Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πολυτεχνείο Τιμισοάρα (UPT) Είναι ένα από τα μεγαλύτερα τεχνικά πανεπιστήμια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Ιδρύθηκε το 1920 ως απάντηση στην ανάγκη για μηχανικούς στο πλαίσιο της οικονομικής ανάκαμψης μετά το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά τη διάρκεια των 95 ετών της ύπαρξής του, Πολυτεχνείο Τιμισοάρα Παρήγαγε πάνω από 123.000 μηχανικούς, που εκτιμήθηκαν σε μεγάλο βαθμό σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για την ικανότητά τους.

Τα προγράμματα σπουδών οργανώνονται σύμφωνα με το σύστημα της Μπολόνια. Πάνω από 12.000 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε διάφορα επίπεδα (Bachelor, Master, Doctoral και Postdoctoral), ενώ περίπου. 700 διδακτικού προσωπικού και περίπου. Συνολικά 500 διοικητικοί και επικουρικοί υπάλληλοι εργάζονται στο πλαίσιο του.

Το πανεπιστήμιο Politehnica Timisoara έχει 10 σχολές: Σχολή Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας. Τμήμα Αυτοματισμού και Πληροφορικής Σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Σχολή Επιστημών Επικοινωνιών Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών. Τμήμα Ηλεκτρονικής, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Τμήμα Βιομηχανικής Χημείας και Περιβαλλοντικής Μηχανικής. Σχολή Διοίκησης Παραγωγής και Μεταφορών. Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών. Μηχανική Σχολή στη Hunedoara.

Πολυτεχνείο Τιμισοάρα κατέχει μια εκπαιδευτική και ερευνητική υποδομή - κτίρια και εξοπλισμό - συγκρίσιμα με τα πιο έγκριτα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια. Έγιναν σημαντικές επενδύσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Οι φοιτητές του πανεπιστημίου Politehnica Timisoara έχουν στη διάθεσή τους μια σύγχρονη φοιτητική εστία, η οποία περιλαμβάνει δύο καφετέριες και 16 φοιτητικές κατοικίες που προσφέρουν πάνω από 5 500 καταλύματα. Όλα τα 1800 φοιτητικά δωμάτια είναι επιπλωμένα, διαθέτουν σύνδεση στο Internet και καλωδιακή τηλεόραση.

Το πανεπιστήμιο έχει Πάνω από 250 διμερείς συμφωνίες Erasmus + και περισσότερες από 100 συμφωνίες συνεργασίας με πανεπιστήμια από όλη την Ευρώπη, αλλά και από την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 200 φοιτητές πραγματοποιούν σπουδές ή πρακτική άσκηση στο εξωτερικό, ενώ περισσότεροι από 100 σπουδαστές από ιδρύματα-εταίρους έρχονται να σπουδάσουν ή να κάνουν μια βιομηχανική τοποθέτηση υπό την επίβλεψη συντονιστή UPT.

Θα έχετε στη διάθεσή σας ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων της πανεπιστημιούπολης για να κάνετε τη διαμονή σας στο UPT όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη και παραγωγική.

Υποστήριξη με βίζες. Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων παρέχει πληροφορίες και υποστηρίζει την αίτησή σας για την απόκτηση της βίζας και της άδειας παραμονής. • ΚΑΤΑΛΥΜΑ. Εγγυόμαστε οικονομικά καταλύματα πανεπιστήμιο για όλους τους ξένους φοιτητές. Τα δωμάτια διαθέτουν Internet, καλωδιακή τηλεόραση, ψυγείο, έπιπλα και κλινοσκεπάσματα, και μοιράζονται από 2 ή περισσότερους μαθητές. Τα μπάνια, πλυσταριά, διαβάζοντας τα δωμάτια και κουζίνα κοινόχρηστα, καθώς και. Όλες οι κατοικίες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το UPT κτίρια και το κέντρο της πόλης. Διαμονή σε κατοικίες μπορούν να παρέχονται με τις πρώτες 4 ημέρες πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Οι μαθητές μπορούν να αγοράσουν κουπόνια γεύματος για τις καφετέριες μαθητή. Κάθε κουπόνι εξασφαλίζει ένα γεύμα σε τιμή περίπου. 2 ευρώ. Στην πανεπιστημιούπολη φοιτητής θα βρείτε επίσης ένα σούπερ μάρκετ, διάφορα παντοπωλεία και μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια. Οι περισσότεροι φοιτητικές κατοικίες έχουν μηχανήματα αυτόματης πώλησης.

ΙΑΤΡΙΚΉ ΦΡΟΝΤΊΔΑ. Το Student Polyclinic βρίσκεται στο Student Campus και παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και θεραπείες γενικής ιατρικής, εσωτερικής ιατρικής και ηχογραφίας, δερματολογίας, οικογενειακού προγραμματισμού, γυναικολογίας, ορχηνολαρυγγολογίας, οφθαλμολογίας. Οι μαθητές μπορούν επίσης να παραπέμπονται σε ειδικούς και σε άλλους τομείς, όταν είναι απαραίτητο.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Υπάρχουν δύο αθλητικά κέντρα διαθέσιμη για τους φοιτητές και το προσωπικό UPT. Θα έχετε πρόσβαση στην αίθουσα γυμναστικής, γήπεδα ποδοσφαίρου υπαίθριο, στίβο, καλύπτονται πεδία μίνι-ποδοσφαίρου, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες με σάουνα και όργανα γυμναστικής, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, η άσφαλτος και τα πεδία τένις ταρτάν.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ. Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πολυτεχνείο του Τιμισοάρα έχει μια μεγάλη συλλογή από βιβλία και δημοσιεύσεις, καθώς και τις σχετικές επιστημονικές βάσεις δεδομένων. Ανάγνωση χώρους, μικρούς χώρους ομαδικής εργασίας, χώρους υπολογιστών μέριμνας και συναφείς υπηρεσίες είναι διαθέσιμες στους κατόχους της κάρτας βιβλιοθήκης. Μία αίθουσα μελέτης της βιβλιοθήκης είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. Οι ανταλλαγές φοιτητών αναμένεται να φτάσει μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους. Το καλωσόρισμα δραστηριότητες βοηθούν τους μαθητές να ανακαλύψουν την πόλη και το πανεπιστήμιο, τις υπηρεσίες και τις ευκαιρίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενώ είναι εγγεγραμμένοι στο UPT. Οι αλλοδαποί φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν το άνοιγμα του ακαδημαϊκού έτους και το καλωσόρισμα συνάντηση που διοργανώθηκε στη σχολή τους, καθώς και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Για τους φοιτητές UPT: ακαδημαϊκοί σύμβουλοι για όλη τη διάρκεια των σπουδών, υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και εκθέσεις σταδιοδρομίας, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση στο eduroam (επιτρέποντας δωρεάν σύνδεση στο Internet σε 74 χώρες), δωρεάν μέσα μαζικής μεταφοράς Τιμισοάρα για μαθητές ηλικίας κάτω των 26 ετών και για διδακτορικούς φοιτητές κάτω των 30 ετών, δωρεάν εισιτήρια τρένων στα ρουμανικά, εκπτώσεις για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

TOP 10 λόγοι για να επιλέξετε UPT:

 1. Σχέση ποιότητας και τιμής. Τα δίδακτρα τόσο για Ρουμάνους όσο και για διεθνείς φοιτητές είναι λογικά και προσιτά. Υποτροφίες που βασίζονται σε ακαδημαϊκά επιτεύγματα ή οικονομικές ανάγκες είναι επίσης διαθέσιμες.
 2. Εξαιρετική υποδομή για τη διδασκαλία και την έρευνα. Το πανεπιστήμιο πραγματοποιεί συνεχείς επενδύσεις για να ενημερώσει την υποδομή του.
 3. Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων σπουδών. Το UPT προσφέρει προγράμματα σπουδών που διδάσκονται σε διάφορες γλώσσες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.
 4. Πτυχίο υψηλής ποιότητας στην ΕΕ. Πιστοποιημένα, διεθνώς αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών που διδάσκονται στα αγγλικά, γερμανικά ή γαλλικά.
 5. Υψηλή απασχολησιμότητα αποφοίτων. Έχουμε ισχυρούς δεσμούς με το επιχειρηματικό περιβάλλον και προσφέρουμε επαγγελματικά προγράμματα σπουδών με μεγάλες προοπτικές σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτησή τους.
 6. Πλήρης υποστήριξη κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, ακαδημαϊκή καθοδήγηση και συμβουλευτική σταδιοδρομίας.
 7. Συμπαγής, φιλική, κεντρικά τοποθετημένη πανεπιστημιούπολη. Οι φοιτητικές κατοικίες, οι καφετέριες, τα αθλητικά κέντρα, η βιβλιοθήκη, οι αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια βρίσκονται όλα σε μια συμπαγή περιοχή, κοντά στο κέντρο της πόλης.
 8. Εξαιρετική τοποθεσία. Η Timişoara είναι μια ασφαλής, διασκεδαστική και πολιτιστικά διαφορετική πόλη, με ζωντανή καλλιτεχνική ζωή και δυναμική επιχειρηματική κοινότητα. Πάνω από 40000 Ρουμάνοι και ξένοι σπουδαστές μελετούν εδώ για να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους
 9. Διεθνείς προοπτικές. Χαιρετίζουμε τους σπουδαστές και τους προσκεκλημένους διδάσκοντες από μια μεγάλη ποικιλία χωρών και προσφέρουμε στους φοιτητές μας την ευκαιρία να λάβουν επιχορήγηση για να σπουδάσουν ή να κάνουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό σε ένα από τα ιδρύματα-εταίρους μας.
 10. Ισχυρές φοιτητικές ενώσεις. Οι φοιτητικές ενώσεις οργανώνουν πολλές κοινωνικές, ακαδημαϊκές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Οι εκπρόσωποι των φοιτητών συμμετέχουν στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων του πανεπιστημίου.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά
 • Γερμανός
 • γαλλική γλώσσα
 • ρουμανικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Politehnica University Timisoara

Με εξαετή περίοδο σπουδών, ο ολοκληρωμένος πτυχίο πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού τίτλου στην αρχιτεκτονική προσφέρει μια ολιστική άποψη των σύνθετων παραμέτρων που καθορ ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: Απολυτήριο (ή ισοδύναμο) Διάρκεια: 6 έτη (12 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: ρουμανικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση Επαγγελματικός τίτλος για τους πτυχιούχους: Αρχιτέκτονας αρχιτεκτονική

Με εξαετή περίοδο σπουδών, ο ολοκληρωμένος πτυχίο πανεπιστημίου και μεταπτυχιακού τίτλου στην αρχιτεκτονική προσφέρει μια ολιστική άποψη των σύνθετων παραμέτρων που καθορίζουν την αρχιτεκτονική πρακτική. Κατά τη διάρκεια των 12 εξαμήνων, οι μαθητές κερδίζουν θεωρητικές, αισθητικές και τεχνολογικές γνώσεις τόσο στην αρχιτεκτονική όσο και στον αστικό σχεδιασμό, καθώς και από τους συναφείς και συμπληρωματικούς τομείς των καλών τεχνών, των ανθρωπιστικών επιστημών, της μηχανικής και της τεχνολογίας, Των μελλοντικών πελατών.... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ρουμανικός
Πλήρης παρακολούθηση
6 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το μάθημα "Advanced Design of Steel and Composite Structures" (ADS) είναι διάρκειας δύο ετών αγγλικής διδακτέας μελέτης, το οποίο εστιάζει στην παροχή στους συμμετέχοντες ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση Προηγμένος σχεδιασμός χαλύβδινων και σύνθετων δομών

Το μάθημα "Advanced Design of Steel and Composite Structures" (ADS) είναι διάρκειας δύο ετών αγγλικής διδακτέας μελέτης, το οποίο εστιάζει στην παροχή στους συμμετέχοντες της τεχνικής ικανότητας και τεχνογνωσίας για το σχεδιασμό και την κατασκευή ασφαλών χαλύβδινων, σύνθετων κατασκευών από χάλυβα και σκυρόδεμα, Βελτιώνοντας τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το Master in Automotive Embedded Software είναι ένα δίχρονο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκει στα αγγλικά το οποίο παρέχει προηγμένες γνώσεις στον τομέα της αυτόματης μηχανι ... [+]

Γενικές πληροφορίες

Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση Αυτοματοποιημένο ενσωματωμένο λογισμικό

Το Master in Automotive Embedded Software είναι ένα δίχρονο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκει στα αγγλικά το οποίο παρέχει προηγμένες γνώσεις στον τομέα της αυτόματης μηχανικής συστημάτων που εφαρμόζονται στο ενσωματωμένο λογισμικό αυτοκινήτων. Οι απόφοιτοι κερδίζουν τόσο ένα θεωρητικό υπόβαθρο στον τομέα όσο και τις μεθόδους πρακτικών εφαρμογών προκειμένου να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στα πρακτικά προβλήματα στα ενσωματωμένα συστήματα. ... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το Master Course Advanced Electronics in Intelligent Systems είναι ένα διάρκειας δύο ετών πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα σπουδών αγγλικής γλώσσας που εστιάζει στην παραγωγ ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση Προηγμένη ηλεκτρονική μονάδα στα ευφυή συστήματα

Το Master Course Advanced Electronics in Intelligent Systems είναι ένα διάρκειας δύο ετών πλήρους απασχόλησης πρόγραμμα σπουδών αγγλικής γλώσσας που εστιάζει στην παραγωγή μηχανικών υψηλής ειδίκευσης για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της βιομηχανίας, τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι σπουδαστές μπορούν να βελτιώσουν την εκπαίδευσή τους μέσω πρακτικής εξάσκησης και εργάζονται για τη μεταπτυχιακή τους εργασία σε πολλές εταιρείες που εδρεύουν στην Timisoara και δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα αναπτύσσει τις δεξιότητες καινοτομίας και έρευνας των φοιτητών.... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το Master in Communication Networks είναι ένα δίχρονο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκει στα αγγλικά το οποίο παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κ ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο) Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση Δίκτυα Επικοινωνιών

Το Master in Communication Networks είναι ένα δίχρονο πρόγραμμα σπουδών που διδάσκει στα αγγλικά το οποίο παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την κατανόηση και αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι σχεδιαστές δικτύων επικοινωνίας επόμενης γενιάς καθώς και για την εφαρμογή εφαρμοσμένων προγραμμάτων ή την έρευνα σε αυτήν την περιοχή.... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Μηχανική Λογισμικού είναι ένα πρόγραμμα διδασκαλίας διάρκειας δύο ετών με πλήρη αγγλική διδασκαλία, το οποίο επικεντρώνεται στην εκπ ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο)? Θεμέλια της Μηχανικής Υπολογιστών και Λογισμικού Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση μηχανική λογισμικού

Το λογισμικό έχει καταστεί ζωτικό στοιχείο της υποδομής που υποστηρίζει την καθημερινότητά μας. Τα συστήματα λογισμικού είναι ολοένα και πιο περίπλοκα και επομένως πιο δύσκολα οικοδομήσιμα, αλλά υπόκεινται σε όλο και πιο αυστηρά πρότυπα αξιοπιστίας, ασφάλειας και ασφάλειας. Ταυτόχρονα, η πίεση στην αγορά αυξάνεται, η ανάπτυξη πρέπει να είναι ευκίνητη και το λογισμικό πρέπει να κατασκευαστεί για να εξελιχθεί. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την ανάγκη αιτήσεων αιχμής, κάνουν την σημερινή ανάπτυξη λογισμικού μια συναρπαστική τεχνική πρόκληση. Οι σταθερές τεχνικές αρχές είναι απαραίτητες για την έγκαιρη παράδοση ποιοτικών έργων. ... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Μηχανική Η / Υ είναι ένα διδακτορικό πρόγραμμα διδασκαλίας Αγγλικών με πλήρες ωράριο, το οποίο παρέχει στους φοιτητές προηγμένες γνώ ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο)? Θεμέλια της Μηχανικής Υπολογιστών και Λογισμικού Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Η τεχνολογία των υπολογιστών είναι μέρος σχεδόν όλων που αγγίζει τη ζωή μας από τα αυτοκίνητα που οδηγούμε και τις συσκευές που χρησιμοποιούμε για την επικοινωνία, τις ταινίες που παρακολουθούμε και τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις μας ασχολούνται. Η μελέτη της μηχανικής υπολογιστών θα προσφέρει στους φοιτητές πολύτιμες γνώσεις σχετικά με τον τρόπο εύρεσης αποτελεσματικών και καινοτόμων λύσεων σε όλο και πιο περίπλοκα και δύσκολα προβλήματα των συστημάτων πληροφορικής. Οι εργασίες πληροφορικής είναι μεταξύ των υψηλότερων πληρωμών και έχουν την υψηλότερη ικανοποίηση από την εργασία, μια σταδιοδρομία πληροφορικής που έχει χώρο τόσο για συνεργατική εργασία όσο και για ατομική προσπάθεια. ... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Politehnica University Timisoara

Το Μεταπτυχιακό Μάθημα της Πληροφορικής είναι ένα διδακτορικό πρόγραμμα διδασκαλίας αγγλικών με πλήρες ωράριο, το οποίο εστιάζει στην παραγωγή εξειδικευμένων μηχανικών πο ... [+]

Γενικές πληροφορίες Απαιτήσεις: πτυχίο Bachelor (ή ισοδύναμο)? Θεμέλια της Μηχανικής Υπολογιστών και Λογισμικού Διάρκεια: 2 χρόνια (4 εξάμηνα) Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά Μορφή των σπουδών: Πλήρης απασχόληση της τεχνολογίας των πληροφοριών

Οι θέσεις εργασίας στον τομέα της πληροφορικής είναι από τις υψηλότερες πληρωμές και έχουν την υψηλότερη ικανοποίηση από την εργασία. Ο υπολογισμός συνδέεται πολύ συχνά με την καινοτομία και οι εξελίξεις στον τομέα της πληροφορικής τείνουν να οδηγήσουν στην καινοτομία, επομένως επιμένουμε στη διδασκαλία δεξιοτήτων έρευνας και ανάπτυξης. Οι δυνατότητες για μελλοντικές εξελίξεις αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη από ό, τι ήταν στο παρελθόν. Η σταδιοδρομία πληροφορικής έχει χώρο τόσο για συνεργατική εργασία όσο και για ατομική προσπάθεια. ... [-]

Ρουμανία Timişoara
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Location address
2 Piaţa Victoriei
Timișoara, Επαρχία Τίμις, RO-300006 RO