Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Σχολή Μηχανικών δραστηριοποιείται σε παραδοσιακούς τομείς της εφαρμοσμένης μηχανικής, καθώς και στις αναδυόμενες και μοναδικές περιοχές σε εθνικό επίπεδο. Χαρακτηρίζεται από μια ισχυρή συνιστώσα έρευνας, η υπεροχή των έργων διδασκαλίας, τη διεθνοποίηση και την αλληλεπίδρασή της με την κοινωνία. Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται από μια σχολή πάνω από 300 καθηγητές διδακτορικό, περίπου 400 ερευνητές και προσωπικό πάνω από 90 τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Υπάρχουν έντεκα ερευνητικά κέντρα, το 70% των οποίων έχουν χαρακτηριστεί ως πολύ καλή ή εξαιρετική. Αυτά είναι διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα, χάρη στα διάφορα βραβεία που δόθηκε στους καθηγητές και ερευνητές της Πολυτεχνικής Σχολής και σε σημαντικές ερευνητικές συνεργασίες με εθνικά και διεθνή πανεπιστήμια. Η συνεργασία με το MIT, το Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon και το Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Όστιν, υπό την Portugal_MIT και Portugal_CMU / AT προγράμματα, είναι επίσης αξιοσημείωτο.

Χάρη σε προγράμματα διεθνούς κινητικότητας, όπως το Erasmus Mundus, η διδασκαλία έργα έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Υπάρχουν περίπου 6.000 μαθητές των διαφορετικών κύκλων σπουδών, με περίπου 700 ανήκουν στην 3ος κύκλος.

Η Σχολή είναι προσανατολισμένο προς την Κοινωνία, όπου η σημασία της δράσης της είναι εμφανής σε πολλές συνεργασίες με εθνικούς και διεθνείς εταιρείες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Portuguese (Portugal)

EEUM Institutional