Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας - ULisboa

Το Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας (ULisboa) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013 ήταν το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας συγχώνευσης μεταξύ της πρώην Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας (UTL) και το Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας (UL). ULisboa επεκτείνει τη συνέχεια των δύο θεσμικών οργάνων αναγνωρισμένες επιστημονικές και πολιτιστικές παραδόσεις.

Ως προνομιούχο χώρο της επιστήμης και της γνώσης, η ULisboa είναι σήμερα, ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και ένας από τους κορυφαίους Πανεπιστήμιο στη χώρα.

Το Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της γνώσης και της καινοτομίας, στην προώθηση της οικονομίας, καθώς και την εκπαίδευση των ηγετών του 21ου αιώνα. Η ποικιλομορφία των αρμοδιοτήτων αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ULisboa σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πανεπιστήμια.

ULisboa αποτελείται από 18 Σχολές και Faculties- Τα σχολεία που συνθέτουν ULisboa είναι το μεγαλύτερο και αρχαιότερο στην Πορτογαλία και όλα έχουν εκτεταμένη και ενεργό διεθνή δίκτυα. ULisboa προσφέρει συνολικά 462 προγράμματα (Προπτυχιακό, Ολοκληρωμένη Δάσκαλος, Δάσκαλος και Διδακτορικό Δίπλωμα) εκ των οποίων 243 είναι Μεταπτυχιακά and118 είναι διδακτορικό δίπλωμα. Εγγράφει περίπου 50 χιλιάδες φοιτητές κάθε χρόνο.

Η ροή της ΕΕ ανταλλαγής φοιτητών (έρχεται και φεύγει) της ULisboa στο πλαίσιο του προγράμματος ΣΩΚΡΑΤΗΣ / ERASMUS ανήλθαν σε σχεδόν 1700 μαθητές.

ΣΧΟΛΗ Γεωργία και δασοκομία - ISA

Το Instituto Superior de Agronomia (ISA), Κολέγιο της Γεωργίας και Δασών της ULisboa, είναι το μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο σχολείο των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τίτλων στα Γεωπονικών Επιστημών, στην Πορτογαλία και την τεχνογνωσία της έχει αναγνωριστεί σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Περιλαμβάνει τις κορυφαίες εθνικές καθηγητές και ερευνητές σε βασικά θέματα δασοπονίας Μεσογείου.

Με πάνω από 160 χρόνια εμπειρίας, έχει προσαρμόζοντας τη διδασκαλία του τόσο στην τεχνολογική εξέλιξη και την πραγματικότητα της χώρας, με έμφαση τόσο στην ποιότητα και τον εκσυγχρονισμό.

ISA βρίσκεται στην καρδιά της Λισαβόνας, Tapada da Ajuda - μια περιβαλλοντική και Βοτανικό Πάρκο με περίπου 100 εκτάρια, εκ των αναγνωρισμένων ενδιαφέρον και καταπληκτική θέα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Portuguese (Portugal)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

University of Lisbon

Το MEDfOR είναι ένα διετές πρόγραμμα παγκόσμιας κλάσης μάστερ που ανταποκρίνεται σε μια πρόσκληση για μια συντονισμένη προσέγγιση σε ολόκληρη τη λεκάνη της Μεσογείου για ... [+]

Σχετικά με το MEDfORMEDfOR - ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΑΣΟΚΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ

Το MEDfOR είναι ένα διετές διεθνές πρόγραμμα μάστερ παγκόσμιας εμβέλειας που επικεντρώνεται στο ενσωματωμένο θέμα της βιωσιμότητας στα δάση και τα δάση της Μεσογείου, τα οποία καλύπτουν πάνω από το 9% της έκτασης της περιοχής της Μεσογείου. Το MEDfOR αντιμετωπίζει θέματα ειδικά για τη δασοκομία της Μεσογείου και τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, όπως:... [-]

Πορτογαλία Lisbon Ιταλία Viterbo Padua Ισπανία Lleida Palencia Τουρκία Trabzon Porto  + 7 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
MEDfOR | Mediterranean Forestry and Natural Resources Management
Address
Tapada da Ajuda 1349-017, Lisboa Portugal
1349-017 Lisbon, Lisbon, Πορτογαλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+351 21 365 33 09