Keystone logo
Atlantic University College

Atlantic University College

Atlantic University College

Εισαγωγή

Atlantic University College είναι ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξειδικευμένο στον τομέα των ψηφιακών τεχνών και επιστημών, που ιδρύθηκε το 1983, το προϊόν

ενός ονείρου από τον συνταγματάρχη Ramón Barquín και τη δόκτορα Teresa de Dios Unanue. Ξεκίνησε να λειτουργεί στο Γκουαϊνάμπο, όπου δεν υπήρχε πανεπιστημιακό ίδρυμα, το 1984, με 125 φοιτητές και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε σε αυτόν τον δήμο, με το όνομα Atlantic College, που αργότερα εξελίχθηκε σε Atlantic University

College το 2011. Έχει λάβει βραβεία Emmy® και Telly για τις κινούμενες παραγωγές του.

Εξουσιοδοτήθηκε από το Συμβούλιο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ξεκινήσει τη λειτουργία του με πτυχία συνεργατών και απολυτήρια το 1983, αργότερα, το 2001, εξουσιοδοτήθηκε να προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμματα.

Καθώς οι εκπαιδευτικές ευκαιρίες αυξάνονται, το Atlantic University College μεγαλώνει μαζί τους και προσφέρει στους μαθητές του ένα εξατομικευμένο συναισθηματικό περιβάλλον, το οποίο τους επιτρέπει επίσης να αναπτυχθούν ολιστικά ως άτομα. Έχει επίγνωση της δέσμευσής της να προσφέρει μια εκπαίδευση που ενθαρρύνει την αριστεία σε κάθε έναν από τους τομείς διδασκαλίας στον τομέα των ψηφιακών τεχνών και επιστημών, στον οποίο έχει τοποθετηθεί επιτυχώς και σε οποιαδήποτε άλλη αναδυόμενη αγορά εντός και εκτός της χώρας μας. Χώρα.

Οι ακαδημαϊκές προσφορές είναι σύμφωνα με τη θεσμική φιλοσοφία που βασίζεται στις αρχές της προσβασιμότητας για όλους και της προσαρμοστικότητας στις ανάγκες της κοινότητας και σε αρμονία με τις απαιτήσεις της ανθρωπιστικής, επιστημονικής και τεχνολογικής γνώσης που είναι απαραίτητες για ένα ανταγωνιστικό άτομο σε μια κοινότητα. παγκόσμια, εντός των ψηφιακών τεχνών και επιστημών.

Τα κεφάλαια που έλαβε το itutionδρυμα επέτρεψαν την ανάπτυξη 28 εργαστηρίων υψηλής τεχνολογίας για να παρακολουθήσουν τον τύπο ακαδημαϊκής προσφοράς που προσφέρει και να υποστηρίξουν τη διαδικασία διδασκαλίας-μάθησης σύμφωνα με τη θεσμική του αποστολή.

Τοποθεσίες

  • Guaynabo

    Calle George L Colton,9, 00969, Guaynabo

    Ερωτήσεις