Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam ( VU Amsterdam ) είναι ένα διεθνούς φήμης ερευνητικό πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε το 1880. Το πανεπιστήμιο προσφέρει πάνω από 170 Αγγλικά-διδάσκονται προγράμματα σε Bachelor, Master και PhD επίπεδο σε περισσότερους από 24.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο. Οι σπουδαστές και το προσωπικό των 84 εθνικοτήτων δημιουργούν μια δυναμική διεθνή ακαδημαϊκή κοινότητα.

VU Amsterdam βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Η πανεπιστημιούπολη περιβάλλεται από μία από τις πιο δυναμικές και ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρηματικές περιοχές της Ολλανδίας που φιλοξενούν πάνω από 700 εταιρείες.

Με περισσότερους από 24.000 φοιτητές, εκ των οποίων 4.088 είναι διεθνείς, η VU Amsterdam διεξάγει έρευνα αιχμής για προβλήματα κοινωνικής και επιστημονικής σημασίας. Διακρίνουμε τον εαυτό μας στην έρευνα και την εκπαίδευση μέσω τεσσάρων διεπιστημονικών θεμάτων: Ανθρώπινη Υγεία και Επιστήμες της Ζωής, Επιστήμη για την Αειφορία, Συνδεδεμένο Κόσμο και Διακυβέρνηση για την Κοινωνία. Ως φοιτητής αυτό θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε πέρα από τα όρια των επιστημονικών κλάδων και να αναζητήσετε απτές λύσεις για έναν καλύτερο κόσμο. Επιπλέον, η VU Amsterdam θεωρεί την ποικιλομορφία, είτε σε πολιτισμό, πεποίθηση, εθνικότητα είτε προηγούμενη εκπαίδευση, ως πηγή καινοτομίας και την πρόοδο και ως εκ τούτου ως ειδική δύναμη.

Ποιότητα της εκπαίδευσης

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) έχει μια εξαιρετική φήμη για την εξαιρετική ποιότητα της διδασκαλίας του. Εργάζεστε σε σχετικά μικρές ομάδες, στις οποίες δίδεται μεγάλη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην προσωπική προσέγγιση. Η διδασκαλία είναι καλά οργανωμένη. Αυτό αντικατοπτρίζεται, για παράδειγμα, στη σαφή δομή των προγραμμάτων σπουδών.

Lively Amsterdam

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται στη ζωντανή πόλη του Άμστερνταμ, μία από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση μαθητών στις Κάτω Χώρες και όπου η αγγλική είναι η δεύτερη γλώσσα που ομιλείται. Ως φοιτητής της VU Amsterdam , μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πρωτεύουσα. Σε μόλις δεκαπέντε λεπτά βρίσκεστε στο ζωντανό κέντρο του Άμστερνταμ, όπου υπάρχουν πολυάριθμα καταστήματα, χώρους διασκέδασης, πάρκα και καφετέριες πεζοδρομίων. Το Άμστερνταμ είναι ασφαλές και τα αγγλικά ομιλούνται ευρέως.

Προσωπική εποπτεία

VU Amsterdam αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές συμβουλές μελέτης. Στην αρχή του κύκλου σπουδών σας, θα εισαχθείτε στον σύμβουλο σπουδών του προγράμματος σας. Αυτό το άτομο θα σας προσφέρει συμβουλές σχετικά με τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχετε με το πρόγραμμα σπουδών σας και θα απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την αγορά εργασίας.

Μοναδική ταυτότητα

VU Amsterdam ήταν το πρώτο πανεπιστήμιο των Κάτω Χωρών που ιδρύθηκε από ιδιώτη, χωρίς καμία παρέμβαση από την εκκλησία ή το κράτος. Αυτή η κληρονομιά εξακολουθεί να αποτελεί μέρος του ποιοι είμαστε: η VU αντιπροσωπεύει το Vrije Universiteit, το οποίο μεταφράζεται κυριολεκτικά ως «Ελεύθερο Πανεπιστήμιο». Από την αρχή, το πανεπιστήμιο έχει καθορίσει τις δικές του ερευνητικές περιοχές, δημιούργησε δικά του προγράμματα σπουδών και έκανε δικές του διδακτικές μεθόδους.

Εύκολα προσβάσιμο

Vrije Universiteit Amsterdam είναι εύκολα προσβάσιμο με τη δημόσια συγκοινωνία. Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει μόνο 8 λεπτά με το τρένο. Ο σταθμός Amsterdam Zuid βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Υπάρχει επίσης γρήγορη σύνδεση με το τραμ προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ ή το σταθμό Amsterdam Sloterdijk, με διάρκεια ταξιδιού μόλις δεκαέξι λεπτά. VU Amsterdam είναι επίσης εύκολα προσβάσιμο με αυτοκίνητο, που βρίσκεται κοντά στον τροχιακό αυτοκινητόδρομο του Άμστερνταμ.

Πανεπιστημιούπολη

Σχεδόν όλοι οι σπουδαστές, το προσωπικό και τα προγράμματα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη: ένα ενιαίο συγκρότημα κτιρίων στην επιχειρηματική περιοχή του Άμστερνταμ. Κατά συνέπεια, κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, είναι πολύ εύκολο να εξοικειωθείτε με άλλους κλάδους.

Διαπίστευση

Vrije Universiteit Amsterdam αναγνωρίζεται πλήρως από το ολλανδικό Υπουργείο Παιδείας ως ερευνητικό πανεπιστήμιο. Όλα τα προγράμματα σπουδών στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι είτε διαπιστευμένα είτε έχουν πιστοποιηθεί από το NVAO, τον Οργανισμό Διαπίστευσης των Κάτω Χωρών και τη Φλάνδρα. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε με διεθνή συνθήκη και εγγυάται την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις Κάτω Χώρες και το φλαμανδόφωνο Βέλγιο μέσω της διαπίστευσης των προγραμμάτων σπουδών.

Τύποι προγραμμάτων

VU Amsterdam προσφέρει τέσσερις τύπους προγραμμάτων:

  • Προγράμματα πανεπιστημίου (που οδηγούν σε BA / LLB / BSc)
  • Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (που οδηγούν σε MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Προγράμματα διδακτορικού / διδακτορικού (που οδηγούν σε διδακτορικό / διδακτορικό)
  • Μη-πτυχιακά προγράμματα (Μελέτη στο εξωτερικό

Υποτροφίες

Με τη δική μας υποτροφία, το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP), προσφέρουμε στους φοιτητές υψηλής εξειδίκευσης με άριστα αποτελέσματα σπουδών τη μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσουν ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα με οικονομική υποστήριξη από το πανεπιστήμιο. Η υποτροφία της VUFP είναι απαλλαγή από τα δίδακτρα. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Ολλανδίας (HSP) απευθύνεται σε φοιτητές εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) που επιθυμούν να παρακολουθήσουν πρόγραμμα Μάστερ στην Ολλανδία. VU Amsterdam περιβάλλει την ποικιλομορφία ως εμπλουτισμό της διδασκαλίας, της έρευνας και της συμβολής μας στην κοινωνία. Αυτή η υποτροφία προορίζεται ειδικά για τους άριστους φοιτητές που συμβάλλουν στην ποικιλομορφία στην πανεπιστημιούπολη μας. Ως διεθνής φοιτητής που σχεδιάζει να σπουδάσει στη VU Amsterdam , μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μια ποικιλία επιχορηγήσεων και υποτροφιών. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις υποτροφίες και τις προθεσμίες μπορείτε να βρείτε στο WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS Ή WWW.GRANTFINDER.NL.

Πρόγραμμα υποτροφιών της VU

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της VU (VUFP) προσφέρει στους ταλαντούχους υποψήφιους σπουδαστές τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πτυχίο σε μια σειρά από προγράμματα Master's στο Πανεπιστήμιο VU.

Οργάνωση

VU Amsterdam είναι ένα παραδοσιακό ολλανδικό πανεπιστήμιο, το οποίο προεδρεύεται από ένα εκτελεστικό συμβούλιο (τρία μέλη) και έχει 10 σχολές απευθείας στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής. Κάθε σχολή παρέχει ένα ή περισσότερα προγράμματα πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου και διεξάγει έρευνα. Είναι όλα οργανωμένα με διαφορετικό τρόπο, αλλά τα περισσότερα έχουν διοικητικό συμβούλιο, κεντρικό προσωπικό και διάφορα τμήματα και μεταπτυχιακά σχολεία. Το πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης διάφορα τμήματα υπηρεσιών, από τα οποία το Διεθνές Γραφείο είναι ένα, και υπάρχουν διάφορα ινστιτούτα διεπιστημονικής έρευνας.

Ιδιωτική ή δημόσια;

VU Amsterdam είναι ένα από τα 14 δημόσια πανεπιστήμια που αναγνωρίζονται από το Υπουργείο Παιδείας της Ολλανδίας και, κατά συνέπεια, χρηματοδοτούνται μερικώς από την κυβέρνηση. Στο πλαίσιο του ολλανδικού συστήματος, η κυβέρνηση επιχορηγεί αναγνωρισμένα πανεπιστήμια βάσει του αριθμού σπουδαστών τους και θέτει επίσης όρια και κατευθυντήριες γραμμές για τα δίδακτρα που επιτρέπεται να χρεώνουν αυτά τα πανεπιστήμια. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσβαση σε ποιοτική τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλους τους Ολλανδούς πολίτες, πλούσιους ή φτωχούς VU Amsterdam καλωσορίζει τους υποψηφίους από όλες τις χώρες.

Διεθνείς Υπηρεσίες Γραφείου της VU

  • Άδεια θεώρησης / διαμονής

Μάθετε εάν χρειάζεστε θεώρηση / άδεια παραμονής και πώς θα γίνει αυτό.

  • Κατάλυμα

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή στο VU Amsterdam .

  • Εγγραφή στο δήμο

Όταν φτάσετε στην Ολλανδία πρέπει να εγγραφείτε στο δήμο. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε.

  • Εισαγωγικές δραστηριότητες

Μετά την άφιξή σας, θα πραγματοποιηθούν πολυάριθμες εισαγωγικές δραστηριότητες στη VU Amsterdam .

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ παρέχει εννοιολογικά πλαίσια και πρακτικές γνώσεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για να αντιληφθεί πώς διαχείρισης και λειτουργίας των αγορών ... [+]

Οικονομικά Προγράμματα

Αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσουν μια καλύτερη κατανόηση του πώς η οικονομική διαχείριση και τις χρηματοπιστωτικές αγορές λειτουργούν, το Μάστερ στα Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ παρέχει εννοιολογικά πλαίσια και πρακτικές γνώσεις, οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για να αντιληφθεί πώς διαχείριση και τις αγορές δραστηριοποιούνται στον χρηματοπιστωτικό τομέα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Ποσοτικά Οικονομικών είναι ένα 84-πιστωτικό Honours κομμάτι που αποτελεί μέρος του προγράμματος του μεταπτυχιακού διπλώματος στα Οικονομικά. Θα χρειαστούν τρ ... [+]

Master in Finance: Πρόγραμμα Honours Ποσοτικά Οικονομικών

Το πρόγραμμα Ποσοτικά Οικονομικών είναι ένα 84-πιστωτικό Honours Track που αποτελεί μέρος του προγράμματος του μεταπτυχιακού διπλώματος στα Οικονομικά. Θα χρειαστούν τρία μαθήματα κορμού στη χρηματοδότηση (επενδύσεις, παράγωγα, και Ποσοτικής Διαχείρισης Κινδύνων), και τρεις προηγμένες μεθοδολογικές μαθήματα κορμού στην οικονομετρία και οικονομικών μαθηματικών. Μπορείτε να επιλέξετε τρεις μαθήματα επιλογής από τα προγράμματα του μεταπτυχιακού στη Χρηματοοικονομική, Οικονομετρία, Μαθηματικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά και άλλοι. Αυτή η ελευθερία επιλογής σας επιτρέπει να επιλέξετε τη δική σας ειδικότητα και να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ σταδιοδρομίας. Θα είστε σε θέση να δίνουν έμφαση σε θεμελιώδεις, μεθοδολογικά θέματα ή να επικεντρωθεί στην εφαρμογή της προηγμένης μεθοδολογίας. Κατά τη διάρκεια ενός έτους, θα παρακολουθήσει πλήρη αναθέσεις μελέτη περίπτωσης διαλέξεις, δίνουν παρουσιάσεις και διεξάγει εκτεταμένες εργασίες έρευνας. Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα. Οι απόφοιτοι λαμβάνουν τον τίτλο του Master of Finance.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

In Marketing πρόγραμμα του Δασκάλου θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι στο οποίο θα αμφισβητήσει τον εαυτό σας να εξετάσουμε περαιτέρω στους τομείς της θεωρίας του μάρκετινγκ, ... [+]

Master στο Marketing

in Marketing πρόγραμμα του Δασκάλου θα σας οδηγήσει σε ένα ταξίδι στο οποίο θα αμφισβητήσει τον εαυτό σας να εξετάσουμε περαιτέρω στους τομείς της θεωρίας του μάρκετινγκ, έρευνα μάρκετινγκ, και την πρακτική της εμπορίας. Θα μάθουν να σκέφτονται trategically, η κατανόηση έτσι πώς μπορεί να δημιουργηθεί εξαιρετική αξία για τους πελάτες και τους άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, ενώ την επίτευξη των οργανωτικών στόχων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master στη Γνωστική Νευροψυχολογία είναι ένα διετές Έρευνα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα που λειτουργεί για τις κοφτερές ακμές μεταξύ γνωστικής ψυχολογίας ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Γνωστική Νευροψυχολογία (Έρευνα)

Το Master στη Γνωστική Νευροψυχολογία είναι ένα διετές ερευνητικό πρόγραμμα Μάστερ που λειτουργεί στις κοφτερές ακμές μεταξύ γνωστικής ψυχολογίας και της κλινικής νευροψυχολογίας. Ενώ η γνωστική ψυχολογία είναι προσανατολισμένη προς τη γενική θεωρία της λειτουργίας του εγκεφάλου, Νευροψυχολογία επικεντρώνεται σε μεμονωμένους ασθενείς με εγκεφαλική βλάβη, η κατάσταση του οποίου μπορεί να μας παρέχουν συχνά με νέες ιδέες για το πώς λειτουργεί ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Ο συνδυασμός αυτών των δύο προσεγγίσεων στο πρόγραμμα ενός μεταπτυχιακού είναι μοναδική στην Ολλανδία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση της Διεθνούς Διοίκησης σας προετοιμάζει για μια παγκόσμια καριέρα διαχείρισης, αναπτύσσοντας την κατανόησή σας για το πώς το διεθνές πλαίσιο επηρεάζει τις ε ... [+]

Σχετικά με

Η εξειδίκευση της Διεθνούς Διοίκησης σας προετοιμάζει για μια παγκόσμια καριέρα διαχείρισης, αναπτύσσοντας την κατανόησή σας για το πώς το διεθνές πλαίσιο επηρεάζει τις επιχειρήσεις και τους υπαλλήλους τους. Λόγω της αυξανόμενης παγκοσμιοποίησης των τελευταίων δεκαετιών, το διεθνές πλαίσιο επηρεάζει τώρα όλες τις πτυχές της επιχείρησης. Η διεθνής εξειδίκευση διαχείρισης συνδυάζει την τελευταία θεωρία της διεθνούς διαχείρισης με πρακτικές εφαρμογές.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Leadership and Change Management είναι ένας οδηγός ταξιδιώτη για τους πρωτοπόρους (πράκτορες αλλαγής και αλλαγή του πληρώματος) σε οργανισμούς. Σε αυτήν την ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμα Leadership and Change Management είναι ένας οδηγός ταξιδιώτη για τους πρωτοπόρους (πράκτορες αλλαγής και αλλαγή του πληρώματος) σε οργανισμούς. Σε αυτήν την εξειδίκευση, θα αποκτήσετε γνώσεις βασισμένες σε τεκμήρια σχετικά με την πολυπλοκότητα των (προγραμματισμένων) στρατηγικών παρεμβάσεων από πολλές οπτικές γωνίες και σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών εταιρειών, δημόσιων οργανισμών και μεγάλων οργανισμών.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του Δασκάλου έχει ως στόχο να σας παρέχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας αυτόνομος επαγγελματίας στον τομέα της γ ... [+]

Πτυχίο Επιστήμης Υπολογιστών

Το πρόγραμμα του Δασκάλου έχει ως στόχο να σας παρέχει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις ιδέες που χρειάζεστε για να γίνετε ένας αυτόνομος επαγγελματίας στον τομέα της επιστήμης των υπολογιστών. Θα μάθετε πολλά για την τεχνολογία πίσω από τα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογισμικού, δικτύων και συστημάτων ηλεκτρονικών. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια σταθερή βάση για μια καριέρα στον κόσμο των επιχειρήσεων, αλλά και για να σας προετοιμάσει για περαιτέρω εκπαίδευση ως επιστημονικός ερευνητής. Υπάρχουν αρκετές ερευνητικές ομάδες στο Vrije Universiteit Amsterdam, όπου θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο σας ως επιστημονικός ερευνητής. Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών έχει πολλές συνδέσεις με τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες, οι οποίες μπορεί να σας προσφέρει μια καλή αρχή για την καριέρα σας, αφού έχετε ολοκληρώσει Μάστερ σας. Πτυχιούχων πληροφορικής έχουν μεγάλη ζήτηση και πολλοί από τους μαθητές μας να βρουν εργασία στον επιλεγμένο τομέα της ειδικότητάς τους.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Γίνε ο καλύτερος επιστήμονας και ακαδημαϊκός που μπορείτε να είστε! Μεταπτυχιακό πρόγραμμα μας στην Κοινωνική Ψυχολογία υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για την κατ ... [+]

Γίνε ο καλύτερος επιστήμονας και ακαδημαϊκός που μπορείτε να είστε! Μεταπτυχιακό πρόγραμμα μας στην Κοινωνική Ψυχολογία υιοθετεί μια διεπιστημονική προσέγγιση για την κατανόηση των θεμελιωδών κοινωνικών ψυχολογικών διεργασιών. Η βασική ιδέα είναι ότι οι νέες ιδέες σχετικά με την ανθρώπινη συμπεριφορά μπορεί να κατανοηθεί πληρέστερα με την ενσωμάτωση εξελικτική, η γνωστική, κοινωνική και διαρθρωτικές προοπτικές στη μελέτη των διαφορετικών κοινωνικών και ψυχολογικών φαινομένων. Συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών αυτο, διαπροσωπικές σχέσεις, και ενδο- και δια-ομάδα φαινόμενα. Κοινωνική ψυχολογία εκ τούτου, είναι ένας σημαντικός παράγοντας σε αμέτρητες περιπτώσεις και τις ρυθμίσεις.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα μελετήσει το πώς λειτουργεί η φύση. Τόσο αυτοσκοπό και να αναπτύξει τα εργαλεία για την πρόβλεψη και την καταπολέμηση προβλημάτων που προ ... [+]

Μάστερ στην Οικολογία

Οικολόγοι διερευνηθούν οι σχέσεις μεταξύ των οργανισμών και του περιβάλλοντός τους. Ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα μελετήσει το πώς λειτουργεί η φύση. Τόσο αυτοσκοπό και να αναπτύξει τα εργαλεία για την πρόβλεψη και την καταπολέμηση προβλημάτων που προκαλούνται από τη ρύπανση, την απώλεια της βιοποικιλότητας και της κλιματικής αλλαγής. Θα μελετήσει Οικολογίας από ένα συστήματα φυτών, των ζώων και προοπτική. Οι οικολογικές διεργασίες διερευνώνται από το μοριακό επίπεδο σχετικά με την περιφερειακή και παγκόσμια κλίμακα, όπου οι επιτόπιες παρατηρήσεις και πειράματα που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση προτύπων και των λειτουργιών των οικοσυστημάτων ».... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ως απόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος στις Πολιτικές Επιστήμες στο Vrije Universiteit Amsterdam, θα είστε σε θέση να εργαστούν αποτελεσματικά σε ένα διεπιστημονικό ... [+]

Μάστερ στις Πολιτικές Επιστήμες: Διεθνείς Σχέσεις και Διακρατική διακυβέρνηση

Το πρόγραμμα των πλοιάρχων «Πολιτικής Επιστήμης είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους (περίπου 40 ώρες μελέτης την εβδομάδα). Το πρόγραμμα ξεκινά τον Σεπτέμβριο. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, οι απόφοιτοι απονεμήθηκε το νομίμως αναγνωρισμένο τίτλο Master of Science (MSc) στις Πολιτικές Επιστήμες. Πολιτική Επιστήμη είναι μια πορεία πλήρους απασχόλησης που αρχίζει τον Σεπτέμβριο.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πρόγραμμα Διεθνούς μας Υδρολογία Δασκάλου είναι στα αγγλικά και απαιτεί δύο έτη σπουδών για τη λήψη των 120 ECTS (Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών) ότι θα ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Υδρολογία

Διασφάλιση ότι υπάρχει αρκετό νερό καλής ποιότητας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του παγκόσμιου αύξηση του πληθυσμού είναι μια αποθαρρυντική πρόκληση. Η κοινωνία χρειάζεται hydrologists για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων του πλανήτη. Στο πρόγραμμα του Δασκάλου στην Υδρολογία, θα μελετήσει τις διαδικασίες που ρυθμίζουν την ποσότητα και την ποιότητα του νερού καθώς περνά μέσα από τα οικοσυστήματα, τα εδάφη και τα ποτάμια. Εμείς θα σας παρέχει με μια στέρεη θεωρητική βάση, σε συνδυασμό με την υδρολογική έρευνα σε τομείς που κυμαίνονται από τροπικά Αμαζονία στις permafrost περιοχές της Σιβηρίας. Μια Master of Science στην Υδρολογία σας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσει μια επαγγελματική ή επιστημονική σταδιοδρομία στην υδρολογία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το μεταπτυχιακό εξειδίκευσης «Εργασία και Οργανωτική Ψυχολογία εστιάζει στην ανθρώπινη συμπεριφορά σε οργανισμούς και εργασιακές καταστάσεις. Μερικά από τα ερωτήματα που ... [+]

Το μεταπτυχιακό εξειδίκευσης «Εργασία και Οργανωτική Ψυχολογία εστιάζει στην ανθρώπινη συμπεριφορά σε οργανισμούς και εργασιακές καταστάσεις. Μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής: Πώς μπορεί να προσελκύσει οργανώσεις αρμόδιες και αξιόπιστες οι εργαζόμενοι; Ποιος είναι ο ρόλος τους οργανωτικούς ηγέτες παίζουν; Πώς μια ομάδα επιρροής και οργανωτικές διαδικασίες; Το πρόγραμμα προσφέρει μαθήματα που στηρίζεται στην θεωρία και στην πράξη, προσφέροντας γνώση στο ρόλο της προσωπικότητας, των κοινωνικών διεργασιών, την ηγεσία, και τη λήψη αποφάσεων σε οργανισμούς, και διδάσκεται από διεθνούς φήμης εμπειρογνώμονες.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η διαδρομή Φιλοσοφία του Δικαίου και Διακυβέρνηση της διετούς κύριας φιλοσοφίας εκπαιδεύει τους μαθητές να αντικατοπτρίζουν φιλοσοφικά τις προϋποθέσεις και τα βασικά χαρα ... [+]

Σχετικά με

Η διαδρομή Φιλοσοφία του Δικαίου και Διακυβέρνηση της διετούς κύριας φιλοσοφίας εκπαιδεύει τους μαθητές να αντικατοπτρίζουν φιλοσοφικά τις προϋποθέσεις και τα βασικά χαρακτηριστικά των σύγχρονων δυτικών νομικών συστημάτων. Το πρόγραμμα είναι διεπιστημονικό. Τα γενικά φιλοσοφικά μαθήματα και τα ειδικά μαθήματα στη φιλοσοφία του νόμου συνδυάζονται με την επιλογή των νομικών μαθημάτων ενός μαθητή. Οι φοιτητές αυτής της διαδρομής συνήθως ολοκληρώνουν ταυτόχρονα ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νομική.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Επιστήμη των δεδομένων: ένα σοκ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ή η μεγαλύτερη ευκαιρία του; Η διαθεσιμότητα μεγάλων δεδομένων, σε συνδυασμό με την ταχέως αυξανόμενη υπολογι ... [+]

Επιστήμη των δεδομένων: ένα σοκ στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ή η μεγαλύτερη ευκαιρία του; Η διαθεσιμότητα μεγάλων δεδομένων, σε συνδυασμό με την ταχέως αυξανόμενη υπολογιστική ισχύ, αποκαλύπτει μηχανισμούς που δεν είναι ορατοί πριν. Το Blockchain έχει τη δυνατότητα να αλλάξει θεμελιωδώς τον τρόπο εγγραφής και διαχείρισης πληροφοριών. Τα δίκτυα παρέχουν την ευκαιρία να δημιουργηθούν ισχυρές και σταθερές αλληλεπιδράσεις. Μεγάλες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά στην κατανόηση αυτών που εντυπωσιάζουν αυτές οι συναρπαστικές νέες τεχνολογίες για την οικονομική μας υποδομή.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του ενός έτους Master στοχεύει στη μεταφορά στους μαθητές τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις γνώσεις απαραίτητες για να λειτουργήσει ως μια επαγγελματική ή ... [+]

Master στο Δίκαιο και Πολιτική του Διεθνούς Ασφάλειας

Το πρόγραμμα του ενός έτους Master στοχεύει στη μεταφορά στους μαθητές τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις γνώσεις απαραίτητες για να λειτουργήσει ως μια επαγγελματική ή ακαδημαϊκή ερευνήτρια στον τομέα της διεθνούς ειρήνης της ασφάλειας. Θέματα της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας καθίστανται ολοένα και πιο σημαντικό και από νομική, πολιτική και διοικητική πρακτική. Η έννοια της «διεθνούς ασφάλειας» δεν περιορίζεται πλέον σε παραδοσιακά ζητήματα του πολέμου και της ειρήνης, αλλά τώρα καλύπτει επίσης θέματα όπως η τρομοκρατία, το ποινικό δίκαιο, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της «ανθρώπινης ασφάλειας».... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ένας Δάσκαλος στη Χωρική, Μεταφορών και Περιβάλλοντος Οικονομικών Επιστημών προσφέρει άριστες προοπτικές σταδιοδρομίας. Πολλοί πτυχιούχοι και οι οικονομολόγοι της πολιτικ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Χωρική, Μεταφορών και Οικονομικά Περιβάλλοντος (STREEM)

Το πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να ειδικευτούν σε χωρική, τη μεταφορά ή οικονομικά του περιβάλλοντος. Χωρική Οικονομικά: να αναλύσει τον τρόπο διάφορες δυνάμεις να συμβάλουν στην χωρικές δυναμικές και ανάπτυξη του δικτύου από ένα κυρίως μικροοικονομική άποψη? διερευνήσει τη χρήση και περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων τεχνικών, μεθόδων και εργαλείων στον τομέα αυτό. Οικονομική των Μεταφορών: έμφαση στις αιτίες και τις συνέπειες της αυξανόμενης ζήτησης για κινητικότητα από μικροοικονομική άποψη? αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως η συμφόρηση, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και το περιβαλλοντικό εξωτερικό. Περιβαλλοντική Οικονομία: έμφαση στις οικονομικές πτυχές των περιβαλλοντικών προβλημάτων και της πολιτικής? συνδυάζουν την επιστημονική και πολιτική εμπειρία? αντιμετωπιστεί η ανάγκη να ενσωματωθούν οικονομικά με στοιχεία που προέκυψαν από άλλους κλάδους, ιδίως τις περιβαλλοντικές επιστήμες. ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία σύνθετα και συλλογικά προβλήματα όπως η αλλαγή του κλίματος, η τρομοκρατία και το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψη ... [+]

ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ως κοινωνία σύνθετα και συλλογικά προβλήματα όπως η αλλαγή του κλίματος, η τρομοκρατία και το αυξανόμενο κόστος της υγειονομικής περίθαλψης; Η κοινωνική ανθεκτικότητα είναι η ικανότητα να επιβιώνει, να προσαρμόζεται και να αναπτύσσεται μπροστά σε αυτές τις πιέσεις και σοκ. Σε αυτό το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα Master of Science, θα μάθετε να αναλύετε σύνθετα κοινωνικά προβλήματα, αλλά και πώς να συλλέγετε, να αναλύετε και να ερμηνεύετε μεγάλα δεδομένα, επιτρέποντάς σας να συνεργαστείτε με κοινωνικούς φορείς για να επιτύχετε βιώσιμες λύσεις για κοινωνικά ζητήματα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
2 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam επωφελείται από τη μοναδική του θέση στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής του Άμστερνταμ, όπου βρίσκονται πολλά διεθνή δικηγορικά γραφεία ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam επωφελείται από τη μοναδική του θέση στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής του Άμστερνταμ, όπου βρίσκονται πολλά διεθνή δικηγορικά γραφεία. Ως φοιτητής του κύριου Διεθνούς Επιχειρηματικού Δικαίου (IBL), θα είστε σε θέση να δικτυωθείτε σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Ορισμένα μαθήματα διδάσκονται από νομικούς, οι οποίοι μπορούν να σας δώσουν μια πραγματική κατανόηση του πώς λειτουργεί ο νόμος στην πράξη. Οι τάξεις είναι μικρές, διεθνείς και διαδραστικές. Το μίγμα των εθνικοτήτων στο πλαίσιο του ομίλου δίνει στο πρόγραμμα IBL μια επιπλέον διάσταση.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για μια καριέρα ως ερευνητής στη φιλοσοφία. Επικεντρώνεται σε κεντρικά ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη γνώση και την ηθική, και σας ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμα αυτό σας προετοιμάζει για μια καριέρα ως ερευνητής στη φιλοσοφία. Επικεντρώνεται σε κεντρικά ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη γνώση και την ηθική, και σας επιτρέπει να εξειδικεύεστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο συνδυασμός ιστορικών και σύγχρονων προοπτικών αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ολόκληρου του προγράμματος. Οι στόχοι του προγράμματος μας είναι... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι Επιστήμες της Γης είναι ένα γενικό πρόγραμμα Μάστερ που διαφέρει από τα εξειδικευμένα Masters που προσφέρουμε. Το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε ένα ... ... [+]

Δάσκαλος των Επιστημών της Γης

Vrije Universiteit Amsterdam είναι γνωστό για το συνδυασμό όλων των ειδικοτήτων της Επιστήμης της Γης με άλλους θεματικούς τομείς. Οι επιστήμες της γης στο πανεπιστήμιο μας είναι στενά συνδεδεμένες με τη Βιολογία και τις Περιβαλλοντικές Επιστήμες. Γιατί περιορίζεστε στον εαυτό σας ως γεωλόγος ή γεωγράφος; Γίνετε ένας πραγματικός επιστήμονας της Γης, με εκτεταμένες γνώσεις στο παρελθόν, που σας επιτρέπουν πραγματικά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το μέλλον σας. Πώς ακριβώς αλληλεπιδρούν οι παγετώνες, η ζωή, οι τεκτονικές πλάκες και οι κύκλοι CO2 στο φλοιό της Γης και στους ωκεανούς; Ποια είναι η σχέση μεταξύ του τοπίου και των κινήσεων σφάλματος στη χρονολόγηση των πετρωμάτων ή σε διαδικασίες όπως η ανύψωση και η διάβρωση;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η εξειδίκευση Η επιχειρηματικότητα είναι ένα κοινό πρόγραμμα πτυχίο του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ και Vrije Universiteit Amsterdam. Το πρόγραμμα είναι ... ... [+]

επιχειρηματικότητα

Υπάρχει αυξανόμενη αναγνώριση του γεγονότος ότι οι μικρές και οι νέοι επιχειρήσεις ευθύνονται για την οικονομική ανάπτυξη, και ότι η επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει σημαντική πηγή καινοτομίας. Στην εξειδίκευση Επιχειρηματικότητα, βλέπουμε την επιχειρηματικότητα και τις διαδικασίες για τη δημιουργία και την αξιοποίηση των ευκαιριών μέσω νέων συνδυασμών των πόρων που οδηγούν σε νέες (κοινωνικές και οικονομικές) αξίας. Η δημιουργικότητα διαδραματίζει καίριο ρόλο σε αυτές τις διαδικασίες. Μελετάμε επιχειρησιακές διαδικασίες σε όλους τους τομείς όπου εμφανίζονται: στις νέες επιχειρήσεις, καθώς και τις ήδη υπάρχουσες (μικρές και μεγάλες), και θεσμικά πλαίσια. Θα μάθουν να εκτιμούν την πολυπλοκότητα και τις προκλήσεις που συνδέονται με τις άκρως ικανοποιητική επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλα τα είδη των επιχειρήσεων και των θεσμικών οργάνων, ακόμη και πέρα ​​από αυτό: η επιχειρηματικότητα ως τρόπος ζωής.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μαθηματικά στο Vrije Universiteit Amsterdam σας δίνει την ευκαιρία να ειδικεύονται σε έναν τομέα, ενώ περαιτέρω εμβάθυνση σα ... [+]

Μάστερ στα Μαθηματικά

Μαθηματικά είναι ένα ζωντανό, πολυδιάστατο και ευέλικτο πεδίο, στο οποίο δίνεται έμφαση στη μελέτη και ανάπτυξη τεχνικών για την αντιμετώπιση των καθαρών και εφαρμοσμένων μαθηματικών ερωτήσεις. Συχνά, η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη θεωρία και την πρακτική είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Μαθηματική θεωρία, που αναπτύχθηκε για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, συχνά βρίσκει τον τρόπο του σε απρόσμενες εφαρμογές. Αυτή είναι η δύναμη και η ομορφιά των μαθηματικών, μια πειθαρχία που είναι εξ ορισμού άπειρο, και όπου οι νέες διαδρομές είναι πάντα περιμένουν να εξερευνηθούν. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Μαθηματικά στο Vrije Universiteit Amsterdam σας δίνει την ευκαιρία να ειδικεύονται σε έναν τομέα, ενώ περαιτέρω εμβάθυνση μαθηματικές γνώσεις σας σε γενικές γραμμές.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει την μοριακή και κυτταρική βιολογία, επιστήμη των υπολογιστών και μαθηματικών μοντέλων για την ενσωμάτωση τεράστιες ποσότητες βιολογικών δεδομέ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Βιοπληροφορική και Βιολογία Συστημάτων

Οι τεράστιες ποσότητες δεδομένων που έχουν συλλεχθεί μέσω της γονιδιωματικής πρωτοβουλίες. Παρέχουν μια χρυσή ευκαιρία για να διερευνηθούν τα μυστικά της ζωής, να κατανοήσουν περισσότερο την πολυπλοκότητά της, να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής και να κατακτήσει σοβαρών ασθενειών. Μετατρέποντας αυτό το τεράστιο όγκο δεδομένων σε πραγματικό κατανόηση είναι η βασική πρόκληση της Βιοπληροφορικής έρευνας. Μεθόδους υψηλής απόδοσης, όπως μαζικά παράλληλη αλληλουχίας και φασματομετρία μάζας παράγουν περισσότερα πρωτογενή δεδομένα από τα συμβατικά μοντέλα υπολογιστών μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά. Για την επεξεργασία και την ανάλυση των δεδομένων, υπολογιστικές τεχνικές από Βιοπληροφορική - όπως η ευθυγράμμιση ακολουθίας, τη συναρμολόγηση ακολουθία, βιοστατιστικής και μηχανική μάθηση - απαιτούνται προκειμένου να γίνουν προβλέψεις για την έκβαση της υγείας και να αποφασίσει σχετικά με μια εξατομικευμένη θεραπεία για τον ασθενή. Τόσο Βιοπληροφορική και Βιολογία Συστημάτων είναι έντονα διεπιστημονική πεδία. Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει την μοριακή και κυτταρική βιολογία, επιστήμη των υπολογιστών και μαθηματικών μοντέλων για την ενσωμάτωση τεράστιες ποσότητες βιολογικών δεδομένων σε βασικές γνώσεις. Θα αναπτυχθεί μια ισχυρή αίσθηση για την επιστημονική έρευνα και τα υψηλά επίπεδα αφαίρεσης, και να μάθουν να συνδυάζουν τις ραγδαίες εξελίξεις στους τομείς αυτούς.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Για εξόρυξη πληροφοριών από πολύ μεγάλες αποθήκες κειμένου, πρέπει να ξέρετε τι ψάχνετε και πώς να το βρείτε. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα AI για την εξόρυξη κειμένων εκπαιδ ... [+]

Για εξόρυξη πληροφοριών από πολύ μεγάλες αποθήκες κειμένου, πρέπει να ξέρετε τι ψάχνετε και πώς να το βρείτε. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα AI για την εξόρυξη κειμένων εκπαιδεύει όλους με πτυχίο Bachelor και / ή Δασκάλων πώς να χρησιμοποιήσουν την εξόρυξη κειμένων εφαρμόζοντας Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) τεχνικές. Θα μάθετε ποιες είναι οι δυνατότητες και οι περιορισμοί και πώς να σκεφτείτε τα αποτελέσματα και τις διεπιστημονικές πτυχές.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 εξάμηνο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Master of Γλωσσολογίας: Γλωσσική Συμβουλευτική και Γλωσσική τεκμηρίωση προσφέρει ένα πρόγραμμα γενικής γλωσσολογίας που επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ θεωρίας κ ... [+]

Σχετικά με

Master of Γλωσσολογίας: Γλωσσική Συμβουλευτική και Γλωσσική τεκμηρίωση προσφέρει ένα πρόγραμμα γενικής γλωσσολογίας που επικεντρώνεται στην αλληλεπίδραση μεταξύ θεωρίας και δεδομένων στις ερευνητικές παραδόσεις της ανθρωπολογικής, τυπολογικής και περιγραφικής γλωσσολογίας. Η έμφαση στην πρακτική εργασία στον τόπο, στην πολιτιστική πραγματικότητα και στις ανθρωπολογικές προοπτικές καθιστά αυτό το πρόγραμμα μοναδικό στην Ολλανδία. Μετά τη βαθμολόγηση, ο φοιτητής έχει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία για να λειτουργήσει ως γλωσσικός σύμβουλος ή γλωσσικός ερευνητής σε πολλά περιβάλλοντα, ειδικά σε μετάφραση, διαπολιτισμική επικοινωνία και γλωσσική τεκμηρίωση:... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του Δασκάλου προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να ειδικεύονται σε αυτό το συναρπαστικό τομέα της έρευνας, όπου ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων πληρούν ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση, την πολιτική ανάλυση και την επιχειρηματικότητα στον τομέα της υγείας και Επιστημών Ζωής (MPA)

Νέα βιοϊατρικές καινοτομίες σε έναν κόσμο που γίνεται όλο και πιο πολύπλοκη καταλήγουν σε ένα ευρύ φάσμα ηθικά, νομικά και κοινωνικά ζητήματα και διλήμματα. Είναι το νέο εμβόλιο κοκίτη-βήχα καλύτερη από την παλιά; Πώς μπορούμε να ελέγξουμε τον πυρετό Q; Πώς θα πρέπει να εφαρμόσει τις έννοιες της με επίκεντρο τον ασθενή φροντίδα; Ποιος θα είναι ο αντίκτυπος των εξελίξεων στον τομέα της γονιδιωματικής στην βασική ασφάλιση υγείας; Παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά προϋποθέτει συνεργασία μεταξύ των διαφόρων κλάδων και φορέων στην κοινωνία, από την κυβέρνηση, τη βιομηχανία και τους κοινωνικούς θεσμούς για τους καταναλωτές και τους ασθενείς. Το πρόγραμμα του Δασκάλου προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να ειδικεύονται σε αυτό το συναρπαστικό τομέα της έρευνας, όπου ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων ανταποκριθεί.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η ειδίκευση του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού αντιμετωπίζει τη διαδικασία του προσωπικού σε οργανισμούς, από την πρόσληψη και την επιλογή για ... [+]

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

εξειδίκευση του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού ασχολείται με τη διαδικασία του προσωπικού σε οργανισμούς, από την πρόσληψη και την επιλογή της προώθησης, τις μεταφορές και τις αναχωρήσεις. Η εστίαση του προγράμματος είναι σχετικά με την ανάπτυξη και τον έλεγχο του ανθρώπινου παράγοντα σε ένα πλαίσιο εργασίας που γίνεται ολοένα και πιο ποικιλόμορφη. Εάν πάρετε την εξειδίκευση του Μάστερ στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, που θα απονεμηθεί πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά θα ειδικεύονται στις διαδικασίες της απόδοσης του προσωπικού και της ανθρώπινης ανάπτυξης. Αυτό όχι μόνο θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα στο ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και ως ασκούμενος διαχείρισης ή σύμβουλος επιχειρήσεων. Η γνώση που αποκτούν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να εφαρμόσουν τις θεωρητικές ιδέες, ενώ οι δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων σας θα σας κάνει να αποτελεσματικό σε όλα τα είδη των νέων ή άγνωστα διεπιστημονική πλαίσια.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του ενός έτους Μεταπτυχιακό Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών εστιάζει σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς τομείς. Σε αυτό το πλοιάρχου θα είστε προετοιμασμένο ... [+]

Master στη Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών

Το πρόγραμμα του ενός έτους Μεταπτυχιακό Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών εστιάζει σε συγκεκριμένους επαγγελματικούς τομείς. Σε αυτό το πλοιάρχου θα είστε προετοιμασμένοι για μια επαγγελματική σταδιοδρομία εντός ή εκτός θρησκευτικών ιδρυμάτων. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορες ειδικότητες που κάθε επικεντρώνονται στο δικό τους πεδίο. Μπορείτε όχι μόνο θα ακολουθήσουν μαθήματα στα οποία θα αντανακλά σε ένα συγκεκριμένο τομέα ή επαγγελματικό πλαίσιο? ένα οικοτροφείο είναι ένα υποχρεωτικό μέρος αυτής της διπλωματικής, καθώς και. Φυσικά, θα γράψει μια διατριβή για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα μάστερ σας. Σε όλο το πρόγραμμα θα προπονήσει ενεργά στην πρόοδο της μελέτης σας και την προσωπική ανάπτυξη. Οι πέντε ειδικότητες για να επιλέξουν από:... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου έρευνα Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν θεολογία, τόσο στα συμφραζόμενα και την κλασική, σ ... [+]

Master στη Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών (έρευνα)

Το πρόγραμμα του πλοιάρχου έρευνα Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν θεολογία, τόσο στα συμφραζόμενα και την κλασική, σε προχωρημένο επίπεδο. Ειδικό διδακτικό προσωπικό μας αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες μέσα από το Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ. Συμμετέχουν σε εθνικά και διεθνή δίκτυα στους τομείς τους και να παρέχουν κατάσταση της εμπειρίας της τέχνης για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ακαδημαϊκές προκλήσεις. Στο Πανεπιστήμιο VU του Άμστερνταμ, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε θεολογική έρευνα στους ακόλουθους κλάδους: Βιβλικών Σπουδών, Εκκλησιαστική Ιστορία, Δογματική, Ecumenics, τις Θρησκείες του Κόσμου, της Φιλοσοφίας της Θρησκείας, Πρακτική Θεολογία, και την κοινωνικο-επιστημονική μελέτη της θρησκείας. Η εξειδίκευση που θα επιλέξετε θα καθορίσει το περιεχόμενο των προσωπικών σας πρόγραμμα Θεολογία και Θρησκευτικών Σπουδών (έρευνα).... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master σε Business Analytics (BA) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα, με στόχο τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών με την εφαρμογή συνδυασμού των μεθόδων που β ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Ανάλυση Επιχειρήσεων

Το Master στη Business Analytics (ΒΑ) είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα, με στόχο τη βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών με την εφαρμογή ενός συνδυασμού μεθόδων που βασίζονται σε μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών και της διαχείρισης των επιχειρήσεων. Θα πρέπει να εκπαιδευτεί στην αναγνώριση και επίλυση στο πλαίσιο της επιχείρησης προβλήματα. BA είναι ένα πρόγραμμα hands-on: θα χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς για τη βελτίωση των επιχειρηματικών πρακτικών από την εξέταση και ανάλυση του πραγματικού κόσμου καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις καθημερινά.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Σε ένα μικρό περιβάλλον διδασκαλίας κλίμακας, οι μαθητές στο Ερευνητικό Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία θα μάθουν σχετικά με την αιτιολογία, το .. ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία (Έρευνα)

Σε ένα μικρό περιβάλλον διδασκαλίας κλίμακας, οι μαθητές στο Ερευνητικό Μεταπτυχιακό στην Κλινική και Αναπτυξιακή Ψυχοπαθολογία θα μάθουν σχετικά με την αιτιολογία, την ανάπτυξη και την πορεία της ψυχοπαθολογίας και αιχμή ψυχολογικά ενημέρωσε μεθόδους για την πρόληψη και τη θεραπεία της. Οι καλύτεροι ερευνητές σε αυτόν τον τομέα θα παρουσιάσει υψηλής ποιότητας διδασκαλία σχετικά με τις νεότερες γνώσεις σχετικά με τη σχέση μεταξύ της ψυχικής υγείας, βιολογικές κληροδοτήματα και περιβαλλοντικών πόρων, τη νευροψυχολογική υπόστρωμα και τις ανθρώπινες σχέσεις, και προσαρμοστικές και δυσπροσαρμοστικές αναπτυξιακές πορείες.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οικονομετρία ... [+]

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Έρευνα στην Campus της VU σας προσφέρει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις ποσοτικές δεξιότητές σας για τη χρήση τους στο Χρηματοοικονομικό, Μάρκετινγκ, Οικονομικά και Επιχειρήσεις.

Η Οικονομετρία και η Επιχειρησιακή Έρευνα ανοίγουν ένα παράθυρο σε έναν περίπλοκο κόσμο που παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ποιοι άνθρωποι, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις βασίζουν τις αποφάσεις τους. Η οικονομετρία είναι η επιστήμη και η τέχνη της χρήσης στατιστικών μεθόδων για την ανάλυση οικονομικών, εμπορικών και οικονομικών δεδομένων, που σήμερα είναι συχνά Big Data. Η Επιχειρησιακή Έρευνα είναι η επιστήμη και η τέχνη της λήψης καλύτερων αποφάσεων στα οικονομικά, στη διαχείριση και στη χρηματοδότηση χρησιμοποιώντας μαθηματικές μεθόδους.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Marketing Data Science είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σε οικονομετρικές μεθόδους για την ανάλυση ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Marketing Data Science είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σε οικονομετρικές μεθόδους για την ανάλυση δεδομένων μάρκετινγκ για τη διευκόλυνση καλύτερων στρατηγικών μάρκετινγκ σας επιτρέπει να γίνετε ο ειδικός του ποσοτικού μάρκετινγκ και να σας τοποθετήσουμε στην πρωτοπορία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, οι οργανώσεις συνεργάζονται όλο και περισσότερο για να διανέμουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους στους πελάτες. Αυτό απαιτεί την ενσωμάτωσ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics Research και Operations Research.

Σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο, οι οργανώσεις συνεργάζονται όλο και περισσότερο για να διανέμουν αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους στους πελάτες. Αυτό απαιτεί την ενσωμάτωση διαφόρων βασικών διαδικασιών σε όλους τους οργανισμούς. Η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας εξειδίκευσης σας εξοπλίζει με την τεχνογνωσία στις αλυσίδες εφοδιασμού, καθώς και τις εξελιγμένες ποσοτικές μεθόδους και εργαλεία από τη βελτιστοποίηση, τα οποία χρειάζεστε για να σχεδιάσετε, να εφαρμόσετε και να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις διαδικασίες εφοδιαστικής αλυσίδας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα-καθορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού της βιομηχανίας και της πρακτικής παραγωγής, έχοντας μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων των αιχμ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Θεωρία Έρευνας Επιχειρήσεων είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research.

Αν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα-καθορίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού της βιομηχανίας και της πρακτικής παραγωγής, έχοντας μια βαθιά κατανόηση των δυνατοτήτων των αιχμής τεχνικές, αν θέλετε να ακολουθήσετε μια ακαδημαϊκή σταδιοδρομία, ή αν αγαπάτε ακριβώς τα μαθηματικά του ερευνητική δραστηριότητα, τότε η εξειδίκευση Θεωρίας Έρευνας Λειτουργίας είναι για εσάς. Σας προσφέρει βαθύτερη γνώση και κατανόηση αυτού του ερευνητικού χώρου και τελικά, μέσα από τη διδακτορική διατριβή, συμμετάσχετε σε πρωτοποριακή έρευνα στην έρευνα των επιχειρήσεων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Στην ειδίκευσή μας Οικονομετρία και Επιστήμη Δεδομένων του προγράμματος μάστερ οικονομετρίας και επιχειρησιακής έρευνας, σας καλωσορίζουμε στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσ ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στην ειδίκευσή μας Οικονομετρία και Επιστήμη Δεδομένων του προγράμματος μάστερ οικονομετρίας και επιχειρησιακών ερευνών, σας συγκολλούμε στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κόσμο της οικονομετρίας και των μεθόδων επιστήμης δεδομένων για σύνολα δεδομένων εξαιρετικά υψηλών διαστάσεων. Σε αυτήν την εξειδίκευση, καλύπτουμε τη στατιστική θεωρία των χώρων υψηλής διαστάσεως, τις δεξιότητες πληροφορικής που χειρίζονται μεγάλα δεδομένα, την οικονομετρική μεθοδολογία προσδιορισμού αιτιωδών οικονομικών σχέσεων σε ένα πλούσιο σε δεδομένα περιβάλλον. Μάθετε επιπλέον τις πρακτικές δεξιότητες της ανάλυσης, της μοντελοποίησης και της πρόβλεψης βασικών οικονομικών και οικονομικών μεταβλητών, με σκοπό τη βελτίωση της πολιτικής και της λήψης αποφάσεων.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η οικονομετρική θεωρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη στα θεμέλια των οικονομετρικών μεθόδων ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η οικονομετρική θεωρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη στα θεμέλια των οικονομετρικών μεθόδων σας προσφέρει την πρόκληση να εξερευνήσετε και να μάθετε ένα ενεργό πεδίο έρευνας που θα σας τοποθετήσει πρώτα σε οποιαδήποτε ακαδημαϊκή ή επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η οικονομετρία συνδέεται με πολλούς ακαδημαϊκούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, των στατιστικών, των οικονομικών, των οικονομικών και των επιχειρηματικών σπουδών, και ασχολείται κυρίως με την επιστήμη και την τέχνη της χρήσης οικονομικών θεωριών και στατιστικών τεχνικών για την ανάλυση οικονομικών / οικονομικών / Αυτή η αρχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές κατευθύνσεις ώστε η οικονομετρία να μπορεί να θεωρηθεί πολύ γενική μελέτη.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η Οικονομική Οικονομετρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σχετικά με τις οικονομετρικές μεθόδους που ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Οικονομική Οικονομετρία είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η πρακτική μελέτη σχετικά με τις οικονομετρικές μεθόδους που χρησιμοποιούνται καθημερινά στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία θα σας επιτρέψει να γίνετε ο ποσοτικός χρηματοοικονομικός ειδικός και θα σας τοποθετήσουμε στην πρωτοπορία μιας επιτυχημένης επαγγελματικής σταδιοδρομίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Quantitative Economics είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη σε διασταυρώσεις εφαρμοσμένης οικονο ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Quantitative Economics είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research. Αυτή η εμπεριστατωμένη μελέτη σε διασταυρώσεις εφαρμοσμένης οικονομετρίας και οικονομίας σας προσφέρει την πρόκληση να εξερευνήσετε τους ενεργούς ερευνητικούς τομείς της μικροοικονομίας, της μακροοικονομίας και / ή της μικροχρηματοδότησης.

Η οικονομετρία συνδέεται με πολλούς ακαδημαϊκούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, των στατιστικών, των οικονομικών, των οικονομικών και των επιχειρήσεων, και ασχολείται κυρίως με την επιστήμη και την τέχνη της χρήσης οικονομικών θεωριών και στατιστικών τεχνικών για την ανάλυση οικονομικών δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα σάς προσφέρει την ευκαιρία να εξερευνήσετε την κλασική και γενική διασταύρωση της οικονομίας και της οικονομετρίας... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η επέκταση των αγορών και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα και ποικιλία των χρηματοπιστωτικών προϊόντων έχουν προκαλέσει μια αυξανόμενη ζήτηση ειδικευμένων επαγγελματιών για τη ... [+]

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η Χρηματοοικονομική Μηχανική είναι μια εξειδίκευση του προγράμματος Mastermetrics και Operations Research.

Η επέκταση των αγορών και η αυξανόμενη πολυπλοκότητα και ποικιλία των χρηματοπιστωτικών προϊόντων έχουν προκαλέσει μια αυξανόμενη ζήτηση ειδικευμένων επαγγελματιών για τη δημιουργία, την τιμολόγηση και την αντιστάθμιση σύνθετων παραγώγων. Η εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Μηχανική σας παρέχει προηγμένα προσόντα στην έρευνα και χρηματοδότηση επιχειρήσεων, από τη διαχείριση χρηματοοικονομικών χαρτοφυλακίων μέχρι την ανάλυση κινδύνων στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Η Χρηματοοικονομική Μηχανική είναι ο τόπος όπου η χρηματοδότηση ανταποκρίνεται στην έρευνα των επιχειρήσεων!... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αυτό το Μεταπτυχιακό τονίζει hands-on πειράματα, που διαθέτει πολλά εργαστηριακά μαθήματα λογισμικό που σας εκπαιδεύσει για να λύσει προκλητική έρευνα προβλήματα με τη χρ ... [+]

Μεταπτυχιακό σε Παράλληλα και Κατανεμημένα Συστήματα Υπολογιστών

Αυτό το Μεταπτυχιακό τονίζει hands-on πειράματα, που διαθέτει πολλά λογισμικού εργαστηριακά μαθήματα που σας εκπαιδεύσει για να λύσει προκλητική έρευνα προβλήματα με τη χρήση πειραμάτων λογισμικού. Θα εργαστεί για το σχεδιασμό, την υλοποίηση, τον έλεγχο και την ανάλυση της απόδοσης του σύνθετου λογισμικού συστήματος. Λειτουργώντας σε μικρές ομάδες, θα εκπαιδεύσει τη συνεργατική έρευνα δεξιότητές σας. Μαθήματα περιλαμβάνουν Παράλληλου Προγραμματισμού και Κατανεμημένα Συστήματα, Cluster και Grid Computing και γραφικά υπολογιστών.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Πόρων που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Μελετών (IVM), η οποία είναι μία από ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Περιβάλλοντος και Πόρων

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Πόρων διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικών Μελετών (IVM), η οποία είναι μία από τις αρχαιότερες και πιο σεβαστές Ευρώπης ερευνητικά ιδρύματα στις περιβαλλοντικές επιστήμες. Η IVM λαμβάνει υψηλή αξιολογήσεων για την άριστη ποιότητα της έρευνας από εξωτερικούς ελέγχους ποιότητας και, επίσης, τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά σε μια ανάλυση παραπομπών των αναθεωρηθεί άρθρα περιοδικών. Η έρευνά μας σχέδια κυμαίνονται από την ανάλυση των τοπικών προκλήσεων, όπως η χρηματοδότηση περιβαλλοντικών υπηρεσιών στους αγρότες, η χρήση των δημοσίων κριτικές επιτροπές για να διευκολυνθεί η συμμετοχή του κοινού στη διαχείριση των υδάτων, την προσαρμογή στην αλλαγή του κλίματος στην Ολλανδία, εθνικές προκλήσεις, όπως η πράσινη ακαθάριστο εγχώριο προϊόν, με παγκόσμιες προκλήσεις, όπως η ανάλυση των διεθνών διαπραγματεύσεων και των χρηματοδοτικών μηχανισμών Βορρά-Νότου. Ο πρωταρχικός στόχος του προγράμματος περιβάλλον και διαχείριση πόρων είναι η δημιουργία μιας κρίσιμης μάζας σε βασικά γνωστικά αντικείμενα και ερευνητικά θέματα από την κατάρτιση διεπιστημονική, ανεξάρτητη και επιχειρηματική ερευνητές με πάθος για το συνδυασμό της αριστείας στον τομέα της επιστήμης με την συμμετοχή της κοινωνίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η ειδίκευση του μεταπτυχιακού διπλώματος στη φιλοσοφία, Βιοηθική και την Υγεία θα σας παρέχει με τα θεωρητικά και πρακτικά εργαλεία για την αντιμετώπιση ηθικών ζητημάτων ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία, Βιοηθική και Υγεία (Ειδίκευση στη Φιλοσοφία (2 έτη))

εξειδίκευση του μεταπτυχιακού διπλώματος στη φιλοσοφία, Βιοηθική και την υγεία θα σας παρέχει με τις θεωρητικές και πρακτικές εργαλεία για την αντιμετώπιση ηθικών ζητημάτων στον τομέα της υγείας και της υγειονομικής περίθαλψης policy.You θα μάθουν πώς να προβληματιστούν σχετικά με πρακτικά προβλήματα από ιατρική, ηθική, νομική, πολιτική και από οικονομικής άποψης. Η ανάγκη για διεπιστημονική προβληματισμό αυξάνεται καθώς οι εξελίξεις στην κοινωνία οδηγούν σε νέες προκλήσεις στον τομέα της υγείας. Πάρτε τις αλλαγές στην ευθύνη για παράδειγμα: οι ασθενείς αναμένεται να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη για τη δική τους υγεία και να «διαχειρίζονται οι ίδιοι και οι ασφαλιστές γίνονται υπεύθυνοι τόσο για το κόστος και την ποιότητα των διατάξεων της υγειονομικής περίθαλψης. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές ταχείες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις για να ληφθούν υπόψη: από τη γνώση της γενετικής βάσης των ασθενειών, διάγνωσης προ-εμφύτευση και IVF, με τη χρήση της πλαστικής χειρουργικής για την αισθητική βελτίωση. Έπειτα, υπάρχουν τα προβλήματα της δικαιότερης κατανομής που προκαλούνται από τον αυξανόμενο αριθμό των θεραπευτικών επιλογών για όλα τα είδη των ασθενειών και τον αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων που ζουν και σε προχωρημένη ηλικία. Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν μια αλλαγή στην ηθικής ιατρικής ημερήσιας διάταξης.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Νευροεπιστήμες ανήκει στις επιστήμες που στο μέλλον θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε σχεδόν όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας ως άνθρωποι .. ... [+]

Νευροεπιστήμες ανήκει στις επιστήμες που στο μέλλον θα έχει μεγάλο αντίκτυπο σε σχεδόν όλες τις πτυχές της λειτουργίας μας ως άνθρωποι. Νευροεπιστήμη έχει ήδη αλλάξει την άποψη που έχουμε για τον εαυτό μας. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μια απάντηση στην ανάγκη για υπεύθυνη επιστήμονες, οι επιστήμονες που είναι ευαίσθητοι στα εννοιολογικά ζητήματα στις δικές τους συγκεκριμένες υποτομέα και οι οποίοι είναι, από την άλλη πλευρά, είναι σε θέση να εκφράζουν και να επικοινωνούν σχετικά με τις ευρύτερες επιπτώσεις της στον τομέα τους, κλινικές, καθώς και ως κοινωνικό. Στόχος μας είναι η φιλοσοφία της νευροεπιστήμης, αντί της φιλοσοφίας σχετικά με τις νευροεπιστήμες.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Χημεία είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα σπουδών για τους φοιτητές που έχουν ήδη ένα στέρεο υπόβαθρο στη χημεία και οι οποίοι είνα ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Χημεία

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Χημεία είναι μια προκλητική πρόγραμμα σπουδών για τους φοιτητές που έχουν ήδη ένα στέρεο υπόβαθρο στη χημεία και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να επεκτείνουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Χημεία δεν είναι ένα μεμονωμένο πειθαρχία: αποτελεί τη γέφυρα μεταξύ της βιολογίας στο ένα άκρο του φάσματος (χημεία βιομοριακής) και της φυσικής στο άλλο άκρο (φυσική-θεωρητική χημεία). Μια Μάστερ στη Χημεία μπορεί να οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό, καλά αμειβόμενη καριέρα με μεγάλες δυνατότητες για την επιδίωξη των φιλοδοξιών σας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η διετής έρευνα Master στα Οικονομικά είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές. Το πρόγραμμα παρέχει Επιλογή, υψηλ ... [+]

Μάστερ στα Οικονομικά (MPhil)

Η διετής έρευνα Master στα Οικονομικά είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν διδακτορικές σπουδές. Το πρόγραμμα παρέχει Select, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στον τομέα των οικονομικών και οικονομετρίας. Αν οι φιλοδοξίες σας επικεντρώθηκε σε μια ακαδημαϊκή καριέρα στα οικονομικά, οικονομετρία ή τη χρηματοδότηση, τότε αυτό Έρευνας Μάστερ είναι ιδανικό για σας. Δεν έχει μόνο να σας διδάξει να διενεργούν ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες, αλλά παρέχει επίσης ένα εξαιρετικό εφαλτήριο για καλές θέσεις PhD.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στην αρχαιολογία της Βορειοδυτικής Ευρώπης καλύπτει την περίοδο από την Ύστερη Εποχή του Σιδήρου στην πρώιμη μοντέρνα περίοδο. Ο ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Αρχαιολογία της βορειοδυτικής Ευρώπης

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στην αρχαιολογία της Βόρειας Δυτικής Ευρώπης καλύπτει την περίοδο από την Ύστερη Εποχή του Σιδήρου στην Πρώιμη Σύγχρονη περίοδο. Οι δύο ειδικότητες σε αυτό το πρόγραμμα είναι Ύστερη Εποχή του Σιδήρου και τη Ρωμαϊκή αρχαιολογία της Βόρειας Δυτικής Ευρώπης και της μεσαιωνικής και πρώιμης σύγχρονης αρχαιολογίας. Vrije Universieit Άμστερνταμ έχει ηγετική θέση στην έρευνα και τη διδασκαλία στον τομέα της ύστερης προϊστορίας και τη ρωμαϊκή εποχή στη Δυτική Ευρώπη, με ιδιαίτερη αναφορά στην ολλανδική αρχαιολογίας, ενώ αρχαιολογία του Μεσαίωνα και της πρώιμης σύγχρονης περιόδου είναι μια από τις ειδικότητες κατά τη Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Τα δύο πανεπιστήμια μαζί έτσι καλύπτουν 3000 χρόνια της Δυτικής Ευρώπης αρχαιολογίας. Αυτό το πρόγραμμα αφιερώνει ιδιαίτερη προσοχή στην αρχαιολογία οικισμό, την αρχαιολογία των ιερών και χώρων ταφής, διαδικασίες ένταξης στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και οι μελέτες των κέντρων των πόλεων και υλικού πολιτισμού. Υπάρχουν στενοί δεσμοί μεταξύ της διδασκαλίας της σε όλους αυτούς τους τομείς και τα αποτελέσματα των πρόσφατων επιτόπια έρευνα και άλλες εν εξελίξει έρευνα, από τη ρωμαϊκή βίλα τοπία της νότιας Ολλανδίας, στα ναυπηγεία της VOC (Ολλανδική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών), στην καρδιά του Άμστερνταμ.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Αρχαιολόγοι με ένα Μάστερ στη Μεσογειακή Αρχαιολογία είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι για να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στην αρχαιολογία. Θα έχουν ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Μεσογειακή Αρχαιολογία

Μια κοινή δύναμη της UVA και VU του Άμστερνταμ είναι μακρά παράδοση της διεξαγωγής της έρευνας στην περιοχή της Μεσογείου. Αυτό μπορεί να φανεί από τη μεγάλη ποσότητα των έργων επιτόπια έρευνα στην Ιταλία και την Ελλάδα, καθώς και οι συλλογές του μουσείου στο Μουσείο Allard Pierson. Οι δύο ειδικότητες διασύνδεση με τις μεγάλες, αλλά πολύ ρεύμα, πειθαρχική παραδόσεις της UVA και VU του Άμστερνταμ, οι οποίες περιλαμβάνουν την προσοχή για τη μελέτη της βάσης της αρχαιολογίας, αντικείμενα και - για την αλληλεπίδραση και σύνδεση - επίσης δημιουργούς και τους χρήστες.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχαιολογία: Τοπίο και Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν καθορίζεται με τη γεωγραφική ή χρονολογική όρια, αλλά ασχολείται θεματικά με τα αρχαιολογικά ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Τοπίο και Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Αρχαιολογία: Τοπίο και Πολιτιστικής Κληρονομιάς δεν καθορίζεται με τη γεωγραφική ή χρονολογική όρια, αλλά ασχολείται θεματικά με αρχαιολογικά τοπία και αρχαιολογική κληρονομιά σε πολλές διαφορετικές κοινωνίες. Στην εξειδίκευση Τοπίο Αρχαιολογία, το πολιτιστικό τοπίο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από πολλές οπτικές γωνίες. Η εξειδίκευση Αρχαιολογικής Κληρονομιάς επικεντρώνεται στις ποικιλίες των νοημάτων που αρχαιολογικά κατάλοιπα μπορεί να αποκτήσει στη σύγχρονη κοινωνία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ως επαγγελματίας επιστήμης και επιχειρήσεων, είστε σε θέση να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στην έρευνα στα (πανεπιστημιακά) εργαστήρια και την πρακτική σε μεγάλες επιχειρή ... [+]

Ως επαγγελματίας επιστήμης και επιχειρήσεων, είστε σε θέση να γεφυρώσετε το χάσμα ανάμεσα στην έρευνα στα (πανεπιστημιακά) εργαστήρια και την πρακτική σε μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και σε (μικρές) επιχειρηματικές επιχειρήσεις. Είστε εκπαιδευμένοι να ενσωματώσετε τις πτυχές της επιστήμης σε ένα επιχειρηματικό και καινοτόμο πλαίσιο λαμβάνοντας ταυτόχρονα υπόψη τις οργανωτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές μεταβλητές. Η πρακτική και η θεωρία πηγαίνουν χέρι-χέρι στο Master σας SBI και τα μαθήματα SBI διαθέτουν πραγματικές επιχειρηματικές και τεχνολογικές υποθέσεις που εφαρμόζονται άμεσα στη μελλοντική σταδιοδρομία σας. ... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ιστορία θέματα. Πτυχιακό πρόγραμμα του πλοιάρχου στην ιστορία κατά την VU σας εκπαιδεύει για να γίνει επαγγελματίας ιστορικός. Το μάθημα είναι ευρεία και σας επιτρέπει επ ... [+]

Ιστορία θέματα. Πτυχιακό πρόγραμμα του πλοιάρχου στην ιστορία κατά την VU σας εκπαιδεύει για να γίνει επαγγελματίας ιστορικός. Το μάθημα είναι ευρεία και σας επιτρέπει επίσης να ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή της ιστορίας. Κάθε εξειδίκευση βασίζεται σε μια από τις καρέκλες του Τμήματος Ιστορίας. Η πρόοδος των σπουδών σας προσωπικά καθοδηγούνται από έναν καθηγητή. Σύμφωνα με έναν μαθητή, «Ιστορίας του VU ξεχωρίζει από μικρή κοινότητα του φοιτητές και την υποστήριξη του προσωπικού της."... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master SCA δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις ερευνητικές τους δυνατότητες, ενώ αγκυροβόληση στο θεωρητικό πρότυπο της ανθρώπινης ασ ... [+]

Master στην Κοινωνική και Πολιτιστική Ανθρωπολογία

Σας ενδιαφέρει Ανθρωπολογίας και θέματα όπως η αναπτυξιακή βοήθεια, τον πολιτισμό, την ταυτότητα, τη θρησκεία και τη βιώσιμη ανάπτυξη; Έχετε στόχο να αποφοιτήσουν με πτυχίο πανεπιστημίου κυρίους »; Στη συνέχεια, το πρόγραμμα των πλοιάρχων «Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ζουν μέσα στη φτώχεια και τον πόλεμο. Πώς μπορώ να δίνουν νόημα στην ύπαρξή τους και ποιες στρατηγικές κάνουμε που χρησιμοποιούν για να φτάσουν ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και μια αίσθηση ελευθερίας; Η μετανάστευση φαίνεται να είναι η τελευταία λύση για τους απελπισμένους ανθρώπους. Τι τους πρόσφυγες και τους αιτούντες ασύλου στα νέα πατρίδα τους και με ποιο τρόπο είναι αυτοί που χαιρετίστηκε από τους τοπικούς πληθυσμούς;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master Πολιτικών Επιστημών σας δίνει μια λεπτομερή, ευρεία κατάρτιση στην κοινωνική και πολιτική μεθοδολογία της επιστήμης. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή και ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Πολιτική Επιστήμη: Παγκόσμια Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση

Σχεδόν κανένα είδος ζώου, χώρες ή τμήματα του ωκεανού δεν επηρεάζονται από την τεράστια ανάπτυξη των ανθρώπινων όντων. Ο πλοίαρχος Πολιτική Επιστήμη: Παγκόσμια Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση επικεντρώνεται στις πολιτικές πτυχές και τις επιπτώσεις των θεμάτων, όπως η κλιματική αλλαγή, τη βιωσιμότητα και τη φύση. Σας ενδιαφέρει σε αυτά τα θέματα και να μην επιδιώκουν να βαθμολογήσει με πτυχίο πανεπιστημίου κυρίους »; Στη συνέχεια, Πολιτική Επιστήμη των πλοιάρχων »: Παγκόσμια Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση στο Vrije Universiteit Amsterdam θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Φυσική και Αστρονομία σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να μελετήσει και να συμμετάσχουν στην πρωτοποριακή της βασικής έρευ ... [+]

Μάστερ στη Φυσική

Φυσική και Αστρονομία είναι ένα αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης κοινωνίας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής θα ήταν εντελώς διαφορετική χωρίς τσιπ υπολογιστών, τα λέιζερ, διαλογής MRI και όλα τα άλλα οφέλη της έρευνας της φυσικής. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Φυσική σας παρέχει πολλές ευκαιρίες για να μελετήσει και να συμμετάσχουν στην πρωτοποριακή της βασικής έρευνας και των εφαρμογών της. Είτε σας ενδιαφέρει σε φυσικές διεργασίες στο εσωτερικό των κυττάρων, δημιουργώντας τεχνητή φωτοσύνθεση, Αστροσωματιδιακής Φυσικής ή δοκιμή θεμελιώδεις συμμετρίες σε ατομική κλίμακα, το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Φυσική σας δίνει τις ευκαιρίες να εμβαθύνουν τις γνώσεις σας και να συμμετάσχουν στην πρωτοποριακή βασική έρευνα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Πρόγραμμα των Δασκάλων του Πολιτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση βάζει οργανωτικά προβλήματα σε μια ευρύτερη κοινωνική και πολιτισμική προοπτική. Είσαι ... ... [+]

Master in Πολιτισμός, Οργάνωση και Διοίκηση

Το πρόγραμμα των πλοιάρχων »Πολιτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση βάζει οργανωτικά προβλήματα σε μια ευρύτερη κοινωνική και πολιτιστική άποψη. Σας ενδιαφέρει οργανισμούς και θέματα στο πλαίσιο του οργανισμού πολιτισμό, τη διαχείριση της αλλαγής και πολιτιστικές αλλαγές; Έχετε στόχο να αποφοιτήσουν με πτυχίο ενός πανεπιστημίου κυρίους »; Στη συνέχεια, το πρόγραμμα του μάστερ »του Πολιτισμού, Οργάνωση και Διοίκηση θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα μάθετε να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Θα διερευνήσει την απόκτηση γνώσεων και μοντελοποίηση ... ... [+]

Μάστερ στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Ως φοιτητής ένα μεταπτυχιακό, θα μάθετε να διεξάγει ανεξάρτητη έρευνα στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Θα διερευνήσει την απόκτηση γνώσεων και μοντελοποίηση, συστήματα πολλαπλών πρακτόρων και τεχνικές για να κάνει αναζητήσεις στο διαδίκτυο πιο αποδοτική και αποτελεσματική. Τεχνητή νοημοσύνη είναι όλα σχετικά με την έξυπνη περιβάλλοντα που υποστηρίζουν τους ανθρώπους σε ένα πολύ ειδικό τρόπο. Επειδή η νοημοσύνη είναι κάτι περισσότερο από λογική σκέψη, θα βασιστεί γνώσεων από ολόκληρη την ακαδημαϊκή φάσμα? από τη φιλοσοφία, τη λογική και την ψυχολογία, την επιστήμη των πληροφοριών, γλωσσικής ανάλυσης και τα μαθηματικά.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη μελέτη της αρχαιότητας δεν συμμορφώνονται με πειθαρχική όρια. Δεν υπάρχει σχεδόν ένα και μόνο ερώτημα που μπορεί να απαντηθε ... [+]

Master στην Αρχαία μελέτες

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη μελέτη της αρχαιότητας δεν συμμορφώνονται με πειθαρχική όρια. Δεν υπάρχει σχεδόν ένα και μόνο ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί μόνο από μια αρχαιολογική ή λογοτεχνική σκοπιά. Στην Αρχαία Σπουδών μπορείτε να μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό που είναι αναγκαίο, είτε πρόκειται για την Αρχαία Ιστορία, Αρχαιολογία, Αρχαία γλώσσες ή Φιλοσοφία. Μια ιδανική κατάσταση αν θεωρείτε τον εαυτό σας και ένας ιστορικός και αρχαιολόγος, και θέλετε να δείτε τη λογοτεχνία ως ένα προϊόν της κοινωνίας. Ερωτήσεις που θα συναντήσετε είναι, για παράδειγμα: η Ρώμη ήταν ένα χωνευτήρι εθνοτήτων κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορικής περιόδου. Πώς κλασικούς ποιητές αντιδράσει σε αυτό, καθώς και ίχνη αυτής της εθνοτικής ανάμειξη μπορεί να βρεθεί σε μελέτες των συνθηκών διαβίωσης και της καλλιτεχνικής έκφρασης; Υπάρχουν πολλά κείμενα για τα όνειρα που προέρχονται από τον κλασσικό κόσμο (από τη Μεσοποταμία στη Ρώμη και το Βυζάντιο). Μπορούμε να μάθουμε περισσότερα για τους ανθρώπους της αρχαιότητας, μελετώντας αυτά τα όνειρα; Και ποια είναι η επίδραση της λατινικής λογοτεχνίας στην ολλανδική λογοτεχνία; Ή: Για μια φορά δεν συγκρίνονται Ομήρου με τον Βιργίλιο, αλλά με το έπος Γκιλγκαμές. πυρήνα της μονάδας Η μονάδα πυρήνα αυτού του προγράμματος σπουδών είναι «Μεγάλη Συζητήσεις στην Αρχαία Ιστορικών Μελετών". Σε αυτή την ενότητα, ομιλητές από Vrije Universiteit του Άμστερνταμ και το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ ασχοληθεί με μια σειρά από βασικά θέματα από το χώρο της Αρχαίας μελέτες που έχουν αποτελέσει το αντικείμενο έντονων συζητήσεων. Θα γράψω ένα βιβλίο σχετικά με μία από αυτές τις συζητήσεις. Ανάλογα... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η έρευνα Μάστερ στη Γλωσσολογία είναι ένα διετές πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν επαγγελματία ερευνητή. Το πρόγραμμα ασχολείται με γλωσσολογ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Γλωσσολογία (έρευνα)

Η έρευνα Μάστερ στη Γλωσσολογία είναι ένα διετές πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν επαγγελματία ερευνητή. Το πρόγραμμα ασχολείται με γλωσσολογία στην ευρύτερη έννοιά της. Όλοι οι μαθητές λαμβάνουν μια γενική πορεία στον τομέα της γλωσσικής έρευνας κατά το πρώτο έτος. Το μάθημα, σωστά ονομάζεται γλωσσολογική έρευνα, διδάσκεται από τρεις ή τέσσερις ομιλητές, καθένας από τους οποίους δίνει διαλέξεις για την ιστορία της έρευνας στον τομέα της γλωσσολογίας από τη σκοπιά της δικής τους ειδικότητας και σχετικά με τις μεθόδους και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται σε επιμέρους τομείς τους. Επιπλέον, θα επιλέξει μια περιοχή στην οποία επιθυμείτε να ειδικευτούν. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα επιλέξουν τέσσερα μαθήματα από μια λίστα των διαθέσιμων μαθημάτων Master. Θα στηρίξει την επιλογή σας για τη δική σας ενδιαφέροντα και την εξειδίκευση που επιθυμούν να ακολουθήσουν. Τομείς εξειδίκευσης περιλαμβάνουν όχι μόνο τη φωνολογία και σύνταξη, αλλά και θέματα όπως η κειμενική ή / και την ανάλυση του είδους, ανθρωπολογική γλωσσολογία, εφαρμοσμένη γλωσσολογία, κοινωνιογλωσσολογία και. Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η έρευνα Μάστερ στη Κρίσιμη Σπουδών στην Τέχνη & Πολιτισμός είναι ένα διετές πρόγραμμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε έναν επαγγελματία ερευνητή. Το π ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Κρίσιμη Σπουδών Τέχνης & Πολιτισμού (έρευνα)

Αυτό το διετές πρόγραμμα είναι μοναδικό στην Ολλανδία. Με ιδιαίτερη έμφαση στις μεθοδολογικές και θεωρητικά ζητήματα, που συσχετίζει τις προοπτικές από την ιστορία της τέχνης, ΜΜΕ, μελέτες σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής ιστορίας. Προάγει την απόκτηση της γνώσης, αναλυτικές ικανότητες και την ικανότητα να σκεφθούν κριτικά τα ιστορικά και σύγχρονα εξελίξεις στις πολιτιστικές βιομηχανίες. Θα επικεντρώνεται στην ανάλυση των «οπτικών αντικειμένων» (από τοπία, πόλεις και κτίρια σε έργα τέχνης σε διάφορα μέσα, κινηματογράφο, την τηλεόραση, το σχεδιασμό και παιχνίδια) στην κοινωνική, θεσμική, οικονομική και ιδεολογική πλαίσια. Το πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το σημείο εστίασης του προγράμματος αυτού στο Vrije Universiteit Amsterdam είναι η αμοιβαία σχέση ανάμεσα στη λογοτεχνία και την κοινωνική αλλαγή. Φαντασίας σημασία γιατί ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Λογοτεχνικό Σπουδών (έρευνα)

Το σημείο εστίασης του προγράμματος αυτού είναι η αμοιβαία σχέση ανάμεσα στη λογοτεχνία και την κοινωνική αλλαγή. Φαντασίας σημασία γιατί διαμορφώνει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο, τους άλλους ανθρώπους, και τους εαυτούς μας. Είναι μέσω της φαντασίας που μπορούμε να αρχίσουμε να αλλάξει την πραγματικότητα. Σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε να αναλύσει τη μορφή, τη γλώσσα και υλικές πτυχές των κειμένων ως φορείς πολιτιστικών, ηθικών, θρησκευτικών, επιστημονικών και πολιτικών συστημάτων του νοήματος. Θα μάθετε για το σχεδιασμό της έρευνας που συνδυάζει προοπτικές από τις σπουδές λογοτεχνίας και της λογοτεχνικής ιστορίας με άλλους κλάδους, όπως η πολιτιστική και (μετα) αποικιακή ιστορία, το περιβάλλον και την ψηφιακή ανθρωπιστικές επιστήμες, την παγκόσμια ιστορία και οπτική κουλτούρα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του διετές κατά Vrije Universiteit Amsterdam προετοιμάζει ταλαντούχους μαθητές για μια ερευνητική σταδιοδρομία στην ιστορία. Μπορείτε να ειδικεύονται σε ... ... [+]

Master στην Ιστορία (Έρευνα)

Το πρόγραμμα του διετές προετοιμάζει ταλαντούχους μαθητές για μια ερευνητική σταδιοδρομία στην ιστορία. Μπορείτε να ειδικεύονται σε πολιτικό, (μετα) αποικιακή ιστορία, παγκόσμια κοινωνική ιστορία ή πολιτιστική ιστορία. Η ομάδα Ιστορία είναι αναγνωρισμένη για τη μοναδική τεχνογνωσία της στους τομείς της ιστορίας της γνώσης και της θρησκείας, μελέτες κληρονομιά, τα συναισθήματα μελέτες, υλικό πολιτισμό, και την περιβαλλοντική ανθρωπιστικές επιστήμες. Θα ερευνήσει τις σύνθετες αστερισμούς στο οποίο οι άνθρωποι, αντικείμενα, χώρους και ιδέες διασταυρώνονται, με έμφαση στο ρόλο της εξουσίας, των κοινωνικών σχέσεων, της θρησκείας και των συναισθημάτων. Το πρόγραμμα προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διερευνήσουν και να εκπαιδεύσει τις δεξιότητες στην ψηφιακή ανάλυση και να προβληματιστούν σχετικά με τις δυνατότητες των αναδυόμενων ψηφιακών ανθρωπιστικών τεχνικές.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Μάστερ μας μπορεί να αλλάξει από χρόνο σε χρόνο ώστε να αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες εξελίξεις και τις διεθνείς Επιστήμες της Πληροφορίας έρευνα. Μπορούν να περιλαμβάνου ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Πληροφορική Επιστημών

Επιστήμες της Πληροφορίας είναι η διεπιστημονική περιοχή που εκτείνεται Τεχνολογίας Επικοινωνιών (ΤΠΕ) Πληροφορίες και και την πρακτική εφαρμογή της στην κοινωνία. Σας ενδιαφέρει το πώς οι πληροφορίες που δημιουργούνται και υποβάλλονται σε επεξεργασία σε επιχειρήσεις και οργανισμούς; Είστε ενδιαφέρονται περισσότερο για την εφαρμογή της τεχνολογίας από την τεχνολογία για τους δικούς του λόγους; Πιστεύετε ότι είναι σημαντικό να εξεταστεί ο ρόλος των ανθρώπων, των οργανώσεων και των πολιτισμών στο σχεδιασμό, τη μοντελοποίηση, την επικοινωνία και την ανταλλαγή των πληροφοριών; Αν ναι, τότε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μάστερ στις Επιστήμες Πληροφορίες στο Vrije Universiteit Amsterdam είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Επιστήμες της Πληροφορίας συνδυάζει την τεχνολογία και οργανωτικές μελέτες για τη μία πλευρά, με την τεχνολογία και τον πολιτισμό από την άλλη. Διαθέτει μαθήματα που σας κρατήσει μπροστά από τον ταχύ ρυθμό των εξελίξεων στον τομέα αυτό. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε εφαρμογές web και την έρευνα στο διαδίκτυο για την ηλεκτρονική κοινωνία του μέλλοντος, συμπεριλαμβανομένων περιοχών όπως η e-business και e-ψυχαγωγίας. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού επιδιώκει να προωθήσει την επιστημονική γνώση και την αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μαθήματα με συνολική αξία 15 μονάδες από τον κατάλογο των εγκεκριμένων μαθημάτων που έχουν τις ρίζες τους στις διεθνείς μας έρευνα. Μαθήματα Δάσκαλος μας μπορεί να αλλάξει από χρόνο σε χρόνο ώστε να αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες εξελίξεις και διεθνή ερευνητικά Επιστήμες της Πληροφορίας. Μπορούν να περιλαμβάνουν μαθήματα επισκεπτών, SIKS Εθνικής Σχολής Μεταπτυχιακών Ερευνών μαθήματα και μαθήματα για άλλα νέα θέματα που διδάσκονται από το προσωπικό... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού αποτελείται από δύο βασικά κομμάτια: «Sport» και «Υγεία». Τα κομμάτια δεν είναι αυστηρά διαιρεμένη, αλλά έχουν κάποια επικάλυψη. Αυτό καθισ ... [+]

Master στην Κίνηση των Επιστημών του Ανθρώπου: Αθλητισμός, άσκηση και την υγεία

Από τις τελευταίες εξελίξεις στην αθλητική εκπαίδευση με νέες προσεγγίσεις για την αποκατάσταση, το Μάστερ στη Ανθρώπινης Κίνησης Επιστημών παρέχει κατάσταση των ιδέες τέχνη σε τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί απόδοση του κινητήρα. Από εμβιομηχανικής στην ψυχολογία. Από την φυσιολογία της άσκησης για να Neurorehabilitation. Και από την καλή λειτουργία των μυών για την ανάπτυξη του κινητήρα. Με την επιλογή ενός επικεντρώνεται είτε αθλητισμό ή την υγεία, μπορείτε να τελειοποιήσουν το δικό σας προφίλ. Με αυτό το υπόβαθρο βαθιά στις ανθρώπινες επιστήμες κινήματος, που θα είναι καλά εξοπλισμένο για να συμβάλει σε αυτό το συναρπαστικό πεδίο μελέτης. Σας ενδιαφέρει η βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, βοηθώντας τους ανθρώπους με διαταραγμένη λειτουργία του κινητήρα, ή να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση για το πώς θα προχωρήσουμε; Στη συνέχεια, ο Μάστερ στη Ανθρώπινης Κίνησης Επιστημών είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master στη Λογιστική και Ελέγχου είναι ένα μονοετές πρόγραμμα που αποτελείται από τουλάχιστον επτά μαθήματα και μια διατριβή. Το πρόγραμμα θέτει ένα ... ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Έλεγχος Το Master στη Λογιστική και Ελέγχου είναι ένα μονοετές πρόγραμμα που αποτελείται από τουλάχιστον επτά μαθήματα και μια διατριβή. Το πρόγραμμα θέτει ένα γρήγορο ρυθμό, με λίγα λόγια, επικεντρώθηκε διδακτικές περίοδοι των έξι εβδομάδων, ακολουθούμενη από εξετάσεις. Ο πυρήνας του προγράμματος αποτελείται από υποχρεωτικά μαθήματα στο χρηματοοικονομικής πληροφόρησης, λογιστική διαχείριση, εταιρικό δίκαιο, εταιρική διακυβέρνηση και την εμπειρική έρευνα στον τομέα της λογιστικής. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να πάρει μια σειρά από μαθήματα σε θέματα όπως ο έλεγχος, τα λογιστικά συστήματα πληροφοριών, τον έλεγχο της διαχείρισης, την εταιρική χρηματοδότηση και τη λογιστική θεωρία. Μαθήματα αποτελούνται συνήθως από ένα μείγμα διαλέξεις και ενεργητικές μεθόδους διδασκαλίας, με τη συμμετοχή τόσο ατομική και ομαδική εργασία. Τέλος, θα γράψει τη διατριβή Μάστερ αξίζει 18 μονάδες. Η διατριβή σας θα αποδείξει ότι διαθέτουν τόσο τη γνώση της πειθαρχίας που αναμένεται από έναν επίδοξο επαγγελματία, και της έρευνας, ανάλυσης και αναφοράς, δεξιοτήτων που απαιτούνται από την αρμόδια ερευνητή.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η μελέτη των κειμένων, λογοτεχνίες, και τον υλικό πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδα και τη Ρώμη προσφέρει ένα θησαυρό πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες είναι από τα υψηλότερα ... [+]

Master in Classics

Classics ως πειθαρχία είναι ζωντανός και κλοτσιές. Η μελέτη των κειμένων, λογοτεχνίες, και τον υλικό πολιτισμό της αρχαίας Ελλάδα και τη Ρώμη προσφέρει ένα θησαυρό πληροφοριών. Αυτή η πληροφορία είναι το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από μόνη της, αλλά είναι επίσης πολύ σημαντικές για την παρούσα κουλτούρα ημέρες μας. Μήπως αυτό είναι μια πρόκληση για την απόχρωση της εικόνας της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας, καθώς και να κάνουν νέες συνδέσεις ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν εξετάσει; Σε αυτή την περίπτωση ο Μάστερ στη Classics είναι το πρόγραμμα για εσάς. Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ συνδυάζει γλωσσολογίας, της λογοτεχνίας, και πολιτιστική ιστορία. Ειδικά προφίλ του είναι αφηγηματολογίας και γλωσσολογία λόγου, διακειμενικότητα και την υποδοχή, και την αρχαία σκέψη. Ο κόσμος της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας έχει πολλές όψεις και, ως εκ τούτου Κλασικών αγκαλιάζει πολλούς επιστημονικούς κλάδους. Θα ανάλυση αντιπροσωπευτικών πρωτογενείς πηγές πολύ περισσότερο σε βάθος από ό, τι συνέβη κατά τη διάρκεια της φάσης του πανεπιστημίου. Επιλέγοντας τη δική σας περιοχές ενδιαφέροντος που θα εισαχθούν σε ακαδημαϊκές συζητήσεις και να μάθουν να χειρίζονται τα ακαδημαϊκά όργανα να συμβάλουν οι ίδιοι σε αυτές τις συζητήσεις. Επιπλέον, θα σας δείξει πώς να σχετίζονται με εξειδικευμένες σας, κριτική γνώση της αρχαιότητας σε κείμενα και άλλα πολιτιστικά φαινόμενα από μεταγενέστερες περιόδους.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος Αρχαία Ιστορία προσφέρει δύο ειδικότητες. Κάθε εξειδίκευσης περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες που σας παρουσιάσουμε μια σειρά απ ... [+]

Master στην Αρχαία Ιστορία

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος Αρχαία Ιστορία προσφέρει δύο ειδικότητες. Κάθε εξειδίκευση περιλαμβάνει δύο βασικές ενότητες που σας παρουσιάζουν μια σειρά από σημαντικές συζητήσεις στον εν λόγω τομέα («Μεγάλες συζητήσεις στις αρχαίες ιστορικές μελέτες»). Υπάρχει επίσης μεγάλη έμφαση στη διεπιστημονική έρευνα.

Ανατολή-Δύση Αντιπαραθέσεις: Υπήρξε πάντα ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό αμοιβαίας πολιτιστικής αλληλεπίδρασης μεταξύ Εγγύς Ανατολής και του ελληνικού κόσμου. Αυτό ισχύει για τις θρησκευτικές και καλλιτεχνικές μοτίβα, την επιστήμη, τα συστήματα γραφής και της δημόσιας διοίκησης. Η εμπειρία του διδακτικού προσωπικού επικεντρώνεται κυρίως στην ελληνιστική εποχή (ο Μέγας Αλέξανδρος στη Μεσοποταμία), αν και νωρίτερα και καλύπτονται επίσης μεταγενέστερες περιόδους. Θρησκεία και Πολιτισμός: ένα από τα βασικά θέματα που καλύπτονται σε αυτή την εξειδίκευση είναι η κουλτούρα της ελληνικής ελίτ στο ανατολικό ήμισυ της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. ... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα της έρευνας Δασκάλου έχει ως στόχο να προσφέρει καλά εξοπλισμένα ερευνητές στον τομέα της Αρχαίας Σπουδών. Επικεντρώνεται στις κοινωνίες και πολιτισμούς των ... [+]

Μεταπτυχιακό στις Κλασικές και Αρχαίες Πολιτισμοί (Έρευνα)

Το πρόγραμμα της έρευνας Μεταπτυχιακό στοχεύει να προσφέρει καλά εξοπλισμένα ερευνητές στον τομέα της Αρχαίας Σπουδών. Επικεντρώνεται στις κοινωνίες και πολιτισμούς της Μεσογείου, της Δυτικής Ευρώπης και της Δυτικής Ασίας κατά την περίοδο από το c. 1000 π.Χ. έως το 500 μ.Χ.. Το πρόγραμμα προσφέρει ένα καλό μίγμα των επιστημονικών και διεπιστημονικών διδασκαλία και την έρευνα. Πειθαρχική επειδή το πρόγραμμα βασίζεται στις ειδικότητες που προσφέρονται στο πρόγραμμα σπουδών Bachelor σας? διεπιστημονική επειδή έχετε κάνει χρήση των αποτελεσμάτων των συναφών κλάδων κατά τη διάρκεια των λεγόμενων «βασικές ενότητες». Αυτά είναι δύο διεπιστημονικά σεμινάρια, στα οποία τα μέλη του διδακτικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων από το τμήμα της Αρχαίας Σπουδών και Αρχαιολογίας σας διδάξει πώς να προσεγγίσει ένα κοινό ερευνητικό θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και να παρέχει θεωρητική υποστήριξη γι 'αυτό το θέμα. Η επιλογή για το πρόγραμμα της έρευνας Μεταπτυχιακό θα σας φέρει σε ένα εμπνευσμένο ερευνητικό περιβάλλον. Το τμήμα της Αρχαίας Σπουδών και Αρχαιολογίας υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη τα τελευταία χρόνια για τη δημιουργία ευκαιριών έρευνας για διδακτορική και μεταδιδακτορική έρευνα φοιτητών, συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων θεματικών σχεδίων που έχουν χώρο για έναν αριθμό διδακτορικών και μεταδιδακτορικών φοιτητών έρευνα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master στη Λογοτεχνικό Σπουδών, Φιλολογιών πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα στο Vrije Universiteit Amsterdam επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ λογοτεχνίας και των εικαστικώ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Φιλολογιών στα αγγλικά

Το Master στη Λογοτεχνικό Σπουδών, Φιλολογιών πρόγραμμα στην αγγλική γλώσσα στο Vrije Universiteit Amsterdam επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ λογοτεχνίας και οπτικής κουλτούρας. Ριζωμένη στην VU του Άμστερνταμ παράδοση της μελέτης των σχέσεων μεταξύ λόγου και εικόνας, αυτό το εξειδικευμένο διεπιστημονικό πρόγραμμα θα σας διδάξει να αναλύσει τους διάφορους τρόπους με τους οποίους κειμένου και οπτικές αλληλεπιδρούν πολιτισμό. Τα θέματα που μελετήθηκαν από αυτήν την κατηγορία προοπτική από το στάδιο της Αναγέννησης με σεναρίου, από τη σχέση ανάμεσα στην ποίηση και τη φωτογραφία στην ταινία προσαρμογές του gothic μυθιστορήματα. Τα μαθήματα σε αυτό το πρόγραμμα είναι στενά συνδεδεμένη με την τρέχουσα έρευνα των μελών του προσωπικού, έτσι ώστε οι μαθητές συμμετέχουν στις εξελίξεις αιχμής. Είστε ενθαρρύνονται να εξερευνήσουν τα δικά σας συμφέροντα σε βάθος χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τις θεωρίες σας παρέχουμε, με αποκορύφωμα τη δική σας ερευνητικό πρόγραμμα όταν γράφετε MA-διατριβή κατά το δεύτερο εξάμηνο.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια στην Ευρώπη που προσφέρει ένα πλήρες master στο Heritage Σπουδών, ακόμη και με τη δυνατότητα να επεκταθεί ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam είναι ένα από τα λίγα πανεπιστήμια στην Ευρώπη που προσφέρει ένα πλήρες master στο Heritage Σπουδών, ακόμη και με τη δυνατότητα να επεκταθεί το πρόγραμμα σε μια κύρια έρευνα δύο ετών. Το προσωπικό του προγράμματος Κληρονομιάς Σπουδών είναι καλά ενσωματωμένες στα δίκτυα διεθνούς πολιτιστικής κληρονομιάς. Άμστερνταμ, με παγκόσμια εμβέλεια και πολλά ιδρύματα φήμης κληρονομιά, εκτεταμένες δημιουργικές βιομηχανίες, και της περιοχής των καναλιών, που κατέχει σημαντική θέση στην λίστα των τοποθεσιών Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, είναι το ιδανικό αστικό περιβάλλον για τη μελέτη (μετατροπή) πολιτιστικής κληρονομιάς.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Stochastics και Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στο Vrije Universiteit Amsterdam σας εκπαιδεύει στο πλήρες βάθος και το εύρος ... [+]

πλοίαρχο σε στοχαστική και οικονομικών μαθηματικών

Στοχαστική εξετάζει φαινόμενα στα οποία πιθανότητα διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, όπως το αποτέλεσμα των γενικών εκλογών, οι διακυμάνσεις των τιμών των μετοχών ή των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των μορίων σε ένα ζωντανό κύτταρο. Αν έχετε επιλέξει για το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Stochastics και Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, θα πρέπει να εκπαιδευτεί για να γίνει ένας εμπειρογνώμονας παγκόσμιας κλάσης τόσο στη θεωρία όσο και τους σχετικούς τομείς της εφαρμογής. Το πρόγραμμα του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Stochastics και Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών στο Vrije Universiteit Amsterdam σας εκπαιδεύει στο πλήρες βάθος και το εύρος του πεδίου, διευρύνοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις σας και την ενίσχυση των ευκαιριών σας στην αγορά εργασίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Υπολογιστική επιστήμη είναι μια πειθαρχία που έχει καθιερωθεί ως ο τρίτος πυλώνας της σύγχρονης επιστήμης (παράλληλα με τις θεωρητικές και πειραματικές επιστήμες), και πε ... [+]

Μεταπτυχιακό στην Υπολογιστική επιστήμη

Θα θέλατε να αντιμετωπίσει έναν ανεμοστρόβιλο στην εικονική πραγματικότητα και να προβλέψει τις προθέσεις του; Ή κατανοήσουν την συμπεριφορά των χρηματοοικονομικών αγορών; Τι και αν θα μπορούσε να μιμηθεί το αποτέλεσμα της μια χειρουργική διαδικασία πριν αυτή τεθεί σε εφαρμογή; Ή να προβλέψει πώς ένα πλήθος θα κινηθεί σε περίπτωση καταστροφής; Υπολογιστική επιστήμη είναι μια πειθαρχία που έχει καθιερωθεί ως ο τρίτος πυλώνας της σύγχρονης επιστήμης (παράλληλα με τις θεωρητικές και πειραματικές επιστήμες), και περιλαμβάνει τη μοντελοποίηση, προσομοίωση και την ανάλυση των φαινομένων μέσω υπολογισμού. Αυτό έχει ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο φυσικές και κοινωνικές επιστήμες, επιστήμες της γης και επιστήμες της ζωής σε πολλά επίπεδα της κλίμακας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Συγκριτική Τεχνών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επικεντρώνεται στην intermedialities σε σχέση με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα ψηφιακά μέσα, λογοτεχνία ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Συγκριτική Τεχνών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

Το πρόγραμμα Συγκριτική Τεχνών και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επικεντρώνεται στην intermedialities σε σχέση με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τα ψηφιακά μέσα, λογοτεχνίας και των εικαστικών τεχνών. Intermedialities είναι διασταυρώσεις και αλληλεξαρτήσεις μεταξύ των τεχνών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και εντός και μεταξύ των διαφόρων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αυτά έχουν ενταθεί με την έλευση των ψηφιακών μέσων και της «υπερμέσου» που προκύπτει από την αλληλεπίδραση της οθόνης των λέξεων, εικόνων και ήχων και μέσω της σύγκλισης του κινηματογράφου, της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, της δημοσιογραφίας, e-books, και φωτογραφίες σε ο ιστός.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το Master's in Economics έχει αναπτυχθεί για τον μελλοντικό επαγγελματία οικονομολόγο με ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα. Σας διδάσκει τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης ... [+]

Πτυχίο Οικονομικών

Το Master's in Economics έχει αναπτυχθεί για τον μελλοντικό επαγγελματία οικονομολόγο με ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα. Σας διδάσκει τα βασικά στοιχεία της σύγχρονης οικονομικής θεωρίας και πώς να τα εφαρμόζετε στα καθημερινά προβλήματα σε έναν αριθμό βασικών τομέων πολιτικής. Χρησιμοποιώντας συμπεριφορικά οικονομικά μοντέλα και στατιστικές τεχνικές, οι οικονομολόγοι επιδιώκουν να απαντήσουν σε μακροοικονομικά και μικροοικονομικά ζητήματα. Οι τομείς εστίασης περιλαμβάνουν τη φτώχεια και την ανισότητα, την κοινωνική ασφάλιση, την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό και την περιβαλλοντική πολιτική. Θα μάθετε πώς να ακολουθείτε μια δομημένη προσέγγιση στα πρακτικά προβλήματα κατά την εφαρμογή των οικονομικών τεχνικών που έχουν μάθει στο επίπεδο του πτυχιούχου. Ως φοιτητής του Μεταπτυχιακού, θα γίνετε ένας ευέλικτος, εξειδικευμένος οικονομολόγος με την ικανότητα να αντιμετωπίζετε ανεξάρτητα σημαντικά οικονομικά ζητήματα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Ενδιαφέρεστε για την πολιτική και θέλετε να ειδικευτείτε στην ευρωπαϊκή πολιτική και μια συγκριτική προοπτική; Το μονοετές πρόγραμμα με πλήρες ωράριο Αγγλικής γλώσσας Πολ ... [+]

Σχετικά με

Ενδιαφέρεστε για την πολιτική και θέλετε να ειδικευτείτε στην ευρωπαϊκή πολιτική και μια συγκριτική προοπτική; Το μονοετές πρόγραμμα με πλήρες ωράριο Αγγλικής γλώσσας Πολιτικών Επιστημών: Ευρωπαϊκή Δημόσια Πολιτική μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Στο πρόγραμμα αυτού του μεταπτυχιακού προγράμματος θα αναλύσετε πώς οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές αλλαγές επηρεάζουν τα ευρωπαϊκά πολιτικά συστήματα και τους θεσμούς διακυβέρνησης τόσο σε διεθνές όσο και σε εθνικό επίπεδο από συγκριτική άποψη.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα τιμά Duisenberg στις χρηματοπιστωτικές αγορές και κανονισμός παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία προοπτική για το πώς λειτουργεί χρηματοπιστωτικές αγορές. Αυτό ... [+]

Το πρόγραμμα τιμά Duisenberg στις χρηματοπιστωτικές αγορές και κανονισμός παρέχει στους φοιτητές μια ευρεία προοπτική για το πώς λειτουργεί χρηματοπιστωτικές αγορές. Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει την κλάδους οικονομικών, λογιστικής, νόμων και κανονισμών. Ο στόχος του προγράμματος είναι να σας δώσει μια στερεή βάση σε αυτούς τους κλάδους. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε μια γρήγορη εκκίνηση ως ένα all-γύρο χρηματοδότησης επαγγελματία. Διεπιστημονική εκπαιδευμένους επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα έχουν μια καλή θέση στην αγορά εργασίας. Αυτό το πρόγραμμα τιμά είναι δύσκολη λόγω του επιπλέον κλάδων, επιπλέον μαθήματα, επιπλέον προκλητικές αναθέσεις και ένα επιπλέον πρόγραμμα ηγεσίας.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα του μοναδικό Μάστερ στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων και Εγκληματολογικών διδάσκει μια μικρή ομάδα περίπου 25 φοιτητών οι απαραίτητες διανοητικές δεξιότητες ... [+]

Master στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων και Εγκληματολογίας (MSc)

Το πρόγραμμα του μοναδικό Μάστερ στο Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων και Εγκληματολογικών διδάσκει μια μικρή ομάδα περίπου 25 φοιτητών οι απαραίτητες διανοητικές δεξιότητες για να αναλάβει αυτή την προσέγγιση και τους εκπαιδεύει πώς να εφαρμόσουν τις γνώσεις και την εμπειρία του πραγματικού κόσμου καταστάσεις.

... [-]
Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Μάθημα Ιστορίας Θρησκεία και Κοινωνία επικεντρώνεται στην κατανόηση του μεταβαλλόμενου ρόλου της θρησκείας στην κοινωνία από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τα ... [+]

Το πρόγραμμα Μάθημα Ιστορίας Θρησκεία και Κοινωνία επικεντρώνεται στην κατανόηση του μεταβαλλόμενου ρόλου της θρησκείας στην κοινωνία από την Αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Τα μαθήματα ασχολούνται με ερωτήματα όπως: ποια είναι η σχέση ανάμεσα στη θρησκεία, την πολιτική και την κοινωνία από την Αρχαιότητα; Πώς μπορούμε να κατανοήσουμε τον σταδιακό χωρισμό της Εκκλησίας και του κράτους και τις νέες μορφές λατρείας, διαφωνίας και αφοσίωσης από τον Δυτικό Μεσαίωνα; Και ποιος ήταν ο αντίκτυπος ευρύτερων διαδικασιών όπως η εκκοσμίκευση, η παγκοσμιοποίηση και η αποικιοκρατία;... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,Ολλανδός
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το πρόγραμμα Ιστορίας της Παγκόσμιας Ιστορίας και οι Διεθνείς Σπουδές εστιάζουν στο πώς η κυκλοφορία των ανθρώπων, των αγαθών και των ιδεών σε ολόκληρο τον κόσμο αναπτύχθ ... [+]

Το πρόγραμμα Ιστορίας της Παγκόσμιας Ιστορίας και οι Διεθνείς Σπουδές εστιάζουν στο πώς η κυκλοφορία των ανθρώπων, των αγαθών και των ιδεών σε ολόκληρο τον κόσμο αναπτύχθηκε με την πάροδο του χρόνου και διαμορφώνει τον κόσμο όπως τον γνωρίζουμε σήμερα. Τα μαθήματα ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τη "Μεγάλη Απόκλιση" μεταξύ της βιομηχανικής ανάπτυξης στην Κίνα και την Ευρώπη έως τη μη διάθεση εργασίας σε παγκόσμια προοπτική, την κυκλοφορία των φυλετικών θεωριών και τις παγκόσμιες μεταναστεύσεις. Στα εξειδικευμένα μαθήματα, μαθαίνετε από τους ειδικούς μας για τις πιο πρόσφατες τάσεις. Η επιλογή του θέματος για τη διατριβή του μεταπτυχιακού σας είναι ελεύθερη.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Η Ιστορία της Σύγχρονης Τέχνης είναι μια εξειδίκευση που εστιάζει στην οπτική, τη διαδικασία και τη ψηφιακή τέχνη από τη δεκαετία του 1960. Το τέχνασμα της σύγχρονης τέχν ... [+]

Σχετικά με

Η Ιστορία της Σύγχρονης Τέχνης είναι μια εξειδίκευση που εστιάζει στην οπτική, τη διαδικασία και τη ψηφιακή τέχνη από τη δεκαετία του 1960. Το τέχνασμα της σύγχρονης τέχνης, εκτός από το να περιορίζεται στις μορφές κλασικής τέχνης της ζωγραφικής, της γλυπτικής και των γραφικών, περιλαμβάνει την εγκατάσταση τέχνης και σχετικών έργων, την τέχνη ψηφιακών ή νέων μέσων (διαδραστικές εγκαταστάσεις, καλλιτεχνικές εφαρμογές, τέχνη λογισμικού, δικτυωμένη τέχνη, βίντεο τέχνης), έργα εκτελέσεων και ακτιβιστών και καλλιτεχνική έρευνα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα ΜΑ Ιστορία: Οι ιατρικές και υγειονομικές ανθρωπιστικές επιστήμες συνδυάζουν την ιστορία της υγείας και της ιατρικής με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών ... [+]

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα ΜΑ Ιστορία: Οι ιατρικές και υγειονομικές ανθρωπιστικές επιστήμες συνδυάζουν την ιστορία της υγείας και της ιατρικής με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και ανθρωπιστικών προσεγγίσεων. Οι τάξεις διερευνούν τους διάφορους τρόπους με τους οποίους διερευνήθηκαν και κατανοήθηκαν τα όργανα και τα μυαλά και πώς αυτοί οι διάφοροι τρόποι γνώσης διαμορφώνουν την καθημερινή ζωή, την ιατρική πρακτική και την πολιτική δημόσιας υγείας. Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν να συνθέτουν τις ιατρικές ιδέες στο χρόνο και τον πολιτισμό και να αναλύουν ένα ευρύ φάσμα πηγών, συμπεριλαμβανομένων ιστορικών αντικειμένων, κόμικς και ταινιών, ιατρικών κειμένων και δημοσιογραφίας για την υγεία. Με βάση τις μεθόδους από τις διάφορες ειδικότητες, οι σπουδαστές θα διευρύνουν τα εργαλεία τους έρευνας πέρα από τη γραπτή λέξη για να εξετάσουν επίσης τους ήχους, τις οσμές και την εμφάνιση και την αίσθηση του παρελθόντος και τα μαθήματα και τις κληρονομιές του σήμερα.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Vrije Universiteit Amsterdam

Οι καλλιέργειες Σχεδιασμός προγράμματος MA είναι όλα σχετικά με τη μελέτη του σχεδιασμού των προϊόντων, graphic design και της μόδας σε ένα ευρύ ποικίλο πολιτισμικό πλαίσ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Πολιτισμών Σχεδιασμός

Οι καλλιέργειες Σχεδιασμός προγράμματος MA είναι όλα σχετικά με τη μελέτη του σχεδιασμού των προϊόντων, graphic design και της μόδας σε ένα ευρύ ποικίλο πολιτισμικό πλαίσιο. Η εστίαση είναι τόσο το σχεδιαστή ως «συγγραφέας» και η πολύπλοκη αλυσίδα της παραγωγής, της πώλησης, της κατανάλωσης και της κριτικής μέσα στο οποίο λειτουργεί το σχεδιασμό και αντλεί πολλές διαφορετικές σημασίες του. Καλλιέργειες Σχεδιασμός αποκαθιστά το σχεδιασμό ως τον πυρήνα αντικείμενο ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος, χωρίς να παραγνωρίζονται από το πολιτιστικό και το υλικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί. Το πρόγραμμα συνδυάζει μια γενικού περιεχομένου, συγκριτική προσέγγιση στο σχεδιασμό με σαφή έμφαση στην ιστορία και τη θεωρία.... [-]

Κάτω Χώρες Amsterdam
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Κάτω Χώρες
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+31 20 598 9898