Ukrainian-American Concordia University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορικό και αναγνώριση

Το ConcordiaUA, το πρώτο κοινό Ουκρανός-Αμερικανικό Ινστιτούτο, το οποίο ιδρύθηκε το 1997, είναι διαπιστευμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Ουκρανίας για να προσφέρει Bachelor και Master Programs.

Το ConcordiaUA είναι το μοναδικό Πανεπιστήμιο της Ουκρανίας που διαθέτει τα προγράμματα που έχουν διαπιστευθεί από τη Διεθνή Υπηρεσία Διαπίστευσης - FIBAA.

Στις 25 Ιανουαρίου 2018, το Πανεπιστήμιο Concordia της Ουκρανίας-Αμερικανικού Πανεπιστημίου έγινε μέλος του διεθνούς φήμης οργανισμού διασφάλισης ποιότητας, διαφάνειας και ακεραιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης - της Διεθνούς Ομάδας Ποιότητας της CHEA (CIQG).

Ο παλιός μας συνεργάτης - το Πανεπιστήμιο Concordia-Wisconsin / Ann Arbor (ΗΠΑ) - έγινε συνιδρυτής της ουκρανικής-αμερικανικής ConcordiaUniversity και το Πανεπιστήμιο μας άλλαξε το όνομά του, έτσι τώρα ονομάζεται Wisconsin International University Ουκρανία (WIUU) ConcordiaUA).

Το 2018 μπήκαμε στα 10 κορυφαία ιδιωτικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Ουκρανίας href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

Το 2017 ConcordiaUA έγινε κορυφαία 5η ​​στην βαθμολογία των ουκρανικών φορέων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (κρατική και ιδιωτική) με το βαθμό των πιστοποιητικών εξωτερικών προσόντων των αιτούντων, που εισήλθαν πανεπιστήμια το 2017 σύμφωνα με τις συμβάσεις href = "http://osvita.ua / vnz / βαθμολογία / είσοδος-osvita / 59045 / .

Η συμμετοχή του ConcordiaUA στην Γερμανική-Ουκρανική Εταιρεία Οικονομίας και Επιστημών (Βόννη, Βερολίνο, Μάιντς), το Κίεβο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, η συνεργασία με διεθνείς εταιρείες και συνεργαζόμενα πανεπιστήμια του εξωτερικού επιτρέπουν στους σπουδαστές της ConcordiaUA να εξασκήσουν, να σπουδάσουν και να εκπαιδεύσουν στο εξωτερικό (ΗΠΑ και Ευρώπη) , αναπτύσσοντας ένα σημαντικό μέτρο εμπειρογνωμοσύνης σχετικά με τον πολιτισμό, την πολιτική, την οικονομία και τις γλώσσες. Η ConcordiaUA προσφέρει πλήρες φάσμα θερινών και χειμερινών προγραμμάτων στη Φλόριντα, Τρίερ, Γουόρμς, Μόναχο, Λονδίνο, Πλύμουθ, Μαδρίτη, Παρίσι και Στρασβούργο. Οι σπουδαστές της ConcordiaUA ενσωματώνουν τη γνώση του Πανεπιστημίου σε δραστηριότητες διεθνών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων. Τα μαθήματα και οι πρακτικές που λαμβάνονται στα πανεπιστήμια εταίρων αναγνωρίζονται από την ConcordiaUA.

Προγράμματα σπουδών ConcordiaUA - στην πανεπιστημιούπολη, στο διαδίκτυο ή σε συνδυασμό και των δύο, στα αγγλικά

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΑΘΜΙΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: Διαχείριση Ξενοδοχείων. IT και διαχείριση ηλεκτρονικού επιχειρείν

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ: Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις. Διεθνής επιχείρηση; Διεθνής Οικονομία

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ: Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA? Master of Business Administration (MBA)

Το ConcordiaUA προσφέρει μια σειρά διπλών προγραμμάτων διπλωμάτων:

1. Διπλό πτυχίο με το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα Crookston (ΗΠΑ) - Διεθνής Επιχειρηματικότητα, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Διοίκηση κ.α.

2. Διπλό Master με το Πανεπιστήμιο Concordia - Wisconsin / Ann Arbor (ΗΠΑ) - MBA, Διεθνές Επιχειρείν, Επικοινωνίες

3. Διπλό Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Koblenz-Landau (Γερμανία) - ΜΒΑ, Διεθνής Διοίκηση, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Πληροφοριών (Μάθημα Επιχειρηματικότητας, Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας).

4. Διπλό Μάστερ με το Πανεπιστήμιο της διαχείρισης της επαγγελματικής ασφάλειας (Πολωνία) - ΜΒΑ, Διεθνής Διοίκηση, Διαχείριση Έργων και Ψυχολογία Διεθνών Επιχειρήσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Εκτός από τα προγράμματα διπλού πτυχίου, προσφέρουμε ακαδημαϊκά προγράμματα ανταλλαγών με το Πανεπιστήμιο Wisconsin / Ann Arbor (ΗΠΑ), το Πανεπιστήμιο του Trier (Γερμανία), το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Worms (Γερμανία), το Διεθνές Αμερικανικό Πανεπιστήμιο Richmond (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο) Το Βουλγαρικό Πανεπιστήμιο Διοίκησης (Βουλγαρία) και άλλα.

Η ζωή στο ConcordiaUA

Η διδασκαλία μας είναι επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης σε διάφορους τομείς επιχειρήσεων και διαχείρισης. Κάθε χρόνο η ConcordiaUA προσκαλεί εξέχοντες καθηγητές από τα πανεπιστήμια-εταίρους, το πρόγραμμα Fulbright Scholar και τους εκπαιδευτές του Peace Corps και των διεθνών επιχειρησιακών εταιρειών.

Η ConcordiaUA είναι μία από τις πρώτες που εισήγαγε προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και on-line και έχει αναβαθμίσει καινοτόμες μεθόδους και τεχνικές της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η εκπαίδευση στο ConcordiaUA είναι μια εμπειρία μάθησης και ζωής που επιτρέπει στους νέους να διερευνήσουν το δυναμικό τους και τις προετοιμάζει για τις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις.

Η ζωή των σπουδαστών στο ConcordiaUA είναι ενδιαφέρουσα και ποικίλη. Δεν υπάρχουν μόνο μαθήματα, αλλά και ερευνητικές δραστηριότητες, συμμετοχή σε ετήσιες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ που διοργανώνει το πανεπιστήμιο μας. Οι μαθητές και τα μέλη των σχολών μας προετοιμάζουν και γιορτάζουν μαζί ουκρανικές και διεθνείς διακοπές. Οι μαθητές οργανώνουν διάφορα προγράμματα ψυχαγωγίας στα αγγλικά - συναυλίες, παιχνίδια, διαγωνισμούς και ντίσκο. Επιπλέον, οι φοιτητές της ConcordiaUA ενθαρρύνονται επίσης να λάβουν μέρος σε διάφορες εκδρομές και εκδρομές στην Ουκρανία και σε άλλες χώρες.

Χώρες που εκπροσωπούνται στο ConcordiaUA

Οι μαθητές από περισσότερες από σαράντα χώρες συμμετείχαν στο ConcordiaUA: Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Αίγυπτος, Φινλανδία, Γεωργία, Γκάνα, Ινδία, Ιράν, Καζακστάν, Λετονία, Λιβύη, Νιγηρία, Πακιστάν, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, Δημοκρατία του Καμερούν, Δημοκρατία της Γκάμπια της Σερβίας, της Ρωσίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Νότιας Αφρικής, της Τουρκίας, του Τουρκμενιστάν, της Ουκρανίας, των ΗΠΑ κλπ.

Κοινοτικά και Μη Πτυχθέντα Προγράμματα

Το Πανεπιστήμιο έχει αναπτύξει με επιτυχία το Πρόγραμμα Αμερικανικών Σπουδών.

Η ConcordiaUA έγινε συντονιστής χώρας της HMC Projects και με επιτυχία διοργανώνει μια εκστρατεία επιλογής για το πρόγραμμα υποτροφιών για προικισμένους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Ουκρανίας, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να σπουδάσουν για το πλήρες εξαετές πρόγραμμα έκτων μαθημάτων στα οικοτροφεία του Ηνωμένου Βασιλείου και να αποκτήσουν διεθνώς αναγνωρισμένα προσόντα .

Η ConcordiaUA διεξάγει επιτυχώς τον ετήσιο διαγωνισμό αγγλικών για τις επιχειρήσεις και τις υποτροφίες winnersget για σπουδές στο ConcordiaUA.

Σχολή Γλωσσών, Μαθήματα και Προετοιμασία Δοκιμών στα Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά

  • Μαθήματα κανονικού εξαμήνου (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος, Φεβρουάριος-Μάιος)
  • Εντατικά μαθήματα καλοκαιριού (Ιούλιος και Αύγουστος)
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα με φυσικούς ομιλητές.

Το ConcordiaUA προσφέρει προετοιμασία δοκιμών, συμπεριλαμβανομένων των TOEFL, GMAT και JELTS καθώς και Προγράμματα για στελέχη τοπικών επιχειρήσεων.

Η ConcordiaUA διοργανώνει προγράμματα Mini-MBA, σεμινάρια και σεμινάρια για στελέχη τοπικών επιχειρήσεων που χρειάζονται εκπαίδευση σε συγκεκριμένους τομείς του Ανθρώπινου Κεφαλαίου, της Οικονομίας, των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, των Τεχνολογιών Πωλήσεων, του Μάρκετινγκ, της Ξενοδοχειακής Διαχείρισης, της Γερμανικής, της Αγγλικής κλπ. γνώσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με τις προσδοκίες και τα επιθυμητά αποτελέσματα των εκπαιδευομένων. Η προσεκτική ανάλυση αναγκών πραγματοποιείται πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες και το υπόβαθρο των εκπαιδευομένων.

  • Εργαστήρια ConcordiaUA

Εργαστήρια για τα προβλήματα της βιώσιμης ανάπτυξης, της επιχειρηματικότητας και της ηγεσίας παρέχονται για την ConcordiaUA και τους μαθητές του σχολείου. Οι εμπειρογνώμονες των διεθνών οργανισμών, της σχολής, των υπεύθυνων μελών των διπλωματικών αποστολών, των βουλευτών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων και των επιχειρηματικών κύκλων καλούνται να συνεργαστούν με τους φοιτητές σε μορφή εργαστηρίου.

Συμβουλευτική σταδιοδρομίας και υπηρεσία πρακτικής άσκησης

Η πρακτική άσκηση δημιουργήθηκε στο ConcordiaUA ως ένα βήμα προς την επίτευξη των στόχων να γίνει ένα κορυφαίο εκπαιδευτικό ίδρυμα όσον αφορά την απασχολησιμότητα των σπουδαστών. Ο κύριος σκοπός της πρακτικής άσκησης είναι να παρέχει στους φοιτητές πρακτική εμπειρία στις επιχειρήσεις σύμφωνα με τα διεθνή και ουκρανικά πρότυπα.

Βιβλιοθήκη και Κέντρο Διαδικτύου

Το ConcordiaUA διαθέτει μια υψηλής ποιότητας βιβλιοθήκη, η οποία χρησιμεύει ως ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για σπουδές σπουδαστών. Η βιβλιοθήκη διαθέτει εγχειρίδια, βιβλία, επιστημονικά περιοδικά και άλλη ακαδημαϊκή λογοτεχνία σε ουκρανικά, αγγλικά, γερμανικά και άλλες γλώσσες. Ο διακομιστής ConcordiaUA κατέχει καταλόγους και λεξικά τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα αναγνωστήριο για τις ανέσεις τους. Το προσωπικό της βιβλιοθήκης ConcordiaUA είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει στην αναζήτηση πληροφοριών.

Το ConcordiaUA Internet Center ανοίγει πρόσβαση σε εικονικές βάσεις δεδομένων του Ίντερνετ: βιβλιοθήκες, κέντρα πληροφοριών, ξένες εκδοτικές εταιρείες, αρχεία και επιστημονικά περιοδικά. Το Διαδίκτυο παρέχει τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και συνδέει το ConcordiaUA με συναδέλφους και συνεργάτες σε όλο τον κόσμο.

Υποτροφίες και βραβεία

Η υποτροφία χορηγείται στους νικητές του ConcordiaUA Business English Competition που επιλέγονται από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι καλύτεροι μαθητές προσφέρονται υποτροφία για σπουδές στο ConcordiaUA, στο Πανεπιστήμιο του Ρίτσμοντ και σε άλλα πανεπιστήμια-εταίρους κατόπιν σύστασης του Συμβουλίου ConcordiaUA.

Ερευνητικές δραστηριότητες

Η σχολή ConcordiaUA και οι σπουδαστές συμμετέχουν σε ερευνητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου. Η ουκρανική και διεθνής σχολή βοηθά τους μαθητές να αναπτύξουν τις ερευνητικές τους δεξιότητες και να προσφέρουν ακαδημαϊκή συμβουλευτική σε διάφορους τομείς.

Η ConcordiaUA διοργανώνει και συμμετέχει ενεργά σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια στην Ουκρανία και στο εξωτερικό.

Η ConcordiaUA δημοσιεύει Ερευνητικά Περιοδικά "Εκπαίδευση, Διοίκηση και Επιχειρήσεις: Διεθνής Διάσταση".

Τοποθεσίες

Κίεβο

Address
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Κίεβο, Κίεβο Πόλη, Ουκρανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη