Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής επικεντρώνεται ευρείες δραστηριότητές της στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας που καλύπτουν τη γεωργία και συναφών επιστημών. Το προφίλ του WUELS και την αποστολή της εμπλέκονται άμεσα σε προγράμματα μετασχηματισμού που ασχολούνται με την αγροτική ανάπτυξη και την ποιότητα των τροφίμων και τη διαχείριση, με πλήρη σεβασμό που καταβάλλονται για την κοινωνική υποστήριξη και την αλληλεπίδραση. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν και τα ερευνητικά έργα που υλοποιούνται στα WUELS κάνει πρόβλεψη για μελλοντική ανάπτυξη, σχετικά με όλες τις πτυχές της περιβαλλοντικά βιώσιμης ανάπτυξης, η οποία είναι φιλικά προς τον άνθρωπο και την καλή διαβίωση των ζώων.

Το Πανεπιστήμιο εγγυάται την πνευματική περιπέτεια, προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας, και δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν και οικότροφος στο εξωτερικό, καθώς και τη συμπεριφορά προηγμένη έρευνα υπό την εποπτεία των κορυφαίων επιστημόνων. Ως μία από τις πιο εκλεκτές κολέγια στην Πολωνία, οι απόφοιτοι του είναι περιζήτητα από τους εργοδότες. Στην πραγματικότητα, οι διαχειριστές και οι ειδικοί των μεγάλων πολωνικές εταιρείες είναι απόφοιτοι συχνά οι ίδιοι.

υψηλή αγοραία αξία της εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου κερδίσει μια θέση μεταξύ των κορυφαίων 20 πανεπιστήμια Newsweek στην Πολωνία, κατατάσσοντάς την παραπάνω τέτοια διάσημα κολέγια καθώς Βαρσοβία, Βρότσλαβ, Πόζναν, και το Πανεπιστήμιο Jagiellonian.

Η ιδέα ότι "Ένα καλό πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς την πολύτιμη ερευνητές" οδήγησε Wprost να αναθέσει την τρίτη θέση πίσω από το Πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας SGGW και Πόζναν Πανεπιστήμιο Επιστημών Ζωής.

Το Πανεπιστήμιο σκόραρε τόσο καλά οφείλεται σε: μεγάλη πρότυπα της εκπαίδευσης, τα επιτεύγματα των μελών του ακαδημαϊκού προσωπικού, η ποιότητα των συστημάτων έρευνας, βιβλιοθηκών και της πληροφορικής, και η επαλήθευση της γνώσης.

Η κληρονομιά του Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής είναι βαθιά ριζωμένη στην παράδοση των δύο instutitions ιδρύθηκε το Lvov: Η Σχολή της Γεωργίας και Δασών της Lvov Πολυτεχνείου στην Dublany και την Κτηνιατρική Σχολή της Ιατρικής, που ιδρύθηκε το 1881. Η μεταπολεμική κεφάλαιο στην ιστορία του Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής άνοιξε το φθινόπωρο του 1945, όταν η Σχολή Γεωπονίας και η Κτηνιατρική Σχολή ιδρύθηκε στη συνδυασμένη Πανεπιστημίου και του Πολυτεχνείου, το μόνο θεσμικό όργανο της τριτοβάθμιας εκπαίδευση στο Βρότσλαβ εκείνη τη στιγμή. Το 1951 τα δύο αυτά Τμήματα είχαν ενσωματωθεί στην άνοιξε πρόσφατα Ανώτατη Γεωπονική Σχολή μετονομάστηκε το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ το 1972 και το Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής το 2006.

Προς το παρόν, το Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής (WUELS) ένα καλά αναγνωρισμένο επιστημονικό και εκπαιδευτικό κέντρο, είναι το μόνο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο νότιο-δυτικά περιοχή της Πολωνίας. Η WUELS απασχολεί περίπου 1.500 άτομα, (160 πλήρης και αναπληρωτές καθηγητές). Οι πλήρους και μερικής απασχόλησης σπουδαστές (11.000) προσφέρει ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων βαθμό στη γεωργία και σε συναφείς τομείς.

Το 1990 η AuW εντάχθηκε στο πρόγραμμα TEMPUS, σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια της Πολωνίας και της ΕΕ. Κατά τα έτη 1999 και 2000 η AuW έγινε ένα ίδρυμα-εταίρο σε 3 δίκτυα στο πλαίσιο του προγράμματος CEEPUS.

Ερευνητικών έργων που εκτελούνται στο AuW οι υποστηρίζεται οικονομικά από την Πολωνική Επιτροπή για την Επιστημονική Έρευνα (ΚΒΝ), τη βιομηχανία, την τοπική αυτοδιοίκηση και διεθνή ιδρύματα. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται σε αυτά τα έργα δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά στην Πολωνία και στο εξωτερικό. Μια σειρά από διεθνείς διασκέψεις πραγματοποιήθηκε στο WUELS κάθε χρόνο. Πολλοί ερευνητές είναι μέλη του διεθνούς κύρους οργανισμούς.

Οι WUELS possesse πάνω από 100 εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο. Η WUELS προσφέρει διαμονή σε σπίτια φοιτητών για 1800 φοιτητές (90 τοις εκατό των κατοίκων μη Βρότσλαβ).

Κάθε χρόνο, περίπου 100 ερευνητικά έργα που χρηματοδοτούνται από επιχορηγήσεις και ca. Τα 100 ανέθεσε έργα εκτελούνται. Τα αποτελέσματα δημοσιεύονται σε όσες 2000 δημοσιεύσεις, το ένα πέμπτο από αυτούς σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Η WUELS είναι ο διοργανωτής των διεθνών συνεδρίων και επιστημονικών συνεδρίων.

Η το Βρότσλαβ Πανεπιστήμιο του Περιβάλλοντος και Επιστήμες της Ζωής έχει υπογράψει διμερείς συμφωνίες με 52 πανεπιστήμια σε διάφορα μέρη του κόσμου. Η WUELS συμμετέχει στα προγράμματα Socrates / Erasmus, CEEPUS, Leonardo da Vinci, COST και του 5ου και του 6ου προγράμματος πλαισίου της ΕΕ.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Τι θα έχετε μελετήσει; Πρασίνου Διαμόρφωση 1ο Στατιστικά εξάμηνο και τον πειραματισμό, την επιστήμη των βασικών προϊόντων, ρύθμιση των φυτών, agrofitocenology, διαμόρφωση ... [+]

Τι θα έχετε μελετήσει;

Πρασίνου Διαμόρφωση

1ο Στατιστικά εξάμηνο και τον πειραματισμό, την επιστήμη των βασικών προϊόντων, ρύθμιση των φυτών, agrofitocenology, διαμόρφωση του τοπίου και τη συντήρηση.

Σε ποια μορφή θα διεξαχθεί τάξεις;

Πώς θα αξιολογηθούν;

πιστώσεις εξάμηνο με βάση λαμβάνεται πιστώσεις πορεία σχηματίζουν βαθμίδες της ενδιάμεσης και της τελικής διάρκειας δοκιμές και εξετάσεις που πραγματοποιήθηκε σε προφορική ή γραπτή μορφή. Στην περίπτωση ορισμένων θεμάτων εξετάσεις και εξετάσεις μπορούν να έχουν πρακτικά και θεωρητικά μέρη. γνώση του μαθητή, τις πρακτικές δεξιότητες, την ικανότητα της ολοκλήρωσης ιδιαίτερης αποστολής, η ομαδική εργασία και τη διαχείριση των εργασιών αξιολογούνται στη διαδικασία πορεία.... [-]

Πολωνία Wrocław
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Θα αποκτήσουν θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες σε μικροσκοπικές τεχνικές, τεχνικές για την ανασυγκρότηση φυλογένεση, εργαστηριακές αναλύσεις, τεχνικές καλλιέργ ... [+]

Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα)

Επαγγελματικό τίτλο: κύριος

Προφίλ μελέτη: γενική ακαδημαϊκή

Ξεκινήστε Μήνας: Οκτώβριος

Εξάμηνο Δίδακτρα: 1600 Διεθνή EUR-800 EUR-πολίτες της ΕΕ / του ΕΟΧ, τελευταίο εξάμηνο, χωρίς δίδακτρα για όλους τους φοιτητές

Επισκόπηση

Εργαστηριακές τεχνικές στο μάθημα της βιολογίας 2η τάξη παρέχει ένα φοιτητή με τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στον τομέα των μικροσκοπικών τεχνικές, τεχνικές για την ανασυγκρότηση φυλογένεση, εργαστηριακή ανάλυση, καλλιέργειας κυττάρων και ιστών τεχνικές, τεχνικές ανάλυσης στην Υδροβιολογία και ecotrophology, πρωτευόντων γονιδιωματική, μεθόδους ανάλυσης και αξιολόγηση των προϊόντων ζωικής προέλευσης. Ένας συμμετέχων φυσικά θα εκπαιδευτούν στο χειρισμό επαγγελματικό εργαστήριο συσκευές, προκειμένου να αναπτύξουν τις δικές του επαγγελματικές δεξιότητες ανεξάρτητα. Γνώση που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών θα περιλαμβάνει επίσης τη μεθοδολογία βιολογία και τις στατιστικές, καθώς και της βιοπληροφορικής. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να κυριαρχήσει γενικές και ειδικές αναλύσεις, αναλυτική χημεία ενώ το χειρισμό οπτικού και ηλεκτρονικού μικροσκοπίου. Το πρόγραμμα μάθημα καλύπτει το πεδίο των χρωστικών και τη διατήρηση δειγμάτων και in vitro τεχνικές καλλιέργειας. ... [-]

Πολωνία Wrocław
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Wroclaw University of Environmental and Life Sciences

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολ ... [+]

Διάρκεια: 1,5 έτη (3 εξάμηνα)

Επαγγελματικός τίτλος: Δάσκαλος

Προφίλ μελέτης: γενικός ακαδημαϊκός

Μήνας Έναρξης: Φεβρουάριος

Εξάμηνο Δίδακτρα: 1600 EUR

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα σπουδών δευτερογενούς τεχνολογίας τροφίμων και ανθρώπινης διατροφής (Master level) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της αξιολόγησης της ποιότητας των προϊόντων, της επεξεργασίας, της συντήρησης και της αποθήκευσης πρώτων υλών φυτικής και ζωικής προέλευσης. Το μάθημα καλύπτει τα βασικά της μικροβιολογίας και της βιοτεχνολογίας των τροφίμων, τη διοίκηση και τη διαχείριση και την ανθρώπινη διατροφή διαφορετικών ηλικιών και κοινωνικών ομάδων. Ο φοιτητής θα αποκτήσει τις γνώσεις των σύγχρονων τεχνικών και τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία διατροφής και ανθρώπινης διατροφής και επίσης θα κάνει ερευνητικές εργασίες στους τομείς αυτούς. Επιπλέον, το μάθημα θα δώσει μια εικόνα για τις αρχές του σχεδιασμού και της εκτέλεσης του πειραματικού έργου, καθώς και για τον υπολογισμό και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας.... [-]

Πολωνία Wrocław
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Wrocław University of Environmental and Life Sciences

Wroclaw University of Environmental and Life Sciences
Address
ul. C. K. Norwida 25
50-375 Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, Πολωνία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+48 71 320 50 20