Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

IPAM Είναι ένα σχολείο που έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ διδασκαλίας, έχοντας πάντα προσφέρει εκπαίδευση άριστης γνώσης σε στενή γειτνίαση με τις εταιρείες και τις αγορές.

Το διδακτικό μας μοντέλο συνδυάζει τη θεωρία και την πρακτική, που διδάσκονται από την σχολή με επιχειρηματική εμπειρία και πραγματικές προκλήσεις που τίθενται στους μαθητές από τις εταιρείες.

Οι μαθητές είναι αληθινοί Διευθυντές Μάρκετινγκ κατά την έναρξη ή την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας τους.

Ιδρύθηκε το 1984, είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο σχολείο μάρκετινγκ στην Πορτογαλία και έχει εκπαιδεύσει πάνω από 9.000 μαθητές στα 31 χρόνια της ύπαρξής του.

Ήταν ένα από τα πρώτα πορτογαλικά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που πρέπει να αξιολογηθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων, την πιο σημαντική ένωση στον τομέα.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990, το IPAM βλέπει αξιοσημείωτη ανάπτυξη. Αναπτύσσει μια πολύ στενή σχέση με την επιχειρηματική αγορά, τα μαθήματα της αναγνωρίζονται από την πορτογαλική κυβέρνηση, κατέχει το 1ο Συνέδριο Επαγγελματιών Μάρκετινγκ και εγκαινιάζει το μοναδικό επιστημονικό περιοδικό που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ μέχρι σήμερα. Μετά το έτος 2000, το IPAM κατέχει τον μεγαλύτερο προσομοιωτή διαχείρισης σε εθνικό επίπεδο, ενσωματώνει πλήρως όλα τα ακαδημαϊκά του προγράμματα στο πλαίσιο της διαδικασίας της Μπολόνια και καλωσορίζει τους επιφανείς μαθητές Philip Kotler και Tom Peters στην εναρκτήρια μαθήματα για το ακαδημαϊκό έτος.

Από το 2015, το IPAM είναι μέλος του Laureate International Universities, του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του οποίου η αποστολή είναι να προσφέρει τριτοβάθμια εκπαίδευση με πολυπολιτισμική εστίαση. Ιδρύθηκε το 1988 και έχει πάνω από 70 ιδρύματα σε 25 χώρες και είναι επίσης διαθέσιμος σε απευθείας σύνδεση, με πάνω από ένα εκατομμύριο φοιτητές και περισσότερους από 70.000 συνεργάτες.

Το Laureate International Universities είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος όμιλος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση επικεντρωμένη στα μαθητικά αποτελέσματα.

  • 25 χώρες και σε απευθείας σύνδεση
  • Πάνω από 1 000 000 μαθητές
  • Περισσότερα από 70 ιδρύματα

Τα πανεπιστήμια που απαρτίζουν το δίκτυο Laureate προσφέρουν μαθήματα Bachelor, Master, Doctoral και Post-Graduate σε τομείς όπως Business, Engineering, Hotel Management, Law, Architecture, Arts and Medicine, μεταξύ άλλων.

Ο φοιτητής επιδιώκει να βοηθήσει τους σπουδαστές να επιτύχουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους τους. Φέρνει στα πανεπιστήμια και στους σπουδαστές της μια παγκόσμια διορατικότητα με μια τοπική προοπτική, δημιουργώντας μια πραγματικά πολυπολιτισμική μαθησιακή εμπειρία προσανατολισμένη στη σταδιοδρομία.

Ένα μαθησιακό μοντέλο διδασκαλίας που στοχεύει στην προετοιμασία των σπουδαστών για έναν παγκόσμιο κόσμο μέσω της απόκτησης γνώσεων και της ανάπτυξης δεξιοτήτων που θα ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους οπουδήποτε στον κόσμο.

Στο IPAM, όλα αυτά τα χρόνια αναπτύχθηκε ένα παιδαγωγικό μοντέλο που συνδυάζει δραστηριότητες στην τάξη, τεχνολογία και σύνδεση με την αγορά.

Κατά τη διάρκεια αυτών των δραστηριοτήτων στην τάξη, η διδασκαλία δίνεται στο πιο συμβατικό μοντέλο αλλά με καινοτόμες παιδαγωγικές μεθοδολογίες (περιπτωσιολογικές μελέτες, θέατρο, ρόλος, ομαδική εργασία, εκπαιδευτικές συναντήσεις ή προσομοιώσεις). Η διδασκαλία σε ένα περιβάλλον συνδυασμένης μάθησης υποστηρίζεται από τις νέες τεχνολογίες (moodle, δικτύωση, φόρουμ, συνομιλίες, τηλεδιάσκεψη).

Τέλος, η διδασκαλία σε ένα περιβάλλον της αγοράς διεξάγεται σε εξωτερικούς χώρους (ημέρες λειτουργίας και λειτουργίας, τάξεις σε επιχειρήσεις, επισκέψεις εργασίας, περιόδους πρακτικής άσκησης, εργαστήρια ή συνέδρια).

Το καινοτόμο και διαφοροποιημένο ακαδημαϊκό μοντέλο της IPAM βασίζεται έτσι σε 2 βασικούς πυλώνες:

  • Σύνδεση με τις επιχειρήσεις
  • Η διεθνής εμπειρία
IPAM Lisbon
  • Περιοχές μελέτης και κοινόχρηστοι χώροι που αποσκοπούν στην τόνωση της ομαδικής εργασίας και στην προώθηση της ολοκλήρωσης των πανεπιστημίων: Δωμάτια κατηγορίας | Εργαστήρια | Αμφιθέατρο | Βιβλιοθήκη | Μελέτες Εξωτερικό σαλόνι
  • Υπηρεσίες που στοχεύουν στη διευκόλυνση της καθημερινής ζωής των σπουδαστών: δικαστήριο τροφίμων Κέντρο αντιγραφής | Υπηρεσίες Φοιτητών | Εικονική πανεπιστημιούπολη | Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο
IPAM
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Πορτογάλος

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

IPAM

Το Master στο Marketing Management προετοιμάζει τους μαθητές να αναπτύξουν μια στρατηγική εμπορικής δραστηριότητας σε διεθνές πλαίσιο. ... [+]

Το Master στο Marketing Management προετοιμάζει τους μαθητές να αναπτύξουν μια στρατηγική εμπορικής δραστηριότητας σε διεθνές πλαίσιο. Μέσα από μια βιωματική μάθηση στην πλήρη επιχειρηματική εμβάπτιση, ο μαθητής αναπτύσσει τεχνική και σχεσιακές ικανότητες για την εκτέλεση των ενδιάμεσων και ανώτερες λειτουργίες επίπεδο οργανώσεις.

Αυτό το κύριο μάθημα βασίζεται σε μια συνολική εικόνα της αγοράς και στενές επαφές με τις επιχειρήσεις, την προώθηση της ομαδικής εργασίας της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας.... [-]

Πορτογαλία Λισαβόνα Πόρτο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,Πορτογάλος
Μερική παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IPAM

Το Master στη Διοίκηση Σχεδιασμός περιλαμβάνει όλα τα στρατηγικά και επιχειρησιακά διαδικασία μέσα σε μια οργάνωση των επιχειρήσεων, προκειμένου να προσαρμόσουν τις προσφ ... [+]

Μάστερ αναπτύχθηκε σε συνεργασία με IADE - Πανεπιστήμιο Creative.

Διαχείρισης Design είναι μια δραστηριότητα που έχει ως κύριο στόχο την ενσωμάτωση του καλού σχεδιασμού σε εταιρείες, προσθέτοντας τους τομείς της γνώσης του σχεδιασμού και της διαχείρισης. Δυνατότητα να σχεδιάσει και να προγραμματίσει τις δημιουργικές διαδικασίες σε όλα τα στάδια της έρευνας, ανάλυσης, σύλληψη και η εκτέλεση είναι βασικές δεξιότητες ενός διευθυντή σχεδιασμού που μεταφράζονται σε συγκεκριμένα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί από τις εταιρείες της αγοράς.... [-]

Πορτογαλία Λισαβόνα Πόρτο
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πορτογάλος
Μερική παρακολούθηση
4 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

IPAM - The Marketing School

Location address
Quinta do Bom Nome,
Estr. da Correia 53
1500-210 Lisboa

Lisbon, Λισαβόνα, PT
Location address
Rua Manuel Pinto de Azevedo, 748
4100-320 Porto

Porto, Επαρχία Πόρτο, PT