WSB University in Gdansk

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

WSB University in Gdansk φροντίζει τους φοιτητές του. Η κατάλληλη υποδομή επηρεάζει θετικά την άνεση της μελέτης. Έχουμε προετοιμάσει για εσάς σύγχρονα εργαστήρια μάθησης με εξοπλισμό και λογισμικό υψηλού επιπέδου και χώρο για εκμάθηση και χαλάρωση. Επιπλέον, τα κτίρια είναι φιλικά προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Είναι καθαρά η ευχαρίστηση να σπουδάσω σε τέτοια θέση.

Φιλικές θέσεις

Οι παρακάτω εγκαταστάσεις είναι στη διάθεσή σας εντός των κτιρίων:

  • Μια αίθουσα δικαστηρίων: προσαρμοσμένη στις σχολές του δικαίου, προετοιμάστηκε μια ειδική αίθουσα συνεδριάσεων για την άσκηση των δικαστικών διαδικασιών όπου διεξάγονται συναφή μαθήματα προσομοίωσης.
  • Φωτογραφικό εργαστήριο - το εργαστήριο του Πανεπιστημίου χρησιμοποιείται από τους σπουδαστές του γραφικού σχεδιασμού και των πολυμέσων για να εκπαιδεύσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες. Το εργαστήριο είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικό φωτισμό, κάμερες, μεταβλητά υπόβαθρα για φωτογραφία και κινηματογραφική κάμερα.
  • Ήσυχα και φωνητικά εργαστήρια: υπάρχουν δύο αίθουσες στη βιβλιοθήκη που μπορούν να κρατηθούν από τους μαθητές για να τους δοθεί χώρος για εργασία σε ομάδες σε ένα έργο, για παράδειγμα, ενώ ταυτόχρονα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τους πόρους της βιβλιοθήκης.
  • Φοιτητικές ζώνες - τέσσερα δωμάτια εξοπλισμένα με άνετους καναπέδες, τραπέζια, καφετιέρες και τηλεόραση. Τα δωμάτια προσφέρουν χώρο για ξεκούραση ή για μάθηση σε διαλείμματα μεταξύ των τάξεων.
  • Πράσινες περιοχές με πάγκους, αιώρες, ξύλινα σπίτια, μέρη για μάθηση, χαλάρωση, φαγητό, ομιλία και κοινωνικοποίηση.

Η πρακτική είναι η προτεραιότητά μας

WSB University in Gdansk είναι ένα σχολείο που παρέχει κατά κύριο λόγο πρακτικά μαθήματα. Αυτό είναι ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά μας. Ως μοναδικοί στην περιοχή, παρέχουμε μαθήματα σε ένα διπλό σύστημα που σημαίνει ότι περίπου το 50% των μαθημάτων σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα με μερική απασχόληση σχετίζεται με μαθήματα που εκτελούνται στους χώρους του επιχειρηματικού μας συνεργάτη. Εξαιτίας αυτού, οι μαθητές μας αποκτούν πρακτικές γνώσεις καθώς και δεξιότητες που θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στην επαγγελματική σταδιοδρομία τους στο μέλλον. Οι τάξεις διεξάγονται από εκπαιδευτικούς-επαγγελματίες όπου η θεωρία βρίσκεται αντιμέτωπη με περιπτώσεις πραγματικής ζωής. Οι μαθητές μπορούν επίσης να λάβουν απαντήσεις στην απορρόφηση των ερωτήσεων που αφορούν πρακτικές πτυχές του επαγγέλματος που μελετούν.

Το WSB βοηθά επίσης στην έναρξη μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Κάθε χρόνο, το Γραφείο Σταδιοδρομίας προσφέρει πάνω από 1000 επαγγελματικές πρακτικές, πρακτική άσκηση και προσφορά εργασίας σε εταιρείες με ποικίλα προφίλ δραστηριότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σπουδαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν πρακτικά τις γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να κερδίσουν κάποια επιπλέον έσοδα

Τμήμα Διεθνών Σχέσεων

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του WSB University in Gdansk είναι πολύ δραστήριο όχι μόνο στην καθημερινή του απόκτηση αλλοδαπών φοιτητών αλλά και βοηθώντας τους στη διαδικασία προσαρμογής στο σχολείο. Το Τμήμα διοργανώνει μαθήματα ξένων γλωσσών, ημέρες προσαρμογής, πολιτιστικά εργαστήρια και βοήθεια στην εξεύρεση στέγης.

Δεδομένου ότι υπάρχουν διάφοροι υπήκοοι που εργάζονται στο Τμήμα, συμπεριλαμβανομένων του Νεπάλ, των Ουκρανών και των Πολωνών, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε τους ξένους φοιτητές μας και να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΣΠΟΥΔΑΣΙΑ ΜΑΣ!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Τοποθεσίες

Γκντανσκ

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Γκντανσκ, Pomeranian Voivodeship, Πολωνία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη