Budapest Metropolitan University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

  • Τα πτυχία Bachelor και Master που χορηγούνται από ουγγρικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αναγνωρίζονται σε όλες τις χώρες της ΕΕ
  • οικονομικό κόστος διαβίωσης - καλή σχέση ποιότητας τιμής
  • Μια σκηνή για μια ζωντανή πολιτιστική ζωή
  • ασφαλές περιβάλλον
  • ελεύθερη κυκλοφορία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Ευρωπαϊκή κληρονομιά σε συνδυασμό με κοσμοπολίτικο τρόπο ζωής
  • "Καλύτερα πολιτιστικά και ψυχαγωγικά κέντρα του κόσμου για το νεαρό πλήθος" - Lonely Planet

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ

Αγαπητοί φοιτητές, σας καλωσορίζω εξ ονόματος της κοινότητας του Budapest Metropolitan University ( METU ). Ελπίζω πραγματικά ότι θα βρεθείτε στην επιτυχία

στο πανεπιστήμιο μας. METU ιδρύθηκε το 2001 (τότε ονομάζεται BKF) και από τότε που έχουμε γίνει το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ουγγαρία. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διευρύνετε

τους ορίζοντές σας:

Μπορείτε να αποκτήσετε πρακτικές γνώσεις που σας δίνουν τη δυνατότητα να αντιδράτε στις αλλαγές στην αγορά εργασίας.

Οι καθηγητές και οι καθηγητές μας ασκούν επίσης επαγγελματίες που ενημερώνουν συνεχώς το περιεχόμενο των διαλέξεων. Έτσι, θα μαθαίνετε πάντα τα πιο ενημερωμένα γεγονότα, τις πρακτικές και τις τάσεις.

Αυτή η γνώση είναι υψίστης σημασίας στην αγορά εργασίας, γι 'αυτό θα διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας σε έργα έργων πραγματικού βίου. Εκτός από αυτό, πιστεύουμε ότι η ανάπτυξη της δημιουργικότητας και η οικοδόμηση της προσωπικής σας μάρκας θα σας κάνει πραγματικά επιτυχείς στο μέλλον.

Οι σπουδαστές επιχειρήσεων και επικοινωνίας μπορούν να συμμετάσχουν στη μοναδική μας εκπαίδευση MyBrand, η οποία είναι για την οικοδόμηση της προσωπικής σας μάρκας και την εξεύρεση της σωστής πορείας για εσάς.

Έχουμε πάνω από 1000 διεθνείς φοιτητές από 90 χώρες από όλο τον κόσμο.

Είμαστε υπερήφανοι για τους 2500 επαγγελματίες συνεργάτες μας που προσφέρουν διάφορα εκπαιδευτικά υλικά και πρακτική άσκηση ή πλήρους απασχόλησης τοποθέτηση για τους φοιτητές μας.

Έχουμε πάνω από 190 διεθνή πανεπιστήμια-εταίρους όπου μπορείτε να περάσετε 1 ή 2 εξάμηνα με υποτροφία. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εμπλουτίσετε το ταξίδι της μελέτης σας.

Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι οι άνθρωποι που επιλέγουν το METU έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να γίνουν επιτυχημένοι επαγγελματίες στον τομέα τους. Είμαι περήφανος για τους μαθητές και τους αποφοίτους μας που αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο.

ΣΥΝΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ METU ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΤΟΣ!

Ο καθηγητής Dr. Balint Bachmann DLA

Πρύτανης της METU

ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ;

Δημιουργούμε νέους τρόπους σκέψης και επίτευξης, κάνοντας τους Αμερικανούς να σταματήσουν ως παγιδευτές και ένα χώρο για να μελετήσουν.

Επαγγελματική γνώση σε ρεαλιστικές τιμές!

Μοναδικές επιλογές σταδιοδρομίας: Περισσότερες από 400 ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε σημαντικές εταιρείες και η δυνατότητα να ενταχθούν στην επαγγελματική κοινότητα ήδη στο πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια εργαστηρίων και ομάδων μελέτης στο METU , έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία, να βελτιώσετε τις ικανότητές σας και να απολαύσετε την ομαδική εργασία. Το προσωπικό των φημισμένων εμπειρογνωμόνων: Εκτός από διάσημους ακαδημαϊκούς, οι κορυφαίοι επαγγελματίες των επιχειρήσεων προσλαμβάνονται επίσης στην ομάδα διδασκαλίας μας. Εξωτερική έκθεση μέσω εκτεταμένων διεθνών προγραμμάτων ανταλλαγής σε Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Τσεχία, Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, , και έναν αυξανόμενο αριθμό άλλων χωρών. Ζωντανή φοιτητική ζωή! Εκδρομές στην Ουγγαρία και στο εξωτερικό, πολιτιστικές βραδιές, κλαμπ χόμπι, ακαδημαϊκά σωματεία και άλλα φανταστικά προγράμματα. Τα σύγχρονα κτίρια, η ευχάριστη ατμόσφαιρα, οι σύγχρονες τεχνολογίες με περισσότερους από 400 σταθμούς υπολογιστών, ένα εργαστήριο γλώσσας, ένα στούντιο ήχου, ένα στούντιο ραδιοφώνου και τηλεόρασης, έξυπνες κάρτες, μια βιβλιοθήκη πολυμέσων και πρόσβαση WiFi σε ολόκληρη την περιοχή της πανεπιστημιούπολης . Greenbelt στην καρδιά της πόλης: Το πάρκο του κεντρικού κτιρίου στην πανεπιστημιούπολη στην οδό Nagy Lajos Király και οι κεντρικές πανεπιστημιουπόλεις στην οδό Rózsa και στην οδό Rottenbiler δημιουργούν ένα ήσυχο περιβάλλον τόσο για λόγους μελέτης όσο και για αναψυχή. Βιβλιοπωλείο στο σχολείο και δωρεάν βιβλιοθήκη αναφοράς! Εύκολη πρόσβαση! Όλες οι εγκαταστάσεις είναι εύκολα προσβάσιμες από τους κεντρικούς κόμβους των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Τοποθεσίες

Βουδαπέστη

Address
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

H-1148 Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη