ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ISEG - Σχολή Οικονομικών & Διοίκησης της Λισαβόνας

Το πρώτο σχολείο Οικονομικών και Διοίκησης στην Πορτογαλία, το ISEG ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, το μεγαλύτερο Πορτογαλικό Πανεπιστήμιο. ISEG Lisbon είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από την AACSB και την AMBA, σύμφωνα με τα καλύτερα πρότυπα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα ερευνητικά κέντρα του ISEG αξιολογούνται πολύ καλά από το Πορτογαλικό Συμβούλιο Έρευνας (FCT).

Με μια έμπειρη και καλά προετοιμασμένη σχολή, φοιτητές από περισσότερες από 70 χώρες συμβάλλουν σε ένα συνεχώς αυξανόμενο διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον και επωφελούνται από την αριστεία και τη θέση του σχολείου. ISEG Lisbon διαθέτει εξαιρετικές σύγχρονες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Λισαβόνας, ακριβώς δίπλα στο Κοινοβούλιο και τον ποταμό Τάγο, σε μια ζωντανή γειτονιά γεμάτη κοινωνική ζωή, επιχείρηση και πολιτισμό.

Στο ISEG , θα βρείτε μια κουλτούρα αριστείας και επίτευξης, παράλληλα με ένα κλίμα συμμετοχής και συνεργασίας. Αυτό γίνεται με την αμοιβαία συνεργασία των φοιτητών, των διδασκόντων και του προσωπικού.

ISEG είναι μια σχολή που προετοιμάζεται για το μέλλον: με ένα μοναδικό συνδυασμό ποσοτικών δεξιοτήτων και κοινωνικής προσαρμογής των οικονομικών και διαχειριστικών αποφάσεων, οι καθηγητές του ISEG , οι επαγγελματίες, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εκείνων που αντιμετωπίζουν τους 17 στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης (SDG) με επιχειρησιακή και συνεργατική νοοτροπία.

125913_ISEG_campus12.png

10 λόγοι για τους οποίους το ISEG Lisbon

# 1 Το ISEG Lisbon μόλις εισήλθε στο παγκοσμίου φήμης Global Financial Times FT Rankings το 2020 με το Master's Finance, και είναι διαπιστευμένο από την AACSB, μια διάκριση που κέρδισε μόνο το 5% των σχολών επιχειρήσεων στον κόσμο.

# 2 Το ISEG 's Campus είναι πιστοποιημένο Covid-Safe, εγγύηση ασφάλειας και ετοιμότητας για προσαρμογή στην πανδημική κρίση.

# 3 Όλες οι αίθουσες διδασκαλίας είναι πλήρως εξοπλισμένες τεχνολογικά, για μια τέλεια εμπειρία κλίσης, είτε είναι διαδικτυακή, προσωπική ή υβριδική.

# 4 Το ISEG ανήκει στο Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, το κορυφαίο πορτογαλικό πανεπιστήμιο σύμφωνα με την επιλεκτική κατάταξη της Σαγκάης (ARWU) και έχει μια εντυπωσιακή λίστα συνεργασιών με κορυφαία διεθνή σχολεία.

# 5 Το ISEG βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για την εμπειρία τρόπου ζωής στο κέντρο της Λισαβόνας, σε μια ζωντανή, πολυπολιτισμική, κοσμοπολίτικη και ηλιόλουστη πρωτεύουσα της Ευρώπης.

# 6 Τα ερευνητικά κέντρα υψηλής ποιότητας της ISEG ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα διεθνών ερευνητικών έργων.

# 7 Η ISEG διαθέτει ένα μεγάλο, διαφοροποιημένο, παγκόσμιο δίκτυο ταλαντούχων και επιτυχημένων αποφοίτων.

# 8 Οι απόφοιτοι ISEG είναι ιδιαίτερα επιθυμητοί από τους κορυφαίους εργοδότες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, σε όλο τον κόσμο.

# 9 Οι φοιτητές και οι καθηγητές του ISEG Masters είναι γνωστοί για τη νίκη διεθνών και εθνικών βραβείων και αναγνώριση για τις καλύτερες μελέτες περιπτώσεων, τις καλύτερες διατριβές και το ερευνητικό αποτέλεσμα, τα εφαρμοσμένα έργα, καθώς και σε διαγωνισμούς σπουδαστών όπως το CFA Challenge ή τα Junior Achievement Awards.

# 10 Οι φοιτητές ISEG επωφελούνται από μια συλλογική και ανοιχτόμυαλη ατμόσφαιρα, στην οποία οι Στόχοι Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs) διαδραματίζουν έναν ειδικό ρόλο - αυτό καθιστά τους αυστηρά εκπαιδευμένους μαθητές μας σε ποσοτικά θέματα τους ηγέτες με επιρροή και συνείδηση που είναι έτοιμοι να πιάσουν Το μέλλον.

ISEG σχολή ISEG διαθέτει το υψηλότερο ποσοστό κατόχων διδακτορικού διπλώματος στη χώρα, με την πλειοψηφία να έχει αποκτηθεί σε γνωστά διεθνή ιδρύματα. Αυτό αντανακλάται στον διεθνή προσανατολισμό των ερευνητικών δραστηριοτήτων τους και στη διδασκαλία τους.

Ως πορτογαλικό σχολείο με τις περισσότερες δημοσιεύσεις σε αναγνωρισμένα διεθνή περιοδικά, η έρευνα της ISEG είναι πραγματικά παγκόσμιας κλάσης. Υπάρχουν 6 ερευνητικά κέντρα στους τομείς της διαχείρισης, της οικονομίας, των μαθηματικών και των κοινωνικών επιστημών.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Οι Φοιτητές και τα Προγράμματα μας

ISEG είναι ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον στο οποίο περίπου 20% των φοιτητών είναι διεθνείς. Η Σχολή διαθέτει πάνω από 4.500 φοιτητές μετά από μεγάλο αριθμό πτυχίων, εκ των οποίων αρκετοί διδάσκονται πλήρως στα αγγλικά: 3 πτυχία Bachelors (Οικονομικά, Οικονομικά, Διοίκηση), 10 βαθμούς Master, εκ των οποίων τα 4 είναι ολοκαίνουργια το 2020. ISEG επίσης προσφέρει 4 προπτυχιακά και 11 μεταπτυχιακά προγράμματα που διδάσκονται στα πορτογαλικά και 8 διδακτορικά προγράμματα. Προγράμματα, 6 σε βασικούς τομείς σπουδών, καθώς και 3 σε συνεργασία με άλλα πανεπιστήμια.

Οι φοιτητές, οι ερευνητές και οι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να αποκτούν συνεχώς νέες γνώσεις και να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που κάνουν έναν καλύτερο κόσμο.

Το Campus μας

Το σχολείο περιλαμβάνει αρκετά κτίρια σε ένα όμορφο αρχιτεκτονικό συγκρότημα. ISEG στεγάζεται σε ένα πρώην μοναστήρι, όμορφα διαμορφωμένο για να παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις με σκοπό τη διατήρηση του χαρακτήρα και των χαρακτηριστικών των αρχικών κτηρίων. Τα πιο σύγχρονα κτίρια ολοκληρώνουν το τοπίο. Αξιοποιούμε ιδιαίτερα την πολιτιστική ποικιλομορφία και προωθούμε τακτικά εξωσχολικές δραστηριότητες, όπως εργαστήρια, συναυλίες, εκθέσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και κοινωνικές υπηρεσίες, προετοιμάζοντας τους μαθητές μας για έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο. Η πολυπολιτισμική μας κοινότητα κερδίζει δύναμη και ιδέες από τη ζωτικότητα της Λισαβόνας! Η Λισαβόνα είναι μια από τις πιο ελκυστικές πόλεις της Ευρώπης, όπου μπορείτε να βρείτε την παράδοση, το ρομαντισμό, τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και τα μεγάλα συναισθήματα / εμπειρίες κάτω από πολλές ώρες λαμπερού ηλιακού φωτός και μια όμορφη σελήνη.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

Αποφοίτων

ISEG είναι γνωστότερο για τους διακεκριμένους αποφοίτους του - το σχολείο δημιούργησε εξέχοντες επιχειρηματίες, ηγέτες στις επιχειρήσεις και στην οικονομία από το 1911 - και για το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίας κατανόησης που καλλιεργείται σε ένα σχολείο που προωθεί μια καλά ενημερωμένη συζήτηση με μια πληθώρα απόψεων και μεθοδολογιών.

Τα επόμενα χρόνια στη ζωή του ISEG θα είναι αμφισβητήσιμα και συναρπαστικά με τη φιλοδοξία να συμβάλουμε ενεργά σε καλύτερους οργανισμούς και σε έναν καλύτερο κόσμο - ο οποίος ήταν πάντα μέρος του DNA του ISEG - και να αναγνωριστεί διεθνώς για κάτι τέτοιο. Η έρευνά μας και η διδασκαλία μας θα αντικατοπτρίζουν αυτή τη νέα φιλοδοξία να είναι κεντρική στην πόλη της Λισαβόνας, στη χώρα μας και στον παγκόσμιο κόσμο όσων έχουν αιτία και διεξάγουν επιχειρηματικές δραστηριότητες με σκοπό.


Μάθετε περισσότερα για το ISEG - Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης της Λισαβόνας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και το σχολείο θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε στο Campus της Λισαβόνας!

Τοποθεσίες

Λισαβόνα

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Λισαβόνα, Λισαβόνα, Πορτογαλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+351 21 392 5800

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη