Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί ο νόμος σπουδών στο Καθολικό Πόρτο;

Δημιουργήθηκε το 1978, το πρώτο εξάμηνο στο Πόρτο. Σταδιακά, έχει αποκτήσει εθνικό και διεθνές κύρος, όχι μόνο από τους δασκάλους και τους σπουδαστές του, αλλά και από τις πρωτοβουλίες και τις άριστες εγκαταστάσεις του.

Σήμερα, το μάθημα πτυχίου νομικής προσφέρει ευρυζωνική κατάρτιση και επιτρέπει στους μαθητές να επιλέξουν διάφορες διαδρομές σταδιοδρομίας.

Ταυτόχρονα, η δημιουργία ξεχωριστών επιλογών στο τέλος του μαθήματος καθοδηγεί τον σπουδαστή σε διάφορους εξειδικευμένους κλάδους της νομικής επιστήμης. Το μάθημα παρακινεί τον σπουδαστή να μάθει, να σκέφτεται καλά, δημιουργώντας αληθινά νομικά μυαλά και όχι μόνο τεχνικούς διερμηνείς που περιορίζονται σε μια άκαμπτη γνώση του νόμου.

Ο στόχος της Νομικής Σχολής του Καθολικού Πόρτο είναι, στην πραγματικότητα, να συζευχθεί η θεμελιώδης θεωρία με την πρακτική εφαρμογή του νόμου.
• Παράδοση και νεωτερικότητα - Πιστό στην παράδοση της αυστηρότητας και της αριστείας, η Νομική Σχολή του Καθολικού Πόρτο είναι απόλυτα αφοσιωμένη στην καινοτομία και τον νεωτερισμό.
• Δάσκαλοι - Για πάνω από τριάντα χρόνια, δημιουργήσαμε ένα στερεό σώμα δασκάλων, εκπαιδευμένο διεθνώς σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.
• Οριζόντια Εκπαίδευση - Χρησιμοποιώντας το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε μια πανεπιστημιούπολη με άλλα σχολεία, μπορούμε να εγγυηθούμε στους φοιτητές μας μια εγκάρσια εκπαίδευση (συμπεριλαμβανομένης της Ψυχολογίας, της Διοίκησης, των Οικονομικών, του Μάρκετινγκ, της Πολιτικής Επιστήμης και της Βιοηθικής). Επιπλέον, έχουμε εργαστεί για να αναπτύξει την ικανότητα να εργαστούν σε μια ομάδα, σε άπταιστα ξένες γλώσσες, η χρήση των τεχνολογιών της πληροφορίας, ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας, τη δημιουργικότητα, την ικανότητα να λύσει νέα προβλήματα, την κριτική σκέψη, τη διαπραγμάτευση και την ηγεσία, μεταξύ άλλων δεξιότητες . Οι φοιτητές της Πόρτο Καθολικής Νομικής Σχολής αποκτούν όχι μόνο ένα εξαιρετικό επίπεδο τεχνικής εκπαίδευσης αλλά και να μάθουν να είναι ελεύθεροι, υπεύθυνοι και αυτόνομοι.
• Διεθνείς εμπειρίες - Ως μέρος της στάσης "εκπαίδευση των δικηγόρων σε όλο τον κόσμο", προνοούμε και ενθαρρύνουμε έντονα τη διεθνή κινητικότητα μεταξύ των μαθητών.
• Πρακτικές προσεγγίσεις - Με τη δέσμευσή μας να συγκεντρώσουμε τη θεωρία και την πρακτική, έχουμε τους επαγγελματίες του δικαίου να διδάσκουν πρακτικά θέματα και σεμινάρια.

διεθνοποίηση

Η Καθολική Νομική Σχολή του Πόρτο είναι θεσμός εθνικής και διεθνούς φήμης.


Ο στόχος της Νομικής Σχολής είναι να οικοδομήσει ένα σχολείο ανοιχτό στην αλλαγή, επιδιώκοντας συνεχώς να βοηθήσει τους μαθητές του να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους και να δεσμευτούν να παρέχουν στους καθηγητές και τους ερευνητές τους τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αναζήτηση της επιστημονικής αλήθειας.

Η Πόρτο Καθολική Νομική Σχολή δεσμεύεται έντονα να ενισχύσει τις δραστηριότητες διεθνοποίησης, διευρύνοντας ταυτόχρονα το δίκτυο διεθνών συνεργασιών και αυξάνοντας τον αριθμό των διεθνών φοιτητών.

107219_rsz_adobestock_206335315.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Portuguese (Portugal)

Universidade Católica Portuguesa - Institutional Video 2016