιλογή για το πρόγραμμα της έρευνας Μεταπτυχιακό θα σας φέρει σε ένα εμπνευσμένο ερευνητικό περιβάλλον. Το τμήμα της Αρχαίας Σπουδών και Αρχαιολογίας υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία ευκαιριών έρευνας για διδακτορική και μεταδιδακτορική έρευνα φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων θεματικών σχεδίων που έχουν χώρο για έναν αριθμό διδακτορικών και μεταδιδακτορικών φοιτητών έρευνα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Υπολογιστική επιστήμη είναι μια πειθαρχία που έχει καθιερωθεί ως ο τρίτος πυλώνας της σύγχρονης επιστήμης (παράλληλα με τις θεωρητικές και πειραματικές επιστήμες), και πε ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική επιστήμη

Θα θέλατε να αντιμετωπίσει έναν ανεμοστρόβιλο στην εικονική πραγματικότητα και να προβλέψει τις προθέσεις του; Ή κατανοήσουν την συμπεριφορά των χρηματοοικονομικών αγορών; Τι και αν θα μπορούσε να μιμηθεί το αποτέλεσμα της μια χειρουργική διαδικασία πριν αυτή τεθεί σε εφαρμογή; Ή να προβλέψει πώς ένα πλήθος θα κινηθεί σε περίπτωση καταστροφής; Υπολογιστική επιστήμη είναι μια πειθαρχία που έχει καθιερωθεί ως ο τρίτος πυλώνας της σύγχρονης επιστήμης (παράλληλα με τις θεωρητικές και πειραματικές επιστήμες), και περιλαμβάνει τη μοντελοποίηση, προσομοίωση και την ανάλυση των φαινομένων μέσω υπολογισμού. Αυτό έχει ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο φυσικές και κοινωνικές επιστήμες, επιστήμες της γης και επιστήμες της ζωής σε πολλά επίπεδα της κλίμακας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Σε αυτήν την εξειδίκευση Master Research, εξετάζετε τους ρόλους που διαδραματίζουν τα λογοτεχνικά κείμενα στην αντιπροσώπευση και τη διαμόρφωση των αμφισβητούμενων χώρων. ... [+]

Σε αυτήν την εξειδίκευση Master Research, εξετάζετε τους ρόλους που διαδραματίζουν τα λογοτεχνικά κείμενα στην αντιπροσώπευση και τη διαμόρφωση των αμφισβητούμενων χώρων. Τα μυθιστορήματα, τα ποιήματα και τα παιχνίδια διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας και επηρεάζουν τη ζωντανή εμπειρία μας από χώρους όπως το έθνος, η έρημο ή το σώμα. Αυτοί οι χώροι αμφισβητούνται στο σημερινό μας πλαίσιο και υπήρξαν κατά τους τελευταίους αιώνες. Στα σεμινάρια, τα σεμινάρια και τα επιμέρους ερευνητικά μας έργα, διερευνάτε πώς τα λογοτεχνικά κείμενα έχουν παίξει ρόλο στη διαμόρφωση της εμπειρίας μας σε τέτοιους αμφισβητούμενους χώρους. Σε αυτήν την εξειδίκευση, επιδιώκετε τη γοητεία σας με τους τρόπους με τους οποίους οι λογοτεχνικές αναπαραστάσεις αλληλεπιδρούν με πραγματικούς ή φανταστικούς χώρους, γεωγραφικές περιοχές και οικοσυστήματα. Εστιάζετε στη λογοτεχνία και σε τρία είδη αμφισβητούμενων χώρων: το (trans) εθνικό, το περιβάλλον και το σώμα. Καλωσορίζουμε τους σπουδαστές που επιθυμούν να επιτύχουν την κριτική σκέψη και τις ερευνητικές τους ικανότητες σε αυτόν τον τομέα. σας προσφέρουμε την ευκαιρία να συνεχίσετε τα ερευνητικά σας ενδιαφέροντα υπό την καθοδήγηση ειδικών στον τομέα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master's in Economics έχει αναπτυχθεί για τον μελλοντικό επαγγελματία οικονομολόγο με ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα. Σας διδάσκει τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης ... [+]

Πτυχίο Οικονομικών

Το Master's in Economics έχει αναπτυχθεί για τον μελλοντικό επαγγελματία οικονομολόγο με ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα. Σας διδάσκει τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης οικονομικής θεωρίας και πώς να τα εφαρμόζετε στα καθημερινά προβλήματα σε έναν αριθμό βασικών τομέων πολιτικής. Χρησιμοποιώντας συμπεριφορικά οικονομικά μοντέλα και στατιστικές τεχνικές, οι οικονομολόγοι επιδιώκουν να απαντήσουν σε μακροοικονομικά και μικροοικονομικά ζητήματα. Οι τομείς εστίασης περιλαμβάνουν τη φτώχεια και την ανισότητα, την κοινωνική ασφάλιση, την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό και την περιβαλλοντική πολιτική. Θα μάθετε πώς να ακολουθείτε μια δομημένη προσέγγιση στα πρακτικά προβλήματα κατά την εφαρμογή των οικονομικών τεχνικών που έχουν μάθει στο επίπεδο του πτυχιούχου. Ως φοιτητής του Μεταπτυχιακού, θα γίνετε ένας ευέλικτος, εξειδικευμένος οικονομολόγος με την ικανότητα να αντιμετωπίζετε ανεξάρτητα σημαντικά οικονομικά ζητήματα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Τα ζητήματα του πολέμου και της ειρήνης, της τρομοκρατίας και της οικονομικής παγκοσμιοποίησης δεν περιορίζονται στα εθνικά σύνορα, αλλά απαιτούν όλο και περισσότερο μια ... [+]

Τα ζητήματα του πολέμου και της ειρήνης, της τρομοκρατίας και της οικονομικής παγκοσμιοποίησης δεν περιορίζονται στα εθνικά σύνορα, αλλά απαιτούν όλο και περισσότερο μια διεθνή προσέγγιση. Ως αποτέλεσμα, οι πολιτικοί και οι διπλωμάτες πρέπει να συνεργάζονται και να διαπραγματεύονται με πολυεθνικές, ΜΚΟ και διακυβερνητικούς οργανισμούς, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα. Στην ειδικότητα Πολιτικών Επιστημών Διεθνείς Σχέσεις και Διακρατική Διακυβέρνηση θα ασχοληθείτε με τέτοιου είδους σύγχρονα ζητήματα όπως γνωρίζετε με τις τρέχουσες επιστημονικές έρευνες και προσεγγίσεις στον τομέα των Πολιτικών Επιστημών με έμφαση στις διεθνείς σχέσεις και την παγκόσμια διακυβέρνηση. Στο μονοετές μας πρόγραμμα Master's full-time θα αναλύσετε και θα μάθετε πώς να διεξάγετε ανεξάρτητα την υψηλής ποιότητας κοινωνική επιστημονική έρευνα. Το πρόγραμμα προσφέρει εντατική καθοδήγηση μέσω σεμιναρίων και εργαστηρίων, κάθε ένας από τους οποίους διδάσκονται ειδικοί και διεθνώς αναγνωρισμένοι καθηγητές. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το NVAO. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνετε το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Master of Science (MSc).... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ενδιαφέρεστε για την πολιτική και θέλετε να εξειδικεύεστε στην ευρωπαϊκή πολιτική και μια συγκριτική προοπτική; Το μονοετές πρόγραμμα σπουδών Αγγλικής γλώσσας με πλήρες ω ... [+]

Ενδιαφέρεστε για την πολιτική και θέλετε να εξειδικεύεστε στην ευρωπαϊκή πολιτική και μια συγκριτική προοπτική; Το μονοετές πρόγραμμα σπουδών Αγγλικής γλώσσας με πλήρες ωράριο Αγγλικής γλώσσας Πολιτική Επιστήμη: Ευρωπαϊκή Δημόσια Πολιτική σε Παγκόσμιο Πλαίσιο μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Στο μάστερ αυτό το πρόγραμμα θα αναλύσετε πώς οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές επηρεάζουν τα ευρωπαϊκά πολιτικά συστήματα και τους θεσμούς διακυβέρνησης τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο από συγκριτική άποψη. Θα ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ερευνητικές προσπάθειες και τις πολιτικές συζητήσεις, θα διερευνήσετε τις θεωρητικές προοπτικές και θα αναπτύξετε εξελιγμένες ερευνητικές δεξιότητες, τις οποίες θα εφαρμόσετε στις δύο κύριες διαστάσεις της ευρωπαϊκής πολιτικής. Ο ένας είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των εθνικών πολιτικών και των πολιτικών δομών με την παγκόσμια κοινωνική και οικονομική αλλαγή και τις υπερεθνικές αποφάσεις. Το άλλο είναι το πώς οι υπερεθνικοί θεσμοί, όπως η ΕΕ, επηρεάζονται με τη σειρά τους από τα εθνικά συμφέροντα και την πολιτική κινητοποίηση. Με την ενσωμάτωση αυτών των δύο γωνιών, οι σπουδαστές της ειδίκευσης Πολιτικές Επιστήμες: Ευρωπαϊκή Δημόσια Πολιτική σε ένα Παγκόσμιο Πλαίσιο θα αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις και ένα σύνολο δεξιοτήτων που έχουν μεγάλη ζήτηση για θέσεις λήψης αποφάσεων στα επίπεδα της ευρωπαϊκής και εθνικής χάραξης πολιτικής. Το πρόγραμμα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση από διεθνώς καταξιωμένο προσωπικό, του οποίου η έρευνα έχει πρόσφατα εκτιμηθεί ότι είναι από τις καλύτερες της Ευρώπης σε αυτόν τον τομέα. Αυτό το πρόγραμμα είναι διαπιστευμένο από το NVAO. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος λαμβάνετε το διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο Master of Science (MSc).... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η φυσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας. Η σύγχρονη ζωή θα ήταν εντελώς διαφορετική, χωρίς τα τσιπ υπολογιστών, τα λέιζερ, τον έλεγχο μαγνητικής το ... [+]

Πρωτοποριακή έρευνα στην καρδιά της σύγχρονης κοινωνίας

Η φυσική είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας. Η σύγχρονη ζωή θα ήταν εντελώς διαφορετική, χωρίς τα τσιπ υπολογιστών, τα λέιζερ, τον έλεγχο μαγνητικής τομογραφίας και όλα τα άλλα οφέλη της έρευνας της φυσικής. Το πρόγραμμα Μάστερ στη Φυσική και Αστρονομία σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μελετήσετε και να συμμετάσχετε σε πρωτοποριακή θεμελιώδη έρευνα και τις εφαρμογές της. Είτε ενδιαφέρεστε για φυσικές διεργασίες μέσα στα κελιά, δημιουργώντας τεχνητή φωτοσύνθεση, φυσική αστροσωματιδίων ή δοκιμάζοντας θεμελιώδη συμμετρία στην ατομική κλίμακα, το πρόγραμμα Master's στη Φυσική και την Αστρονομία σας δίνει τις ευκαιρίες να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας και να συμμετάσχετε σε πρωτοποριακή θεμελιώδη έρευνα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Vrije Universiteit Amsterdam

Πώς μπορεί ένας παιδί στρατιώτης να γίνει βασανιστής; Μπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να διώξει τρομοκράτες; Πώς λειτουργεί η εμπορία ανθρώπων στο Sinaï; Στο πρόγραμ ... [+]

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος

Πώς μπορεί ένας παιδί στρατιώτης να γίνει βασανιστής; Μπορεί το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο να διώξει τρομοκράτες; Πώς λειτουργεί η εμπορία ανθρώπων στο Sinaï; Στο πρόγραμμα αυτού του Δασκάλου, θα ανακαλύψετε όλες τις πτυχές των εγκλημάτων που σχετίζονται με τις συγκρούσεις, εστιάζοντας στο ρόλο των ατόμων, των ομάδων, των κρατών και της διεθνούς κοινότητας. Θα ασχοληθείτε βαθιά με την ψυχολογία των δραστών, θα μάθετε για τις εγκληματολογικές θεωρίες σχετικά με τις οργανωτικές διαδικασίες και θα συζητάτε τις απαντήσεις της δικαιοσύνης σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Duisenberg τιμά το πρόγραμμα στις χρηματοπιστωτικές αγορές ... [+]

Ποια είναι η γνώμη σας για τους κανονισμούς που εισήχθησαν μετά την οικονομική κρίση του 2008; Ποιους κανονισμούς θα προτείνετε - είτε για τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες είτε για επενδυτές;

Ο Wim Duisenberg ήταν Ολλανδός πολιτικός ο οποίος διετέλεσε ο πρώτος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας από το 1998 έως το 2003. Λόγω του κεντρικού ρόλου του στον χρηματοπιστωτικό τομέα, το πρόωρο πρόγραμμα Honors πήρε το όνομά του. Και για έναν καλό λόγο: αυτό το ευρύ, πολυεπιστημονικό πρόγραμμα αντιμετωπίζει τον κόσμο της οικονομίας από δύο οπτικές γωνίες: οικονομικές και νομικές. Οι χρηματοπιστωτικές αγορές και η ρύθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα είναι τώρα άρρηκτα συνδεδεμένες. Οι τράπεζες, οι εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και οι οικονομικές αρχές αναζητούν αποφοίτους που κατανοούν τη νομοθεσία και τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Οι προοπτικές απασχόλησης είναι απεριόριστες! Αλλά το πρόγραμμα απαιτεί επίσης: ψάχνουμε για φιλόδοξους φοιτητές που είναι έτοιμοι να τεθούν υπό αμφισβήτηση (το φορτίο της μελέτης είναι 84 ΕΚ σε ένα έτος σε σύγκριση με το κανονικό 60 EC). Αν αυτό ακούγεται σαν εσένα, διαβάστε παρακάτω ...... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Μάθημα Ιστορίας Θρησκεία και Κοινωνία επικεντρώνεται στην κατανόηση του μεταβαλλόμενου ρόλου της θρησκείας στην κοινωνία από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τα ... [+]

Το πρόγραμμα Μάθημα Ιστορίας Θρησκεία και Κοινωνία επικεντρώνεται στην κατανόηση του μεταβαλλόμενου ρόλου της θρησκείας στην κοινωνία από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τα μαθήματα ασχολούνται με ερωτήματα όπως: ποια είναι η σχέση μεταξύ θρησκείας, πολιτικής και κοινωνίας από την Αρχαιότητα; Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τον σταδιακό χωρισμό της Εκκλησίας και του κράτους και τις νέες μορφές λατρείας, διαφωνίας και αφοσίωσης από τον Δυτικό Μεσαίωνα; Και ποιος ήταν ο αντίκτυπος ευρύτερων διαδικασιών όπως η εκκοσμίκευση, η παγκοσμιοποίηση και η αποικιοκρατία;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Ιστορίας της Παγκόσμιας Ιστορίας και Διεθνών Σπουδών επικεντρώνεται στο πώς η κυκλοφορία των ανθρώπων, των αγαθών και των ιδεών σε ολόκληρο τον κόσμο αναπτύχ ... [+]

Το πρόγραμμα Ιστορίας της Παγκόσμιας Ιστορίας και Διεθνών Σπουδών επικεντρώνεται στο πώς η κυκλοφορία των ανθρώπων, των αγαθών και των ιδεών σε ολόκληρο τον κόσμο αναπτύχθηκε με την πάροδο του χρόνου και διαμόρφωσε τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Τα μαθήματα ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη «Μεγάλη Απόκλιση» μεταξύ της βιομηχανικής ανάπτυξης στην Κίνα και την Ευρώπη έως τη μη διάθεση εργασίας σε παγκόσμια προοπτική, την κυκλοφορία των φυλετικών θεωριών και τις παγκόσμιες μεταναστεύσεις. Σε εξειδικευμένα μαθήματα που μαθαίνετε από τους ειδικούς μας για τις πιο πρόσφατες τάσεις. Η επιλογή του θέματος για τη διπλωματική σας εργασία είναι δωρεάν.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Master's Contemporary Art History επικεντρώνεται στην οπτική, τη διαδικασία και τη ψηφιακή τέχνη από τη δεκαετία του 1960. Αυτή η εξειδίκευση σας εκπαιδεύει ... [+]

Το πρόγραμμα Master's Contemporary Art History επικεντρώνεται στην οπτική, τη διαδικασία και τη ψηφιακή τέχνη από τη δεκαετία του 1960. Αυτή η εξειδίκευση σας εκπαιδεύει ως ιστορικός τέχνης που είναι εξοπλισμένος για να αντιμετωπίσει αυτό το περίπλοκο αλλά συναρπαστικό πεδίο. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος, θα έχετε μια σταθερή γνώση της σημερινής οπτικής, της διαδικασίας και της ψηφιακής τέχνης. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε έρευνα, να παρουσιάζετε και να γράφετε σχετικά με τη σημερινή τέχνη, επιτρέποντάς σας να ακολουθήσετε μια καριέρα στον πολιτιστικό τομέα (μουσεία, φεστιβάλ, γκαλερί τέχνης, αρχεία), ως κριτικός τέχνης ή ανεξάρτητος πολιτιστικός επιχειρηματίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση Culture Designs, του προγράμματος Master Arts and Culture, επικεντρώνεται στο σχεδιασμό σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον, τους εσωτερικούς χώρους και τα κτίρ ... [+]

Η εξειδίκευση Culture Designs, του προγράμματος Master Arts and Culture, επικεντρώνεται στο σχεδιασμό σε σχέση με το άμεσο περιβάλλον, τους εσωτερικούς χώρους και τα κτίρια, τη γραφική επικοινωνία, το φόρεμα και τη μόδα και άλλα τεχνουργήματα. Τόσο υλικό όσο και ψηφιακό σχέδιο συνυπάρχουν στην κοινωνία μας και απαιτούν επαρκή ανάλυση. Οι Σχεδιαστικές Καλλιέργειες προσφέρουν αυτή την ανάλυση λαμβάνοντας μια ανθρωπιστική προοπτική και συνδέοντας τις σημερινές υλικές κουλτούρες με το ιστορικό πλαίσιο και τα συγκεκριμένα μέσα τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο πλοίαρχος διερευνά την ιστορία και τη θεωρία του σχεδιασμού σε σχέση με σύγχρονα ζητήματα όπως η ταυτότητα, η βιωσιμότητα και η πολυπολιτισμικότητα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Η Ιατρική και η Υγεία στην Ανθρωπιστική συνδυάζουν την ιστορία της υγείας και της ιατρικής με ένα ευρύ φάσμα τ ... [+]

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος: Η Ιατρική και η Υγεία στην Ανθρωπιστική συνδυάζουν την ιστορία της υγείας και της ιατρικής με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και ανθρωπιστικών προσεγγίσεων. Οι τάξεις διερευνούν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους διερευνήθηκαν και κατανοήθηκαν τα όργανα και τα μυαλά και πώς αυτοί οι διάφοροι τρόποι γνώσης διαμορφώνουν την καθημερινή ζωή, την ιατρική πρακτική και την πολιτική δημόσιας υγείας. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να διαμορφώνουν ιδεατές ιδέες στον χρόνο και τον πολιτισμό και να αναλύουν ένα ευρύ φάσμα πηγών, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών αντικειμένων, των κόμικ και των ταινιών, των ιατρικών κειμένων και της δημοσιογραφίας για την υγεία. Με βάση τις μεθόδους από όλες τις κλάσεις, οι μαθητές θα διευρύνουν τα εργαλεία τους έρευνας πέρα από τη γραπτή λέξη για να εξετάσουν επίσης τους ήχους, τις μυρωδιές και την εμφάνιση και αίσθηση του παρελθόντος και τα διδάγματα και τα κληροδοτήματα του σήμερα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, Βόρεια Ολλανδία, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 20 598 9898