Warsaw School of Photography & Graphic Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΗΠΑ;

  • ΣΧΟΛΗ: Καθηγητές από τη Βαρσοβία Ακαδημία Καλών Τεχνών, στην Εθνική Σχολή Κινηματογράφου στο Łódź, και το Πόζναν Πανεπιστήμιο των Τεχνών. Διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Εξαιρετικά ικανούς επαγγελματίες.
  • Πτυχίο: Ισχύει σε 47 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Εκτεταμένες επαγγελματική και καλλιτεχνική εκπαίδευση. Μεγάλος αριθμός μαθημάτων και ένα σύστημα εκμάθησης. Θεωρία, πρακτική και εκπαιδευτικές εκδρομές.
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Μια πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα. Μικρές τάξεις. Ατομική φροντίδα των μαθητών μας.

ΚΑΤΆΛΥΜΑ

ΠΡΟΣ

Διαμερίσματα: ιδιωτικό ή κοινόχρηστο. Υπάρχουν πολλά διαμερίσματα προς ενοικίαση διαθέσιμο στη Βαρσοβία. Η τιμή του ενοικίου εξαρτάται από το πόσο μακριά η επίπεδη βρίσκεται από το κέντρο της Βαρσοβίας, για τον αριθμό των δωματίων, επιφάνειας, των προτύπων και με το αν θέλετε να ζήσετε μόνοι σας ή να μοιραστείτε το διαμέρισμα με ένα ή περισσότερα πρόσωπα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε την επιλογή σας και τον προϋπολογισμό σας για το ενοίκιο.

Θα σας στείλουμε τις απαραίτητες επαφές με τους ιδιοκτήτες και να ελέγξετε την επίπεδη.

Για τον προσανατολισμό σας εδώ είναι μερικές χαρακτηριστικές μηνιαία μισθώματα για διαμερίσματα: - 400 ευρώ για μια γκαρσονιέρα.

  • 500 ευρώ για ένα διαμέρισμα δύο δωματίων.
  • 650 ευρώ για ένα διαμέρισμα τριών δωματίων.
  • Πρόσθετες δαπάνες: επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

Κόστος ζωής στη ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Ζώντας στη Βαρσοβία είναι φθηνότερα από ό, τι στις δυτικές ευρωπαϊκές πόλεις.

Το κόστος ζωής εξαρτάται από τις ατομικές ανάγκες και τον τρόπο ζωής.

Περίπου 600 με 800 ευρώ το μήνα για την κάλυψη του κόστους διαμονής, μεταφοράς και διατροφής. Αν ζείτε πολύ σεμνά, θα μπορούσατε να τα καταφέρετε με 500 ευρώ το μήνα.

ΆΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΉΣ

Όλες οι διεθνείς φοιτητές που διαμένουν στην Πολωνία περισσότερο από τρεις μήνες απαιτούνται για να λάβουν προσωρινή άδεια παραμονής. Η άδεια χορηγείται για ένα χρονικό διάστημα παραμονής ενός σπουδαστή στην Πολωνία έως τρία έτη. Αποδεικτικά στοιχεία της άδειας είναι μια προσωρινή άδεια παραμονής (Karta pobytu czasowego), το οποίο είναι ένα δελτίο ταυτότητας για τους αλλοδαπούς στην Πολωνία. Μαζί με διαβατήριο, επιτρέπει το πέρασμα των συνόρων όσο συχνά θέλετε, χωρίς θεώρηση. Εμείς θα σας βοηθήσει να πάρετε άδεια παραμονής σας.

ΑΣΦΆΛΕΙΑ ΥΓΕΊΑΣ

Ασφάλιση υγείας είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές για όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πολωνία. Οι αλλοδαποί φοιτητές ενθαρρύνονται για να αγοράσουν ασφάλιση αστικής ευθύνης και ατυχήματος στις χώρες καταγωγής τους. Οι πολίτες της ΕΕ / ΕΖΕΣ θα πρέπει να πάρετε μια Ευρωπαϊκή Κάρτα Ασφάλισης Ασθένειας που ισχύει κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Πολωνία.

Μη πολίτες της ΕΕ / ΕΖΕΣ μπορεί να υπογράψει μια συμφωνία ασφάλισης υγείας με το πολωνικό εθνικό ταμείο υγείας (Narodowy Fundusz Zdrowia) ή με μία από τις ιδιωτικές κλινικές στη Βαρσοβία.

Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Βαρσοβία είναι ένα συναρπαστικό και ακμάζουσα ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με πάνω από 1,7 εκατομμύρια κατοίκους. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Βιστούλα μεταξύ της Βαλτικής Θάλασσας και τα όρη Τάτρα. Υπάρχουν περίπου 300.000 φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη Βαρσοβία και ανάμεσά τους αρκετές χιλιάδες ξένοι. Πολλοί νέοι Πολωνοί μιλούν αγγλικά και είναι πολύ χρήσιμη για τους αλλοδαπούς. Δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ειλικρίνειας, ζεστασιά και τη φιλικότητα.

Η Βαρσοβία είναι μια δυναμική πόλη στην Κεντρική Ευρώπη προσφέρει μια ζωντανή πολιτιστική και καλλιτεχνική σκηνή. Οι σημαντικές πολιτιστικές πρωτεύουσες Βερολίνο, τη Βιέννη, την Πράγα, τη Βουδαπέστη και το Βίλνιους βρίσκεται μέσα σε 550 χιλιομέτρου. της Βαρσοβίας είναι εύκολα προσβάσιμες.

Τοποθεσίες

Βαρσοβία

Warszawska Szkoła Fotografii i Grafiki Projektowej

Address
Warsaw School of Photography and Graphic Design
ul. Lazienkowska 14

00-449 Βαρσοβία, Μασοβίας, Πολωνία
Τηλέφωνο
+48 22 621 21 98

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη