EIT Digital Master School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αυτή είναι η διαφορά!

Το EIT Digital Master School είναι μια αποκλειστική κοινή πρωτοβουλία από τα κορυφαία πανεπιστήμια τεχνικών και επιχειρηματικών σχολών στην Ευρώπη με πρόσθετη καθοδήγηση και συνεργασία από άριστες ευρωπαϊκές ερευνητικές οργανώσεις και κορυφαίους επιχειρηματικούς εταίρους.

Ως φοιτητής στην εκπαίδευση του κυρίου αυτού, θα είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της μελλοντικής καριέρας σας καθώς και τις παγκόσμιες προκλήσεις της κοινωνίας.

Θα αποκτήσετε τις τελευταίες τεχνολογικές γνώσεις και θα αποκτήσετε τις απαραίτητες ικανότητες για να οδηγήσετε τις καινοτομίες σας στην αγορά. Η εκπαίδευση επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στην απόκτηση μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, ιδίως στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα

EIT Digital Master School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/14/144684_DEMHeader.png" alt="EIT Digital Master School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Παιδαγωγική ανανέωση

Η εκπαίδευση του EIT Digital Master συνδυάζει ένα ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο με προβλήματα δημιουργικής και αναλυτικής μηχανικής στα οποία οι μαθητές εφαρμόζουν τις θεωρητικές τους γνώσεις. Οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτικοί εργάζονται ως μέλη μιας επιστημονικής κοινότητας.

Όντας φοιτητής EIT Digital σημαίνει ότι θα βυθιστείτε στο ερευνητικό περιβάλλον του πανεπιστημίου σας κατά τη διάρκεια της περιόδου σπουδών σας. Αυτό θα σας δώσει μια εξαιρετική αφετηρία εάν στοχεύετε σε διδακτορικές σπουδές. Η ενσωμάτωση των δεξιοτήτων καινοτομίας στην εκπαίδευση και η συμμετοχή των βιομηχανικών εταίρων στην εκπαίδευση θα σας προετοιμάσει επίσης για βασικούς βιομηχανικούς ρόλους και ευθύνες.

Η εκπαίδευση του πλοιάρχου ενισχύει τις επαγγελματικές επιλογές για τους μαθητές. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα δημιουργούνται για να εξασφαλίσουν πολλαπλές διαδρομές σταδιοδρομίας και να συνειδητοποιήσουν τους τύπους θέσεων εργασίας και τις λειτουργίες τους στη σχετική βιομηχανία, τον τομέα της έρευνας ή την εκπαίδευση.

Η οργάνωση

Το alt = "Το EIT Digital Master School είναι μέρος του EIT Digital .

EIT Digital είναι ένας κορυφαίος ευρωπαϊκός φορέας ψηφιακής καινοτομίας και επιχειρηματικής εκπαίδευσης που διευθύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ευρώπης.

EIT Digital προσφέρει πρωτοποριακές ψηφιακές καινοτομίες στην αγορά και δημιουργεί επιχειρηματικό ταλέντο για οικονομική ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής στην Ευρώπη. Αυτό επιτυγχάνεται με την κινητοποίηση ενός πανευρωπαϊκού οικοσυστήματος από πάνω από 156 κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες, ΜΜΕ, νεοσύστατες επιχειρήσεις, πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα.

Ως κοινότητα γνώσης και καινοτομίας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας, το EIT Digital επικεντρώνεται στην επιχειρηματικότητα και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενσωμάτωσης της εκπαίδευσης, της έρευνας και των επιχειρήσεων, συγκεντρώνοντας φοιτητές, ερευνητές, μηχανικούς, επιχειρηματίες και επιχειρηματίες. Αυτό γίνεται στο πανευρωπαϊκό δίκτυο κέντρων συντοπισμού στο Βερολίνο, το Αϊντχόβεν, το Ελσίνκι, το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Στοκχόλμη, το Τρέντο, καθώς και στη Βουδαπέστη και τη Μαδρίτη. Έχουμε επίσης έναν κόμβο στο Silicon Valley.

EIT Digital επενδύει σε στρατηγικούς τομείς για να επιταχύνει την εισαγωγή στην αγορά ψηφιακών τεχνολογιών που βασίζονται στην έρευνα, εστιάζοντας στις στρατηγικές, κοινωνικές προκλήσεις της Ευρώπης: Ψηφιακή Βιομηχανία, Ψηφιακές Πόλεις, Ψηφιακή Ευημερία και Ψηφιακή Υποδομή.

EIT Digital φυλές EIT Digital ταλέντο επιχειρηματικού πνεύματος σε σχήμα T επικεντρώθηκε στην καινοτομία μέσω μιας αναμειγμένης εκπαιδευτικής στρατηγικής που περιλαμβάνει ένα Master School, Διδακτορική Σχολή και Επαγγελματική Σχολή.

16975_ms-graduation.jpg

Γιατί το EIT Digital Master School ;

  • Γρήγορη καριέρα στη σταδιοδρομία σας: επικοινωνήστε με τη βιομηχανία
  • Μεταπτυχιακό πρόγραμμα διπλού πτυχίου με πτυχίο ΤΠΕ και δευτεροβάθμια στην Ε & Ι
  • Διεθνής μελέτη εμπειρίας δύο χρόνια σε 2 διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις

Ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών

Η εκπαίδευση του πλοίαρχου σας παρέχει τη βάση για τη μελλοντική σας ευημερία μέσω των επαφών στο δίκτυο εμπειρογνωμόνων μας στον τομέα της έρευνας και της βιομηχανίας. Θα συναντήσετε κορυφαίους ειδικούς στον τομέα σας και θα είστε σε θέση να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ανταλλάξετε ιδέες.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Στο πλαίσιο του προγράμματος υπάρχει υποχρεωτική περίοδος πρακτικής άσκησης. Οι μαθητές αναμένεται να αναζητήσουν ενδιαφέρουσες και αναπτυσσόμενες θέσεις, το EIT Digital θα παρέχει υποστήριξη μέσω των επιχειρηματικών συνεργατών του από τη βιομηχανία. Ένας ακαδημαϊκός επόπτης θα ανατεθεί στους μαθητές από το EIT Digital για φοιτητές που θέλουν να συνδυάσουν την πρακτική άσκηση με τη μεταπτυχιακή τους εργασία. Οι περιόδους πρακτικής άσκησης σας επιτρέπουν να συμμετέχετε ενεργά σε έργα και συναντήσεις έργων και να διασφαλίζετε ότι έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα εταιρικό δίκτυο και γνώσεις.

Πρόγραμμα καθοδήγησης

Θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός μέντορας σε διευθυντική θέση σε έναν επιχειρηματικό εταίρο του EIT Digital και θα σας παρασχεθούν τακτικές συνεντεύξεις με τον μέντορα και ευκαιρίες για την παρακολούθηση της καθημερινής εργασίας του μέντορα. Μπορείτε να δείτε τη ζωή ενός επιχειρηματία και να μάθετε πώς να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας.

Ισχυρή Τεχνική Επιχειρηματική Εκπαίδευση

Ο συνδυασμός κορυφαίας τεχνικής εκπαίδευσης και καινοτομίας και επιχειρηματικότητας θα σας δώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να χτίσετε μια εξαιρετική καριέρα. Θα είστε επιτυχής από την αρχή. 17108_184.jpg

Αξία Κοινότητας

Να είστε μέρος της κοινότητάς μας, σας ενθαρρύνουμε να συναντήσετε σειριακούς επιχειρηματίες, επιχειρηματικούς εταίρους, κορυφαίους ερευνητές και άλλους σπουδαστές και καθηγητές από όλη την Ευρώπη και τον κόσμο στις εκπαιδευτικές και εκδηλώσεις μας. Ταξιδέψτε σε άλλες συναρπαστικές τοποθεσίες για να μάθετε περισσότερα για τον τομέα σας και να δημιουργήσετε ένα δίκτυο που θα ξεκινήσει την καριέρα σας, η κοινότητα αξίας μας είναι μια κοινότητα για ζωή που διαρκεί πέρα από την εκπαίδευσή σας μέσω του Ιδρύματος Αποφοίτων μας.

Τοποθεσίες

Χέλσινκι

Address
Χέλσινκι, Φινλανδία

Μπολώνια

Address
Μπολώνια, Emilia-Romagna, Ιταλία

Enschede

Address
Enschede, Overijssel, Κάτω Χώρες

Βουδαπέστη

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Espoo

Address
Espoo, Φινλανδία

Παρίσι

Address
Παρίσι, Île-de-France, Γαλλία

Βερολίνο

Address
Βερολίνο, Βερολίνο, Γερμανία

Λονδίνο

Address
Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Τρέντο

Address
Τρέντο, Τρεντίνο-Νότιο Τυρόλο, Ιταλία

Αϊντχόβεν

Address
Αϊντχόβεν, Βόρεια Βραβάντη, Κάτω Χώρες

Μαδρίτη

Address
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Στοκχόλμη

Address
Στοκχόλμη, Στοκχόλμη, Σουηδία

Turku

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Φινλανδία

Ταλίν

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Ταλίν, Harju County, Εσθονία

Ομορφη

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Ομορφη, Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή, Γαλλία

Μιλάνο

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη