Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσετε το νόμο στην Católica Porto;

Δημιουργήθηκε το 1978, η προπτυχιακή σειρά μαθημάτων Law ήταν η πρώτη που προσφέρεται στο Πόρτο. Σταδιακά απέκτησε εθνικό και διεθνές κύρος, όχι μόνο λόγω των καθηγητών και των σπουδαστών, αλλά και λόγω των πρωτοβουλιών και των άριστων εγκαταστάσεων.

Σήμερα, το μάθημα απονομής του Δικαίου έχει μια ευρεία βάση και επιτρέπει στους μαθητές να αποκλίνουν σε διάφορες επαγγελματικές σταδιοδρομίες.

Ταυτόχρονα, η δημιουργία ξεχωριστών διαιρέσεων προς το τέλος του μαθήματος καθοδηγεί τον σπουδαστή σε διάφορους ειδικευμένους κλάδους της δικαστικής επιστήμης. Το ίδιο το μάθημα παρακινεί τον σπουδαστή να μάθει πώς να σκέφτεται καλά, δημιουργώντας αληθινό νομικό πνεύμα και όχι μόνο τεχνικούς διερμηνείς που περιορίζονται σε άκαμπτη γνώση του νόμου.

Ο στόχος της νομικής σχολής Católica Porto είναι, στην πραγματικότητα, να συνθέσει τη θεμελιώδη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή του νόμου.

  • Η παράδοση και ο σύγχρονος χαρακτήρας - Αληθινή με την παράδοση της αυστηρότητας και της αριστείας, η νομική σχολή Católica Porto δεσμεύεται έντονα με την καινοτομία και τον εκσυγχρονισμό.
  • Δάσκαλοι - Πάνω από τριάντα χρόνια, δημιουργούμε ένα ισχυρό σώμα καθηγητών, εκπαιδευμένο διεθνώς σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.
  • Εγκάρσια Εκπαίδευση - Χρησιμοποιώντας το πλεονέκτημα ότι βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη μαζί με άλλα σχολεία, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε στους φοιτητές μας μια εγκάρσια εκπαίδευση (συμπεριλαμβανομένης της Ανθρωπολογίας, της Κοινωνιολογίας, της Ψυχολογίας, της Διοίκησης, της Οικονομίας, του Μάρκετινγκ και της Πολιτικής Επιστήμης). Επίσης, εργαζόμαστε σε ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην ικανότητα των μαθητών για ομαδική εργασία, στην ευχέρεια των ξένων γλωσσών όπως η μανταρίνια, η χρήση τεχνολογιών πληροφόρησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, η δημιουργικότητα, η ικανότητα επίλυσης νέων προβλημάτων, η κριτική σκέψη, οι διαπραγματεύσεις και η ηγεσία , μεταξύ άλλων μαλακών δεξιοτήτων. Οι φοιτητές της Νομικής Σχολής Católica Porto όχι μόνο θα αποκτήσουν ένα εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης, αλλά θα μάθουν επίσης πώς να είναι ελεύθεροι, υπεύθυνοι και αυτόνομοι.
  • Διεθνείς εμπειρίες - Ως μέρος της νοοτροπίας "εκπαιδευτικοί νομικοί για τον κόσμο", προνοούμε και ενθαρρύνουμε έντονα τη διεθνή κινητικότητα μεταξύ των μαθητών.
  • Πρακτικές προσεγγίσεις - Ως δέσμευσή μας στη σύνδεση της θεωρίας και της πρακτικής, έχουμε συχνά στους επαγγελματίες του Σχολικού μας Δικτύου να διδάσκουν πρακτικά μαθήματα και σεμινάρια.

Διεθνοποίηση

Η νομική σχολή Católica Porto είναι ένα εθνικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ίδρυμα. Βρίσκεται ανάμεσα στις δέκα πρώτες ευρωπαϊκές νομικές σχολές από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς.

Ο σκοπός της Νομικής Σχολής είναι να οικοδομήσει ένα σχολείο ανοιχτό στις αλλαγές, προσπαθώντας συνεχώς να βοηθήσει τους μαθητές του να επιτύχουν τα σχέδια καριέρας τους και να δεσμευτούν να παρέχουν στους καθηγητές και τους ερευνητές τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αναζήτηση επιστημονικής αλήθειας.

Η νομική σχολή Católica Porto είναι αποφασισμένη να ενισχύσει τις δραστηριότητες διεθνοποίησης, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο διεθνούς συνεργασίας και αυξάνοντας τον αριθμό των διεθνών φοιτητών.107219_rsz_adobestock_206335315.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Portuguese (Portugal)

Universidade Católica Portuguesa - Institutional Video 2016