Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro , με έδρα το Vila Real , γνωστό ως UTAD , είναι ένας θεσμός προσανατολισμένος στη δημιουργία, τη μετάδοση και τη διάδοση του πολιτισμού, της γνώσης και της επιστήμης. Βρίσκεται σε μια αναπτυσσόμενη περιοχή, ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα, σε στενή σχέση με την κοινότητα, τους οργανισμούς, τους θεσμούς και τον επιχειρηματικό ιστό της, εμβαθύνει την επιστημονική γνώση, αναπτύσσει τεχνολογία και προωθεί την καινοτομία, επιδιώκει να ανταποκριθεί σε παγκόσμια, εθνικά και περιφερειακά προβλήματα και προκλήσεις .

Σε μια οικολογική πανεπιστημιούπολη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους βοτανικούς κήπους της Ευρώπης, διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αθλητικές εγκαταστάσεις και προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες στον αθλητικό και πολιτιστικό τομέα, προσβάσιμες στους φοιτητές, δασκάλους και ερευνητές των εργαζομένων, καθώς και της κοινότητας γενικότερα.

Διαθέτει Υπηρεσίες Κοινωνικής Δράσης που υπερέχουν για την αριστεία, επιτρέποντας πρόσβαση σε υποτροφίες, σύγχρονες πανεπιστημιακές κατοικίες, εστιατόρια, αίθουσες υπολογιστών και υποστήριξη στους τομείς της ιατρικής, της ψυχολογίας και της διατροφής. UTAD φοιτητές του UTAD είναι σημαντικοί πόροι στην ακαδημαϊκή ζωή.

Η ιστορία του Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro ( UTAD ) ξεκινά στις 6 Ιουνίου 1973, όταν αναφέρθηκε μια πρόταση που ανέφερε ήδη τη δημιουργία του τότε Πολυτεχνικού Ινστιτούτου Vila Real (IPVR) . Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, στις 2 Μαρτίου 1974, εγκαινιάστηκε η πρώτη επιτροπή εγκατάστασης αυτού του Ινστιτούτου, και στις 2 Δεκεμβρίου 1975, το πρώτο έτος του πτυχίου πανεπιστημίου στην παραγωγή φυτών, ζωικής παραγωγής και δασικής παραγωγής .

Στις 14 Σεπτεμβρίου 1979, η IPVR ανέβηκε στο Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο, υιοθετώντας την ονομασία του Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Trás-os-Montes και Alto Douro (I UTAD ). Λιγότερο από 10 χρόνια αργότερα, σε αναγνώριση της έντονης δραστηριότητάς της στους τομείς της διδασκαλίας και της επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας, προήχθη στην κατηγορία του Πανεπιστημίου στις 22 Μαρτίου 1986. UTAD , Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro .

Παρόλο που είναι ένα από τα νεώτερα πανεπιστήμια της χώρας, έχει αποκτήσει, στο εθνικό και διεθνές Πανεπιστήμιο, ένα χώρο αναγνωρισμένο ως ακαδημαϊκό κέντρο καινοτομίας και ποιότητας, με στρατηγικό όραμα για το μέλλον, το οποίο εξετάζει επίσης την ανάπτυξη της περιφέρειας όπου είναι ενσωματωμένη.

Η ανησυχία για την περιφερειακή ανάπτυξη επικεντρώθηκε κυρίως στη μεταφορά γνώσεων, στην πραγματικότητα στην ανταγωνιστικότητα και την ελκυστικότητα των εδαφών, όπως το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο "Regia Douro Park" και το Κέντρο Αριστείας Αμπέλου και Οίνου, αλλά και στη δημιουργία χώρων για την προ-επώαση επιχειρήσεων, την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και την προώθηση δεσμών με τον επιχειρηματικό κόσμο ως δυνητική πηγή εισόδου των σπουδαστών στην αγορά εργασίας.

Το στρατηγικό σχέδιο για την τετραετία 2017-2021 έχει αναλάβει φιλοδοξία να ανανεωθεί, να αξιοποιήσει όλους τους πόρους του και να επιβεβαιώσει τον ρόλο του ως φορέα αναφοράς και παράγοντα εδαφικής συνοχής. Ωστόσο, επιβεβαιώνοντας επίσης την ιδιότητά του ως οικολογικό πανεπιστήμιο, λειτουργώντας σε μια οικολογική πανεπιστημιούπολη με υποδειγματική περιβαλλοντική διαχείριση, όπου μπορούν να παρατηρηθούν είδη που προέρχονται από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Οι φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες έχουν ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων σε τέσσερα πανεπιστημιακά σχολεία - Αγροτική και Κτηνιατρική Επιστήμη, Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες, Επιστήμη και Τεχνολογία και Ζωή και Περιβαλλοντικές Επιστήμες - και μια σχολή πολυτεχνική - Σχολή Υγείας - καθώς και ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υποδομών.

Η εκπαιδευτική προσφορά περιλαμβάνει τα ακαδημαϊκά μαθήματα που προωθούνται και συντονίζονται από τα σχολεία, δηλαδή τον 32 πρώτο κύκλο, το 3 ολοκληρωμένο μάστερ, το 41ο 2ο κύκλο και το 19ο τρίτο (διδακτορικό). Το Δευτεροβάθμιο Κολλέγιο, μια εγκάρσια μονάδα εκπαίδευσης και έρευνας, αναλαμβάνει τον συντονισμό των διδακτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων σε διδακτορικό επίπεδο και την προηγμένη κατάρτιση, σε στενό συντονισμό με τα σχολεία και τα ερευνητικά κέντρα

UTAD φιλοξενεί επίσης έξι ερευνητικά κέντρα και οκτώ κέντρα ερευνητικών κέντρων των Πανεπιστημίων του Aveiro, της Beira Interior, της Coimbra, της Λισαβόνας, του Minho και του Πόρτο, αναγνωρισμένα από το Ίδρυμα Επιστήμης και Τεχνολογίας (FCT).

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΣΑΣ

 1. Το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο εσωτερικό της Βόρειας Πορτογαλίας.
 2. Γεννήθηκε ως γεωργική πολυτεχνική σχολή το 1973 και μεγάλωσε ως πανεπιστήμιο, προσφέροντας σήμερα περίπου 100 προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους.
 3. Αναπτύσσει έρευνα και προωθεί την αξιοποίηση της γνώσης και της καινοτομίας μέσω ερευνητικών κέντρων που έχουν ενταχθεί στο εθνικό δίκτυο και με εκτεταμένες διεθνείς συνδέσεις.
 4. Τσιμπούσε τη σχέση με την πόλη Vila Real και ολόκληρη την περιοχή, συμμετέχοντας έντονα στην ανάπτυξή της.
 5. Έχει μετατρέψει ένα παλιό αγρόκτημα σε μια πανεπιστημιούπολη που είναι ένας από τους μεγαλύτερους βοτανικούς κήπους στην Ευρώπη, όπου μπορούμε να παρατηρήσουμε είδη από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου.
 6. Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αθλητικό εξοπλισμό και προσφέρει πολλές ευκαιρίες στον αθλητικό και πολιτιστικό τομέα.
 7. Πρόκειται για ένα μαθησιακό οικοσύστημα που αποτελείται από πολυεπιστημονική γνώση και ένα σχολείο που εκτιμά τις σχέσεις εγγύτητας μεταξύ των περισσότερων από 500 εκπαιδευτικών και των 7000 φοιτητών που προέρχονται από την Πορτογαλία και περίπου 40 χώρες.
 8. Βρίσκεστε σε μια ασφαλή πόλη, με εύκολες συνδέσεις με τη χώρα και το εξωτερικό και με υψηλή ποιότητα ζωής.
 9. Προσφέρει υπηρεσίες κοινωνικής δράσης που υπερέχουν για την αριστεία, με σύγχρονες πανεπιστημιακές κατοικίες, κυλικεία, εστιατόρια, αίθουσα υπολογιστών, πρόσβαση σε υποτροφίες και υποστήριξη στους τομείς της ιατρικής, της ψυχολογίας και της διατροφής.
 10. Δουλεύει σε δίκτυο με τα πανεπιστήμια της Πορτογαλίας, της Ευρώπης και του Κόσμου, ενσωματώνοντας διάφορες κοινοπραξίες και ενεργά προωθώντας έργα σε εταιρική σχέση.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Portuguese (Portugal)

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Health Master » Όψη Διδακτορικό Εκπαιδεύσεων » Όψη Διδακτορικό (PhD) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master of Science στον αθλητισμό - εξειδίκευση στην αξιολόγηση της φυσικής δραστηριότητας και συνταγή

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Συνοπτικά, μπορούμε να ορίσουμε και να διαρθρώσουμε τους κύριους στόχους αυτού του κύκλου σπουδών ως εξής: Παροχή στους φοιτητές προηγμένης κατάρτισης στο πεδίο της Εκτίμησης και Συντήρησης της Φυσικής Δραστηριότητας. Ανάπτυξη τεχνικών, παιδαγωγικών και επιστημονικών επαγγελματικών ικανοτήτων που επιτρέπουν την παρέμβαση αριστείας στο πεδίο της εκτίμησης της φυσικής δραστηριότητας και της συνταγής. Να συμβάλει στην ακαδημαϊκή εξέλιξη, την πνευματική ωριμότητα και την προώθηση των ερευνητικών δυνατοτήτων των εκπαιδευτικών πανεπιστημιακών και πολυτεχνικών διδασκόντων, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις. [+]

Συνοπτικά, μπορούμε να ορίσουμε και να διαρθρώσουμε τους κύριους στόχους αυτού του κύκλου σπουδών ως εξής:

Να προσφέρουν στους σπουδαστές προηγμένη κατάρτιση στο πεδίο της εκτίμησης της φυσικής δραστηριότητας και της συνταγής.Ανάπτυξη τεχνικών, παιδαγωγικών και επιστημονικών επαγγελματικών ικανοτήτων που επιτρέπουν την παρέμβαση αριστείας στο πεδίο της εκτίμησης και της συνταγογράφησης της σωματικής δραστηριότητας.Να συμβάλει στην ακαδημαϊκή εξέλιξη, την πνευματική ωριμότητα και την προώθηση των ερευνητικών δυνατοτήτων των εκπαιδευτικών πανεπιστημιακών και πολυτεχνικών διδασκόντων, σύμφωνα με τις ισχύουσες νομικές διατάξεις.... [-]

MSc στη γεωργική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Το MSc στη γεωργική μηχανική παρέχει κατάρτιση και προσόντα αποφοίτων με ένα στέρεο επιστημονικό και τεχνικό υπόβαθρο για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των γεωργικών και αγροτοβιομηχανικών δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας την απόκτηση αγαθών και υπηρεσιών με βιώσιμο, διαφοροποιημένο και ασφαλή τρόπο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. [+]

Το MSc στη γεωργική μηχανική παρέχει κατάρτιση και προσόντα αποφοίτων με ένα στέρεο επιστημονικό και τεχνικό υπόβαθρο για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη διαχείριση των γεωργικών και αγροτοβιομηχανικών δραστηριοτήτων, εξασφαλίζοντας την απόκτηση αγαθών και υπηρεσιών με βιώσιμο, διαφοροποιημένο και ασφαλή τρόπο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Αυτό το μάθημα έχει επίσης ως στόχο να προσφέρει αυτόνομη μάθηση και ικανότητα να ανταποκρίνεται σε νέα ερωτήματα που προκύπτουν από την εξέλιξη της γνώσης και τις νέες απαιτήσεις της κοινωνίας.... [-]


MSc στη δασοκομία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Για να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της δασοκομίας που αναγνωρίζεται στους πτυχιούχους από το Πανεπιστήμιο. [+]

Για να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα της δασοκομίας που αναγνωρίζεται στους πτυχιούχους από το Πανεπιστήμιο.

Εξασφάλιση της απόκτησης δεξιοτήτων προηγμένων επιπέδων στους διάφορους επιστημονικούς τομείς του μαθήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στη βαθιά αναγνώριση των συνιστωσών και αλληλεπιδράσεων στα δασικά οικοσυστήματα, στην ανάπτυξη και εφαρμογή της έννοιας της βιωσιμότητας στη δασοκομική πρακτική, με προοπτική τη μελλοντική διατήρηση των φυσικών πόρων.... [-]


MSc στη Ζωοτεχνική Μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Ο στόχος του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ζωοτεχνική Μηχανική είναι να δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές που αναπτύσσουν προηγμένες δεξιότητες σχεδίασης, σχεδιασμού, τεχνικής κατεύθυνσης, διαχείρισης, αξιολόγησης, , τη διδασκαλία και την επιστημονική έρευνα στους διάφορους κλάδους / κλάδους της εντατικής και μη εντατικής ζωικής παραγωγής και την ολοκληρωμένη προσέγγισή τους στις βασικές διαδικασίες μετασχηματισμού και ποιοτικού ελέγχου των ζωικών προϊόντων και των ζώων αναπαραγωγής για σκοπούς αναψυχής και επιχειρήσεις. [+]

Ο στόχος του μεταπτυχιακού διπλώματος στη Ζωοτεχνική Μηχανική είναι να δώσει τη δυνατότητα σε φοιτητές που αναπτύσσουν προηγμένες δεξιότητες σχεδίασης, σχεδιασμού, τεχνικής κατεύθυνσης, διαχείρισης, αξιολόγησης, , τη διδασκαλία και την επιστημονική έρευνα στους διάφορους κλάδους / κλάδους της εντατικής και μη εντατικής ζωικής παραγωγής και την ολοκληρωμένη προσέγγισή τους στις βασικές διαδικασίες μετασχηματισμού και ποιοτικού ελέγχου των ζωικών προϊόντων και των ζώων αναπαραγωγής για σκοπούς αναψυχής και επιχειρήσεις. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους σε ένα απαιτητικό πλαίσιο δεοντολογικών προτύπων και σύγχρονων επιστημονικών γνώσεων, σύμφωνα με την ποιότητα που απαιτείται για έναν δεύτερο κύκλο πανεπιστημιακών σπουδών, δίνοντας υποστήριξη και σημασία στην επαγγελματική απόδοση των μελλοντικών Masters σε επιχειρηματική προοπτική που δημιουργεί πλούτο με γνώση που είναι και ορθολογική στη διαχείριση των φυσικών πόρων.... [-]


MSc στην περιβαλλοντική μηχανική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Το Master στην Περιβαλλοντική Μηχανική αντιστοιχεί σε έναν 2ο κύκλο, που περιλαμβάνει συνολικά 120 ECTS, που κατανέμονται σε δύο ακαδημαϊκά έτη (4 εξάμηνα). [+]

Το Master στην Περιβαλλοντική Μηχανική αντιστοιχεί σε έναν 2ο κύκλο, που περιλαμβάνει συνολικά 120 ECTS, που κατανέμονται σε δύο ακαδημαϊκά έτη (4 εξάμηνα).

Αυτή η εκπαιδευτική προσφορά αποσκοπεί στην εκπαίδευση επαγγελματιών ικανών να σχεδιάζουν, να σχεδιάζουν, να σχεδιάζουν, να διαχειρίζονται και να εκτελούν λύσεις που έχουν ως αντικείμενο το Περιβάλλον. Από την άλλη, επιδιώκει να μεταφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των περιβαλλοντικών προβλημάτων, προκειμένου να συμπεριλάβει τις εγγενείς τεχνολογικές, οικολογικές και κοινωνικοοικονομικές πτυχές. Επιπλέον, τα υλικά και ο τρόπος με τον οποίο διδάσκονται μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του επιχειρηματικού ιστού τόσο στον βιομηχανικό τομέα όσο και στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών και στην κεντρική και τοπική διοίκηση και μπορούν επίσης να κατευθύνονται στις δραστηριότητες έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτό, οι κύριοι στόχοι αυτού του μαθήματος μάστερ είναι:... [-]


Μάστερ στην οινολογία και την αμπελοκαλλιέργεια

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της οινολογίας και αμπελοκαλλιέργειας είναι: Προηγμένη κατάρτιση, συμπλήρωση και καινοτομία του πρώτου κύκλου. Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας. Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα. Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται. Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας. Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων. [+]

Οι κύριοι στόχοι του μεταπτυχιακού διπλώματος στην οινολογία και αμπελοκαλλιέργεια είναι:

Προχωρημένη εκπαίδευση, συμπληρωματική και καινοτομική του πρώτου κύκλου.Ανάπτυξη επιστημονικών, τεχνολογικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων αριστείας.Βελτίωση της ικανότητας παρέμβασης στον αμπελοοινικό τομέα.Ικανότητα σχεδιασμού, καινοτομίας και αξιολόγησης νέων τεχνικών και διαδικασιών ή βελτίωσης των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται.Μηχανισμοί κριτικής ανάλυσης που βασίζονται στο περιβάλλον της βιοποικιλότητας.Πρόοδος στη διαμόρφωση και ενημέρωση των γνώσεων και δεξιοτήτων.... [-]

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη συγκριτική και τεχνολογική μοριακή γενετική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Με αυτό το δεύτερο κύκλο μαθημάτων στη συγκριτική και τεχνολογική μοριακή γενετική σκοπεύουμε να μεταδώσουμε τις βασικές γνώσεις που σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της σύγκρισης των γονιδιωμάτων και των τεχνολογιών χειρισμού DNA, τόσο σε ζωικούς όσο και σε φυτικούς οργανισμούς. [+]

Με αυτό το δεύτερο κύκλο μαθημάτων στη συγκριτική και τεχνολογική μοριακή γενετική σκοπεύουμε να μεταδώσουμε τις βασικές γνώσεις που σχετίζονται με τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της σύγκρισης των γονιδιωμάτων και των τεχνολογιών χειρισμού DNA, τόσο σε ζωικούς όσο και σε φυτικούς οργανισμούς. Επιπροσθέτως, επιδιώκεται να αυξηθεί η συνειδητοποίηση των δεοντολογικών ζητημάτων που ενυπάρχουν στις νέες αυτές τεχνολογίες. Το μάθημα θα χρησιμοποιεί μονάδες διδακτέας ύλης που θα λειτουργούν σε αρθρωτό καθεστώς με μεγάλη πρακτική συνιστώσα, δηλαδή εργαστηριακές τάξεις. Στο 3ο εξάμηνο οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να ειδικευτούν στη Μοριακή Συγκριτική Γενετική και την Τεχνολογία των Φυτών ή των Ζωοτροφών ανάλογα με τη διατριβή που θα αναπτυχθεί.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Βιοτεχνολογία για τις Επιστήμες της Υγείας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Πορτογαλία Vila Real

Ο κύκλος σπουδών που οδηγεί στο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη βιοτεχνολογία για τις επιστήμες της υγείας παρέχει στους φοιτητές μια εξειδίκευση που αποσκοπεί στη συμπλήρωση των επιστημονικών γνώσεων που αποκτήθηκαν στα μαθήματα αρχικής κατάρτισης (1ος κύκλος) στον τομέα της Γενετικής και της Βιοτεχνολογίας, της Βιολογίας, της Υγείας, Βιοχημείας, Χημείας ή σχετικής εκπαίδευσης, παρέχοντας λεπτομερή και ενημερωμένη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, συμπεριλαμβανομένων των πιο προηγμένων τεχνικών στους κύριους τομείς της Βιοτεχνολογίας και Γενετικής για την ανάλυση και τη διάγνωση της υγείας. [+]

Ο κύκλος σπουδών που οδηγεί στο μεταπτυχιακό δίπλωμα στη βιοτεχνολογία για τις επιστήμες της υγείας παρέχει στους φοιτητές μια εξειδίκευση που αποσκοπεί στη συμπλήρωση των επιστημονικών γνώσεων που αποκτήθηκαν στα μαθήματα αρχικής κατάρτισης (1ος κύκλος) στον τομέα της Γενετικής και της Βιοτεχνολογίας, της Βιολογίας, της Υγείας, Βιοχημείας, Χημείας ή σχετικής εκπαίδευσης, παρέχοντας λεπτομερή και ενημερωμένη επιστημονική και τεχνική κατάρτιση, συμπεριλαμβανομένων των πιο προηγμένων τεχνικών στους κύριους τομείς της Βιοτεχνολογίας και Γενετικής για την ανάλυση και τη διάγνωση της υγείας.... [-]


Βίντεο

UTAD Jardim de Oportunidades

Επικοινωνία

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro

Διεύθυνση Quinta de Prados Vila Real
5000-801 Vila Real, Vila Real District, Πορτογαλία
Ιστοσελίδα https://www.utad.pt/