Gdańsk University of Technology

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Gdańsk University of Technology (Πολωνική ονομασία: Politechnika Gdańska) είναι ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Πολωνία και το μεγαλύτερο τεχνικό πανεπιστήμιο στη Βόρεια Πολωνία.

Ιδρύθηκε το 1904 και έκτοτε εκπαιδεύει μηχανικούς παγκόσμιας κλάσης σε διάφορους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Βρίσκεται στο Γκντανσκ - μια πόλη με χίλια χρόνια παράδοσης και την πύλη προς την πολωνική παράκτια γραμμή - είναι το ιδανικό μέρος για να σπουδάσετε και να απολαύσετε τη φοιτητική ζωή.

girl, young, student

Μεταξύ των 1.000 καλύτερων πανεπιστημίων στον κόσμο

Gdańsk University of Technology είναι ένα από τα 8 Πολωνικά πανεπιστήμια που κατατάσσονται στην περίφημη Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων (ARWU), επίσης γνωστή ως Shanghai Ranking. Κάθε χρόνο, το ARWU κατατάσσει πάνω από 2.000 πανεπιστήμια και δημοσιεύει μια λίστα με τα κορυφαία 1.000 καλύτερα. Gdańsk University of Technology κατατάχθηκε στο εύρος 801-900 το 2020.

Τα υψηλότερα πρότυπα στην Ευρώπη για τη διεξαγωγή έρευνας

Το 2017, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραχώρησε στο GUT το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το περίφημο λογότυπο HR Excellence in Research. Gdańsk University of Technology αναγνωρίστηκε έτσι ως ίδρυμα που δημιουργεί μερικές από τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και ανάπτυξης για ερευνητές στην Ευρώπη.

Ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Πολωνία

Gdańsk University of Technology είναι το δεύτερο καλύτερο ερευνητικό πανεπιστήμιο στην Πολωνία στο διαγωνισμό «Initiative of Excellence - Research University» του Υπουργείου Επιστημών και Ανώτατης Εκπαίδευσης. Εδώ δημιουργούνται εφευρέσεις που χρησιμοποιούνται στην Πολωνία και σε όλο τον κόσμο - επικοινωνία με τη χρήση ματιών και οικολογική ιατρική για την οστεοπόρωση, βιοαποικοδομήσιμα υλικά και πολλά άλλα.

Οι απόφοιτοι μας

Το 95% των αποφοίτων GUT είναι ικανοποιημένοι με τις σπουδές τους. Πάνω από το 92% των αποφοίτων μας δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και η έρευνα δείχνει ότι οι μισθοί τους είναι από τους υψηλότερους στην Πολωνία.

Μελέτη και εκπαίδευση σε ένα όμορφο μέρος

Η πανεπιστημιούπολη του Gdańsk University of Technology του Gdańsk University of Technology είναι ένα μοναδικό μέρος, που θεωρείται από τα πιο όμορφα της Ευρώπης. Τα μέρη για χαλάρωση στις καταπράσινες περιοχές, ένα φοιτητικό κλαμπ με μακρά παράδοση και το καλύτερο «Juwenalia» (φοιτητικές διακοπές) στην Πολωνία είναι μερικές μόνο από τις ευκαιρίες που περιμένουν μελλοντικούς μαθητές. Όλα αυτά στη μέση του συγκροτήματος Tri-City - ένα από τα καλύτερα μέρη για να ζήσετε στην Πολωνία.

gda?sk, poland, gdansk

Κύρια πλεονεκτήματα Gdańsk University of Technology

  • Gdańsk University of Technology έγινε το καλύτερο πανεπιστήμιο τεχνικής έρευνας στην Πολωνία στο διαγωνισμό του Υπουργείου Επιστημών και Ανώτατης Εκπαίδευσης.
  • Πρώτη θέση το 2018 και δεύτερη θέση το 2019 στην κατάταξη του Υπουργείου Επιστημών και Ανώτατης Εκπαίδευσης που μετρά τη δημοτικότητα των σπουδών μεταξύ των υποψηφίων.
  • Το GUT κατατάχθηκε ως ένα από τα 10 πιο όμορφα πανεπιστήμια στην Ευρώπη σύμφωνα με την κατάταξη του Πανεπιστημίου Times Higher Education.
  • Το Πανεπιστήμιο αποτελείται από 9 σχολές με 37 τομείς σπουδών.
  • Απασχολεί 1200 ακαδημαϊκούς καθηγητές και εκπαιδεύει 14 χιλιάδες μαθητές.
  • Οι απόφοιτοι όχι μόνο βρίσκουν δουλειά εύκολα μετά την αποφοίτησή τους, αλλά επίσης συχνά δημιουργούν με επιτυχία τις δικές τους επιχειρήσεις. *
  • Για πιθανούς υποψηφίους, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το Gdańsk University of Technology είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια μεταξύ των νέων.
  • Οι διεθνείς φοιτητές στο GUT απολαμβάνουν μοναδική υποστήριξη, τόσο κατά τη διαδικασία εισδοχής όσο και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, από το Διεθνές Γραφείο Φοιτητών και Επισκεπτών (ISVO) ** - μια οντότητα αφιερωμένη στην προώθηση του Πανεπιστημίου διεθνώς, την πρόσληψη υποψηφίων από το εξωτερικό και την υποστήριξη νεοεισερχόμενων .

* Σύμφωνα με μια έρευνα σε εθνικό επίπεδο, τα κέρδη των αποφοίτων Gdańsk University of Technology του Gdańsk University of Technology βρίσκονται στην τέταρτη θέση μεταξύ των αποφοίτων της χώρας.

** Το ISVO είναι μέρος του Διεθνούς Γραφείου Σχέσεων του Gdańsk University of Technology του Gdańsk University of Technology και δημιουργήθηκε για να παρέχει πληροφορίες και συμβουλές σε διεθνείς υποψηφίους και φοιτητές. Το υποστηρικτικό, πολύγλωσσο προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις αιτήσεις, το πανεπιστήμιο, τη νομιμοποίηση της διαμονής στην Πολωνία, τη διαμονή και να βοηθήσει στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν.

Τοποθεσίες

Γκντανσκ

Address
Gdańsk University of Technology
11/12 Gabriela Narutowicza Street
80-233 Gdańsk

80 Γκντανσκ, Pomeranian Voivodeship, Πολωνία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)
Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη