Pomeranian Medical University in Szczecin

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πομερανικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο στο SzczecinΤο Pomeranian Medical University στο Szczecin είναι ένα δημόσιο (κρατικό) πανεπιστήμιο με πλήρες ωράριο, ενδομυϊκό σύστημα σπουδών. Το επίπεδο προσόντων: πρόγραμμα μεταπτυχιακό δίπλωμα? δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης? μακροχρόνιο πρόγραμμα κύκλο.

Υπάρχουν δύο σχολές του Πανεπιστημίου που προσφέρουν σπουδές στην αγγλική γλώσσα:
1. Ιατρική Σχολή
2. Σχολή Ιατρικής & Οδοντιατρικής

Ιατρικό Πανεπιστήμιο Pomeranian στο Szczecin προσφέρει σπουδές στην αγγλική γλώσσα από το 1996 σχετικά με την Ιατρική Σχολή και το Τμήμα Οδοντιατρικής από το 2006. Προς το παρόν, το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Szczecin Pomeranian έχει πάνω από 600 μαθητές της Αγγλικής γλώσσας τόσο σε Προγράμματος Ιατρικής και Οδοντιατρικής Σχολών. Πάνω από 250 φοιτητές έχουν ήδη αποφοιτήσει με επιτυχία από την Ιατρική Σχολή. Κάθε χρόνο, το Πανεπιστήμιο προσφέρει 100 θέσεις στη Σχολή Ιατρικής και 30 έδρες στη Σχολή Ιατρικής & Οδοντιατρικής.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Το μορφωτικό επίπεδο

Η Πολωνία ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή της οδηγίας 2005/36 / ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 7ης Σεπτεμβρίου 2005, σχετικά με την αναγνώριση των επαγγελματικών προσόντων. Ιατρικό Πανεπιστήμιο Pomeranian στο Szczecin προσφέρει πρόγραμμα σπουδών συμβατό με τις οδηγίες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος ECTS.

Αποφοίτηση από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο του Szczecin Pomeranian τόσο από Ιατρική Σχολή και Τμήμα Ιατρικής & Οδοντιατρικής παρέχει τη δυνατότητα να:
1. πρόσβαση σε περαιτέρω σπουδές: τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για τις μεταπτυχιακές σπουδές και διδακτορικές σπουδές?
2. να ξεκινήσει η διαδικασία της Ιατρικής Τελική Εξέταση [Lekarski Egzamin Końcowy]?
3. ισχύουν για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έχει τη μόνιμη (δωρεάν για τους φοιτητές) πρόσβαση στις βάσεις δεδομένων του Διαδικτύου, όπως: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley on-line βιβλιοθήκη, ενημερωμένος? ERIC, Science Direct? Cochrane Συλλογή? ProQuest Επιστήμης και Τεχνολογίας? ProQuest Ιατρική Βιβλιοθήκη? EndNote Web? EBSCO? McGraw-Hill? MedTube? κ.λπ.

Το Πανεπιστήμιο συνεργάζεται με πολλές άλλες ιατρικές σχολές, νοσοκομεία και κλινικές στην Ευρώπη. Φοιτητής που έχουν υψηλή βαθμολογία μπορεί να εισέλθει στο πρόγραμμα ERASMUS. PMU έχει υπογράψει τη συμφωνία με τα Πανεπιστήμια στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης και ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων για το διδακτικό προσωπικό όσο και για τους μαθητές.

Οι σπουδαστές θεωρούν ότι Szczecin είναι μια ζωντανή πόλη με το ευρύ φάσμα των κοινωνικών, πολιτιστικών και εγκαταστάσεις αναψυχής στην περιοχή. Με τη μελέτη σε Szczecin ένα παίρνει το πρόσθετο πλεονέκτημα της μάθησης για μια νέα κουλτούρα. Φυσικά, ιατρικές μελέτες καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της καθημερινής ζωής των μαθητών, αλλά Szczecin μπορεί να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Δραστηριότητες κυμαίνονται από γκολφ, ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γυμναστήρια για να μπόουλινγκ, πισίνα και μπαρ σέρνεται. Η πόλη έχει μια μεγάλη πολιτιστική ζωή με τη δική φιλαρμονική ορχήστρα, όπερα, γκαλερί τέχνης, λέσχες κ.λπ. Από καιρό σε καιρό ο καιρός μπορεί να είναι ζοφερή και μπορεί κανείς να πάρει νοσταλγική ή λίγο λυπηρό και είναι φυσικό να θέλουν να κρύψουν κάτω από την κουβέρτα με ένα καλό βιβλίο ή ταινία φοιτητές PUM πάρει στη συνήθεια να ψάχνουν για μια ανώτερη θέση για να συναντήσετε φίλους, να χαλαρώσετε ή απλά γουλιά φλιτζάνι ζεστό καφέ. Szczecin έχει πολλές τέτοιες θέσεις. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι φοιτητές Πρόγραμμα Αγγλικής προέρχονται από διάφορες γωνιές του κόσμου, σπουδές στο PMU προσφέρει όχι μόνο μια άριστη κατάρτιση για τη μελλοντική ιατρούς ή οδοντιάτρους, αλλά και μια φανταστική ευκαιρία να ζήσουν και να εργαστούν σε ένα ποικιλόμορφο περιβάλλον, όπου μπορεί κανείς να μάθει νέα γλώσσα, κατανοήσει έναν άλλο πολιτισμό ή ακόμα και να τηρούν διαφορετικές επιστημονικές προσεγγίσεις και τεχνικές.

Τέσσερις λόγοι για τη μελέτη της ιατρικής στην Πολωνία

1. Διαθέτει εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας.

Τον Μάιο του 2013, μια πολωνική χειρουργική ομάδα έγινε η πρώτη που πραγματοποίησε το αδιανόητο: μια πρωτοποριακή, σωτήρια ζωή, με πλήρη όψη μεταμόσχευση. Δεν ήταν μόνο η χειρουργική επέμβαση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 33χρονος ασθενής έλαβε μεταμόσχευση δέρματος και οστού μετά την απώλεια της μύτης, της άνω γνάθου και των μάγουλων σε ένα ατύχημα, αλλά ήταν επίσης το ταχύτερο χρονικό πλαίσιο του κόσμου για μια τόσο περίπλοκη λειτουργία . "Οι μεταμοσχεύσεις προσώπων είναι εξαιρετικά περίπλοκες, σχετικά σπάνιες διαδικασίες που συνήθως απαιτούν εκτεταμένη προετοιμασία, συνήθως μήνες ή χρόνια", λέει το The Daily Mail.

Στο προσκήνιο αυτού και πολλών άλλων ιατρικών πεδίων, χάρη στις προηγμένες εγκαταστάσεις και το εξειδικευμένο προσωπικό της; Πολωνία.

2. Εάν μιλάτε Αγγλικά, είστε έτοιμοι.

Ανησυχείτε επειδή δεν μιλάτε πολωνικά; Μην είστε. Όλα τα ιατρικά σχολεία της Πολωνίας προσφέρουν σπουδές στα αγγλικά σε πεδία ειδικότητας, όπως φαρμακείο, νοσηλευτική και φυσιοθεραπεία.

3. Θα είστε σε εξαιρετική εταιρεία.

Οι διεθνείς φοιτητές αποτελούν το 8,58% του συνολικού φοιτητικού σώματος των ιατρικών πανεπιστημίων της Πολωνίας, με φοιτητές από τη Νορβηγία, τη Σουηδία, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σαουδική Αραβία και τον Καναδά να καταλαμβάνουν τον κατάλογο των χωρών αποστολής. Στο πλαίσιο της διαδικασίας της Μπολόνια, τα πολωνικά πανεπιστήμια χορηγούν πτυχία αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη και διαπιστευμένα από πολλά από τα πιο αξιόπιστα ιδρύματα του πλανήτη. Η Πολωνία συνεργάζεται επίσης με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Το καφεδάκι; Όχι μόνο θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε μαζί με ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα, αλλά θα έχετε επίσης την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυό σας και να κάνετε συνδέσεις - όχι μόνο στην Πολωνία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

4. Θα ξοδέψετε λιγότερα για κορυφαία ποιότητα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Ένωση Ιατρικών Κολλεγίων (AAMC), το μέσο κόστος ενός έτους δημόσιας ιατρικής σχολής, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων, των αμοιβών και της ασφάλισης υγείας, στις ΗΠΑ ήταν 34.592 δολάρια ΗΠΑ και 58.668 δολάρια εκτός του κράτους στο 2016- 2017 ακαδημαϊκό έτος. Τα ιδιωτικά δίδακτρα και οι αμοιβές, εν τω μεταξύ, έπεσαν πάνω από 50.000 δολάρια. Και αυτά τα στοιχεία δεν περιλαμβάνουν τις δαπάνες που πραγματοποιούνται εκτός του πανεπιστημίου, όπως η στέγαση, τα βιβλία και τα τρόφιμα.

Το κόστος ενός ιατρικού πτυχίου είναι σημαντικά χαμηλότερο στην Πολωνία, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Επιστημών και Ανώτατης Εκπαίδευσης: Οι σπουδές πλήρους φοίτησης στα δημόσια σχολεία είναι δωρεάν για Πολωνούς φοιτητές καθώς και για διεθνείς φοιτητές που πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών της ΕΕ / ΕΟΧ. Άλλοι διεθνείς φοιτητές θα κερδίσουν ακόμα μια συμφωνία - πληρώνοντας μόνο 3.000 ευρώ (περίπου USD 3.200) ετησίως για σπουδές. Όχι μόνο αυτό, αλλά απολαμβάνουν επίσης σημαντικά χαμηλότερο κόστος ζωής σε σύγκριση με τις ΗΠΑ και σε όλη την Ευρώπη.

Τοποθεσίες

Szczecin

Address
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Szczecin, Δυτική Πομερανία, Πολωνία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη