Romanian-American University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσεις μαζί μας,;

Μεγάλη Accademics

Ο Αγγλικά προγράμματα ταιριάζουν σε οποιοδήποτε νεαρός απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και να μπορέσουν να συνεχίσουν τη μελλοντική επαγγελματική τους σταδιοδρομία όνειρα.

Το πρόγραμμα σπουδών των προγραμμάτων στην αγγλική γλώσσα έχει σχεδιαστεί για να πληρούν τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού συστήματος διαπίστευσης και προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο στο πλαίσιο του προγράμματος κινητικότητας Erasmus.

Λόγω αμερικανική ψυχή του, ένας σημαντικός αριθμός των μαθημάτων σας θα πρέπει να διδάσκονται από καθηγητές των ΗΠΑ που επισκέπτονται την πανεπιστημιούπολη ή καθηγητές που έλαβε το πτυχίο διδασκαλίας τους στις ΗΠΑ.

Μεγάλη, Προσιτή Ζωή Φοιτητική

Ρουμανία μία από τις πιο προσιτές χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ζουν σε - Μέσο μηνιαίο κόστος, συμπεριλαμβανομένων των διαμονή, γεύματα, μεταφορά είναι περίπου το ισοδύναμο των 350 ευρώ? και αυτό είναι μία από τις πιο ζωντανές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες - Βουκουρέστι.

Μέσα στην πανεπιστημιούπολη, ένας μακρύς κατάλογος των δραστηριοτήτων που διοργανώνονται από τους μαθητές για τους φοιτητές λαμβάνουν χώρα κάθε εβδομάδα. Είστε εγγύηση να μην βαρεθείτε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας κατά τη Ρουμανικά-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

Εξαιρετική τοποθεσία

Ρουμανία τοποθετείται στα ανατολικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με εξαιρετικές συνδέσεις με την Ευρώπη. Πόλεις όπως η Βουδαπέστη, Βιέννη, Αθήνα μπορεί να είναι εύκολα προσβάσιμο με το τρένο και υπάρχουν επίσης εκατοντάδες φτηνές πτήσεις προς οπουδήποτε αλλού στην Ευρώπη.

Την ίδια τη Ρουμανία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από αξιοθέατα και τοπία - βουνά, θάλασσα, γραφικό αγροτικές περιοχές, ζωντανή πόλη-ζωή, το Δέλτα του Δούναβη και πολλά άλλα ... Εδώ Ανακαλύψτε τη Ρουμανία.

Το πανεπιστήμιο είναι τοποθετημένο στην μεγαλύτερη πόλη, η πρωτεύουσα, το Βουκουρέστι, ωστόσο, εντοπίζεται πανεπιστημιούπολη του προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και την ειρήνη σε μία από τις πιο πολυσύχναστες πόλεις στην Ανατολική Ευρώπη.

Μεγάλες εγκαταστάσεις

Το πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές του μια μεγάλη γκάμα εγκαταστάσεων, έτσι ώστε η ζωή στην πανεπιστημιούπολη και κατά τη διάρκεια των σπουδών τους είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη. Το ξενοδοχείο προσφέρει καθαρά, μοντέρνα δωμάτια dorm να ζούμε, φρέσκο ​​και υγιεινό φαγητό σερβίρεται κάθε μέρα στην καφετέρια, και οι μαθητές έχουν επίσης πρόσβαση σε γυμναστήριο και χώρους για να χαλαρώσετε.

Το πανεπιστήμιο διαθέτει ένα Κέντρο Ανάπτυξης της Microsoft και διάφορες άλλες πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες υπολογιστών και εργαστήρια. Επιπλέον, διαδραστικές αίθουσες διδασκαλίας κάνουν ακαδημαϊκούς πολύ πιο διασκεδαστικό. Η βιβλιοθήκη είναι η ήσυχο σημείο μέσα στα κτήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου οι μαθητές μπορούν να έχουν την ειρήνη του μυαλού, ενώ μελέτη για τις εξετάσεις τους.

ιστορία

Το 1991, Καθηγητής Ion Smedescu, Ph.D., Είχε την πρωτοβουλία για τη σύσταση της ρουμανικής-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο. Ήταν ο ιδρυτής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου και Πρόεδρος της ρουμανικής-Αμερικανικό Ίδρυμα για την Προώθηση της Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, στις δραστηριότητες της οποίας το Πανεπιστήμιο έχει ενσωματωθεί.

Ο Ρουμανικά-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο ιδρύθηκε με σκοπό την προώθηση των Αμερικανός προοδευτικές εκπαιδευτικές αξίες σε συνδυασμό με τα πλούσια διεθνώς αναγνωρισμένες ακαδημαϊκές παραδόσεις του ρουμανικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Ο ιδρυτής καταφέρει να φέρει στη Ρουμανία τις ΗΠΑ αρχές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν ως στηρίζει τις γενικές μοντέλο της αμερικανικής κοινωνίας:

η αποτελεσματική οργάνωση της δραστηριότητας η επίμονη αίσθηση του καθήκοντος καλλιέργεια του πνεύματος εργασίας αυτοσεβασμό και σεβασμό για τους άλλους ειλικρινής πνεύμα του ανταγωνισμού αμφισβητήσει τους άλλους και τον εαυτό σας

Σχεδιασμένη ως εναλλακτική και συμπληρωματική μορφή για την δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Πανεπιστήμιο έχει 6 σχολεία στη δομή του: 5 διδακτικές Οικονομικά και ένας νόμος.

Στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του πανεπιστημίου και της διαδικασίας ένταξης της Ρουμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την εισαγωγή της ευρωπαϊκής διάστασης, που ταιριάζουν προγράμματα σπουδών, τη συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, την προώθηση της ακαδημαϊκής επίδοσης διεθνώς αναγνωρισμένα κριτήρια, η διαπανεπιστημιακή συνεργασία, την ακαδημαϊκή κινητικότητα και η αναγνώριση των σπουδών και των πτυχίων είναι μεταξύ των στρατηγικών στόχων της ρουμανικής-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο.

Λόγω της μεταρρύθμισης που επιβάλλονται από τη διαδικασία της Μπολόνια, το Πανεπιστήμιο επιδιώκει την αύξηση της συμβατότητας των εκπαιδευτική προσφορά του με εκείνη της ευρωπαϊκής εκπαίδευσης και έχει επίσης επιτευχθεί, μέσα από τις δράσεις της, το άνοιγμα ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού συστήματος (μπάτσελορ - μάστερ - διδακτορικό .).

Μέσα από τα επιτεύγματά της, η ρουμανική-American University έχει εδραιώσει τη θέση της στη Ρουμανική εκπαιδευτικό σύστημα, και η δράση του έχει επιτύχει νέα πρότυπα, απαραίτητο στο πλαίσιο ενός σκληρού ανταγωνισμού για την υψηλά προσόντα στην αγορά εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε όλο τον κόσμο . Με την εκπλήρωση της αποστολής και των στόχων του, το πανεπιστήμιο κατόρθωσαν να αναπτύξουν και την εδραίωση μια καλή φήμη μεταξύ της Ρουμανίας και διεθνείς εταιρείες.

Διαπίστευση

Ο Ρουμανικά-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο έλαβε το βραβείο "Υψηλή βαθμολογία Εμπιστοσύνη«Πιστοποίηση (το καλύτερο όλων των πιθανών διακρίσεις) από τη Ρουμανική Υπηρεσία Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ARACIS), η οποία είναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διασφάλιση της Ποιότητας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ENQA) και είναι εγγεγραμμένη στο Ευρωπαϊκό Διασφάλισης Ποιότητας Εγγραφή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση - EQAR.

Το Πανεπιστήμιο και όλα τα ακαδημαϊκά προγράμματα μας είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Ρουμανικός Οργανισμός για τη Διασφάλιση της Ποιότητας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ARACIS), Και ο βαθμός που χορηγείται είναι διεθνώς αναγνωρισμένο.

Η ρουμανική-American University είναι "το καλύτερο πανεπιστήμιο Ιδιωτικό στη Ρουμανία", σύμφωνα με την ανεξάρτητη «Πανεπιστήμιο Ranking" έρευνα Kienbaum Management Consultants σε συνεργασία με το "Capital" επιχειρηματικό περιοδικό.

Τοποθεσίες

Βουκουρέστι

Romanian-American University

Address
1B Expozitiei Blv., Sector 1,
Βουκουρέστι, Βουκουρέστι, Ρουμανία
Τηλέφωνο
+40 21 202 95 07

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη