Muscat University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η αποστολή, το όραμα και οι αξίες του Muscat University υποστηρίζονται από τέσσερα βασικά θέματα: ηθική, αριστεία, επιχειρηματικότητα και καινοτομία.

Αποστολή

Να μετασχηματίσει άτομα και κοινότητες μέσω της διδασκαλίας και της μάθησης που εμπλέκονται στη βιομηχανία και είναι πολύ αυστηρές και σχετικές. Θα πετύχουμε επιτυχία παρέχοντας ένα ευνοϊκό μαθησιακό περιβάλλον σε μια χωρίς αποκλεισμούς κουλτούρα παγκόσμιας ιθαγένειας. Θα διευκολύνουμε την υποτροφία που περιλαμβάνει τη συνεργασία, την εμπλοκή της κοινότητας και προωθεί καινοτόμες, επιχειρηματικές και ηθικές προσεγγίσεις σε όλες τις δραστηριότητές μας.

Οραμα

Να είμαστε φάρος αριστείας στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα, να παρέχουμε διδασκαλία υψηλής ποιότητας, να διευκολύνουμε τη μάθηση και να διεξάγουμε αυστηρή έρευνα που να σχετίζεται με τις κοινωνικές και οικονομικές προτεραιότητες του Ομάν και της ευρύτερης περιοχής στους επιλεγμένους τομείς εστίασης.

Αξίες

Muscat University φοιτητές και το προσωπικό του Muscat University είναι αποφασισμένοι να:

  • Αριστεία σε ένα μαθησιακό περιβάλλον που επιτρέπει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.
  • Ηθική όπου κάθε φοιτητής και μέλος του προσωπικού του Πανεπιστημίου τον κρατά στα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.
  • Πλήρης συμμόρφωση με όλους τους νόμους και κανονισμούς του Ομάν και οποιασδήποτε άλλης χώρας στην οποία δραστηριοποιούνται φοιτητές και προσωπικό.
  • Υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές και κοινωνικές επενδύσεις που δημιουργούν μακροπρόθεσμη βιώσιμη αξία για τη μεταμόρφωση κοινωνιών και κοινοτήτων.
  • Να ανταποκρίνεται σε παγκόσμια, κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα.

Ιστορικό επωνυμίας MU

Μήνυμα του Αντιπροέδρου

Μου δίνει μεγάλη χαρά να σας καλωσορίσω στο Muscat University .

Το όραμα του Muscat University είναι να μεταμορφώσει τα άτομα μέσω ποιοτικής εκπαίδευσης που είναι ενημερωμένη για την έρευνα και ασχολείται με τη βιομηχανία. Αυτό το όραμα υποστηρίζεται από μια δέσμευση για δεοντολογικές προσεγγίσεις σε ό, τι κάνουμε, που σημαίνει ότι κάθε μαθητής θα σεβαστεί, θα φροντιστεί και θα υποστηριχθεί για να τους βοηθήσει να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό.

Τα προγράμματα του Πανεπιστημίου παραδίδονται μέσω των τριών Σχολών Επιχειρήσεων και Διοίκησης, Μηχανικής και Τεχνολογίας και Μεταφορών και Logistics, μαζί με το Ίδρυμα Πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές για το πτυχίο που έχουν επιλέξει.

Τα προγράμματα Masters προσφέρονται μέσω συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Cranfield και τα προγράμματα Bachelors παρέχονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Aston. Τόσο το Cranfield όσο και το Aston είναι κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και είμαστε περήφανοι που έχουμε τόσο ισχυρές συνεργασίες που χαρακτηρίζονται από διεθνώς φημισμένα, επαγγελματικά διαπιστευμένα προγράμματα που παρέχονται κυρίως από την ιπτάμενη σχολή. Το Πρόγραμμα Ιδρύματος διασφαλίζεται από το Πανεπιστήμιο Aston και ως εκ τούτου οι φοιτητές που περνούν αυτό το πρόγραμμα δεν χρειάζονται περαιτέρω εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας για να λάβουν μέρος σε πτυχίο Bachelors.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων τους, οι φοιτητές στο Muscat University απονέμονται πτυχίο τόσο από το Muscat University όσο και από το σχετικό συνεργαζόμενο ίδρυμά του, είτε από το Πανεπιστήμιο Cranfield είτε από το Πανεπιστήμιο Aston.

Muscat University ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία των φοιτητών μας επενδύοντας σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των μαθητών μας μέσω δραστηριοτήτων που συμπληρώνουν τις εμπειρίες τους στην τάξη, όπως τοποθετήσεις στη βιομηχανία και προγράμματα ανταλλαγών για να εκπληρώσουν το όραμά μας για την ανάπτυξη αποφοίτων έτοιμων για καριέρα και παγκόσμιων πολιτών. Είτε είστε προπτυχιακός είτε μεταπτυχιακός φοιτητής, συμμετέχοντας στο Muscat University θα σας προσφέρουμε μια εκπαιδευτική εμπειρία και ένα φοιτητικό ταξίδι που όχι μόνο θα εμπλουτίσει τη ζωή σας για πάντα, αλλά θα σχετίζεται επίσης με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των εργοδοτών ενός πτυχιούχου του 21ου αιώνα.

Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω προσωπικά στο Muscat University . Μήνυμα του Αντιπροέδρου

Καθηγητής Yusra Mouzughi

Αντικαγκελάριος

Τοποθεσίες

Μοσχοστάφυλο

Address
Muscat University
Building 2089
AI Ghubra North

PO Box 550,PC 130 Μοσχοστάφυλο, Κυβερνείο Μουσκάτ, Ομάν

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη