Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Με περισσότερα από 1,7 εκατομμύρια κατοίκους, η Βουδαπέστη είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ουγγαρίας. Η πόλη βρίσκεται κατά μήκος των δύο όχθες του Δούναβη, στην πλευρά της Πέστης αριστερό χέρι και στη δεξιά πλευρά της Βούδας μπορεί να βρεθεί.

Οι πανεπιστημιουπόλεις του Πανεπιστήμιο Corvinus της Βουδαπέστης βρίσκεται το Βούδα και την Πέστη πάρα πολύ. Το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου βρίσκονται σε γεωγραφικά επίπεδη πλευρά της Πέστης, ενώ τα κτίρια της Σχολής Θετικών Επιστημών Τροφίμων, που βρίσκεται στην πλευρά της Βούδας σε ένα υπέροχο βοτανικό κήπο στο λόφο Gellért.

Το Πανεπιστήμιο κτίρια είναι εύκολα προσβάσιμα με τη δημόσια συγκοινωνία από οποιοδήποτε μέρος της Βουδαπέστης. Εδώ στη Βουδαπέστη, σε αυτό το πολύχρωμο μητρόπολη μπορείτε να βρείτε μοναδικά αξιοθέατα όπως το Βασιλικό Παλάτι του Βούδα, η Βουλή των Αντιπροσώπων, η εκκλησία του Matthias και την πλατεία Ηρώων. Επικαλούμενη απαράμιλλη πανόραμα της πόλης, η UNESCO ανακήρυξε Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, «το Μαργαριτάρι του Δούναβη», ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Διεθνείς σχέσεις

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων έχει συνάψει συμφωνίες με περισσότερα από 20 ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και κολέγια, ιδρύματα που προσφέρουν την ευκαιρία για τους φοιτητές BSc, MSc και PhD επίπεδα για να σπουδάσουν στο εξωτερικό και για τους διδάσκοντες να συμμετάσχουν σε ανταλλαγές κινητικότητας. Το Τμήμα συντονίζει ένα δίκτυο CEEPUS των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης και συμμετέχει στο πρόγραμμα Socrates-Erasmus.

Είμαστε, επίσης, μέλος του Προγράμματος ISEKI-Τροφίμων διοργανώνονται από τα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά ιδρύματα της επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων. Κάθε χρόνο, 20-25 αλλοδαποί μαθητές να επιλέξουν να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικά ή ερευνητικά προγράμματα Σχολή μας για περίοδο ενός μήνα και για ένα ολόκληρο εξάμηνο. Στο πλαίσιο του Erasmus, το Τμήμα συμμετέχει επίσης σε ευρωπαϊκό βιογραφικό Ανάπτυξης Προγραμμάτων (CDA Έργα) και Εντατικά Προγράμματα (IP) για την ασφάλεια των τροφίμων, τη διαχείριση της ποιότητας των τροφίμων, τη διατροφή και την επιστήμη των καταναλωτών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Szent István University, Faculty of Food Science

Σκοπός του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου, επαγγελματικές ικανότητες που πρέπει να αποκτηθούν: Ο στόχος του προγράμματος σπουδών του πλοιάρχου είναι να εκπαιδεύσει μη ... [+]

Majors στο βαθμό: - Βιοτεχνολογία Τροφίμων - Διεργασίες στη Βιομηχανία Τροφίμων - Μετά τη συγκομιδή και Διοικητικής Υποστήριξης στο εμπόριο τροφίμων - Τεχνολογίας και Ανάπτυξης Προϊόντων της Βιομηχανίας Τροφίμων - Vintage Μεταπτυχιακό Διάρκεια του προγράμματος: - αριθμός των όρων: 4 όρους - τον αριθμό των πιστώσεων που απαιτούνται για την απόκτηση του πτυχίου: 120 προγράμματα Πτυχίο δεκτή ως προϋπόθεση για την εισαγωγή στο πρόγραμμα σπουδών του πλοιάρχου: προγράμματα βαθμό που μπορεί να γίνει δεκτή με πλήρη πίστωση: - γεωργικό τομέα: Πτυχίο στη Μηχανική Τροφίμων? - Τεχνικό τομέα: Πτυχίο Εμβιομηχανική, Πτυχίο Χημικού Μηχανικού.... [-]

Ουγγαρία Βουδαπέστη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά