Polytechnic of Leiria

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βυθίζοντας στη Λεϊρία

Γνωρίζατε ότι φοιτητές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες έχουν επιλέξει το Polytechnic of Leiria ως την πρώτη επιλογή σπουδών τους; Μάθετε γιατί η Πορτογαλία είναι ο τέλειος προορισμός και γιατί η μελέτη στο Polytechnic of Leiria μπορεί να είναι μια πραγματική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή.

Η Leiria είναι ο προορισμός σας. Ακριβώς στη μέση όλων, έχετε πολλές δραστηριότητες για να ζήσετε κοντά. Καλύτερη παραλία σερφ, ποδηλασία στον Ατλαντικό δρόμο, ο μεγαλύτερος στην χώρα με μήκος 62 χιλιομέτρων, πεζοπορία, επίσκεψη μαγευτικά ιστορικά χωριά ... εμπλακεί σε έναν νέο τρόπο ζωής, σε ένα νέο τοπίο.

Η Leiria είναι ένας συνδυασμός μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Ασφάλεια, περιβάλλον υψηλής ποιότητας και πολυπολιτισμικό περιβάλλον. Η Leiria είναι μια πολυσύχναστη πανεπιστημιακή πόλη όχι μόνο για να σπουδάσει, αλλά και να ζήσει! Δύο από τα ωραιότερα πορτογαλικά μνημεία, η Μονή Batalha και η Μονή Alcobaça, που ταξινομούνται από την UNESCO ως περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς, βρίσκονται στην περιοχή.

Στις καμπύλες του ποταμού Lis υπάρχουν κρυμμένα σημεία αναψυχής όπως πάρκα και καφέ για να καθίσετε και να χαλαρώσετε. Πηγαίνετε με το χρόνο στο ιστορικό κέντρο, για να παρακολουθήσετε καυκάσιες καφετέριες, μπαρ και να απολαύσετε υπέροχη θέα στη βεράντα. Το βράδυ βγείτε από το κιβώτιο και συνδυάστε τον εαυτό σας με άλλους ντόπιους και ξένους φοιτητές στη μοναδική πλατεία Rodrigues Lobo.

Σχετικά με την Polytechnic of Leiria

Η Leiria είναι επίσης μια πόλη μάθησης με ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα πρώτης τάξεως: το Polytechnic of Leiria . Επιπλέον, ο Polytechnic of Leiria έχει ευκαιρίες υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές.

Υπάρχουν περίπου 11.500 φοιτητές που ζουν στην πόλη, παρακολουθώντας την έδρα της Polytechnic of Leiria και τρία σχολεία: τη Σχολή Εκπαίδευσης και Κοινωνικών Επιστημών, τη Σχολή Τεχνολογίας και Διοίκησης. Οι σπουδαστές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες έχουν επιλέξει το Polytechnic of Leiria ως προορισμό σπουδών, επιλέγοντας έτσι μια εξαιρετική εκπαίδευση και μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή για τον εαυτό τους.

Το Polytechnic of Leiria είναι δημόσιο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει προγράμματα σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα. Σχεδιασμένο για τους σημερινούς φοιτητές, το Polytechnic of Leiria προσφέρει εγκαταστάσεις μελέτης του εικοστού πρώτου αιώνα: πέντε πανεπιστημιουπόλεις σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις που προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις μάθησης, περισσότερα από 130 εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία, μια καινοτόμο μέθοδο διδασκαλίας και ένα φιλικό, ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερη αναφορά σε αυτούς που αγαπούν τα αυτοκίνητα, επειδή το Polytechnic of Leiria έχει το καλύτερο εργαστήριο αυτοκινητοβιομηχανίας στο έθνος. Η Polytechnic of Leiria έχει συνεργασίες με αρκετές εταιρείες, όπως η Cisco, η Phoenix Contact, η Oracle και η Siemens. Αυτά τα εμπορικά σήματα και πολλά άλλα έχουν αποφασίσει να εφαρμόσουν ακαδημίες στο Polytechnic of Leiria , οι οποίες μπορούν να θέσουν τα θεμέλια για να πετύχετε στην καριέρα σας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης περιόδους πρακτικής άσκησης, όπου οι σπουδαστές μπορούν να περάσουν το χρόνο εργασίας και εκμάθησης σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η περιοχή είναι πλούσια σε πλαστικά, κεραμικά και γυαλί, καλούπια, μηχανική, αλιεία, τουρισμός, βιομηχανία τροφίμων και βιοτεχνολογίας. Με αυτό το επιχειρηματικό πλαίσιο, η Leiria προσφέρει σπουδαίες ευκαιρίες σε φοιτητές και ερευνητές. Η περιοχή γενικά έχει υψηλό επίπεδο απασχολησιμότητας.

Στο Polytechnic of Leiria μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς τομείς: από τον κόσμο των επιχειρήσεων, την τέχνη, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, την υγεία, τον αθλητισμό ή τις κοινωνικές επιστήμες. Το Polytechnic of Leiria διαθέτει εγκαταστάσεις πρώτης τάξεως, μια στενή και αφοσιωμένη ομάδα που βοηθά τους μαθητές να εγκατασταθούν σε μια νέα ζωή μακριά από το σπίτι.

Πέντε σχολεία, σε τέσσερις υπέροχες πόλεις όχι μόνο για να σπουδάσουν αλλά για να ζήσουν και να αγαπήσουν.

Μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας

Το Polytechnic of Leiria είναι υπερήφανο που έχει εταιρικές σχέσεις: Πολλά από τα μαθήματα μας έχουν συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες που θέτουν τα θεμέλια για να ξεπεράσετε. Η Cisco, η Phoenix Contact, η Oracle, η Siemens είναι μερικές από τις μεγαλύτερες μάρκες που αποφάσισαν να εφαρμόσουν ακαδημίες στο ίδρυμα μας.

Βρισκόμαστε επίσης σε μια περιοχή με μεγάλο οικονομικό δυναμισμό: Υψηλό επίπεδο απασχολησιμότητας σε μια περιοχή πλούσια σε πλαστικά, κεραμικά και γυαλί, καλούπια, μηχανική, αλιεία, τουρισμός, βιομηχανία τροφίμων και βιοτεχνολογίας.

Το Polytechnic of Leiria διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα πληροφορικής με στόχο την προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών της.

Υποστήριξη της αγγλικής γλώσσας

Το αγγλικό διδακτικό μάστερ απαιτεί από τους σπουδαστές να επιδείξουν επάρκεια στα αγγλικά.

Εγκαταστάσεις και ρυθμίσεις στήριξης

Το Polytechnic of Leiria έχει καλές εγκαταστάσεις και υποστηρικτικές ρυθμίσεις για να βοηθήσει τους μαθητές να εγκατασταθούν σε μια νέα ζωή μακριά από το σπίτι.

Εγκαταστάσεις μελέτης του εικοστού πρώτου αιώνα: πέντε campi που προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις μάθησης. Περισσότερα από 130 εργαστήρια υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμένα με την τελευταία τεχνολογία.

Καινοτόμος διδασκαλία: Έχουμε επενδύσει σε προηγμένες εγκαταστάσεις φοιτητών και με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία, προσπαθώντας να φέρουμε στη ζωή τα μαθήματα μας. Το ESTM School-Hotel και η Μονάδα Ηλεκτρονικής Μάθησης είναι μόνο δύο από αυτές.

Υπηρεσίες ΤΠΕ: Δωρεάν WI-FI σε όλες τις πανεπιστημιουπόλεις, αίθουσες διαμονής, κυλικεία και άλλους χώρους Polytechnic of Leiria .

Ιατρικές υπηρεσίες: Το Polytechnic of Leiria παρέχει τις προϋποθέσεις που σας εξασφαλίζουν την σωματική και ψυχολογική σας ευεξία, και ως εκ τούτου προσφέρουμε μειωμένο κόστος, υποστήριξη σε συγκεκριμένους τομείς όπως η διάγνωση και πρόληψη, καθώς και η ψυχοπαιδαγωγική συμβουλευτική.

Αθλητικές εγκαταστάσεις: Το Polytechnic of Leiria δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να ασκούν ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων μέσω του αθλητικού τομέα των φοιτητικών υπηρεσιών υποστήριξης.

Κυλικεία: Το Polytechnic of Leiria προσφέρει διάφορες μονάδες τροφίμων μέσω των φοιτητικών υπηρεσιών υποστήριξης. Οι επιλογές ποικίλλουν: πέντε καντίνες, εννέα μπαρ, δύο εστιατόρια και ένα σνακ μπαρ. Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε υπηρεσία γευμάτων, σε πολύ προσιτή τιμή. Στα κυλικεία, παρέχονται πλήρη γεύματα σε κοινωνικές τιμές (το πλήρες γεύμα περιλαμβάνει: σούπα, κύριο πιάτο, σαλάτα, ψωμί, φρούτα ή επιδόρπιο και χυμό) και στα μπαρ υπάρχουν μενού με επιδοτούμενες τιμές. Υπάρχει μια μόνιμη επιθυμία να διαφοροποιηθούν τα γεύματα, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν ισορροπημένα μενού διατροφής και να βελτιώσουν το επίπεδο ικανοποίησης των μαθητών.

97864_Mestradoem_Eng_civil.png59429_Civil_collage.jpg

Τοποθεσίες

Leiria

Ipl - Instituto Politécnico De Leiria

Address
Polytechnic Institute of Leiria,
Headquarters,
Rua General Norton de Matos,
Apartado 4133

2411-901 Leiria, Περιφέρεια Leiria, Πορτογαλία
Τηλέφωνο
+351 244 830 010

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη