Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία του MUL Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Lodz εγκαινιάστηκε στις 1 Οκτωβρίου 2002 ως συγχώνευση των δύο Ιατρικών Σχολών: Ιατρική Ακαδημία του Λοτζ και την Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία του Λοτζ από την πράξη του Πολωνικού Κοινοβουλίου της 27 Ιουλίου 2002. Η Ιατρική Ακαδημία του Λοτζ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1,1950, με τον διαχωρισμό από το Πανεπιστήμιο του Lodz τρεις σχολές: Ιατρική, Οδοντιατρική και Φαρμακευτική. Η Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία του Λοτζ ιδρύθηκε από το διάταγμα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας του 1958, ωστόσο οι παραδόσεις του χρονολογούνται από το 1922. Κατά τη διάρκεια της ύπαρξής τους, η Ιατρική Ακαδημία και η Στρατιωτική Ιατρική Ακαδημία έχει αποφοιτήσει πάνω από 34.000 γιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και άλλες ιατρικές ειδικότητες. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο συνεχίζει την παράδοση των δύο ιατρικές σχολές, που είναι ο διάδοχος της πλούσιας κληρονομιάς τους. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Lodz είναι το μεγαλύτερο κρατικό ιατρικό πανεπιστήμιο στην Πολωνία η αποστολή του οποίου είναι:

την εκπαίδευση των φοιτητών ιατρικής, οδοντιατρικής, φαρμακευτικής και ιατρικής-συμμαχικών κλάδους? την εκπαίδευση του προσωπικού έρευνας και τη διεξαγωγή ερευνητικού έργου? διεξαγωγή μεταπτυχιακή εκπαίδευση του προσωπικού υψηλής ειδίκευσης συστήματος υγειονομικής περίθαλψης? που συμμετέχουν σε προγράμματα υγειονομικής περίθαλψης καθορίζεται από το σύστημα κοινωνικής φροντίδας υγείας.

Δομή και υποδομές

Ιατρική Σχολή με το Τμήμα Οδοντιατρικής? Τμήμα Φαρμακευτικής? Σχολή Επιστημών Υγείας με το Τμήμα Νοσηλευτικής και Μαιευτικής Σχολή Βιοϊατρικών Επιστημών και Posgraduate Εκπαίδευση? Σχολή Στρατιωτικής Ιατρικής, με τη Διεύθυνση Σπουδών στην αγγλική γλώσσα και το Τμήμα Φυσικοθεραπείας? γενικές ιδρυμάτων επαγγελματικών συνταξιοδοτικών παροχών του πανεπιστημίου, διατμηματικό ιδρύματα?

4 νοσοκομεία διδασκαλίας? 77 τμήματα. MUL έχει πρόσφατα αφιερώσει μια νέα κλινική και εκπαιδευτικό κέντρο με ένα νοσοκομείο, ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο, καθώς και αίθουσες διδασκαλίας και εργαστήρια. Η αίθουσα συνεδρίων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 1.000 άτομα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά