Σχολές στις Παρθένες Νήσους

Οι Καλύτερες Σχολές & Πανεπιστήμια στις Παρθένες Νήσους 2018/2019

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ψάξετε για τα πανεπιστήμια, κολέγια και σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στη Παρθένα Νησιά. Θα βρείτε εύκολα όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα κορυφαία πανεπιστήμια κατετάγη στη Παρθένα Νησιά. Κάντε κλικ στο "Διαβάστε περισσότερα " για μια λεπτομερή περιγραφή του πανεπιστημίου και μια επισκόπηση των προσφερόμενων προγραμμάτων σπουδών.

Βρείτε πανεπιστήμια της Παρθένα Νησιάς και να περιηγηθείτε μέσω των προγραμμάτων τους για να βρουν αυτά που σας ταιριάζει καλύτερα. Πάρτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σπουδών στη Παρθένα Νησιά και να συγκρίνουν τα δίδακτρα και τη διάρκεια της μελέτης. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και τα πανεπιστήμια επαφής στη Παρθένα Νησιά άμεσα: συμπληρώστε το "Αίτηση δωρεάν πληροφορίες " μορφή, που θα σας φέρει σε επαφή με το γραφείο εισαγωγών.

Ξεκινήστε την αναζήτηση για το μέλλον της εκπαίδευσης σας αμέσως!

1 Τα αποτελέσματα σε Παρθένα Νησιά

University of the Virgin Islands

Master Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) Παρθένα Νησιά Charlotte Amalie Ηνωμένες Πολιτείες September 2018

Γιατί να κάνει το Πανεπιστήμιο της Virgin Islands πανεπιστήμιό σας πρώτης επιλογής; Τα δίδακτρα είναι πολύ προσιτές. UVI προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων σπουδών. UVI προσφέρει συνεχή εκπαίδευση μη-βαθμού και πιστοποιητικό μαθημάτων μέσω του κοινοτικού δέσμευσης και Δια Βίου Μάθηση (CELL) Κέντρο. UVI είναι διαπιστευμένη από την Επιτροπή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση των μελών Συνδέσμου Μέσης. Το μέσο μέγεθος της τάξης είναι αρκετά μικρό ώστε να επιτρέπουν στους μαθητές… [+] να συμμετέχουν ουσιαστικά και να λάβετε την εξατομικευμένη προσοχή που απαιτείται για να πετύχει. UVI είναι τεχνολογικά προηγμένες και έχει πολλά επιστημονικά και εργαστήρια υπολογιστών για χρήση των σπουδαστών. UVI προσφέρει στις πανεπιστημιουπόλεις στέγαση στα νησιά του Αγίου Θωμά και του Αγίου Croix (δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια). UVI αποτελεί μέρος του προγράμματος Εθνικής Φοιτητικής Exchange (NSE) με πάνω από 170 ιδρύματα στις ΗΠΑ ηπειρωτική χώρα. UVI συμμετέχει επίσης σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα, GA, Oxford College στην Ατλάντα, GA.? το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο New Paltz, New Paltz, NY? και Universidad Internacional (UNINTER) σε Κουερναβάκα, Μεξικό. UVI προσφέρει ένα υγιεινό περιβάλλον πανεπιστημιούπολη. Έχει ακαδημαϊκά προσανατολισμένα, μαθητής ηγεσία, αθλητικές και θρησκευτικές οργανώσεις. Υπάρχει, επίσης, οι Αδελφοί με μια αιτία (BWC) οργάνωση και αδελφότητες με τις εθνικές ασφάλισης. Ενώ τα μικρά σε μέγεθος και γεωγραφικά χωρίζεται από την ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ, υνΐ έχει ένα μαθητικό πληθυσμό που είναι διεθνής μακιγιάζ και παγκόσμια προοπτική. UVI προσφέρει μια ποιοτική εκπαίδευση, αξιοποιώντας καινοτόμες εκπαιδευτικές τεχνικές και state-of-the-art εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών σε εξατομικευμένες ρυθμίσεις και γραφικά. UVI Αποστολή Δήλωση αποστολής Το Πανεπιστήμιο της Virgin Islands είναι ένας μαθητής με επίκεντρο το ίδρυμα αφιερωμένο στην επιτυχία των μαθητών του και δεσμευθεί να ενισχύσει τις ζωές των ανθρώπων της Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι και της ευρύτερης Καραϊβικής με εξαιρετική διδασκαλία, καινοτόμου έρευνας, και άμεση εξυπηρέτηση της κοινότητας. Δήλωση Όραμα Το Πανεπιστήμιο της Virgin Islands είναι ένα εξαιρετικό ίδρυμα των ΗΠΑ της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καραϊβική αφιερωμένη στην επιτυχία των φοιτητών, δεσμευτεί για την αριστεία, και δεσμεύτηκε να ενισχύσει την κοινωνική και οικονομική μεταμόρφωση των ΗΠΑ Παρθένες Νήσους. [-]